خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
کسی که معتقده ادامه kill zone به خاطر فروش پایین نباید ساخته شه نه گیمره نه سهامدار،
خود جیم رایانه که پشت اکانت یه سونی فن نشسته
ولی جدا رقبای ماکروسافت حق دارن با هزینه مالی جلوی این خرید رو بگیرن
Call of duty
Crash
Warcraft
Starcraft
Diablo
Doom
Wolfnstein
Fallout
Elder scrols
این چنتا ip گیم پس رو به یه سرویس بی شاخ و دم تبدیل میکنه و احتمالا کمتر گیمری پیدا میشه که این خرید رو به ضرر مصرف کننده بدونه

این چیزی که نوشتی دقیقا تعریف مغلطه است
من از TES/ FALLOUT /DOOM میگم / تو چند تا بازی شکست خورده تجاری
پلیس فلان جا با جورج فلوید چه رفتاری داشت ؟ پس پلیس ما هم حق داره :))
سونی کی و کجا TES/ FALLOUT /DOOM انحصاری کرده ؟ شایعات ول کن , کدوم شرکت الان استارفیلد انحصاری کرده ؟

رقابت ؟ دزدیدن سهم اپل / گوگل از بازار ( عرضه محتوای انحصاری روی استور مایکروسافت و کوچ اجباری فن بیس اکتی ) اسمش شده رقابت ؟ نه
اسم این صرفا تخریب بازار

ماجرای سگا همون قصه پیراهن عثمان :)) EA / مایکروسافت / اشتباهات خودش سگا رو نابود کرد بعد مقصر سونیه :))
دهه 90 سونی با CD / PS1 کل صنعت گیم و بازی سازی متحول کرد
سونی دهه 90 اسکوئر / نامکو / باندای / کپکام خرید ؟ دهه 2000 کدوم ناشر خرید ؟ 2010 تا 2020 ؟

ولی از این که ماکروسافت داره سفت و سخت رقابت می کنه خیلی خوشحالم.
10 سال گذشته مایکروسافت دنبال نمی کردی ؟ مایکروسافت توانایی مدیریت 5 تا استودیو نداشت بعد 30 تا استودیو اداره کنه :))
تمام تلاش مایکروسافت برای فرار از رقابت :)) به هر ریسمانی چنگ می زنن تا بازار نابود کنن (اخرین شاهکار همین امروز استفاده از نمایندگان فاسد :))) بعد تصور می کنی مایکروسافت دنبال رقابت ؟ نه عزیزیم
هدف مایکروسافت نابودی بازار فعلی رسیدن به چیزی شبیه به ویندوز
بازاری که گیمر ها در هر شرایطی سود مایکروسافت تامین کنن / هر گندی هم که زدن هیچ تغییری در جایگاه اش ایجاد نشه

مظلوم نمایی ؟ کدوم شرکت بیش از 100 میلیارد دلار هزینه کرده و بعد از خریدن بزرگترین IP های تاریخ گیم ادعا می کنه سونی جهان خوار ؟:))
مایکروسافت زور میزنه کل صنعت گیم نابود کنه بعد شما به فکر کنسول واری ؟

بالاخره هر بازی ممکنه یه روزی انحصاری بشه :D
این چه استدلالی هست که چون سونی قبلا مثلا doom انحصاری نکرده مایکروسافت هم حق نداره doom انحصاری کنه:D

Last edited by a moderator:
این چه استدلالی هست که چون سونی قبلا مثلا doom انحصاری نکرده مایکروسافت هم حق نداره doom انحصاری کنه:D

واقعا بعضی از کامنت های تو رو میبینم یاد این عکس میفتم:D

View attachment 288323

حتی ممکنه بازی بعدی بانجی انحصاری بشه که امیدوارم از بازی و dlc هاش لذت کافی رو ببرید:D

پ . ن : خرید بعدی مایکروسافت اگه کپکام باشه من به احترام کوروش عزیز یک هفته سکوت میکنم:D

میدونم سکوت ۲ دقیقه است ولی خب ترکیب بتسدا و اکتی بلیزارد و کپکام نیاز به یک هفته سکوت داره:D
ژاپنی ها کلا بعیده چیزه گرون قیمتی داشته باشن
نظرت با کپکام و سگا باهم چیه؟
:D

• Smile
Reactions: ravi

واقعا بعضی از کامنت های تو رو میبینم یاد این عکس میفتم:D

View attachment 288323

حتی ممکنه بازی بعدی بانجی انحصاری بشه که امیدوارم از بازی و dlc هاش لذت کافی رو ببرید:D

پ . ن : خرید بعدی مایکروسافت اگه کپکام باشه من به احترام کوروش عزیز یک هفته سکوت میکنم:D

میدونم سکوت ۲ دقیقه است ولی خب ترکیب بتسدا و اکتی بلیزارد و کپکام نیاز به یک هفته سکوت داره:D
۳ سال به خریدهای ماکرو دلخوش کردن و شکم صابون زدن واقعا سخته :) دستمریزاد میگم به همتون.
ولی محض اطلاعتون و تنویر افکار عمومی،تیم پاریسن ژرمن و ناصر الخلیفی رو براتون مثال میزنم و آرزوهای دست نیافتنیش :)

• Like
Reactions: amiriv
حالا چرا CMA عقب نشینی کرد مشخص نیست ( البته عملا مشخص :p ) و به من ارتباطی نداره
آره دیگه اونور آب همه چی الکی الکی و بر مبنای پول و رشوه هست که هر کی پول داشته باشه قانون دستشه همش تقصیر این کاپیتالیسم ها و سرمایه دار هاست در آینده نزدیک هم همین کاپیتالیسم ها پول خرج میکنن لینا خان رو به بهانه تجاوز به کارمندان و رفتار مناسب از سر راه برمیدارند و راحت با کنار گذاشتن این دشمن بزرگ خرید رو به نفع خودشون تموم میکنن تازه پول دادن JFTC خرید رو تایید بکنه حتی پول دادن ۱۱ تا نماینده کنگره نامه نوشتن JFTC تا از اونور سونی رو تو سرزمین مادری خودش هم محدود کنن و اینطوری از پا درش بیارن
کنسول میفته دست مایکروسافت
کلاد هم که دستشه
پی سی هم که یه آپدیت ویندوز میده همه فروشگاه ها استیم و اپیک از کار بیفتند
کنسول ها دستی هم یه روزی یه نقشه شیطانی می‌کشه و از چنگ نینتندو در میاره و اینطوری مایکروسافت کل صنعت گیم رو قبضه می‌کنه و گیمینگ نابود
وای چقدر خبیثه این فیل
به جیم رایان پناه میبرم از شر فیل رانده شده

۳ سال به خریدهای ماکرو دلخوش کردن و شکم صابون زدن واقعا سخته :) دستمریزاد میگم به همتون.
ولی محض اطلاعتون و تنویر افکار عمومی،تیم پاریسن ژرمن و ناصر الخلیفی رو براتون مثال میزنم و آرزوهای دست نیافتنیش :)
اتفاقا مایکروسافت به نظر می رسه از این جور موارد درس گرفته بابت همین دست به ترکیب استدیو ها نزده و نمی‌زند مانند کاری که با بتزدا کرد

حالا من نمیدونم ناراحتی سونی فن ها چیه
کالاف حالا حالا ها برای ps عرضه میشه
اصلا خدارو چه دیدی یهو بازی بعد 3 نسخه افول کرد
الان تنها مزیتش برای gamepass دارها اینه که رسما مفت میفته پاشون
من نمیفهمم نکنه گفتن بازی به کل انحصاری شده که من خبر ندارم

یه سری که معلوم هیچی
یه سری ناراحتن از این که مایکروسافت این همه بخر بخر می‌کنه کم کم همه بخرن هیچی تردپارتی نمونه در آینده سونی بمونه و خودش که این یکم قابل تامله
یه سری هم معتقدن مایکروسافت توان مدیریت پنج تا استویدو نداره الان قابلیت این رو داره پنج تا ناشر دستشه همه رو خراب کنه و خاطره هاشون با بازی مثل دووم و اینا خراب شه یا حتی کالاف بدتر بشه

غیر از اینه سونی فن های گروه؟؟؟

یه سری که معلوم هیچی
یه سری ناراحتن از این که مایکروسافت این همه بخر بخر می‌کنه کم کم همه بخرن هیچی تردپارتی نمونه در آینده سونی بمونه و خودش که این یکم قابل تامله
یه سری هم معتقدن مایکروسافت توان مدیریت پنج تا استویدو نداره الان قابلیت این رو داره پنج تا ناشر دستشه همه رو خراب کنه و خاطره هاشون با بازی مثل دووم و اینا خراب شه یا حتی کالاف بدتر بشه

غیر از اینه سونی فن های گروه؟؟؟
کلا سه تا گروه؟

خود کوروش به تنهایی چند ده تا گروه اه. پست هاش توی یک گروه نمی گنجه.
مثلا یکی از گروه هاش اسپنسر سال آینده را نخواهد دید اه. :D

ناراحتن از این که ایکس باکس داره بزرگ میشه و محتوای انحصاری بیشتری بدست میاره و تولید میکنه.
از طرفی معتقدن فقط سونی حق داره انحصاری داشته باشه و باید همیشه رتبه اول بازار باشه، تا با طرفداری ازش حس خاص بودن بهشون دست بده@-)

واقعا عجیبه که چطور cma که حتی یکبار، تاکید میکنم حتی یکبار هم از هیچ کیسی عقب نیشینی نکرده، البته به غیر از این 109 بار، چی شد که یکمرتبه نظرش در مورد مایکرو چرخید؟
رفیق شما انتظار دارید دوستی که علنا می گوید مایکروسافت هدفش این هست که صنعت گیم رو نابود کند،حرف راست و درست بزند؟یعنی مایکروسافت ده ها میلیارد دلار هزینه خرید و توسعه استودیو به اضافه میلیون ها دلار هزینه تولید و بازاریابی انجام می دهد به این هدف که صنعت گیم رو نابود کند.شما از این استدلال انتظار جواب منطقی دارید؟متاسفانه به همین شخص خاص هم ختم نمی شود،یکی می گوید بازی های مایکروسافت تماما آشغال هستند،یکی دیگر حتی به این هم اعتقاد ندارد و کلا از نظرش مایکروسافت هیچ عنوانی نمی سازد،یعنی Flight Simulator و Forza Horizon و Halo و ... اصلا بازی نیستند و حتی بازی های پیش رو مثل Redfall و Starfield و ... هم سراب و توهم هستند.پس توصیه می کنم حداقل در این تاپیک به دنبال منطق و حرف درست نگردید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or