مایکروسافت توضیح می‌دهد که چرا گیمرها باید Xbox One X را بیشتر از PS4 Pro بخرند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
کنسول Xbox One X شاید قدرتمندتر از PS4 Pro باشد، ولی PS4 Pro همچنان ارزان‌تر و باصرفه‌تر از Xbox One X است و بازی‌های بیشتری از آن پشتیبانی می‌کنند و همچنان انحصاری بیشتری از کنسول رقیب دارد. پس بنابراین چرا باید یک مشتری معمولی، کنسولی گران‌تر را انتخاب کند؟

طبق مصاحبه EPNdotTV با آقای Aaron Greenberg، در جواب به سؤال بالا گفت:

«خب، باید بگویم که اگر خواهان بازی‌های باکیفیت ۴K واقعی هستید، نیاز به ۶ ترافلاپس دارید، ما ۴۳% درصد قدرت گرافیکی بیشتر داریم و بالای ۶۰ درصد حافظه برای توسعه‌دهندگان در دسترس است.»

«اما مهم‌ترین چیز این است که اگر شما طرفدار بازی‌های مسابقه‌ای، طرفدار بازی‌های نقش‌آفرینی و هر بازی دیگری که دوست دارید، هستید؛ این بازی‌ها را می‌توانید باکیفیت بهتری بر روی Xbox One X بازی کنید زیرا ما قدرت بیشتری را برای شما به ارمغان آوردیم.»

منبع

Read the whole post here.

چهارتا انحصاری AAA نام ببرید ممنون میشم.
اول میگید انحصاری نداره بعد میگید نه منظور انحصاری AAA بود؟ تکلیف خودتون مشخص کنید:D انحصاری AAA هم لیست کنیم میگید نه اینا نقطه‌بازین:))
یه چیز دیگه، آخر بازی‌های مستقل مهم هستند یا نه؟ انحصاری محسوب میشند یا نه؟ چطور وقتی می‌خواید انحصاری‌های پلتفرم مورد علاقتون رو لیست کنید حرف از Nex Machina و What Remains of Edith Finch و The Witness و Firewatch و Hellblade ( بماند که همین‌ها هم انحصاری کنسولین و البته در جریانم که Witness و Firewatch انحصاری کنسولی و زمانی بودن) می‌زنید؟ بعد به PC (و Xbox One) که میرسه بازی مستقل مهم نیست و فقط بازی AAA مهمه؟! Nex Machina یه بازی فوق‌العاده‌ست ولی Cuphead یه بازی کارتونی و بدرد نخوره؟! تکلیف خودتون مشخص کنید حداقل.

ملاک من برای بازی اون چیزی که بازی ارائه میده بازی فرضاgod of war ده ساعت گیم پلی داره و تو اون 10 ساعت به معنی واقعی کلمه اوج هنر و عظمت صنعت گیم رو نشون میده
خب این دیدگاه شماست!‌ ممکنه یکی از نظرش GOW اصلا با 10 ساعت هم نه با 50 ساعت گیم‌پلی ارزش 60 دلار نداشته باشه (البته اگه نیاید بگید اینا تا حالا کنترلر PS دستشون نگرفتن:))). ترجیح میده اون 60 دلار رو بده پای یه MMO که صدها ساعت سرگرمش کنه. ترجیح میده بده پای Starcraft (البته این الان 60 دلار نیست دیگه فکر می‌کنم:D) ترجیح میده بده پای Total War ترجیح میده بده Civilization! یا نه میخواد 15 دلار بده CS: GO بزنه یا اصلا میخواد هیچ‌هزینه‌ای نکنه Dota 2 یا Guild Wars 2 بازی کنه. اینکه شما به انحصاری پی‌سی (چه AAA و چه مستقل) علاقه‌ای نداری و ترجیح میدی Uncharted 4 و God Of War بازی کنی دلیل نمیشه پی‌سی انحصاری نداشته باشه یا انحصاری‌هاش بد باشند.

آخرین ویرایش:
این بحث بازی مستقل خیلی جالب نیست ps خودش معدن بازی های مستقله و اون لینک رو ببینید متوجه میشید و اصولا من اعتقادی به انحصاری کنسولی ندارم حقیقتا و این از مخلوقات مایکروسافته!
ولی قطعا در بحث با فن های ایکس باکس پای انحصاری های کنسولی ps رو هم وسط میکشم:D
بعد از اولم وقتی میگیم انحصاری منظور بازی aaa ولا ایکس باکسم بازی مستقل زیاد داره!
شما در سال های 2017 و 2016 انحصاری های AAA پلتفرم pc رو بگید که عرضه شدن.

• Like
Reactions: mikammi
god of war ده ساعت گیم پلی داره و تو اون 10 ساعت به معنی واقعی کلمه اوج هنر و عظمت صنعت گیم رو نشون میده
جدا اوج هنر صنعت گیم واستون GOWـه؟ خودتون مگه TLOU رو ندارید؟ اونو مثال بزنید حداقل:D
دارم نزنید حالا، GOW بازی فوق العاده ایه، اما یه اثر هنری فوق العاده نیست. گیم به عنوان هنر به نظرم بازی هایی مثل The Witness و Braid و TLOU و Brothers و کار های یودا و کلا این بازی هایی که روی روایت یه داستان تمرکز دارن هستن. آثاری مثل COD های قدیمی، GOW، GEOW، Halo و بقیه بازی های "بلاک باستر" که کلاسیک محسوب می شن صرفا سرگرمی هستن نه اثر هنری.
پ.ن: اگه به هزینه صرف شده باشه که Star Citizen احتمالا همین الان نسخه بتاش بهترین بازی تاریخ باشه.
پ.ن: Total War و Warhammer و Civilization جدید در یک سال اخیر منتشر شدن، همشونم AAA و 60 دلاری بودن.
برا من که گاد اثر هنری از اول تا اخرش
امسالم زیاد aaa داشته 5 6 تا داشته حال ندارم بنویسم
والا ما 10 تا هم نخواستیم:\
یه لحظه اشتباه پستت یادم اومد فکر کردم گفتی 10 تا، بعد دیدم 4 تا نوشتی حذفش کردم اون رو:دی انتظار نداشتم زود جواب بدی:))

آخرین ویرایش:
جدا اوج هنر صنعت گیم واستون GOWـه؟ خودتون مگه TLOU رو ندارید؟ اونو مثال بزنید حداقل:D
دارم نزنید حالا، GOW بازی فوق العاده ایه، اما یه اثر هنری فوق العاده نیست. گیم به عنوان هنر به نظرم بازی هایی مثل The Witness و Braid و TLOU و Brothers و کار های یودا و کلا این بازی هایی که روی روایت یه داستان تمرکز دارن هستن. آثاری مثل COD های قدیمی، GOW، GEOW، Halo و بقیه بازی های "بلاک باستر" که کلاسیک محسوب می شن صرفا سرگرمی هستن نه اثر هنری.
پ.ن: اگه به هزینه صرف شده باشه که Star Citizen احتمالا همین الان نسخه بتاش بهترین بازی تاریخ باشه.
پ.ن: خود PS4 امسال 10 تا انحصاری AAA داشته که شما اینو از PC می خواید؟:))
برا من که گاد اثر هنری از اول تا اخرش
امسالم زیاد aaa داشته 5 6 تا داشته حال ندارم بنویسم
والا ما 10 تا هم نخواستیم:\

خب خداروشکر از بد بودن یکی از بهترین بازیای نسل بخاطر انحصاری سونی نبودن به انحصاری نداشتن PC و “ملاک بازی برتر هزینه ساخت هست” رسیدیم
#ظهور_نزدیک_است

بازی دهن پر کن؟گیم پلی 10 ساعته دهن پرکنه با قیمت 60 دلار؟:))
الان شما ملاکت برا لذت بردن ازبازی هزینه ساختشه؟:))یعنی فلان شرکت بیاد بگه هزینه ساخت بازی ما خیلی زیاد بود باهاش حال میکنی یا با گیم پلی خوب باشه؟:)) بیخیال انصافا:))
ميشه يه بازي ده ساعته ٦٠ دلاري جز tlg نام ببري ما هم اشنا بشيم سمتشون نريم !

البته بحث چيپ شد و باز سمت ليست رو كردن رفت !

آخرین ویرایش:
من با بحثی که توی تاپیک ایجاد شده کاری ندارم، ولی تعریف شما از هنر در ساخت بازی ها یکم درست نیست، اصلا این چه مدل تعریفی هست که شما دارید ؟ یعنی فقط روایت داستان داخل عناوین بازی ها هنر محسوب میشه؟
بازی ها یه کمپلکسی از مجموع تمامی هنرها هستن و از اینرو من معتقدم که حد والای هنر محسوب میشن، البته از داخل این هنر قراره سرگرمی بیرون بیاد که خب برای همینه که یه سری تئوریسین ها بازی ها رو تفکیک کردن و معتقدند که حلاقیت اگر در خدمت زیبایی باشه میشه هنر و اگر در خدمت اقتصاد باشه میشه سرگرمی، ولی در حقیقت این دو مقوله درسته که اصل و سنگ بنای بحث هست ولی واقعا نمیشه بینشون حد و مرز قائل شد از دید من. بازی ها کاملا یک محصولات بینابینی هستن که دارن هر دو منظر رو به تصویر میکشن. الان چرا عناوین استودیویی مثل Arkane بعد هنری قوی ای دارن؟ به این خاطر که نه تنها روایت داستان بلکه طراحی و ساخت جز به جز بازی هاشون هنر واقعی رو میطلبه، یا ناتی داگ هم به همین صورت و همینطور بازی هایی که خودتون مثال زدین. شما ابتدا این موضوع رو باید لحاظ کنین که بازی ها اوج و قله تخیلات بشری هستن، یعنی یک هستی که از نیست کامل داره بوجود میاد، بروز تخیل میتونه در قالب خلق اثر هنری نمود پیدا میکنه و در سطوخ بالاتر شاید مولد اکتشاف و خلق ابزارهای کاربردی و ... هم بشه. در مقوله هنر از طراخی ها، رنگبندی ها، موسیقی ها، خلق دنیاها و... بگیر تا ریزه کاری های کارگردانی و طراخی مراحل و... تماما شاخه ها درخت هنر محسوب میشن. المان ها موجود در بازی ها هر کدوم به طور مجزا یک هنر مستقل هستن، مثلا موسیقی، یا آرت دیزاین و... حالا وقتی تمام اینا در کنار هم قرار بگیره و محصولی خلق بشه که در خدمت سرگرمی بشر باشه آیا اونو فاقد هنر خاصی میکنه؟ قطعا نه. پس نظر شخصی بنده این هست که بازی ها اساسا اثر هنری محسوب میشن چون حاصل تخیلات یک سری انسان هستن که با رنگ و لعاب دیگر هنرها به منظور ایجاد سرگرمی ساخته میشن که خب بعد اقتصادی قوی ای هم پیدا کرده امروزه.
پس نه تنها بازی هایی که نام بردید، بلکه god of war ، call of duty ، Halo ، uncharted و در حقیقت تمامی بازی ها اثر هنری مطلق هستن، ولی میزان زیبایی هنری داخل هر کدوم با توجه به توان هر سازنده در خلق هنر و به طبع اون تمامی مخاطبین این سرگرمی که دارن اونو تجربه میکنن میتونه کم و زیاد یا متفاوت از هم باشه.

اوج هنر برای هرکسی متفاوته و کاملا شخصی و سلیقه ای محسوب میشه.
هیچکس در دنیا توانایی قضاوت در مورد آثار هنری رو نداره. هرکس صرفا براساس دید شخصیش میتونه اثر هنری رو نقد کنه. پس قانون و چارچوبی در هنر وجود نداره که بشه بر اساسش گفت یک اثری هنری از دیدگاه همه فوق العاده است یا مثلا مزخرف! کما اینکه در طول تاریخ بارها ثابت شده که آثاری در زمان خودشون جزو ضعیف ترین آثار هنری محسوب میشدند و در آینده (از دیدگاه افراد زیادی) تبدیل به شاهکارهای هنری شدند. این نشان دهنده اینه که حتی سلیقه و دید هنری جامعه هم همیشه در حال تغییره.
اینکه شما به یه بازی میگید صرفا سرگرمی و نه اثر هنری، نشان دهنده اینه که شما حتی تعریف کلی هنر روهم نمیدونی ولی در کمال تعجب داری رو نظرات دیگران تکفیری هم میکنی! یا لل عجب!
تو همین بازیهایی که مثال زدی و میگی صرفا سرگرمی هستند و نه اثر هنری حداقل 4 مورد از 7 مورد هنرهای زیبا استفاده شده!!

آخرین ویرایش:
اوج هنر برای هرکسی متفاوته و کاملا شخصی و سلیقه ای محسوب میشه.
هیچکس در دنیا توانایی قضاوت در مورد آثار هنری رو نداره. هرکس صرفا براساس دید شخصیش میتونه اثر هنری رو نقد کنه. پس قانون و چارچوبی در هنر وجود نداره که بشه بر اساسش گفت یک اثری هنری از دیدگاه همه فوق العاده است یا مثلا مزخرف! کما اینکه در طول تاریخ بارها ثابت شده که آثاری در زمان خودشون جزو ضعیف ترین آثار هنری محسوب میشدند و در آینده (از دیدگاه افراد زیادی) تبدیل به شاهکارهای هنری شدند. این نشان دهنده اینه که حتی سلیقه و دید هنری جامعه هم همیشه در حال تغییره.
اینکه شما به یه بازی میگید صرفا سرگرمی و نه اثر هنری، نشان دهنده اینه که شما حتی تعریف کلی هنر روهم نمیدونی ولی در کمال تعجب داری رو نظرات دیگران تکفیری هم میکنی! یا لل عجب!
تو همین بازیهایی که مثال زدی و میگی صرفا سرگرمی هستند و نه اثر هنری حداقل 4 مورد از 7 مورد هنرهای زیبا استفاده شده!!
یک بازیِ هنری یا بطور کلی یک اثر هنری، اونقدرام که شما فکر میکنی نسبی و سلیقه ای نیست! اگه اینطور بود بین اشعار حافظ و اشعار پسرخاله من هیچ تفاوتی نبود و پسرخاله بنده میتونست ادعا کنه که اشعارش در حد حافظه. یک اثر هنری در درون خودش یه سری رد پاها و المنتهایی از هنر داره که به زیبایی درونش جاسازی شده و اثر رو که بررسی کنی میبینی هنر توش موج میزنه. یه مثال بخوام بزنم بازی shadow of the colossus که یه بازی هنریه (جدا از گیم پلی فوق العاده جذابش). GOW هم قطعاً هنر درش بکار رفته ولی نه به اندازه SOTC .

اما قبول کنیم که سری GoW از اول کارش رو هنری شروع نکرد و صرفا یک H&S سرگرم کننده بود با یه داستان سطحی راجع به انتقام. (من خودم عاشق این سری ام و همه نسخه ها رو بازی کردم) اما هدف فقط خشونت و سرگرمی بود. اگر بنیانش هنری بود کارگردان نیاز نمیدید که تغییر ایجاد کنه در بازی. اون هم بطور روایی!http://forum.bazicenter.com/threads/107118/
بعد از TLoU بود که متوجه بار ثقیل داستان و علی الخصوص نحوه روایت اون شدند همه. همینطور که در سینما مهم ترین رکن یک فیلم نحوه روایت داستان هست که کارگردان به کارگردان متفاوته. قطعا از یک داستان اگر قرار باشه تیم برتون و نولان فیلم بسازند نتیجه نهایی زمین تا آسمون فرق میکنه کما اینکه داستانشون هم یکی باشه. این نحوه روایته که به هنر معنا میبخشه. هزاران هزار گل آفتابگردان در تاریخ روی بوم کشیده شده اما چرا هیچکدامشون مثل گل آفتابگردان ون گوگ نیستند؟! این نحوه روایت ون گوگ راجع به اون گل آفتابگردانه که به اون تابلو معنا داده و اون رو خاص کرده. نحوه قلم زنی، پرسپکتیو ون گوگ به گل و...
اما خب از همه این هشت تا هنری که در این تاپیک بحث شد:D بگذریم باید گفت که هدف از اختراع تمامشون توسط بشر صرفا سرگرمی بوده. اینکه بعضی ها عمیق تر نگاه میکنند اون ها هنرمند هستند ولاغیر.

یک بازیِ هنری یا بطور کلی یک اثر هنری، اونقدرام که شما فکر میکنی نسبی و سلیقه ای نیست! اگه اینطور بود بین اشعار حافظ و اشعار پسرخاله من هیچ تفاوتی نبود و پسرخاله بنده میتونست ادعا کنه که اشعارش در حد حافظه. یک اثر هنری در درون خودش یه سری رد پاها و المنتهایی از هنر داره که به زیبایی درونش جاسازی شده و اثر رو که بررسی کنی میبینی هنر توش موج میزنه. یه مثال بخوام بزنم بازی shadow of the colossus که یه بازی هنریه (جدا از گیم پلی فوق العاده جذابش). GOW هم قطعاً هنر درش بکار رفته ولی نه به اندازه SOTC .
ادامه این بحث کاملا اف تاپیک خواهد شد. از این بابت عذر خواهی می کنم.
بزارید مخالفت کنم. از دیدگاه من و خیلی از صاحب نظران اثر هنری کاملا سلیقه ای هست و پارامترهایی که یک اثر هنری رو باهاش میسنجن همیشه در حال تغییره. بحث شعر شد میشه نیما یوشیج رو مثال زد که در زمان خودش به خاطر سبک نویی که داشت توسط شاعران سنتی و طرفدارانشون، بسیار اذیت شد. در اون زمان از دیدگاه خیلی شعرهای یوشیج حتی "هنر" هم نبود! ولی الان هستند کسانی که در رتبه بندیهاشون یوشیج رو بالاتر از شعرای سنتی قرار میدن.
بزار از خودم بگم برات:D
بنده رشته دانشگاهیم بازیسازی بود و 5 واحد هم هنر پاس کردم. این مطلبی که میگم کاملا نظر شخصیمه. من هیچوقت پیکاسو (کوبیسم) و آثارش رو دوست نداشتم/ندارم از نظر من خیلی از نقاشیهاشو میشه با شابلون کشید! استاد هنرمون یکی از پیکاسو فن های دو آتیشه بود و وقتی من نظرمو گفتم به شدت واکنش نشون داد و در نهایت به سختی تونستم ازش نمره بگیرم. جالب اینجاست بعضی از دوستان هم موافق و همنظر من بودند ولی لب به سخن نگوشودند. و در خفا حمایت خودشون رو اعلام کردند.:D این مثال رو زدم که حتی میتونه یکی از برجسته ترین هنرمندان تاریخ ( به سلیقه خیلی ها)، خالق ضعیف ترین آثار هنری باشه ( بازهم به سلیقه بعضی دیگر). این مثال ها در تمام شاخه های هنر به وفور یافت میشه. در خیلی از موارد منتقدها نظرات رادیکالی هم دارند و این ثابت میکنه نقد هنر چارچوب خاصی نداشته/ندارد/نخواهد داشت.
در بازیهای ویدیویی به خاطر اینکه علاوه بر هنر، مهندسی هم دخیله راحت تر میشه نقدش کرد. ولی حرف شماروهم قبول دارم. در بعضی بازیها تمرکز روی ابعاد هنری بازی نسبت به ابعاد فنی و تکنیکی، بیشتر بوده و همین باعث شده ما اون بازیهارو به عنوان بازیهای هنری بشناسیم.
ولی همونطور که شما هم اشاره کردید، (و برخلاف حرف دوستمون) نمیشه گفت در بازیها هنر وجود نداره.

• Like
Reactions: AMIN-1399F

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or