مایکروسافت توضیح می‌دهد که چرا گیمرها باید Xbox One X را بیشتر از PS4 Pro بخرند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
کنسول Xbox One X شاید قدرتمندتر از PS4 Pro باشد، ولی PS4 Pro همچنان ارزان‌تر و باصرفه‌تر از Xbox One X است و بازی‌های بیشتری از آن پشتیبانی می‌کنند و همچنان انحصاری بیشتری از کنسول رقیب دارد. پس بنابراین چرا باید یک مشتری معمولی، کنسولی گران‌تر را انتخاب کند؟

طبق مصاحبه EPNdotTV با آقای Aaron Greenberg، در جواب به سؤال بالا گفت:

«خب، باید بگویم که اگر خواهان بازی‌های باکیفیت ۴K واقعی هستید، نیاز به ۶ ترافلاپس دارید، ما ۴۳% درصد قدرت گرافیکی بیشتر داریم و بالای ۶۰ درصد حافظه برای توسعه‌دهندگان در دسترس است.»

«اما مهم‌ترین چیز این است که اگر شما طرفدار بازی‌های مسابقه‌ای، طرفدار بازی‌های نقش‌آفرینی و هر بازی دیگری که دوست دارید، هستید؛ این بازی‌ها را می‌توانید باکیفیت بهتری بر روی Xbox One X بازی کنید زیرا ما قدرت بیشتری را برای شما به ارمغان آوردیم.»

منبع

Read the whole post here.

به نظر من هرچقدر انحصاری ها کمتر بشه کل صنعت گیم ضعیف تر میشه.
مخالفم!
بازی های درجه یک میتونند مولتی پلتفرم هم باشند. MGS4 انحصاری بود.Phantom Pain از این قضیه دراومد.. خب چه اشکالی داشت؟ هر کسی روی کنسولی که داشت میتونست از این بازی لذت ببره و فوق العاده هم ظاهر شد.
و بازی های دیگه ای هم مثل PP.
بنظر من این دیگه قدیمی شده که بخاطر بازار گرمی برای کنسول یه شرکت بیاد روی انحصاری مانور بده..
Sounds Good Doesn't Work:D
البته هنوز شرکت ها میتونند Exclusive Feature برای بازی های کراس پلتفرم داشته باشند. اما انحصاری بحثش جدائه. فرض کنید بازی ای مثل Overwatch انحصاری میبود. میتونست خیلی هارو به سمت PC بکشونه اما آیا باز هم موفقیت الانش رو داشت؟! و خیلی بازی های مولتی پلتفرم دیگه که حتی از انحصار دراومدن!

مخالفم!
بازی های درجه یک میتونند مولتی پلتفرم هم باشند. MGS4 انحصاری بود.Phantom Pain از این قضیه دراومد.. خب چه اشکالی داشت؟ هر کسی روی کنسولی که داشت میتونست از این بازی لذت ببره و فوق العاده هم ظاهر شد.
و بازی های دیگه ای هم مثل PP.
بنظر من این دیگه قدیمی شده که بخاطر بازار گرمی برای کنسول یه شرکت بیاد روی انحصاری مانور بده..
Sounds Good Doesn't Work:D
البته هنوز شرکت ها میتونند Exclusive Feature برای بازی های کراس پلتفرم داشته باشند. اما انحصاری بحثش جدائه. فرض کنید بازی ای مثل Overwatch انحصاری میبود. میتونست خیلی هارو به سمت PC بکشونه اما آیا باز هم موفقیت الانش رو داشت؟! و خیلی بازی های مولتی پلتفرم دیگه که حتی از انحصار دراومدن!
همون متال 5 جلو نسخه 4 شبیه یه شوخی اون نمراتش رو هم هیچوقت نتونستم درک کنم!
این بحث هم که انحصاری بدرد نمیخوره و کارایی نداره همیشه از طرف عده ای بوده که انحصاری ندیدن و از pc و xbox استفاده میکنن!(البته فن ها xbox بعد از عرضه بازیاشون رو pc اینجوری شدن ولا نسل قبل خودشون از سونی فن ها هم بیشتر هوادار انحصاری بودن)
هیچ بازی انحصاری یادم نمیاد بعد از خروجش از انحصار موفق بوده باشه و همشون به شکل افتضاحی نابود شدن!!
دلیل کیفیت بازی های انحصاری هم مشخصه تمرکز روی یک پلتفرم و نتیجش هم همیشه دیدیم.

همون متال 5 جلو نسخه 4 شبیه یه شوخی اون نمراتش رو هم هیچوقت نتونستم درک کنم!
این بحث هم که انحصاری بدرد نمیخوره و کارایی نداره همیشه از طرف عده ای بوده که انحصاری ندیدن و از pc و xbox استفاده میکنن!(البته فن ها xbox بعد از عرضه بازیاشون رو pc اینجوری شدن ولا نسل قبل خودشون از سونی فن ها هم بیشتر هوادار انحصاری بودن)
هیچ بازی انحصاری یادم نمیاد بعد از خروجش از انحصار موفق بوده باشه و همشون به شکل افتضاحی نابود شدن!!
دلیل کیفیت بازی های انحصاری هم مشخصه تمرکز روی یک پلتفرم و نتیجش هم همیشه دیدیم.
به نظر من MGS V از نظر گیم پلی 2 لول بالاتر از MGS 4، و 1 لول بالاتر از تمام بازی هایی هست که تو این نسل عرضه شدن! :D

در نسل گذشته بازیهای انحصاری کنسول به مراتب بیشتر بود. که داغ خیلی هاش به دل pc گیمر ها موند. :D مثلا عناوینی مثل shadow of damned یا the darkness و...
ولی متاسفانه تو این نسل بازیهایی در این حد، کمتر انحصاری کنسول شدند. و این یعنی خبر بد. بد از این لحاظ که رقابت بین کنسولها، و کنسولها و pc (از نظر انحصاریها) هرچقدر داغتر بشه به نفع گیمر هاست. تو این رقابت هاست که شاهکارها خلق میشند.
کنسول ها با این روندی که پیش گرفتن در نهایت محکوم به شکستند. زمانی برای انتشار gta روی pc امضا جمع میکردن. الان کار به جایی رسیده که ماکروسافت pc/xbox رو انحصاری محسوب میکنه! و این یعنی خود زنی!
به نظر من هرچقدر انحصاری ها کمتر بشه کل صنعت گیم ضعیف تر میشه.
با اجازه پستتون رو بوكمارك كردم ! حداقل بين ايرانيا نديدم كه كسي همچين نگاه و تحليل درستي به اين موضوع داشته باشه

به نظر من MGS V از نظر گیم پلی 2 لول بالاتر از MGS 4، و 1 لول بالاتر از تمام بازی هایی هست که تو این نسل عرضه شدن! :D

بله ولي هيچ وقت اون فجايع نا پديد شدن بخشي از بازي پيش نميومد و كوجيما هم به اون شكل اخراج نميشد ! به هر حال نتيجش براي كاربران كنسول ps مثبت شد و سوني هم كوجيما رو قاپ زد هم يه ip جديد ! متالگير واقعا بعد از نسخه ٤ تموم شده بود.

با فدا کردن خیلی چیزا!!! :دی
کاری به پایان ندارم، ولی پس و پیش شدن داستان که میتونست باعث عجیب شدن منطق روایی بشه ، یا کارهای تکراری و تکراری و باز هم تکراری:-"

شخصا گیم پلی MGS4 رو هم بهتر میدونم:دی تنوع خوبی داشت:دی
باس فایت های متنوع و مراحل خاص (موتور سواری، متالگیر سواری و ... )
MGSV قابلیت های زیادی داشت ، خیلی کامل و خفن بود ، ولی خوب نبود :| (موقع بازی کردن البته خوب بود و میشد کنار اومد، ولی بعد از پایان یک کاری میکنه که کلا همه چی رو منفی نگاه کنی:-" )

MGS4 به مراتب بهتر از MGSV بود. درسته که MGSV گیم پلی جالب و جدیدی داشت، خصوصا شوتینگش پیشرفت قابل ملاحضه ای کرده بود، اما به قول امیر به قیمت فدا کردن خیلی چیزها، که به نظر من مهم ترینش روایت منسجم و اون نریتیو کذایی به سبک کوجیما هست. شاید اگه این هزینه و توجه صرف ساخت یه روایت خطی تر ولی در عوض با کارگردانی خاص کوجیما میشد من بیشتر خوشم میومد و بیشتر استقبال میکردم.

این بحث هم که انحصاری بدرد نمیخوره و کارایی نداره همیشه از طرف عده ای بوده که انحصاری ندیدن و از pc و xbox استفاده میکنن!
انحصاری ندیدن و از pc استفاده میکنن!
انحصاری ندیدن
774814992849126851_cd2b4793950aee02cab6808d9592838c1f6da982a783eb71b0f4eadfe529a639.jpg
y81u_photo_2017-06-07_16-19-57.jpg

این بحث هم که انحصاری بدرد نمیخوره و کارایی نداره همیشه از طرف عده ای بوده که انحصاری ندیدن و از pc و xbox استفاده میکنن!
t5hv_photo_2017-07-06_00-43-09.jpg
جدیدا کامنتای شاهکاری میشه پیدا کرد در زمینه گرافیک و همچنین انحصاری،تبریک میگم بهتون

چهارتا انحصاری AAA نام ببرید ممنون میشم.
اول میگی انحصاری ندیده بعد میگی AAA نام ببرید؟خب مگه بقیشون انحصاری نیستن؟:))
بگذریم که فردا سونی بیاد 10 تا انحصاری Indie معرفی کنه همه تون میشید طرفدار پروپاقرص بازیا Indie :))
در ضمن انحصاریا PC بازیای 60 دلار 10 ساعت گیم پلی نیستن انحصاری فری تو پلی با گیم پلی نامحدود داریم 60 دلاری AAA هم داریم،نمونه هاشم دوتا بعنوان فری تو پلی با گیم پلی نامحدود و AAA هم سری توتال وار و Civ(تازه این 2 تا هم نمونه بودن صرفا بسیار بیشترم هست)

اول میگی انحصاری ندیده بعد میگی AAA نام ببرید؟خب مگه بقیشون انحصاری نیستن؟:))
بگذریم که فردا سونی بیاد 10 تا انحصاری Indie معرفی کنه همه تون میشید طرفدار پروپاقرص بازیا Indie :))
در ضمن انحصاریا PC بازیای 60 دلار 10 ساعت گیم پلی نیستن انحصاری فری تو پلی با گیم پلی نامحدود داریم 60 دلاری AAA هم داریم،نمونه هاشم دوتا بعنوان فری تو پلی با گیم پلی نامحدود و AAA هم سری توتال وار و Civ
منظور ما از انحصاری بازی دهن پر کن اصولا نه بازی با هزینه ساخت 15 دلار و قیمت رایگان=))
حالا که بحث عناوین مستقل هم شد میتونی بری لینک پایین و ببینی عناوین مستقل و غیر مستقل رو
اون بازی 10 ساعته هم اندازه 500 تا از این بازیا هزینه ساختشه:)
http://gematsu.com/exclusives/ps4

منظور ما از انحصاری بازی دهن پر کن اصولا نه بازی با هزینه ساخت 15 دلار و قیمت رایگان=))
حالا که بحث عناوین مستقل هم شد میتونی بری لینک پایین و ببینی عناوین مستقل و غیر مستقل رو
اون بازی 10 ساعته هم اندازه 500 تا از این بازیا هزینه ساختشه:)
List of PS4 Exclusives - Gematsu
بازی دهن پر کن؟گیم پلی 10 ساعته دهن پرکنه با قیمت 60 دلار؟:))
الان شما ملاکت برا لذت بردن ازبازی هزینه ساختشه؟:))یعنی فلان شرکت بیاد بگه هزینه ساخت بازی ما خیلی زیاد بود باهاش حال میکنی یا با گیم پلی خوب باشه؟:)) بیخیال انصافا:))

• Like
Reactions: PrinceofPersiα
بازی دهن پر کن؟گیم پلی 10 ساعته دهن پرکنه با قیمت 60 دلار؟:))
الان شما ملاکت برا لذت بردن ازبازی هزینه ساختشه؟:))یعنی فلان شرکت بیاد بگه هزینه ساخت بازی ما خیلی زیاد بود باهاش حال میکنی یا با گیم پلی خوب باشه؟:)) بیخیال انصافا:))
ملاک من برای بازی اون چیزی که بازی ارائه میده بازی فرضاgod of war ده ساعت گیم پلی داره و تو اون 10 ساعت به معنی واقعی کلمه اوج هنر و عظمت صنعت گیم رو نشون میده
بازی clash of clans هم چند ملیون ساعت گیم پلی داره و اصولا نتیجه نهاییش اینه میبینی بعد چند سال عمرت رو هدر داده
و این مقوله برمیگرده نگاه به صنعت گیم به عنوان سرگرمی یا هنر
عده ای ملیون ها ساعت سرگرم بودن رو دوست دارن عده ای هم چند ساعت با بازی زندگی کردن
موفق باشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or