خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
یه جورایی تقریبا مطمئنم وقتی هایپ گیم پس خوابید و به رشد خودش رسید مایکروسافت تمام عناوین رو برای PS هم منتشر میکنه.

بحث ها سطحش خیلی اومده پایین رسیده به اینکه جیم رایان بهتره یا فیل اسپنسر!!

اینم بوکمارم کنید استارفیلد اگه بترکونه برای PS هم میاد چند سال دیگه!

• Like
Reactions: MrElectricWizard
پیرو گفت و گوی دوستان باید بگم که اگر cma و اروپا خرید رو تایید کنن ماکرو اکتی بدون تایید ftc می تونن معامله رو تموم کنن و ftc هم شکایت رو به دادگاه فدرال میبره که خیلی از حقوق دانها هم نظرن ftc شانسی برای پیروزی نداره و احتمال می دن قبل از زمان اعلامی با ماکرو به توافق برسن،
هر چند ftcیه لینا کاملا غیر قابل پیشبینه

رفقا نکته جالب این تاپیک این جا هست که دوستی که می آید مستقیما این حرف رو میزند کامنتش پابرجا هست.
به نظر میاد یکی از اولین عوارض فن حسنک راستگو شدن از دست دادن Ability to read
اونوقت که جوابش بدون حمله شخصی و فقط با منطق خودش(اسپم و ترول) داده می شود کامنت پاک می شود.حتی احتمال اخطار دادن هم وجود دارد.تناقض در مورد برخورد با کامنت ها حداقل در این تاپیک قابل تقدیر هست.

یه جورایی تقریبا مطمئنم وقتی هایپ گیم پس خوابید و به رشد خودش رسید مایکروسافت تمام عناوین رو برای PS هم منتشر میکنه.

بحث ها سطحش خیلی اومده پایین رسیده به اینکه جیم رایان بهتره یا فیل اسپنسر!!

اینم بوکمارم کنید استارفیلد اگه بترکونه برای PS هم میاد چند سال دیگه!
راستش منم خیلی زود به این نتیجه رسیدم که احتمالا مایکرو بازی هاش رو تا ابد در انحصار گیم پس نگه نمیداره، و علاقه بیشتری به گسترش بازارش داره حالا در هر شکلی، نمونه هم داره مثل ماینکرفت، از طرفی هم خیلی دوست دارم فکر کنم (:-") که مایکرو در نهایت به فکر "گسترش" بازارش هست، نه لزوما کوبیدن مالکیتش رو همه چی، در همین راستا پس در نهایت باید یه جوری بازی هاش رو، رو پلتفرمی که خود مایکرو مدعیه سهم به شدت بزرگ تری از اکس باکس داره (*پلی استیشن) هم عرضه کنه،

خیلی دوست دارم فکر کنم مایکرو با این قدرت ماورایی اقتصادی، اعتماد بنفس کامل در بازار هم داره، یعنی برخلاف تز های فک و فامیل داریوش کبیر عزیز، امیدوارم مایکرو ناشری باشه که "سود" اصلیش در بیشتر شناخته شدن و گسترش اسم تجاریش باشه (بتزدا + اکتیبلیز => اکس باکس => مایکروسافت) نه لزوما پول بشتر در اوردن، چون ماهیت مایکرو و موقعیتش طوری هست که نگرانی خاصی احتمالا از "سود" در اینده نداره، به اندازه کافی زیرساخت و منابع قبلی برای ادامه یکه تازی در دنیای تکنولوجی و اقتصاد، داره...

حتی برخلاف فک و فامیل داریوش عزیز، معتقدم مایکرو ویندوز رو طوری طراحی نکرده که یکه تاز بخش بزرگی از بازار باشه، بلکه این یک روند طبیعی بوده و مایکرو در طی این روند تبدیل به یکه تاز در بخش های تخصصی خودش در تکنولوجی، شده، همین اتفاق برای اپل و سونی و ایکس و اگرگ هم به اشکال گوناگون، رخ داده...

کلا بارها گفتم به نظرم داریوش کبیر و نوه نتیجه، به شدت ذهن سریع و هوشیاری دارند، اما متاسفانه از بیرون تحلیل میکنند تا از درون، تعصب، به تنهایی میتونه 1000 رو تبدیل به 1 کنه، مثل یک سوپرکار که به جای جاده درست حسابی، از جاده خاکی درب و داغون رد میشه... اینجا فرق خاصی بین سوپرکار و پراید و امثالهم، شاید نباشه...

پیرو گفت و گوی دوستان باید بگم که اگر cma و اروپا خرید رو تایید کنن ماکرو اکتی بدون تایید ftc می تونن معامله رو تموم کنن و ftc هم شکایت رو به دادگاه فدرال میبره که خیلی از حقوق دانها هم نظرن ftc شانسی برای پیروزی نداره و احتمال می دن قبل از زمان اعلامی با ماکرو به توافق برسن،
نکته مهمی رو اشاره کردی ممنونم ازت، من یه بار دیگه چک کردم.
این جدیدترین وضعیت پرونده است
Microsoft/Activision Blizzard, In the Matter of
An evidentiary hearing is scheduled for Aug. 2, 2023 at 10 a.m. ET before an Administrative Law Judge at the FTC’s headquarters at 600 Pennsylvania Ave. N.W., Room 532.
این قاضی حقوق اداری ftc به اختصار ALJ قدرت اینو نداره که از خرید کلا جلوگیری کنه و اگه FTC بخواد جلوی این خرید رو بگیره نیاز به دستور قضایی قاضی فدرال داره. بدون دستور قضایی مبتنی بر منع خرید کاملا درست میگی خرید نهایی میشه.
حالا این قاضی کی هست؟ D. Michael Chappell که اسمشو تو خبرهای گذشته شنیدیم. دستورات اخیرش همین اطلاعاتی بود که مایکروسافت از سونی میخواست که قرار شد از سال 2019 به بعد باشه یا همین اخیرا که از مایکروسافت هم تقاضای یه سری مدارک رو کرده. حالا این روند رسیدگی ادامه داره و ممکنه داخلش اختلاف ها حل و فصل بشه، مدارک های مختلفی ارائه بشند، جلساتی قبل از جلسه رسمی رسیدگی برگزار بشه و.....
حالا اگه خرید نهایی بشه FTC چیکار میتونه بکنه؟ میتونه بعد خرید به پیگیری قضایی ادامه بده مثلا تو همین جلسه اگوست اون قاضی حقوق اداری FTC دستور فسخ خرید رو بده مایکروسافت علیهش دادخواست تجدید نظر میده و اینجا مایکروسافت پرونده رو میبره دادگاه فدرال که احتمال شکست FTC خیلی بالاست.

نتیجه اینکه همونطور که گفتی FTC نیاز به دستور قاضی فدرال داره تا بتونه جلوی معامله رو بگیره. تو بدترین حالت خرید میره تا 2024 تو بهترین حالت همین می/ژوئن تموم میشه.
اما چی تو فکر وکلای مایکروسافت هست رو نمیدونم دقیقا، حدسم این هست که خرید نهایی نمیشه تا با FTC به توافق برسند به اون علتی که تو پست قبلی گفتم. ممکنه خرید رو نهایی کنند و بخاطر وزنه سنگین موافق ها FTC رو دچار شرم نیابتی کنند :D قبل اگوست حتی پرونده حل بشه یا اینکه وارد دادگاه بشند. اگه مایکروسافت زودتر خرید رو نهایی کنه یعنی اینکه 100% مطمئن هستند که دادگاه رو میبرند و از این جهت اگه FTC شکست بخوره هزینه های زیادی رو خود FTC به بار میاره. لیناخان هم گفته که من حاضرم سابقه ام بد باشه ولی بدون سابقه نباشم و تا 26 سپتامبر 2024 سرکار هست مگه اینکه زودتر خودشو کله کنه :D

نکته مهمی رو اشاره کردی ممنونم ازت، من یه بار دیگه چک کردم.
این جدیدترین وضعیت پرونده است
Microsoft/Activision Blizzard, In the Matter of
An evidentiary hearing is scheduled for Aug. 2, 2023 at 10 a.m. ET before an Administrative Law Judge at the FTC’s headquarters at 600 Pennsylvania Ave. N.W., Room 532.
این قاضی حقوق اداری ftc به اختصار ALJ قدرت اینو نداره که از خرید کلا جلوگیری کنه و اگه FTC بخواد جلوی این خرید رو بگیره نیاز به دستور قضایی قاضی فدرال داره. بدون دستور قضایی مبتنی بر منع خرید کاملا درست میگی خرید نهایی میشه.
حالا این قاضی کی هست؟ D. Michael Chappell که اسمشو تو خبرهای گذشته شنیدیم. دستورات اخیرش همین اطلاعاتی بود که مایکروسافت از سونی میخواست که قرار شد از سال 2019 به بعد باشه یا همین اخیرا که از مایکروسافت هم تقاضای یه سری مدارک رو کرده. حالا این روند رسیدگی ادامه داره و ممکنه داخلش اختلاف ها حل و فصل بشه، مدارک های مختلفی ارائه بشند، جلساتی قبل از جلسه رسمی رسیدگی برگزار بشه و.....
حالا اگه خرید نهایی بشه FTC چیکار میتونه بکنه؟ میتونه بعد خرید به پیگیری قضایی ادامه بده مثلا تو همین جلسه اگوست اون قاضی حقوق اداری FTC دستور فسخ خرید رو بده مایکروسافت علیهش دادخواست تجدید نظر میده و اینجا مایکروسافت پرونده رو میبره دادگاه فدرال که احتمال شکست FTC خیلی بالاست.

نتیجه اینکه همونطور که گفتی FTC نیاز به دستور قاضی فدرال داره تا بتونه جلوی معامله رو بگیره. تو بدترین حالت خرید میره تا 2024 تو بهترین حالت همین می/ژوئن تموم میشه.
اما چی تو فکر وکلای مایکروسافت هست رو نمیدونم دقیقا، حدسم این هست که خرید نهایی نمیشه تا با FTC به توافق برسند به اون علتی که تو پست قبلی گفتم. ممکنه خرید رو نهایی کنند و بخاطر وزنه سنگین موافق ها FTC رو دچار شرم نیابتی کنند :D قبل اگوست حتی پرونده حل بشه یا اینکه وارد دادگاه بشند. اگه مایکروسافت زودتر خرید رو نهایی کنه یعنی اینکه 100% مطمئن هستند که دادگاه رو میبرند و از این جهت اگه FTC شکست بخوره هزینه های زیادی رو خود FTC به بار میاره. لیناخان هم گفته که من حاضرم سابقه ام بد باشه ولی بدون سابقه نباشم و تا 26 سپتامبر 2024 سرکار هست مگه اینکه زودتر خودشو کله کنه :D
IMG_20230329_223723.jpg اوشون خانم beth wilkinson هستن وکیل ماکرو برای دفاع از معامله در برابر ftc که دی ماه در جلسه استماع در برابر قاضی chappell گفتن اگه ماکرو در دیگر حوزه های قضایی به توافق برسه اون راه کارها رو به ftc پیشنهاد میده ،اگه قبول کنن که هیچ اگرم قبول نکنن اونا معامله رو می بندن،
ماکرو نمی خواد روند کار خیلی طولانی بشه چون اگه در ژوئن دیل بسته نشه باید خسارت هنگفتی به اکتی بدن
FloqTTvXoAIZque.jpeg
اما محمد طالبیان عزیز امروز در بازیکست پلاس به آماری که برد اسمیت در کنفرانس بروکسل نشون داد ایراد گرفت که چرا نینتندو رو حساب نکرده،
منم شخصا موافق ننه من غریبم بازی های دو شرکت نیستم ولی علت به حساب نیاوردن نینتندو خود سونی بود،
یکی از استدلال های ماکرو در ابتدای کار این بود که کالاف رو نینتندو موجود نیست ولی بازم در بازار کنسول قدرتمنده،
اونجا بود سونی و ftc از اصطلاح کنسول های رده بالا استفاده کردن و کلا نینتندو رو در یک بازار مجزا قرار دادن،
یادتون نره برد اسمیت یه وکیله و معروفه که میگن هر چی بگی در دادگاه علیهت استفاده میشه😉

آخرین ویرایش:
View attachment 288479اوشون خانم beth wilkinson هستن وکیل ماکرو برای دفاع از معامله در برابر ftc که دی ماه در جلسه استماع در برابر قاضی chappell گفتن اگه ماکرو در دیگر حوزه های قضایی به توافق برسه اون راه کارها رو به ftc پیشنهاد میده ،اگه قبول کنن که هیچ اگرم قبول نکنن اونا معامله رو می بندن،
ماکرو نمی خواد روند کار خیلی طولانی بشه چون اگه در ژوئن دیل بسته نشه باید خسارت هنگفتی به اکتی بدن
View attachment 288483
اما محمد طالبیان عزیز امروز در بازیکست پلاس به آماری که برد اسمیت در کنفرانس بروکسل نشون داد ایراد گرفت که چرا نیتندو رو حساب نکرده،
منم شخصا موافق ننه من غریبم بازی های دو شرکت نیستم ولی علت به حساب نیاوردن نیتندو خود سونی بود،
یکی از استدلال های ماکرو در ابتدای کار این بود که کالاف رو نیتندو موجود نیست ولی بازم در بازار کنسول قدرتمنده،
اونجا بود سونی و ftc از اصطلاح کنسول های رده بالا استفاده کردن و کلا نیتندو رو در یک بازار مجزا قرار دادن،
یادتون نره برد اسمیت یه وکیله و معروفه که میگن هر چی بگی در دادگاه علیهت استفاده میشه😉
رفیق یک نکته ای که وجود دارد این هست که اگر توافق در تاریخ مشخص شده نتیجه اش معلوم نشود لزومی به دادن غرامت از طرف مایکروسافت نیست و دو شرکت می توانند بر سر تاریخ جدید توافق کنند.غرامت در صورتی باید پرداخت شود که یا مایکروسافت قرارداد رو ملغی کند یا اکتیویژن بعد از تاریخ توافق شده تمایلی به توافق جدید نداشته باشد که هر دو گزینه کاملا بعید هست.البته هر چه این توافق زودتر نتیجه دهد از نظر مالی به سود مایکروسافت هست و برای همین در تلاش هستند که کار زودتر به سرانجام برسد.

IMG_20230331_033719.jpg
ظاهرا راه کارهایی که ماکرو به اروپا پیشنهاد داده فیدبک های مثبتی از طرف نمایندگی توسعه دهندگان ویدیو گیم در اروپا داشته،
البته گفتن در مورد کارایی تعهدات در آینده که کراس پلتفرم فراگیرتر میشه بیشتر تحقیق کنن،
سونی و گوگل ایراد گرفتن

ناموسا فاز ملت چیه؟
من همین حرفها پنج ماه پیش زدم شلوا.ر از پا.م در آوردین بعد الان لایک برای هم میفرستین!

خدایی رفتار مردم آدم به فکر فرو میبره :ninja:

مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید

ناموسا فاز ملت چیه؟
من همین حرفها پنج ماه پیش زدم شلوا.ر از پا.م در آوردین بعد الان لایک برای هم میفرستین!

امین جان تو همیشه از زمانه آت جلو تر بودی. :))
مخصوصا اون سال ها که بحث gears 3 و uncharted 3 بود.

ناموسا فاز ملت چیه؟

خب اونجا گفتی اگه cma تایید نکنه قضیه کنسله که من از همون زمان هم میگفتم مایکروسافت بیخیال این خرید نمیشه :D

حالا هر چی بود به نهایی شدن خرید نزدیک شدیم و باید آماده بشیم بازی های اکتیویژن بلیزارد روی گیم پس تجربه کنیم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or