آخرین ویرایش:
تعریف و تمجیدم از Xbox One X همین الانم سرجاشه.واقعا کنسول خوبی بود . متریال ، قدرت ، همه چیش نسبت به PS4 Pro بهتر بود. خریدم برای RDR2 و 4k native اون شاهکارو زدم .داداش حالا شاید سید سنش کم بوده یادش نیست ، ولی من یادمه شما فن Xbox One X بودی یه مدت ...
منم نمیدونم چرا واسه شما و امثال شما سخته منظور من رو متوجه بشید
یکجا من گفتم قدرت قوطی از سوپر PC هاتون بیشتره؟؟
دارم میگم بهترین پلتفرم برای تجربه این بازی فایوه
من بگم فشاری میشید
گرگ میلر میگه فشاری میشید
الکس میگه فشاری میشید
لامصبا یه جا قبول کنید حرف حقو دیگه
یارو یکساعت ویدیو ساخته تهش با تیکه و ضرب المثل میخوایین جمعش کنید؟
حالا موضوع اکتی ماکرو سونی چه ربطی به این بازی داشت؟View attachment 288958
این خبر مال چند وقت پیشه و سید اون موقع سنش کم بوده شاید یادش نیاد.
یارو یک ساعت ویدیو ساخته در مورد بد بودن پورت. چون پورت بده، روی PS5 بازی بهتر اجرا میشه.
منتظر کامپیلشن های خفن تو یوتوب هستم
اون در آینده شاهد تکرار آن خواهیم بود را نفهمیدمدیجیتال فاندری: یکی از مهمترین دلایل عملکرد ضعیف بازی The Last of Us Part 1 بر روی رایانه شخصی و مهمترین دلیل آن این است که واحد Kraken در PS5 با سرعت SSD شبیه سازی شده است و بر روی رایانه شخصی بسیار دشوار است و برای اجرای بازی های PS5 روی کامپیوتر به یک دستگاه فوق العاده نیاز دارد و در آینده شاهد تکرار آن خواهیم بود
#Video
@Gaming_Agent
Secondly, addressing the exceptionally high CPU requirement is also a priority. It seems likely that the hardware decompression of assets used on PS5 is replaced with an entirely CPU-based system on the PC port. This would explain the remarkably long loading times and a massively prolonged shader compilation step on first boot, not to mention the depressed performance in-game when new areas stream in as you play. Can PS5-like loading be achieved on PC without wiping out CPU performance? Again, Marvel's Spider-Man suggests it can be done.دیجیتال فاندری: یکی از مهمترین دلایل عملکرد ضعیف بازی The Last of Us Part 1 بر روی رایانه شخصی و مهمترین دلیل آن این است که واحد Kraken در PS5 با سرعت SSD شبیه سازی شده است و بر روی رایانه شخصی بسیار دشوار است و برای اجرای بازی های PS5 روی کامپیوتر به یک دستگاه فوق العاده نیاز دارد و در آینده شاهد تکرار آن خواهیم بود
#Video
@Gaming_Agent
اینا رو ممکنه با چیزهایی مثل Cheat Engine ساخته باشن. یعنی لزوما باگ بازی نیست و ممکنه با دستکاری ایجادشون کرده باشن.
بسیار هم عالی