مایکروسافت توضیح می‌دهد که چرا گیمرها باید Xbox One X را بیشتر از PS4 Pro بخرند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
کنسول Xbox One X شاید قدرتمندتر از PS4 Pro باشد، ولی PS4 Pro همچنان ارزان‌تر و باصرفه‌تر از Xbox One X است و بازی‌های بیشتری از آن پشتیبانی می‌کنند و همچنان انحصاری بیشتری از کنسول رقیب دارد. پس بنابراین چرا باید یک مشتری معمولی، کنسولی گران‌تر را انتخاب کند؟

طبق مصاحبه EPNdotTV با آقای Aaron Greenberg، در جواب به سؤال بالا گفت:

«خب، باید بگویم که اگر خواهان بازی‌های باکیفیت ۴K واقعی هستید، نیاز به ۶ ترافلاپس دارید، ما ۴۳% درصد قدرت گرافیکی بیشتر داریم و بالای ۶۰ درصد حافظه برای توسعه‌دهندگان در دسترس است.»

«اما مهم‌ترین چیز این است که اگر شما طرفدار بازی‌های مسابقه‌ای، طرفدار بازی‌های نقش‌آفرینی و هر بازی دیگری که دوست دارید، هستید؛ این بازی‌ها را می‌توانید باکیفیت بهتری بر روی Xbox One X بازی کنید زیرا ما قدرت بیشتری را برای شما به ارمغان آوردیم.»

منبع

Read the whole post here.

ديگه زير سوال بردن نقش انحصاري كه بعضي هاشونم سيستم سلر هستن و به بقا و توسعه يه كنسول دقيقا به در و ديوار كوبيدنه ! اگه بازي هاي انحصاري نبودن كه اصلا نياز به اين همه پلتفرم تو بازار نبود ! اين چيزيه كه اقاي خوش استايل درك نميكنه
قرار نيستم همه دارندگان كنسول همه بازي هاش رو بخرن ! هر كسي به دنبال بازي هاي به خصوصي جذب كنسول ميشه

يه زماني كازه هيرايي گفت نيمي از بازي هاي انحصاري كه ساخته ميشن نه تنها سودي ندارن بلكه كمپاني سرشون ضرر هم ميكنه ! ولي بازم وجودشون براي پرستيژ كنسول حياتيه
با همچين مديريتي كه در سوني وجود داره و ذهنيتي كه در مايكرو و تيم xbox موجوده ! اينا بيان تمام پولاي عمو بيلي رو هم خرج كنن بازم توان شكست دادن سوني كه هيچي توان رقابت هم ندارن !

در مورد قدرت هم حرفاي شما وقتي رنگ واقعيت ميگرفت كه الان اول نسل بوديم و قيمت كنسول ها يكسان بود !
خود اسپنسر هم بارها گفته 1x كاميونيتي كوچيكي رو به خودش جذب ميكنه !
ولي اينجا معتقدن قراره جريان بازي رو عوض كنه و بازار رو دست بگيره !

میدونید به در و دیوار کوبیدند یعنی چی؟ یعنی برای اینکه حرفات رو منطقی جلوه بدی شرایط Xbox پونزده سال پیش رو با شرایط X1X فعلی تطابق بدی ! حالا اینکه یک زمانی امیدوار بودند که کلا این کنسول به 2017 نخواهد رسید و بعد باز کلی به در و دیوار کوبیدند که ایا سازنده های ترد پارتی اصلا حمایت میکنند و ... بماند.

به در و دیوار کوبیدند میدونی یعنی چی ؟ یعنی کنسولی که تو سالهای اولیه عمرش به دلیل اصلی برتری گرافیکی پرفروشتر بود رو بگید به خاطره انحصاری های سیستم سلر موفق بوده !!! وگرنه خیلی دوست داریم بدونیم این انحصاری های سیستم سلر چی بوده در سالهای 2013 (لانچ)، 2014 و 2015

یادش بخیر یک زمانی هم این داستانهای اکوسیستم و باقی رو دوستان به سخره گرفته بودند و کلی Lol تحلیل های طوماری میذاشتند. حالا هم همون قضایا داره تکرار میشه

آخرین ویرایش:
میدونید چی تو این فروم برعکس هست ؟ وقتی مایکروسافت اعلام کرد تمام انحصاری هاش برای W10 میاد شما و دوستان با قاطعیت تمام تحلیل کردید نهایتا در همون ماهی که Geow 4 عرضه میشه میتونه پرفروشترین کنسول ماه امریکا لقب بگیره در حالی که برخلاف تحلیل های دوستان نه تنها چهار ماه متوالی پرفروشترین کنسول امریکا شد بلکه در نیمه دوم سال 2016 پرفروشترین کنسول امریکا هم شد.

بازم ببخشید نظر مخالف شما رو مطرح میکنیم ولی خیلی از صبحت های شما احمقانه است ! چون شرایط Xbox و PS2 رو با حال حاضر مقایسه میکنید. زمانی که بازیهایی پرفروش و محبوبی مثل GTA بعضی اوقات بیشتر از دو سال انحصاری PS2 بودند دیگه قدرت Xbox اهمیت نداشت ولی تمام بازیهای مولتی پلتفرم اصلی برای X1 و PS4 همزمان عرضه میشند و این قدرت در اجرای بهتر بازیهای مولتی پلتفرم اهمیت بسیار زیادی داره !

و یا بحث هایی مثل انحصاری ها ! از اول نسل تا الان چنتا انحصاری سونی بین ده بازی پرفروش سال بودند که حالا اینقدر مهم شدند ؟
کل بازیهایی که سونی این نسل انحصاری عرضه کرده در کنار هم فروششون به 120 میلیون نسخه میرسه ؟ یعنی به اعضای هر دارنده PS4 چنتا بازی انحصاری فروش رفته که اینقدر حالا بازیهای انحصاری تو الگوهای فروش فعلی مهم شدند ؟

چه بخوایم چه نخوایم حرف اصلی رو بازیهای مولتی پلتفرم مثل GTA V و RDR و COD و BF و ... میزنند و کیفیت اجرایی این بازیها برای مخاطب های فعلی مهم هست (خواهشا باز نرید سراغ دوران میکرو برای مثال نقض زدند) و این قدرت صرفا روی کاغذ نیست بلکه در واقعیت هم شاهد این تفاوت هستیم همانند رزولیشن واقعی GT Sport و Forza7
اولا اين فدرت كمتر و موفق فقط مال عصر حجر نيست ! نسل قبل هم كنسول wii رو داشتيم و حتي همين الانم سويچ اكثر بازياي مولتي رو اجرا نميكنه چه برسه به بحث كيفيت و فعلا كه كاملا موفق بوده !
دوست من خودتون رو نزنيد به اون راه همون موقع هم كه xbox بيشتر فروخت اولا به خاطر عرضه كنسول اسليم و دوما شايعات ps4 pro بود ! چرا اين فروش موفق مستمر نبوده و چرا اصلا ايكس باكس نصف ps4 هم نفروخته !

يه جوري ميگي سوني بازي نداشت انگار كه مايكروسافت كوهي از بازي داشت و ملت فقط به خاطر رزوليشن بيشتر براي خريد ps صف ميبستن !
ضمن اينكه تبليغات و وعده هاي سوني هچنين عملكرد نسل قبلش و استوديو هاي توانمندش كاملا وعده اينده خيلي خوب براي طول عمر ps4 رو ميداد كه همين الانم بهش رسيده!
برعكس مايكرو كه اصلا معلوم نيست برنامشون براي ساخت ، مديريت و تبليغات بازي چيه ! تازگي ها هم رفتن رو فاز يك هفته قبل عرضه بازي رو معرفي ميكنيم !
يه جور ميگيد انكار اصلا rdr وcod و غيره روي ps4 اصلا وجود ندارن! اتفاقا هستن با كيفيت مطلوبي هم اجرا ميشن و در كنار اين بازيا گيمر ميتونه پكيج كاملي از بازي هاي عالي true exclusive داشته باشه!

اينكه شما همچنان باور داريد 1x ميتونه جريان اين نسل رو تغيير بده كه حتي خود اسپنسر هم همچين عقيده اي نداره خيلي جالبه

اينكه شما همچنان باور داريد 1x ميتونه جريان اين نسل رو تغيير بده كه حتي خود اسپنسر هم همچين عقيده اي نداره خيلي جالبه
هیچ کسی انتظار نداره که جریان این نسل تغییر بکنه اما مایکروسافت که الان کار روی سرویس هاش و طراحی سخت افزار مناسب و سیستم عامل کنسول رو انجام داده قاعدتاً میره به سمت ایجاد نرم افزار و بازی های بیشتر که احتمالا وضع رو برای مایکروسافت بهتر بکنه!(البته قدم اول یعنی E3 رو خیلی فاجعه آمیز برداشت ولی انسان به امید زنده است!)

هیچ کسی انتظار نداره که جریان این نسل تغییر بکنه اما مایکروسافت که الان کار روی سرویس هاش و طراحی سخت افزار مناسب و سیستم عامل کنسول رو انجام داده قاعدتاً میره به سمت ایجاد نرم افزار و بازی های بیشتر که احتمالا وضع رو برای مایکروسافت بهتر بکنه!(البته قدم اول یعنی E3 رو خیلی فاجعه آمیز برداشت ولی انسان به امید زنده است!)

یکی از پست ها‌ عالی که از طرف طرفدار های XBOXدیدم

کنسول نیاز به انحصاری داره ولی مایکروسافت با اکو سیستمش که واقعا میشه گفت مسخره ترین سیاست بود گند زد به بازی انحصاری

تو دلم موند مایکرو بیاد یه سانست ۲ رو رو معرفی کنه واقعا سیاست مدیران مایکرو رو نمیپسندم ولی نباید از ‌ کار های نرن افزاری خوب که مایکرو کرد چشم پوشی کرد

سیستم یکپارچه اجرا بازی های نسل قبل XBOX خیلی خوبه

میدونید به در و دیوار کوبیدند یعنی چی؟ یعنی برای اینکه حرفات رو منطقی جلوه بدی شرایط Xbox پونزده سال پیش رو با شرایط X1X فعلی تطابق بدی ! حالا اینکه یک زمانی امیدوار بودند که کلا این کنسول به 2017 نخواهد رسید و بعد باز کلی به در و دیوار کوبیدند که ایا سازنده های ترد پارتی اصلا حمایت میکنند و ... بماند.

به در و دیوار کوبیدند میدونی یعنی چی ؟ یعنی کنسولی که تو سالهای اولیه عمرش به دلیل اصلی برتری گرافیکی پرفروشتر بود رو بگید به خاطره انحصاری های سیستم سلر موفق بوده !!! وگرنه خیلی دوست داریم بدونیم این انحصاری های سیستم سلر چی بوده در سالهای 2013 (لانچ)، 2014 و 2015

یادش بخیر یک زمانی هم این داستانهای اکوسیستم و باقی رو دوستان به سخره گرفته بودند و کلی Lol تحلیل های طوماری میذاشتند. حالا هم همون قضایا داره تکرار میشه
مشکل اصلی اینه شما دو چیز خیلیییی مهم رو در نظر نمیگیرید
1_سونی در نسل 7 تعداد زیادی شاهکار داد که انواع و اقسام جوایز رو درو کردن و این ذهنیت رو خلق کرد که سونی تو انحصاری حرف اول رو میزنه!
یعنی مثلا شخصی که سال 2008 X360 خرید تا اخر نسل عملکرد عجیب غریب سونی در حوزه انحصاری رو دید و این خودش تاثیر زیادی رو فروش PS4 داشت وقتی بدونی استودیویی در حد راکستار تو سونی وجود داره قطعا جذب میشی سمت کنسول سونی!
2_خیلی ها اول نسل اومدن سمت سونی تا همون انحصاری های نسل قبل رو بازی کنن و البته میدونستن تو نسلی که حداقل 5 سال تا 8 سال عمر خواهد داشت چه بازی های انحصاری بزرگی در انتظارشونه همینطور که الان میبینی به بار نشسته!
بازم اشاره میکنیم به فروش خیره کننده ریمستر لست و انچارتد که دقیقا نشون دهنده همون حرفای بالامه!:D
الان وقتی PS5 بیاد قرار نیست کسی به من بگه بخر یا نخر من با کله میخرم چون میدونم چه بازی های انحصاری عظیمی براش در راهه چیزی که اصلا درباره مایکرو صدق نمیکنه!

واقعا این حرف که قوی ترین کنسول تاریخ و... اینقد جدیدا خز شده که کسی نفهمه فکر میکنه قبلش همه کنسولا نابود بودن آخه ps4 هم موقعی که اومد قوی ترین کنسول ساخته شده تا اون زمان بود والا کسی اینو چپ و راست نمیگفت کلا حرف چیپ و خیلی باحالیه کنسولی که یک سال دیرتر قراره بیاد و خوب کاملا طبیعی هست که سخت افزار قوی تری داشته باشه البته، صد البته من با اینکه علاقه ی خاصی به اکس باکس ندارم ولی کاملا بدون تعصب و منطقی میگم این قیمت با توجه به سخت افزاری که روی کاغذ داره فعلا، کاملا منصفانه ست. نمی دونم چرا بعضی ها تصور میکنن که سونی توان ساخت کنسول با قدرت بالاتر نداره اینو دیگه همه میدونن فلسفه خرید کنسول کیفیت مطلوب و بهینه در مقابل قیمت مناسب با خروجی بالا و مهم تر از همه ساپورت نرم افزاری و بازی هاست که خوب این تو فروش کنسولا کاملا مشهوده وگرنه سونی مگه نمیتونست پرو رو خیلی قوی تر بسازه؟ همین الان هم مدل استاندارد خیلی بیشتر از پرو داره میفروشه این یعنی خود سونی هم میدونه که مردم همه دنبال بازی کردن با قیمت مناسب هستند با اینکه پرو داره با قیمت اولیه لانچ ps4 معمولی به فروش میرسه و کاملا قیمت مناسبی داره.
نمیدونم یعنی شما میخوای بگی onex زمانی که بیاد قوی ترین کنسول تاریخ نیست؟ چرا همه از این مطلب انقدر ناراحتن متوجه نمیشم که البته متوجه میشم ولی قابل گفتن نیست.
در نهایت مایکروسافت با وان ایکس کنسول همه چی تمام رو داده بهترین بازیها بیشترین قدرت سخت افزاری و کیفیت اجرا و بهترین سرویس آنلاین

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: dark souls
مشکل اصلی اینه شما دو چیز خیلیییی مهم رو در نظر نمیگیرید
1_سونی در نسل 7 تعداد زیادی شاهکار داد که انواع و اقسام جوایز رو درو کردن و این ذهنیت رو خلق کرد که سونی تو انحصاری حرف اول رو میزنه!
یعنی مثلا شخصی که سال 2008 X360 خرید تا اخر نسل عملکرد عجیب غریب سونی در حوزه انحصاری رو دید و این خودش تاثیر زیادی رو فروش PS4 داشت وقتی بدونی استودیویی در حد راکستار تو سونی وجود داره قطعا جذب میشی سمت کنسول سونی!
2_خیلی ها اول نسل اومدن سمت سونی تا همون انحصاری های نسل قبل رو بازی کنن و البته میدونستن تو نسلی که حداقل 5 سال تا 8 سال عمر خواهد داشت چه بازی های انحصاری بزرگی در انتظارشونه همینطور که الان میبینی به بار نشسته!
بازم اشاره میکنیم به فروش خیره کننده ریمستر لست و انچارتد که دقیقا نشون دهنده همون حرفای بالامه!:D
الان وقتی PS5 بیاد قرار نیست کسی به من بگه بخر یا نخر من با کله میخرم چون میدونم چه بازی های انحصاری عظیمی براش در راهه چیزی که اصلا درباره مایکرو صدق نمیکنه!
دقیقا قضیه من هم مثل خیلی های دیگه همینطور بود.
نسل قبل طرفدار پروپاقرص XBOX360 بودم (گرچه اول نسل PS3 خریدم) ولی حداقل تو ایران کپی خور شدن 360 محرک بزرگی برای رو آوردن بهش و DVD بودن و طبعا ارزانتر بودن دیسکها محرک بعدی برای خیلی ها بود.
از اواسط تا آخر نسل Yakuza - inFAMOUS - Heavy rain - God Of war - Beyond two souls- Journey - Last of us- Puppeteer - Resictance - Killzoneو... اومدن که فقط حسرتشو میخوردم و خودمو با گیرز آف وار و هیلو راضی میکردم. که تازه حقیقتا هیلو رو هم درست و درمون نرفتم خیلی حوصله سربر بود.موقعی که PS4 اومد شک نکردم و خریدم و الانم پشیمون نیستم چون ماکروسافت همه بازیهاشو داره رو ویندوز هم میده و هیچ انحصاری وسوسه انگیزی نداره و مولتی پلتفرمها هم که فرقی نداره.گرچه به شخصه رو PC پایرت میکنم.

اول که هنوز Xone x نیومده که پرفورمنس رو ببینیم به چه نحوی هست و آیای واقعا همه بازیا رو روی 4k اجرا میکنه یا نه!یه دونه فورزا رو روی 4k اجرا کرد که من همون رو هم با کارت 970 روی 2k قشنگ 60 فریم خالص میگرفتم!!!که این کارت 3.5 ترافلاپس قدرت داشت!
در ضمن مشکل اصلی این هست که میرن تنظیمات گرافیکی رو میچسبونن تا آخر و همه چی روی اولترا بعد توقع دارن 60 فریم خالص هم بده
یه سری تنظیمات هست که تفاوت خیلی خیلی جزیی توی گرافیک بازی داره مثلا یه نوع خاص سایه زنی!ولی واسه پردازشش پدر کارت گرافیک در میاد!خب لابد شما فکر کردین سازنده میاد و بازی روی واسه one x با همون تنظیمات اولترا بازی رو میسازه؟نه برادر.تنظیمات از پیش تعیین شده هستن و شما نمیبینی چه گزینه هایی روی استفاده کردن!
روی پی سی هم اگه بدونی چطوری تنظیم کنی و چه تکنیک هایی رو روشن کنی چه تکنیک هایی رو خاموش میتونی تا بالاتر از 120 فریم هم بگیری!ولی خب همه عادت دارن برن همه چی رو بچسبونن روی Ultra!
در مورد قیمت هم از 800 تا 100 دلار میشه راحت یه پی سی جمع کرد که گرافیکش هم 1070 باشه که 6.5 ترافلاپس قدرتش هست!یادمون هم نره که هم بازیای بیشتری داره هم شبکه استیم داره هم خیلی کاری دیگه میشه باهاش کرد
در ضمن این قیمت 500 دلار واسه 6-7 ماه دیگه هست که One x میاد و تا اون موقع هم قیمت کارتای انویدیا ارزونتر از اینم که هست شده!اونم بخاطر رقابت با AMD

اول اینکه مشخصات xbox x منتشر شده و پرفورمنسش هم علاوه بر فورتزا روی اساسین و انتم هم نمایش داده شد. اساسینز و فورتزا هم 60fps 4k
هنوز مطلب ارزشمندت در مورد اینکه مین برد در پرفورمنس تاثیر به سزایی داره و با تغییرش میشه یه 30 فریمی به بازیها اضافه کرد، از یادم نمیره. کلا این نظریه رو تاریخ هم فراموش نخواهد کرد!
شما بی زحمت یه مقاله تخصصی بنویس در مورد اینکه چه تنظمیاتی رو بزاریم اولترا و چه تنظیماتی به درد نمیخوره و نزاریم رو اولترا. فکر کنم تنها کسی هستید که میتونی تعیین کنی که ما چه تکنیک هایی رو تشخیص میدیم و چه تکنیک هایی رو تشخیص نمیدیم.
منظورت از 100 دلار 1000 دلاره دیگه؟ یه 200 دلاری گذاشتی روش:D دیدی نمی گنجه با 700 800 دلار سیستم جمع کرد که فورکی 60 فریم بده. تو بازار کامپیوتر که هیچی این سیستمی که شما مد نظرته تو عطاری ها هم پیدا نمیشه! البته قاعدتا با توجه به سیستمی که برای خودت جمع کردی بعیید میدونم با 3000 دلارهم بتونی سیستمی به قدرت xbox x ببندی.
حالا بزار کارتای انویدیا بیاد پایین تر اونوقت در موردش صحبت میکنیم. هرچند با بودجه مد نظر شما کارتای 1070 انویدیا باید یه 300 دلاری بیاد پایین!

به نظرم ادامه این بحث بیشتر فرسایشی هست دوستمون که برگشت سر خونه اول و حرف از انحصاری واقعی میزنه ! و از نینتندو سوییچ میگه که تاکید مشترک تمام تحلیلگرها براین بود علاوه بر بازیهای انحصاری همیشگی نینتندو چقدر پشتیبانی مولتی پلتفرم ها رو داره وگرنه سره قضیه wii u دیدیم تا چه حد انحصاریها میتونند باعث فروش کنسول بشوند!

بیشتر تحلیل های دوستان ذهنی هست وگرنه روی کاغذ عدد و رقم ها درباره میزان فروش کنسول و رابطه اشون با انحصاری ها حرف های دیگه ای میزنه سونی 40 میلیون کنسول فروخته در حالی که عنوان سیستم سلرش بازسازی دلست بوده و انچارتد4 در شرایط اینستال بیس 60 میلیونی نهایتا ده میلیون فروش رفته.

انحصاری یقینا حائز اهمیت هست ولی همه چیز نیست! انلاین کامیونیتی، قیمت و قدرت و از همه مهمتر بازاریابی هم انتخاب های تاثیرگذاری هستند ولی خب گیر دوستان فعلا در حال حاضر بر روی انحصاری واقعی هست و تاکید دارند که حرف اول و اخر رو انحصاری میزنه و PS4 تنها به خاطره این عامل پیروز شد.

داشتن انحصاری شرط کافی برای خرید یه کنسول نیس ولی مطمینا یکی از شرط های لازم هست........اینی هم که میگین چون انچارتد 10 میلیون فروخته پس تاثیر انحصاری یک ششم کل کنسولای فروخته شدس هم صحیح نیس.
چون یکی هم مثه من اصن انچارتد4 رو برا کنسولم نگرفتم و ps4 رو بخاطر بلادبورن خریدم و کاملا هم راضی هستم......سونی مثه مایکرو نیس که سر جمع سه چهار تا انحصاری AAA داشته باشه و با خرید اونا بشه فهمید انحصاریها چقدر فروش دارن و محرک کنسول هستن. انحصاری علاوه بر اینکه باعث میشه یکی مثه من PS4 بخره باعث میشه یکی مثه من هم کلا از یه کنسول به کنسول دیگه کوچ کنم و تمام بازیهای مولتی پلتفرمم رو هم رو PS4 بازی کنم و میزان فروش بازیهای مولتی پلتفرم رو هم بالا ببرم.....
یعنی خرید کنسول به خاطر بازی انحصاری تازه شروع کار هست و سونی یا نینتندو خیلی روش حساب باز نمی کنن بلکه درگیر شدن و خرج کردن تو اکوسیستم سونی بعد از خرید کنسول PS4 چیزی هست که سونی روش حساب باز کرده و می بینیم که چقدر هم موفق شده:D(یعنی میشه گفت انحصاری ساخته نمیشه که تو فقط 60 دلار بدی بخریش و تمام.....بلکه ساخته میشه تا با همون انحصاری ها تو درگیر اکوسیستم اون پلتفرم بشی و دهها دلار خرج چیزای دیگه کنی)

.

آخرین ویرایش:
اول اینکه مشخصات xbox x منتشر شده و پرفورمنسش هم علاوه بر فورتزا روی اساسین و انتم هم نمایش داده شد. اساسینز و فورتزا هم 60fps 4k
هنوز مطلب ارزشمندت در مورد اینکه مین برد در پرفورمنس تاثیر به سزایی داره و با تغییرش میشه یه 30 فریمی به بازیها اضافه کرد، از یادم نمیره. کلا این نظریه رو تاریخ هم فراموش نخواهد کرد!
شما بی زحمت یه مقاله تخصصی بنویس در مورد اینکه چه تنظمیاتی رو بزاریم اولترا و چه تنظیماتی به درد نمیخوره و نزاریم رو اولترا. فکر کنم تنها کسی هستید که میتونی تعیین کنی که ما چه تکنیک هایی رو تشخیص میدیم و چه تکنیک هایی رو تشخیص نمیدیم.
منظورت از 100 دلار 1000 دلاره دیگه؟ یه 200 دلاری گذاشتی روش:D دیدی نمی گنجه با 700 800 دلار سیستم جمع کرد که فورکی 60 فریم بده. تو بازار کامپیوتر که هیچی این سیستمی که شما مد نظرته تو عطاری ها هم پیدا نمیشه! البته قاعدتا با توجه به سیستمی که برای خودت جمع کردی بعیید میدونم با 3000 دلارهم بتونی سیستمی به قدرت xbox x ببندی.
حالا بزار کارتای انویدیا بیاد پایین تر اونوقت در موردش صحبت میکنیم. هرچند با بودجه مد نظر شما کارتای 1070 انویدیا باید یه 300 دلاری بیاد پایین!
من واقعا فاز شما رو درک نمیکنم!شما هر ساعت یه جبهه ای هستی!اگه شما اینقد طرفدار One x هستی و میخوای از 4k واقعی لذت ببری خوب برو کنسول رو بخر دیگه چرا اینجا جو میدی؟Pc هم خیلی گرونه و بدرد نمیخوره!ps4 هم که با رزولوشن جلبک بازیا رو اجرا میکنه!one x خوبه

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
به نظرم ادامه این بحث بیشتر فرسایشی هست دوستمون که برگشت سر خونه اول و حرف از انحصاری واقعی میزنه ! و از نینتندو سوییچ میگه که تاکید مشترک تمام تحلیلگرها براین بود علاوه بر بازیهای انحصاری همیشگی نینتندو چقدر پشتیبانی مولتی پلتفرم ها رو داره وگرنه سره قضیه wii u دیدیم تا چه حد انحصاریها میتونند باعث فروش کنسول بشوند!

بیشتر تحلیل های دوستان ذهنی هست وگرنه روی کاغذ عدد و رقم ها درباره میزان فروش کنسول و رابطه اشون با انحصاری ها حرف های دیگه ای میزنه سونی 40 میلیون کنسول فروخته در حالی که عنوان سیستم سلرش بازسازی دلست بوده و انچارتد4 در شرایط اینستال بیس 60 میلیونی نهایتا ده میلیون فروش رفته.

انحصاری یقینا حائز اهمیت هست ولی همه چیز نیست! انلاین کامیونیتی، قیمت و قدرت و از همه مهمتر بازاریابی هم انتخاب های تاثیرگذاری هستند ولی خب گیر دوستان فعلا در حال حاضر بر روی انحصاری واقعی هست و تاکید دارند که حرف اول و اخر رو انحصاری میزنه و PS4 تنها به خاطره این عامل پیروز شد.
باز هم اشکال کار شما اینه که میگی مثلا هر انحصاری باید 60 ملیون بفروشه تا ثابت شه که انحصاری مهمه!
ببین از 60 ملیون نفری که کنسول خریدن قطعا هرکدوم حداقل 1 بازی انحصاری خریدن این از این!
هر انحصاری قراره دلیل بیشتر به مخاطبی که میخواد کنسول بخره بده!نه این که قراره یه انحصاری 60 ملیون فروش بره این که جوکی بیش نیست.
خوب اقای Y میخواد PS4 و XBOX ONE بخره فقط کافیه یه لحظه لیست انحصاری های دو کنسول ببینه تا بیاد سمت 4!
ممکنه از همه انحصاری های 4 فقط 1 دونشو بخره!
ولی به قول Kaz Hirai این انحصاری ها اصلا یه پرستیژ میدن به کنسول و خودش تاثیر زیادی رو مخاطب میذاره!
اهمیت exclusive رو میخوای درک کنی؟
توصیه میکنم یه بار دیگه کنفرانس E3 2017 مایکروسافت رو ببین و ببین چقدر رو واژه exclusive مانور داده میشه حتی با سبک جدیدی به نام Lunch Exclusive!!
اونجاست که به خوبی میبینی کمپانی مورد علاقت هم اهمیت این موضوع رو از هرکس بیشتر میدونه!

نمیدونم یعنی شما میخوای بگی onex زمانی که بیاد قوی ترین کنسول تاریخ نیست؟ چرا همه از این مطلب انقدر ناراحتن متوجه نمیشم که البته متوجه میشم ولی قابل گفتن نیست.
در نهایت مایکروسافت با وان ایکس کنسول همه چی تمام رو داده بهترین بازیها بیشترین قدرت سخت افزاری و کیفیت اجرا و بهترین سرویس آنلاین
اوکی:)

داشتن انحصاری شرط کافی برای خرید یه کنسول نیس ولی مطمینا یکی از شرط های لازم هست........اینی هم که میگین چون انچارتد 10 میلیون فروخته پس تاثیر انحصاری یک ششم کل کنسولای فروخته شدس هم صحیح نیس.
چون یکی هم مثه من اصن انچارتد4 رو برا کنسولم نگرفتم و ps4 رو بخاطر بلادبورن خریدم و کاملا هم راضی هستم.....
.سونی مثه مایکرو نیس که سر جمع سه چهار تا انحصاری AAA داشته باشه و با خرید اونا بشه فهمید انحصاریها چقدر فروش دارن و محرک کنسول هستن. انحصاری علاوه بر اینکه باعث میشه یکی مثه من PS4 بخره باعث میشه یکی مثه من هم کلا از یه کنسول به کنسول دیگه کوچ کنم و تمام بازیهای مولتی پلتفرمم رو هم رو PS4 بازی کنم و میزان فروش بازیهای مولتی پلتفرم رو هم بالا ببرم.....
یعنی خرید کنسول به خاطر بازی انحصاری تازه شروع کار هست و سونی یا نینتندو خیلی روش حساب باز نمی کنن بلکه درگیر شدن و خرج کردن تو اکوسیستم سونی بعد از خرید کنسول PS4 چیزی هست که سونی روش حساب باز کرده و می بینیم که چقدر هم موفق شده:D(یعنی میشه گفت انحصاری ساخته نمیشه که تو فقط 60 دلار بدی بخریش و تمام.....بلکه ساخته میشه تا با همون انحصاری ها تو درگیر اکوسیستم اون پلتفرم بشی و دهها دلار خرج چیزای دیگه کنی)

.

باز هم اشکال کار شما اینه که میگی مثلا هر انحصاری باید 60 ملیون بفروشه تا ثابت شه که انحصاری مهمه!
ببین از 60 ملیون نفری که کنسول خریدن قطعا هرکدوم حداقل 1 بازی انحصاری خریدن این از این!
هر انحصاری قراره دلیل بیشتر به مخاطبی که میخواد کنسول بخره بده!نه این که قراره یه انحصاری 60 ملیون فروش بره این که جوکی بیش نیست.
خوب اقای Y میخواد PS4 و XBOX ONE بخره فقط کافیه یه لحظه لیست انحصاری های دو کنسول ببینه تا بیاد سمت 4!
ممکنه از همه انحصاری های 4 فقط 1 دونشو بخره!
ولی به قول Kaz Hirai این انحصاری ها اصلا یه پرستیژ میدن به کنسول و خودش تاثیر زیادی رو مخاطب میذاره!
اهمیت exclusive رو میخوای درک کنی؟
توصیه میکنم یه بار دیگه کنفرانس E3 2017 مایکروسافت رو ببین و ببین چقدر رو واژه exclusive مانور داده میشه حتی با سبک جدیدی به نام Lunch Exclusive!!
اونجاست که به خوبی میبینی کمپانی مورد علاقت هم اهمیت این موضوع رو از هرکس بیشتر میدونه!

tlhp_889999999999999999re.jpg

به جز اون دو تایی ک رو پی سی هستن و الیته فاینل هم رو وان هست، سرجمع میشه 23 میلیون، تاریخشون هم بروز هست به جز دلست، حالا 1 میلیون هم به اون اضافه کنیم، 24 میلیون از 60 میلیون! تقریبا بالای 60 درصد اصلا به انحصاریا دست هم نزدن ، تاکید میکنم بالای 60 درصد اصلا دست هم نزدن! حالا من بحث همپوشانی رو نمیارم وسط ، چون ممکنه یکی که دلست خریده رفته باشه بلاد هم خریده باشه، یک نفر حساب میشه، درنتیجه این درصد رو 70 هم کنیم بیراه نگفتیم

نکاتی که قبلا گفتم رو تکرار میکنم و دیگه ادامه نمیدم چون خیلی واضحه نمیدونم چرا اصرار دارین ک قبول نکنین:

- دنیای فروم رو با بیرون قاطی نکنین، ماها در اقلیت هستیم، منوشمایی که به خاطر یه بازی میریم کنسول انتخاب میکنیم در اقلیت هستیم، مراد تو جز اون دسته ی 2 میلیونی هستی که بلاد خریدن، 2 میلیون از 60 میلیون

- حرف اول رو در دنیای کسب و کار، بازاریابی میزنه!

- مایکروسافت ایی ثری 2013 رو گند زد، کنسولی با قیمت بیشتر و قدرت کمتر رو ارائه داد، با هزارتا چرت و پرت دیگه همراهش، سونی هم از این گندکاری نهایت استفاده رو برد و بازار رو درو کرد، عملکرد قبل 2016 سونی ک ب جز بلاد انحصاری توپی نداشت گواه حرف بندست.

- وقتی تو دنیای کسب و کار گند میزنی برگشتن ازش کار خیلی دشواریه، مخصوصا در عصر ارتباطات الان، مایکروسافت هرچقدم زور بزنه بازم به سونی این نسل نمیرسه، ولی خب سودشو میکنه و همین مهمه واسشون و ادامه هم میدن.

- و درنهایت انحصاری مهمه، ولی نه درون حدی که فکر میکنین، انحصاری یکی از محرک هاست، محرک های بسیار مهمتری از جمله بازاریابی و سیاست های مناسب وجود دارند.

موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or