مایکروسافت توضیح می‌دهد که چرا گیمرها باید Xbox One X را بیشتر از PS4 Pro بخرند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
کنسول Xbox One X شاید قدرتمندتر از PS4 Pro باشد، ولی PS4 Pro همچنان ارزان‌تر و باصرفه‌تر از Xbox One X است و بازی‌های بیشتری از آن پشتیبانی می‌کنند و همچنان انحصاری بیشتری از کنسول رقیب دارد. پس بنابراین چرا باید یک مشتری معمولی، کنسولی گران‌تر را انتخاب کند؟

طبق مصاحبه EPNdotTV با آقای Aaron Greenberg، در جواب به سؤال بالا گفت:

«خب، باید بگویم که اگر خواهان بازی‌های باکیفیت ۴K واقعی هستید، نیاز به ۶ ترافلاپس دارید، ما ۴۳% درصد قدرت گرافیکی بیشتر داریم و بالای ۶۰ درصد حافظه برای توسعه‌دهندگان در دسترس است.»

«اما مهم‌ترین چیز این است که اگر شما طرفدار بازی‌های مسابقه‌ای، طرفدار بازی‌های نقش‌آفرینی و هر بازی دیگری که دوست دارید، هستید؛ این بازی‌ها را می‌توانید باکیفیت بهتری بر روی Xbox One X بازی کنید زیرا ما قدرت بیشتری را برای شما به ارمغان آوردیم.»

منبع

Read the whole post here.

برادر چی میگی واسه خودت؟بستن PC با 800 700 دلار خیلی بهتر از خریدX Xone هست!هم بازی های بیشتری داره هم کلی کار دیگه میشه باهاش کرد!بازی ها هم خیلی ارزونترن
در مورد فریم هم بگم که قفل هست!اکثر بازی هایی هم که 4k اجرا میشن روی 30 فریم قفل خواهند بود!ولی روی پی سی راحت میشه بالاتر از 60 فریم گرفت
بعضی کامنت ها انقدر بی اساسن که ادم با خوندنشون دچار سکته قلبی میشه.
چطوری میتونی با 700-800 دلار pc بالاتر از xb x بخری؟
دیگه میخواین یه چیزی رو خورد کنیدقرار نیست زمین و آسمون رو بهم بدوزین.
فقط بین 400 - 500 دلار هزینه کارت گرفیک باید داد. بقیش رو خود زعوس هم نمیتونه با 300 200 دلار جمع کنه!
من با evga 1080 classified (قویترین کارت دنیا در اورکلاک. قبل از ti) در حالت k بوست و اوروکلاک شده هم نمیتونم با تنظمیات اولترا خیلی از بازیها رو فورکی 60 فریم بگیرم. بعد شما به راحتی با سیستم 700 800 دلاری میخوای بالاتر از 60 فریم بگیری؟؟؟
دیس ایز ساچ بول شت!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: dark souls
من متوجه نشدم منظورت چیه، چی نخ نماست، ربط ماجرا به سوییچ چیه، یا چی تو این فروم برعکسه؟

ولی به هر صورت یه فرقی هست بین کنسول نسل بعدی و کنسول بین نسلی. قدرت کنسول مهمه اما مهم تر بازی هایی هستن که این قدرت رو نشون میدن. مایکروسافت قبلا هم کنسول خیلی قوی تر ساخت، Xbox خیلی خفن تر از PS2 بود اما چون بازی نداشت شکست خورد. پس برخلاف تصور جناب عالی قدرت به تنهایی اصلا مهم نیست خصوصا برای ناشری که استدیوهای خاصی نداره و در ساخت بازی انحصاری وحشتناک ضعیفه. اگه X1X نتونه قدرت بیشترش رو با انواع و اقسام بازی های مختلف به رخ بکشه 6ترافلاپ که هیچی، 60ترافلاپ هم قدرتش باشه به درد نمیخوره. اگه X1 با قیمت برابر قوی تر بود یه بحث دیگه میشد، انم از ابتدای نسل، چون باعث میشد همه بازی ها روی این کنسول با کیفیت بهتری اجرا بشن اما در مورد کنسول بین نسلی بحث اینه که یه گیمر چرا باید در شرایطی که تو نیمه دوم عمر کنسول های نسل 8 هستیم بیاد 500 دلار بده و X1X بخره؟ چون گرینبرگ میگه 6ترافلاپ قدرت داره؟ این اعدا و ارقام بیشتر به درد کل کل کردن فن ها تو فروم میخوره وگرنه خریدار قرار نیست به این چیزا توجه کنه، میاد نگاه میکنه ببینه نمود این قدرت چیه، اگه بازی خفن دید میخره در غیر این صورت...

مخلص کلام این حرف ها به قایت مزخرف هستن. اول همین نسل مایکروسافت ادعا میکرد X1 کنسول قوی تره. یادمون نرفته تا مدت های مدید چقدر روی 6 میلیون ترنزیستور و قدرت سیستم ابری و این قبیل خزعبلات مانور میدادن. اما وقتی با وجود 6 میلیون ترنزیستور و باقی قضایا تو اجرای بازی های بین نسلی هم عاجز بود همه این حرف ها شد باد هوا. در مورد X1X هم دقیقا همین مساله صدق میکنه. مادامی که بازی خاصی برای نمایش قدرت کنسول نباشه میشه همه این صحبت هارو به سادگی فراموش کرد.

پ.ن: ضمن اینکه کلا مایکروسافت خسته نباشه در اواخر نسل که قیمت کنسول های استاندارد به 250 دلار رسیده، امده قوی ترین کنسول رو با قیمت دو برابر ساخته. اونم تو شرایطی که در یک سال گذشته دوتا IP بزرگ و AAA رو کنسل کرده و حداقل تا یک سال بعد هم قرار نیست هیچ بازی AAA انحصاری جدیدی داشته باشه. واقعا خیلی پیشنهاد وسوسه کننده ای هست.

میدونید چی تو این فروم برعکس هست ؟ وقتی مایکروسافت اعلام کرد تمام انحصاری هاش برای W10 میاد شما و دوستان با قاطعیت تمام تحلیل کردید نهایتا در همون ماهی که Geow 4 عرضه میشه میتونه پرفروشترین کنسول ماه امریکا لقب بگیره در حالی که برخلاف تحلیل های دوستان نه تنها چهار ماه متوالی پرفروشترین کنسول امریکا شد بلکه در نیمه دوم سال 2016 پرفروشترین کنسول امریکا هم شد.

بازم ببخشید نظر مخالف شما رو مطرح میکنیم ولی خیلی از صبحت های شما احمقانه است ! چون شرایط Xbox و PS2 رو با حال حاضر مقایسه میکنید. زمانی که بازیهایی پرفروش و محبوبی مثل GTA بعضی اوقات بیشتر از دو سال انحصاری PS2 بودند دیگه قدرت Xbox اهمیت نداشت ولی تمام بازیهای مولتی پلتفرم اصلی برای X1 و PS4 همزمان عرضه میشند و این قدرت در اجرای بهتر بازیهای مولتی پلتفرم اهمیت بسیار زیادی داره !

و یا بحث هایی مثل انحصاری ها ! از اول نسل تا الان چنتا انحصاری سونی بین ده بازی پرفروش سال بودند که حالا اینقدر مهم شدند ؟
کل بازیهایی که سونی این نسل انحصاری عرضه کرده در کنار هم فروششون به 120 میلیون نسخه میرسه ؟ یعنی به اعضای هر دارنده PS4 چنتا بازی انحصاری فروش رفته که اینقدر حالا بازیهای انحصاری تو الگوهای فروش فعلی مهم شدند ؟

چه بخوایم چه نخوایم حرف اصلی رو بازیهای مولتی پلتفرم مثل GTA V و RDR و COD و BF و ... میزنند و کیفیت اجرایی این بازیها برای مخاطب های فعلی مهم هست (خواهشا باز نرید سراغ دوران میکرو برای مثال نقض زدند) و این قدرت صرفا روی کاغذ نیست بلکه در واقعیت هم شاهد این تفاوت هستیم همانند رزولیشن واقعی GT Sport و Forza7

:| خودت وِلی :D ، همین کاربرای با استعدادن که توی همین فرومها باعث میشن اقلیتِ عموم کم کم کشیده بشن سمت خونه :D ، تیم ما هدفمنده :-" ، اطلاعات کافی در مورد هر سیستمی رو داره که اگه کسی خواست راهو کج کنه یا بره با منطق راست کنه ، :D ببخشید به راه راست هدایت کنه .

:))))))))))))))))))))))))

We're buncha losers :P
اره ولی خب خیلیا تو فروما عضو نیستن in the first place
همینجا کاربراش خیلی کمه، مخصوصا تو این ثردها ...بقیه هم که در مورد بازیا تو ثردهای خودشون بحث میکنن

مشکل شما اینجاست که فقط خرج سیستم ها رو داری مقایسه میکنی برادر و کار به ماجرای پس از خرید محصول نداری که مهم ترین چیزی که فراموش کردی خرید یه نمایشگر 4K برای X1X ـه:-"
اولا بستن یه سیستم قوی تر فقط صرف بازی کردن نیست و برای خیلی کارهای دیگه هم مورد استفاده قرار میگیره و بعید میدونم تو دنیا کسی باشه که استفاده از پی سی نکنه:D
دوما شما خرج های بعد از خرید کنسول رو هم حساب کن الان خرید بازی به لطف تخفیفات استیم خیلی ارزون تره تازه خرید از روسیه و هند هم بماند و حداکثر تفاوت قیمت پی سی با کنسول توی یکی دو سال رفع میشه.
سومین نکته هم اینکه الان انحصاری های کامل سویچ و پلی 4 رو هم در نظر نگیریم کلی بازی هست که روی ایکس باکس نمیاد و نخواهد آمد چون انحصاری کنسولین و تنها برای یه کنسول و پی سی منتشر میشن اینم بماند که انحصاری های ایکس باکس روی پی سی قابل خریداری هستن... در بهترین حالت روی استیم و سخت ترین حالت روی مارکت ویندوز. حالا اینکه آنلاین زدن با استیم رایگانه و کنسول ها(پلی 4 و ایکس باکس) مجبورن برای آنلاین زدن هم جداگانه خرج کنند بماند8->
نکته ی چهارم هم اینکه با داشتن پی سی میشه به تمام بازی های مولتی پلتفرم نسل قبل دسترسی به علاوه پی سی محدود به یه نسل نیست و با راندمان کمتری هم میتونه تا حدی جوابگوی نسل بعد باشه:D
کلا خرید X1X یه خریده خوب و راضی کننده برای کنسول فن هاست ولی باید اینو هم در نظر گرفت که نیمی از نسل رو سپری کردیم و این هزینه ی به اصطلاح معقول صرفا برای نیمی از نسله و هنوز هم کنسول و بازی های مربوط بهش عرضه نشدن که بشه واقعا تشخیص داد که این تفاوت سطح گرافیک قابل لمس هست یا نه اگه کنسول عرضه بشه و تفاوت قابل لمس باشه قطعا فروش خوبی میکنه ولی همچنان مایکروسافت از نظر انحصاری مشکل داره و این چیزی نیست که یه کنسول گیمر بتونه بگه اهمیتی براش نداره:-"
====================
دوستانی هم که میگن انجمن ما با کل جهان تفاوت داره اولا بگم جهان یک معقوله یه تیکه و یک پارچه نیست و تو هر منطقه و کشوری با توجه به فرهنگی که دارن انتخاب های خودشون رو انجام میدن یکی از این انتخاب ها گیمه... یه جا مثل آمریکا با ایکس باکس حال میکنن یه جا مثل آسیا خیلی کشورهای دیگه با پلی 4 حال میکنن و نمیشه چون بقیه از چیز دیگه ای خوششون میاد ما هم ساکت بشیم.

نقل قول کنین که ادم بدونه خب

منظورم از فروم ها، کل فرومهای جهان بود، نه صرفا بازی سنتر ...و نگفتم ساکت شیم :d ...گفتم ما تو اقلیت هستیم و نمیشه اون چه که اینجا میبینیم رو تعمیم بدیم.

جدا از بحث قیمت و اینا ... خرید x1 به هیچ وجه به صرفه نیست . خرید یه لپتاپ گرون (حتی به فرض اینکه در حد x1 قدرت نداشته باشه ) بسیار به صرفه تره تا بیای فقط به یک کنسول بازی که بازی انحصاری خاصی نداره پول بدی . end of story .

مشکل شما اینجاست که فقط خرج سیستم ها رو داری مقایسه میکنی برادر و کار به ماجرای پس از خرید محصول نداری که مهم ترین چیزی که فراموش کردی خرید یه نمایشگر 4K برای X1X ـه:-"
اولا بستن یه سیستم قوی تر فقط صرف بازی کردن نیست و برای خیلی کارهای دیگه هم مورد استفاده قرار میگیره و بعید میدونم تو دنیا کسی باشه که استفاده از پی سی نکنه:D
دوما شما خرج های بعد از خرید کنسول رو هم حساب کن الان خرید بازی به لطف تخفیفات استیم خیلی ارزون تره تازه خرید از روسیه و هند هم بماند و حداکثر تفاوت قیمت پی سی با کنسول توی یکی دو سال رفع میشه.
سومین نکته هم اینکه الان انحصاری های کامل سویچ و پلی 4 رو هم در نظر نگیریم کلی بازی هست که روی ایکس باکس نمیاد و نخواهد آمد چون انحصاری کنسولین و تنها برای یه کنسول و پی سی منتشر میشن اینم بماند که انحصاری های ایکس باکس روی پی سی قابل خریداری هستن... در بهترین حالت روی استیم و سخت ترین حالت روی مارکت ویندوز. حالا اینکه آنلاین زدن با استیم رایگانه و کنسول ها(پلی 4 و ایکس باکس) مجبورن برای آنلاین زدن هم جداگانه خرج کنند بماند8->
نکته ی چهارم هم اینکه با داشتن پی سی میشه به تمام بازی های مولتی پلتفرم نسل قبل دسترسی به علاوه پی سی محدود به یه نسل نیست و با راندمان کمتری هم میتونه تا حدی جوابگوی نسل بعد باشه:D
کلا خرید X1X یه خریده خوب و راضی کننده برای کنسول فن هاست ولی باید اینو هم در نظر گرفت که نیمی از نسل رو سپری کردیم و این هزینه ی به اصطلاح معقول صرفا برای نیمی از نسله و هنوز هم کنسول و بازی های مربوط بهش عرضه نشدن که بشه واقعا تشخیص داد که این تفاوت سطح گرافیک قابل لمس هست یا نه اگه کنسول عرضه بشه و تفاوت قابل لمس باشه قطعا فروش خوبی میکنه ولی همچنان مایکروسافت از نظر انحصاری مشکل داره و این چیزی نیست که یه کنسول گیمر بتونه بگه اهمیتی براش نداره:-"
====================
دوستانی هم که میگن انجمن ما با کل جهان تفاوت داره اولا بگم جهان یک معقوله یه تیکه و یک پارچه نیست و تو هر منطقه و کشوری با توجه به فرهنگی که دارن انتخاب های خودشون رو انجام میدن یکی از این انتخاب ها گیمه... یه جا مثل آمریکا با ایکس باکس حال میکنن یه جا مثل آسیا خیلی کشورهای دیگه با پلی 4 حال میکنن و نمیشه چون بقیه از چیز دیگه ای خوششون میاد ما هم ساکت بشیم.
مشکل شما هم اینجاست که به هر دری میزنید تا حرف غیر منطقی خودتون رو منطقی جلوه بدید و به عنوان فکت صادرش کنید.
اگر قرار باشه کارایی های دیگه pc رو با کنسول مقایسه کرد. کلا در دنیا نباید چیزی به عنوان کنسول بازی ساخته میشد. چون با pc هم میشه بازی کرد هم کارهای دیگه. وقتی باب مقایسه pc و کنسول وسط میاد ما باید فقط در مورد گیمینگشون مقایسه رو انجام بدیم. در این ضمینه هم کارایی های دیگه pc نقطه قوت محسوب نمیشه و بحث مع فارق هست.
همونطور که به قول شما هرکسی تو خونش یه pc داره. همونطور هم یک tv داره. در مورد اولی میشه شک کرد ولی دومی 100% ی و قطعی هست. اگر بخوایم به شیوه شما مقایسه کنیم. هزینه tv فورکی هم فقط برای بازی کردن نیست و باهاش میشه فیلم و مدیاهای دیگری (بزرگترین سرگرمی های بشر) روهم دید و لذت برد. پس وجود یه tv توی هر خونه ای جزع واجب محسوب میشه که در مورد pc این موضوع صدق نمیکنه.
در ثانی برای pc که بخواد خروجی فورکی داشته باشه. قاعدتا باید یه مانیتور فورکی هم خریداری کرد. که به نسبت، قیمتش خیلی گزاف تر از tv فورکی هست.
تخفیفات هم شاید سونی و ماکروسافت به صورت کلی نسبت به استیم گرونتر باشن ولی این دوهم تخفیفات دوره ای و مناسبتی خوبی دارند که تقریبا در نهایت برابر میشن. ولی در زمینه انلاین گیمینگ، استیم با اختلاف بهتر عمل کرده که امیدوارم روزی این فاصله هم کمتر بشه.
نکته چهارم هم ماکروسافت و سونی هر کدوم با کیفیت ها و روشهای خاص خودشون تجربه نسل های پیش رو تا حدودی مهیا کردن. ولی در کل کسایی که کلا بخوان رترو بازی کنن و در خاطراتشون قوطه ور بشن 100% پی سی گزینه مناسب تریه.

این حرف درست نیس، و چندبارم مشابه این گفته شده تو این ثرد

ببینید، همه با پی سی راحت نیستن و هنوزم کلیشه های "پی سی دردسر داره، پی سی پلاگ ان پلی نیس" پابرجاست ....مخصوصا بین مشتریان عادی ک بخش اعظم بازار رو تشکیل میدن (ماهایی ک تو فروما ول میچرخیم در اقلیت هستیم) ، لپ مطلب این که بازار هدف برای این کنسول و کنسول Pro وجود داره، مطمئن باشین سونی بیشتر مانور میداد رو Pro این کنسول خیلی بیشتر میفروخت، ولی سونی تمرکزش رو پلی 4 هست، خلاصه این که بازار هدف وجود داره و پی سی چندان هم مانع نیس این وسط

بحث انحصاریا هم قبلا گفتم، بله جایگاه خودشونو دارن، بله یکی مثل من مطمئنا کنسول بخواد بگیره پلی 4 رو ترجیح میده چون من باقی چیزا رو رو پی سی با کیفیت خیلی بهتر و راحت تر بازی میکنم، بله انحصاری مهمه ، ولی نه در این حدی که فکر میکنین انحصاری نباشه دیگه کنسول ب اف میره، واقعیت این اکثریت بازی ها مولتی پلت هستن، سونی تا قبل 2016 انحصاری زیاد و دهن پرکنی نداشت ولی بازم فرسنگ ها جلوتر بود، حتی همین الان برین به فروش بازی ها نگا کنین رو پلی 4، ببینین انحصاریا اولن یا مولتی پلت ها، هر ماه گزارش میاد و اکثرا مولتی پلت ها اولن (از بالای 50 میلیون کاربر پلی 4 چند نفر هرایزن رو خریدن ؟ فک کنم نزدیک 3 میلیون ...چند نفر Nioh رو خریدن؟ فک کنم کمی بالای 1 میلیون ...اعداد الان دقیق خاطرم نیس) ، موفقیت سونی بیشتر به سیاست های خوبش و گند زدن مایکروسافت برمیگرده ، سال 2013 بعد از اون ایی ثری، خنگم مگه کنسول 400 دلاری و قوی تر رو بذارم برم 500 دلاری و ضعیف تر رو بخرم؟! حالا 400 دلاری و ضعیف تر.... خلاصه واضحه چرا سونی زد جلو

بازم تاکید میکنم فروم رو با دنیای بیرون قاطی نکنین، ماها تو اقلیت هستیم.
ببین هیچ چیز از انحصاری مهم تر نیست
فروش ریمستر لست و انچارتد گویای همه چیزه بیش از 11 ملیون فروختن این دوتا ریمستر!!
یعنی ملیون ها pc گیمر و xbox گیمر به خاطر همین بازی ها که نسل قبل بازی نکردن اومدن سمت این کنسول فروش انچارتد 4 9 ملیونه و این رقم برا بازی انحصاری وحشتناکه وحشتناک!!
ببین قرار نیست ni oh ده ملیون ادم جذب کنه همین که 200 هزار نفر براش جذب ps شن کافیه و از اون طرف 2 ملیونم بفروشه ترکونده
همین که باندل انچارتد 4 پرفروش ترین کنسول 2016 شد گویای همه چیزه بین انواع باندل ها و مدلای مختف کنسولا!
الان ملت 5 ملیون سوییچ برا زلدا خریدن ولا مغز خر نخوردن که برن سمت سوییچ!!
انحصاری wii و ps2 رو تبدیل کرد به موفق ترین کنسولای نسل 6 و 7!!
همونطور که داره ps4 با اختلاف فرسنگی اول میکنه!
همین که هورایزون 500 هزار نفر رو تو دوراهی xbox و ps بیاره سمت ps کارشو کرده!
ببین قرار نیست یه نفر هر 20 تا انحصاری بلاک باستر ps بخره ولی بین اینا فقط حتی 1 بتونه جذبش کنه تمومه!
همونطور که شان لیدن میاد میگه با اسپایدر من میخوایم به 100 ملیون فروش برسیم عظمت و تاثیر انحصاری بودن چنین بازی رو میرسونه!!
بازم میگم اول نسل خود ریمستر انچارتد و لست چند ملیون گیمر رو جذب کرد و فروش 11 ملیونی این دوتا با همدیگه بیان کننده این موضوع!
این که بخوایم بگیم انحصاری تاثیر کمی داره خود فریبی این همه نسل اومده رفته و دیدیم همیشه موفق ترین کنسول ها بهترین انحصاری هارو داشتن حتی اگه قدرتشون جلو رقبا هیچی نبوده باشه موفقیت سوییچ هم جواب به اون عده ای که میگفتن دیگه گرافیک شده همه چی!

ببین هیچ چیز از انحصاری مهم تر نیست
فروش ریمستر لست و انچارتد گویای همه چیزه بیش از 11 ملیون فروختن این دوتا ریمستر!!
یعنی ملیون ها pc گیمر و xbox گیمر به خاطر همین بازی ها که نسل قبل بازی نکردن اومدن سمت این کنسول فروش انچارتد 4 9 ملیونه و این رقم برا بازی انحصاری وحشتناکه وحشتناک!!
ببین قرار نیست ni oh ده ملیون ادم جذب کنه همین که 200 هزار نفر براش جذب ps شن کافیه و از اون طرف 2 ملیونم بفروشه ترکونده
همین که باندل انچارتد 4 پرفروش ترین کنسول 2016 شد گویای همه چیزه بین انواع باندل ها و مدلای مختف کنسولا!
الان ملت 5 ملیون سوییچ برا زلدا خریدن ولا مغز خر نخوردن که برن سمت سوییچ!!
انحصاری wii و ps2 رو تبدیل کرد به موفق ترین کنسولای نسل 6 و 7!!
همونطور که داره ps4 با اختلاف فرسنگی اول میکنه!
همین که هورایزون 500 هزار نفر رو تو دوراهی xbox و ps بیاره سمت ps کارشو کرده!
ببین قرار نیست یه نفر هر 20 تا انحصاری بلاک باستر ps بخره ولی بین اینا فقط حتی 1 بتونه جذبش کنه تمومه!
همونطور که شان لیدن میاد میگه با اسپایدر من میخوایم به 100 ملیون فروش برسیم عظمت و تاثیر انحصاری بودن چنین بازی رو میرسونه!!
بازم میگم اول نسل خود ریمستر انچارتد و لست چند ملیون گیمر رو جذب کرد و فروش 11 ملیونی این دوتا با همدیگه بیان کننده این موضوع!
این که بخوایم بگیم انحصاری تاثیر کمی داره خود فریبی این همه نسل اومده رفته و دیدیم همیشه موفق ترین کنسول ها بهترین انحصاری هارو داشتن حتی اگه قدرتشون جلو رقبا هیچی نبوده باشه موفقیت سوییچ هم جواب به اون عده ای که میگفتن دیگه گرافیک شده همه چی!

اول این که مرسی به دلست نگفتی "تلو" ....نگین تروخدا نگین "تلو" ! :D

خب دلست بازی بزرگیه، یکی از بهتریناست، و آنچارتد هم یکی از معروف ترین های برند پلی استیشن هست و از بالای 60 میلیون کاربر 9 میلیون خریدن! نه این که این رقم بالا نباشه نه، ولی نشون میده که یک ششم کل کاربران پلی 4 خریدنش! یک ششم! ینی زیر 20 درصد! حالا با کنسولای نینتندو مقایسه کردی که خب اونا صرفا برا انحصاریاشون خریده میشن و خیلیم زیاد میفروشن، از تقریبا 13 میلیون کاربر وی یو، 8 میلیونشون ماریو کارت 8 خریدن، یعنی تقریبا 70 درصد! خب این خیلیه ...این نشون میده ملت به خاطر انحصاری میرن سمت نینتندو ...ولی همچین چیزیو نمیشه برا پلی 4 گفت.

خلاصه یوزربیس رو باید درنظر بگیری، پلی 4 خیلی زیاده کاربراش، من گفتم بالای 50 ولی چک کردم دیدم 60 رو رد کرده....وقتی از 60 میلیون کلا نزدیک 9 میلیون اصلی ترین انحصاری سونی رو میخرن دیگه معلومه این کنسول صرفا برا انحصاریا نیس. بازم تاکید میکنم نمیگم انحصاری مهم نیست و فلان، من خودم معیار اصلیم برا خرید کنسول انحصاریه، ولی انحصاری همه چیز نیس و آمار هم اینو نشون میدن.

• Like
Reactions: vaan 2 and SMB2VF
بدون شک بهترین تجربه کنسولی Anthem و red dead و خیلی بازیهای دیگه ای که از این به بعد منتشر میشن با فاصله رو وان ایکس هست که دلیل خرید خیلی خوبیه
در ضمن halo هم همیشه حرف اول و آخر رو میزنه
جان داداش اینطوری می گی آدم خیال می کنه بازی هایِ PS4 با رزولوشنِ پِشکِل x تاپاله و جزئیاتِ گرافیکی پیکسلیه! :D
بابا جان، اگر الآن این دو تا شرکت کنسول های 4K خودشون رو نزده بودن ما داشتیم با همون کنسول هایِ سه سال پیش بازی می کردیم و خیال می کردیم نهایتِ تکنولوژیه! :D
باو همون بازیه، فقط یکم درصد جزئیات بالا پائینه دیگه!!!!

اول این که مرسی به دلست نگفتی "تلو" ....نگین تروخدا نگین "تلو" ! :D

خب دلست بازی بزرگیه، یکی از بهتریناست، و آنچارتد هم یکی از معروف ترین های برند پلی استیشن هست و از بالای 60 میلیون کاربر 9 میلیون خریدن! نه این که این رقم بالا نباشه نه، ولی نشون میده که یک ششم کل کاربران پلی 4 خریدنش! یک ششم! ینی زیر 20 درصد! حالا با کنسولای نینتندو مقایسه کردی که خب اونا صرفا برا انحصاریاشون خریده میشن و خیلیم زیاد میفروشن، از تقریبا 13 میلیون کاربر وی یو، 8 میلیونشون ماریو کارت 8 خریدن، یعنی تقریبا 70 درصد! خب این خیلیه ...این نشون میده ملت به خاطر انحصاری میرن سمت نینتندو ...ولی همچین چیزیو نمیشه برا پلی 4 گفت.

خلاصه یوزربیس رو باید درنظر بگیری، پلی 4 خیلی زیاده کاربراش، من گفتم بالای 50 ولی چک کردم دیدم 60 رو رد کرده....وقتی از 60 میلیون کلا نزدیک 9 میلیون اصلی ترین انحصاری سونی رو میخرن دیگه معلومه این کنسول صرفا برا انحصاریا نیس. بازم تاکید میکنم نمیگم انحصاری مهم نیست و فلان، من خودم معیار اصلیم برا خرید کنسول انحصاریه، ولی انحصاری همه چیز نیس و آمار هم اینو نشون میدن.
حرفت کاملا صحیحه ولی ویژگی بازی های PS اینه هرکدوم قشری رو قراره جذب کنن یعنی اینجوری نیست که مثلا دوتا بازی ماریو و زلدا باشه همیشه سونی یه تعداد گسترده ای بازی ارائه میده که ترکیب اینا افراد زیادی رو میتونه جذب کنه حداقل میشه گفت نصف ولی در کل اره PS یه کنسول 100 درصد انحصاری محور مثل نینتندو نیست و دلایل زیادی برای خریدش وجود داره و همونقدر که بازی های انحصاری در فروشش تاثیر دارن مولتی پلتفرم ها هم تاثیر دارن:D

انحصاری مهم نیست، اما نمیدونم چرا ملت فقط همینجا ، انقدر منتظرن اعلام بشه کراش مولتی میشه:-"
بعد تاره وقتی یه عده میگن دوست نداریم مولتی بشه، میگن چرا انحصار طلبید و فلا و بیسار:))

اگر مهم نیست بازی انحصاری، چشمتون رو از رو این بازی ها بردارید:-" و دعا نکنید کاش فلان بازی و فلان بازی و فلان بازی و ... مولتی بشن:-"

و قبلا هم پرسیدم...دوستانی که از اول نسل X1 داشتن، و الان دارن، چرا X1 رو انتخاب کردن؟ با رسم شکل بهم توضیح بدید چرا:-"

واقعاً درست گفته خوب این قوی ترین کنسول تاریخ هست با اختلاف زیاد و تازه به این halo شبکه لایو رو هم اضافه کنید
واقعا این حرف که قوی ترین کنسول تاریخ و... اینقد جدیدا خز شده که کسی نفهمه فکر میکنه قبلش همه کنسولا نابود بودن آخه ps4 هم موقعی که اومد قوی ترین کنسول ساخته شده تا اون زمان بود والا کسی اینو چپ و راست نمیگفت کلا حرف چیپ و خیلی باحالیه کنسولی که یک سال دیرتر قراره بیاد و خوب کاملا طبیعی هست که سخت افزار قوی تری داشته باشه البته، صد البته من با اینکه علاقه ی خاصی به اکس باکس ندارم ولی کاملا بدون تعصب و منطقی میگم این قیمت با توجه به سخت افزاری که روی کاغذ داره فعلا، کاملا منصفانه ست. نمی دونم چرا بعضی ها تصور میکنن که سونی توان ساخت کنسول با قدرت بالاتر نداره اینو دیگه همه میدونن فلسفه خرید کنسول کیفیت مطلوب و بهینه در مقابل قیمت مناسب با خروجی بالا و مهم تر از همه ساپورت نرم افزاری و بازی هاست که خوب این تو فروش کنسولا کاملا مشهوده وگرنه سونی مگه نمیتونست پرو رو خیلی قوی تر بسازه؟ همین الان هم مدل استاندارد خیلی بیشتر از پرو داره میفروشه این یعنی خود سونی هم میدونه که مردم همه دنبال بازی کردن با قیمت مناسب هستند با اینکه پرو داره با قیمت اولیه لانچ ps4 معمولی به فروش میرسه و کاملا قیمت مناسبی داره.

انحصاری مهم نیست، اما نمیدونم چرا ملت فقط همینجا ، انقدر منتظرن اعلام بشه کراش مولتی میشه:-"
بعد تاره وقتی یه عده میگن دوست نداریم مولتی بشه، میگن چرا انحصار طلبید و فلا و بیسار:))

اگر مهم نیست بازی انحصاری، چشمتون رو از رو این بازی ها بردارید:-" و دعا نکنید کاش فلان بازی و فلان بازی و فلان بازی و ... مولتی بشن:-"

و قبلا هم پرسیدم...دوستانی که از اول نسل X1 داشتن، و الان دارن، چرا X1 رو انتخاب کردن؟ با رسم شکل بهم توضیح بدید چرا:-"

اول نسل PS4 خریدم بخاطر قیمت بهتر و قدرت بیشتر حدود ۲ ساله ایکس باکس خریدم دلایلم اینا بود :
۱- دسته ایکس باکس برام راحت تره و بیشتر دوست دارم
۲- سرویس گلد و EA Access
۳- GeoW 4 که عاشقش بودم
الان بیشتر مولتی پلتفرما رو روی ایکس باکس میرم و PS4 ام مونده برای انحصاریای خودش
—————————————————–
مهم سلیقه هر کسی هست یکی با ایکس باکس حال میکنی یکی PS به قول معروف به دلش میشینه بحثم در موردش بی فایدست
از همه عاجزانه تقاضا دارم بیخیال این بحث شن مدت خیلی زیادیه انجام میشه میخواست نتیجه بده میداد الان فقط ترول کردن و ناراحت کردن طرفین شده

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: dark souls
میدونید چی تو این فروم برعکس هست ؟ وقتی مایکروسافت اعلام کرد تمام انحصاری هاش برای W10 میاد شما و دوستان با قاطعیت تمام تحلیل کردید نهایتا در همون ماهی که Geow 4 عرضه میشه میتونه پرفروشترین کنسول ماه امریکا لقب بگیره در حالی که برخلاف تحلیل های دوستان نه تنها چهار ماه متوالی پرفروشترین کنسول امریکا شد بلکه در نیمه دوم سال 2016 پرفروشترین کنسول امریکا هم شد.

بازم ببخشید نظر مخالف شما رو مطرح میکنیم ولی خیلی از صبحت های شما احمقانه است ! چون شرایط Xbox و PS2 رو با حال حاضر مقایسه میکنید. زمانی که بازیهایی پرفروش و محبوبی مثل GTA بعضی اوقات بیشتر از دو سال انحصاری PS2 بودند دیگه قدرت Xbox اهمیت نداشت ولی تمام بازیهای مولتی پلتفرم اصلی برای X1 و PS4 همزمان عرضه میشند و این قدرت در اجرای بهتر بازیهای مولتی پلتفرم اهمیت بسیار زیادی داره !

و یا بحث هایی مثل انحصاری ها ! از اول نسل تا الان چنتا انحصاری سونی بین ده بازی پرفروش سال بودند که حالا اینقدر مهم شدند ؟
کل بازیهایی که سونی این نسل انحصاری عرضه کرده در کنار هم فروششون به 120 میلیون نسخه میرسه ؟ یعنی به اعضای هر دارنده PS4 چنتا بازی انحصاری فروش رفته که اینقدر حالا بازیهای انحصاری تو الگوهای فروش فعلی مهم شدند ؟

چه بخوایم چه نخوایم حرف اصلی رو بازیهای مولتی پلتفرم مثل GTA V و RDR و COD و BF و ... میزنند و کیفیت اجرایی این بازیها برای مخاطب های فعلی مهم هست (خواهشا باز نرید سراغ دوران میکرو برای مثال نقض زدند) و این قدرت صرفا روی کاغذ نیست بلکه در واقعیت هم شاهد این تفاوت هستیم همانند رزولیشن واقعی GT Sport و Forza7

ديگه زير سوال بردن نقش انحصاري كه بعضي هاشونم سيستم سلر هستن و به بقا و توسعه يه كنسول دقيقا به در و ديوار كوبيدنه ! اگه بازي هاي انحصاري نبودن كه اصلا نياز به اين همه پلتفرم تو بازار نبود ! اين چيزيه كه اقاي خوش استايل درك نميكنه
قرار نيستم همه دارندگان كنسول همه بازي هاش رو بخرن ! هر كسي به دنبال بازي هاي به خصوصي جذب كنسول ميشه

يه زماني كازه هيرايي گفت نيمي از بازي هاي انحصاري كه ساخته ميشن نه تنها سودي ندارن بلكه كمپاني سرشون ضرر هم ميكنه ! ولي بازم وجودشون براي پرستيژ كنسول حياتيه
با همچين مديريتي كه در سوني وجود داره و ذهنيتي كه در مايكرو و تيم xbox موجوده ! اينا بيان تمام پولاي عمو بيلي رو هم خرج كنن بازم توان شكست دادن سوني كه هيچي توان رقابت هم ندارن !

در مورد قدرت هم حرفاي شما وقتي رنگ واقعيت ميگرفت كه الان اول نسل بوديم و قيمت كنسول ها يكسان بود !
خود اسپنسر هم بارها گفته 1x كاميونيتي كوچيكي رو به خودش جذب ميكنه !
ولي اينجا معتقدن قراره جريان بازي رو عوض كنه و بازار رو دست بگيره !

فاشيست رو يادت رفت ! كلا كلمه كوچيكي نيست كه به خاطر چند تا بازي به كسي نسبت بدي ! كسي هم رسيدگي نكرد بهش

آخرین ویرایش:
بعضی کامنت ها انقدر بی اساسن که ادم با خوندنشون دچار سکته قلبی میشه.
چطوری میتونی با 700-800 دلار pc بالاتر از xb x بخری؟
دیگه میخواین یه چیزی رو خورد کنیدقرار نیست زمین و آسمون رو بهم بدوزین.
فقط بین 400 - 500 دلار هزینه کارت گرفیک باید داد. بقیش رو خود زعوس هم نمیتونه با 300 200 دلار جمع کنه!
من با evga 1080 classified (قویترین کارت دنیا در اورکلاک. قبل از ti) در حالت k بوست و اوروکلاک شده هم نمیتونم با تنظمیات اولترا خیلی از بازیها رو فورکی 60 فریم بگیرم. بعد شما به راحتی با سیستم 700 800 دلاری میخوای بالاتر از 60 فریم بگیری؟؟؟
دیس ایز ساچ بول شت!
اول که هنوز Xone x نیومده که پرفورمنس رو ببینیم به چه نحوی هست و آیای واقعا همه بازیا رو روی 4k اجرا میکنه یا نه!یه دونه فورزا رو روی 4k اجرا کرد که من همون رو هم با کارت 970 روی 2k قشنگ 60 فریم خالص میگرفتم!!!که این کارت 3.5 ترافلاپس قدرت داشت!
در ضمن مشکل اصلی این هست که میرن تنظیمات گرافیکی رو میچسبونن تا آخر و همه چی روی اولترا بعد توقع دارن 60 فریم خالص هم بده
یه سری تنظیمات هست که تفاوت خیلی خیلی جزیی توی گرافیک بازی داره مثلا یه نوع خاص سایه زنی!ولی واسه پردازشش پدر کارت گرافیک در میاد!خب لابد شما فکر کردین سازنده میاد و بازی روی واسه one x با همون تنظیمات اولترا بازی رو میسازه؟نه برادر.تنظیمات از پیش تعیین شده هستن و شما نمیبینی چه گزینه هایی روی استفاده کردن!
روی پی سی هم اگه بدونی چطوری تنظیم کنی و چه تکنیک هایی رو روشن کنی چه تکنیک هایی رو خاموش میتونی تا بالاتر از 120 فریم هم بگیری!ولی خب همه عادت دارن برن همه چی رو بچسبونن روی Ultra!
در مورد قیمت هم از 800 تا 100 دلار میشه راحت یه پی سی جمع کرد که گرافیکش هم 1070 باشه که 6.5 ترافلاپس قدرتش هست!یادمون هم نره که هم بازیای بیشتری داره هم شبکه استیم داره هم خیلی کاری دیگه میشه باهاش کرد
در ضمن این قیمت 500 دلار واسه 6-7 ماه دیگه هست که One x میاد و تا اون موقع هم قیمت کارتای انویدیا ارزونتر از اینم که هست شده!اونم بخاطر رقابت با AMD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or