مایکروسافت: برنامه ای برای کاهش قیمت نداریم

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
xbox-one-thumb.jpg
حال وسط یک چرخش کامل هستیم (البته با این حال کسی اسم دستگاه را Xbox 180 نمی‌خواند) و مایکروسافت به تازگی تغییرات زیادی از جمله حذف DRM را در کنسول جدید خود اعمال کرده است. به علاوه محدود کردن کاربر ها به خرید بازی نو و نیاز به اتصال 24 ساعت یکبار به اینترنت نیز برداشته شده اند و حال شرکت مایکروسافت کمی مرسوم تر و منطقی تر کار می‌کند.
این عوامل موجب شده اند تا فرضیه ای جدید به وجود بیاید؛ همان طور که Michael Pachter نیز اشاره کرده بود، آیا اگر این کنسول در زمان Launch خوب بفروشد، مایکروسات قیمت را کاهش خواهد داد؟
معلوم نیست که این اتفاق در آینده رخ دهد یا خیر، اما در حال حاضر آقای Marc Whitten از مایکروسافت می‌گوید که فعلا قصد هیچ گونه کاهش قیمتی را ندارند.
Pachter در این باره می‌گوید: "ما واقعا در مورد ارزشی که در روز نخست به دست ما می‌رسد هیجان زده هستیم." لازم به ذکر است که آقای Patcher فکر می‌کند که Xbox One با وجود Kinect ارزش بیشتری را دارد.
رقیب اصلی Xbox One یعنی Play Station 4 با قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.
منبع

Gartall

داری خودتو گول میزنی، کدوم تکنولوژی تو این 20 سال به زور به مردم تحمیل شده ؟! اگه یه چیزی عالی باشه خب خیلیا به سمتش میرن همونطور که سمت آیفون یا آندروید و خیلی تکنولوژیهای دیگه رفتن و یا بسته به نیاز، درآمد و یا علاقه سمتش میرن (3D) اما هیچکدوم به زور نبوده

اگه کینکت خیلی عالیه و بدون اون نصف لذت کار با کنسول از بین میره و ... خب همه سمتش میرن اگه نه همون افرادی که به دنبال بازی کژوال یا هدایت رابط کاربری باهاش هستن میرن میخرن و کسی که نخواد هم به طبع نمیخره و به جای اون هزینه اضافی بازی یا یه گیمپده دیگه میخره

این دیگه آخرش بود !!! یعنی به خاطر کژوالهایی که نمیخوان هزینه اضافه "چه هزینه اضافه ای؟! خب اگه این وسیله نباشه قیمت کنسول پایینتره و وقتی بره جدا بخره تقریبا همین میشه دیگه" بکنن اونی که اصلا نمیخواد با کینکت کار کنه هم باید بخره ؟! نوبره والا ...

پ.ن: این قضیه دفاع کردنتون از این مسئله مثل دفاع از اون قضایای اتصال به اینترنت و این حرفا ـست که نمیدونم خارجیا مشکلی ندارن و فقط تو ایران به خاطر اینترنت ضعیفش میگن بده و کنسول من همش به اینترنت وصله و ... که آخرش کلا بیخیالش شدن کسی هم به روی خودش نیورد که قبلا چی میگفته ...
همون مثالی که قبلا زدم . اولین هدف تو از خرید موبایل چیه ؟ 100 البته مکالمه ! بقیه موارد یه پیشرفت و راحتی کار رابط کاربری بسیار عالی تر . کینکت هم همین قضیست کنسول برای بازی و کینکت مکمل بازی ! مشکل شما اینه عمیق به کینکت تفکر نمیکنی تنها ذهنیت که داری فقط میشینی فکر میکنی کینکت یعنی بازهایی که بالا و پایین بپری ! در حال اینکه اینطور نیست کینکت را حتی میتونن به صورت ترکیبی استفاده کنند تو بازی های حرفه ای نه تنها هیچ نکته منفی نخواهد داشت بلکه گیم پلی بازی را خیلی کاربردی تر و بسیار جذاب تر میتونه بکنه شما فقط کافیه فکر کنی تو یه بازی FPS یا ریسینگ که دسته را گرفتی دستت با یدونه حرکت سر چه کاری میتونی بکنی ؟ مثال خیلی زیاده بزنم که جاش نیست .

همونطور که هم گفتم کینکت الان شده محیط کار X1 یعنی با دستت هزار تا کار با حرکات دستت و صدات میتونی انجام بدی که خیلی سریعتر از تنها یدونه دسته بازی میتونه انجام پذیر باشه الان X1 کنار کنسول بازی یه وسیله همه جانبست و کینکت خیلی به کارش میاد . حالا کسی که اعتقاد داره کنسول یعنی بازی و چیزه دیگری براش نیاز نیست اول مشخص باید بکنه کسنول یعنی فقط حرفه ای باز ها ؟! اون برمیگرده به طرز تفکر خودش چون خیلی ها هم دوست دارن یه وسیله میخرن همه کار براش انجام بده مثل موبایل های هوشمند امروزی ! از طرفی قشر بسیار عظیم گیمر را هم کژوال تشکیل میده نمیتونه یه گیمر حرفه ای به قشر کژوال زور بگه ! کنسول برای همست و اگه قرار باشه گیمر کژوال یبار به خود کنسول خرج کنه و بعد بره یه کینکت کنارش بگیره در حقیقت این یکی را زور گفته ! ارزش کینکت هم مطمئنا بالاتر از 100 دلار هست که سرجمع میشه حساب کرد 100 دلار کنسول گرونتر شده که منطقی هست حالا بماند امکانات دیگر خود کنسول .

شما معلوم نیست با خودت چند چندی!! اصن نخوندی من چی گفتم انگار. از این به بعد سعی کن قبل از ارسال یک لیوان آب خنک بنوشی تا با صحه ی صدر و اخلاق نیکو بهتر جواب بدی
به قول شما یک گیمر دوست داره کینکت بازی کنه ( میتونه جداگانه خریداری کنه ) و نسبت بیشتری از گیمرها هم علاقه ای به کینکت بازی کردن ندارن ( نباید مجبور به خریدن باشن که هستن )
اگر قراره یک تکنولوژی پیشرفت کنه سازنده باید حتماً به زور جنسشو بکنه تو پاچه خریدا تا پیشرفت کنه. - منطق و استدلال خوشحال شما.
و باز هم تنها شما میدونی کینکت به چه دردهایی میخوره و باقی ما هیچی نمیدونیم - زدی جاده خاکی داداش. بحث سر اجبار یا اختیاری بودن کینکته.

شما اون تعداد قشر کژوال را میتونی مشخص کنی؟! من میگم نه مجور نیست جداگانه بخره ! اون تعداد قشر را هم همین نسل یه WII نشون داد که چه تعداده ! میبینی که نسبت خیلی زیاده و حذاقلش میشه مساوی ! قیمت کنسول با وجود کینکت هم اونقدر بالا نیست که بخوای خورده بگیری بگی 20 و 300 دلار بخاطرش گرونه . شما اول مشخص کن اینجا کدوم قشر حق به گردن دارند بعد صحبت از منطق کن !

اجبار کردن مردم برای خریدن کینکت دقیقا مثله این میمونه که یه شرکت خودرو سازی بیاد همه ماشیناشو فول اپشن بده بیرون و اصلا مدل معمولی نداشته باشه

همون مثالی که قبلا زدم . اولین هدف تو از خرید موبایل چیه ؟ 100 البته مکالمه ! بقیه موارد یه پیشرفت و راحتی کار رابط کاربری بسیار عالی تر . کینکت هم همین قضیست کنسول برای بازی و کینکت مکمل بازی ! مشکل شما اینه عمیق به کینکت تفکر نمیکنی تنها ذهنیت که داری فقط میشینی فکر میکنی کینکت یعنی بازهایی که بالا و پایین بپری ! در حال اینکه اینطور نیست کینکت را حتی میتونن به صورت ترکیبی استفاده کنند تو بازی های حرفه ای نه تنها هیچ نکته منفی نخواهد داشت بلکه گیم پلی بازی را خیلی کاربردی تر و بسیار جذاب تر میتونه بکنه شما فقط کافیه فکر کنی تو یه بازی FPS یا ریسینگ که دسته را گرفتی دستت با یدونه حرکت سر چه کاری میتونی بکنی ؟ مثال خیلی زیاده بزنم که جاش نیست .

همونطور که هم گفتم کینکت الان شده محیط کار X1 یعنی با دستت هزار تا کار با حرکات دستت و صدات میتونی انجام بدی که خیلی سریعتر از تنها یدونه دسته بازی میتونه انجام پذیر باشه الان X1 کنار کنسول بازی یه وسیله همه جانبست و کینکت خیلی به کارش میاد . حالا کسی که اعتقاد داره کنسول یعنی بازی و چیزه دیگری براش نیاز نیست اول مشخص باید بکنه کسنول یعنی فقط حرفه ای باز ها ؟! اون برمیگرده به طرز تفکر خودش چون خیلی ها هم دوست دارن یه وسیله میخرن همه کار براش انجام بده مثل موبایل های هوشمند امروزی ! از طرفی قشر بسیار عظیم گیمر را هم کژوال تشکیل میده نمیتونه یه گیمر حرفه ای به قشر کژوال زور بگه ! کنسول برای همست و اگه قرار باشه گیمر کژوال یبار به خود کنسول خرج کنه و بعد بره یه کینکت کنارش بگیره در حقیقت این یکی را زور گفته ! ارزش کینکت هم مطمئنا بالاتر از 100 دلار هست که سرجمع میشه حساب کرد 100 دلار کنسول گرونتر شده که منطقی هست حالا بماند امکانات دیگر خود کنسول .

من دارم میگم چرا باید اجبار باشه ؟! مثلا در مورد همون گوشی من نه دوربین نه سیستم عامل و نه هیچی از گوشیم نمیخوام و فقط میخوام زنگ بزنم و اس ام اس بدم خب حالا بسته به نیازم میرم مثلا 1100 میگیرم بعد نوکیا میگه تو باید این لومیا رو هم بخری چون بدون این 1100ـت کار نمیکنه این اسمش اجباره یعنی چیزی که من نمیخوام رو به زور باید قبول کنم، گوشیهای هوشمند هم که میدونی همه لخت مادر زاد عرضه میشن نهایت یه دفترچه و شارژر و یه هندزفری به درد نخور "البته این وسط اچ تی سی مثلا هندزفریاش خوبه که خب واسه اون پول اضافه نمیگیره و در واقع یه مشوق برای خریده گوشیشونه" عرضه میشن و خرید لوازم جانبی رو به عهده خریدار میزارن

اصلا نه هزارتا شما بگو یک میلیارد قابلیت داره وقتی به کارم نیاد چرا باید داشته باشمش ؟!

درسته کنسول فقط برای حرفه ای ها نیست اما خب برای کژوال ها هم نیست، قشر کژوال هم نمیتونه به حرفه ای زور بگه یا ارجح باشه ، اون Wii قضیه اش فرق میکنه کلا یه کنسول برای کژوالها بود "حالا فرض کن نینتندو میومد یه وسیله جانبی برای هاردکورها بزور تو پک Wii میزاشت اون موقع باز هم همین بود خیلیا اعتراض میکردن چرا یه چیزی که به کارمون نمیاد رو باید حتما بخریم"

تو فکر میکنی من میخوام بگم کینکت بدرد نمیخوره و قابلیت نداره در صورتی که من دارم میگم چرا باید اجبار در خریدش باشه ؟! چون تا حالا هیچ تکنولوژیی اجبار نبوده ...

شخص خاصی مخاطبم نیست درکل اینا همینایی هستن که وقتی ماکرو سیستم drm و آنلاین شدن هر روز و هم اجبار کرده بود ازش حمایت میکردن, قضیه کینکت هم همینه بحث در موردش بی فایدس :دی

بی خیال اینو بچسب=))=))

کسی که کینکت نمیخواد یعنی مایکروسافت رو قبول نداره پس بهتره همون بره سمت سونی.

شما اون تعداد قشر کژوال را میتونی مشخص کنی؟! من میگم نه مجور نیست جداگانه بخره ! اون تعداد قشر را هم همین نسل یه WII نشون داد که چه تعداده ! میبینی که نسبت خیلی زیاده و حذاقلش میشه مساوی ! قیمت کنسول با وجود کینکت هم اونقدر بالا نیست که بخوای خورده بگیری بگی 20 و 300 دلار بخاطرش گرونه . شما اول مشخص کن اینجا کدوم قشر حق به گردن دارند بعد صحبت از منطق کن !

کینکت رو با wii مقایسه میکنی ؟ نصف بیشتر خریداران wii به خاطر بازی هایی مثل ماریو و زلدا و یک سری بازی های خاص خودش این کنسول رو خریدن. مد نظر داشته باش که wii یک کنسول کامل بود. نه یک سخت افزار جانبی. اگه کسی میخواست بازی محبوبشو بازی کنه باید wii میخرید.
دنبال آمار کینکت باش که یکی از بچه ها دو صفحه قبل گفت 20 میلیون. یعنی یک چهارم فروش کل xbox 360 فکر کنم. نسبت میشه یک به چهار!!
باز هم مدنظر داشته باش که از اون 20 میلیون که کینکت قبلی رو گرفتن شاید یک چهارمشون پشیمون شده باشن ( چه استفاده ای ازش کردن !! ) و احتمال هم میره که دیگه نخوان یک کینکت دیگه بزارن کنار کینکت قبلیشون... .

پس اونوقت تکنولوژی باید تو این 20 سال پیش گیر میکرد ! چون شما دوست نداری . شخص شما هیچ اهمیتی نداری که بتونی چیزی را تغییر بدی . یه گیمر دوست داره کینکت بازی کنه شما نمیتونی جلودارش بشی یا مثلا امر کنی که کینکت به صورت جداگانه فرخته بشه چون یه گیم کژوال دوست داره وقتی کنسول را میخره همه چی براش اماده باشه و کنار یه کنسول یه هزینه اضافه نکنه یه جماعت گیمر هم هست فقط کنترل معمولی را ترجیه میدند یه تعاد هم هر دو مورد را ! پس وقتی یه کنسول فروخته میشه باید همه جانب ها را در نظر بگیره .
هرچند گفتم کینکت فقط بازی نیست بلکه یه رابط کاربری کاملا جدید را به وجود میاره . بعد این حرفها شنیدنش از زبان شخص شما جای تعجب نداره که بیای منطق به کار ببری حداقل این مدت که شما من را میشناسید ما هم خیلی خوب شما را میشناسیم :)

اتفاقا او نکنواوژیه که خودش رو تحمیل میکنه نه اینکه قرار باشه به زور تحمیلش کنیم.در خصوص کژوال گیمر هم مایکرو خیلی شیک میتونست یه باندل 500 دلار با کینکت در نظر بگیره نه اینکه همه رو مجبور به استفاده بکنه.

پس اونوقت تکنولوژی باید تو این 20 سال پیش گیر میکرد ! چون شما دوست نداری . شخص شما هیچ اهمیتی نداری که بتونی چیزی را تغییر بدی . یه گیمر دوست داره کینکت بازی کنه شما نمیتونی جلودارش بشی یا مثلا امر کنی که کینکت به صورت جداگانه فرخته بشه چون یه گیم کژوال دوست داره وقتی کنسول را میخره همه چی براش اماده باشه و کنار یه کنسول یه هزینه اضافه نکنه یه جماعت گیمر هم هست فقط کنترل معمولی را ترجیه میدند یه تعاد هم هر دو مورد را ! پس وقتی یه کنسول فروخته میشه باید همه جانب ها را در نظر بگیره .
هرچند گفتم کینکت فقط بازی نیست بلکه یه رابط کاربری کاملا جدید را به وجود میاره . بعد این حرفها شنیدنش از زبان شخص شما جای تعجب نداره که بیای منطق به کار ببری حداقل این مدت که شما من را میشناسید ما هم خیلی خوب شما را میشناسیم :)

گیریم که کینکت بهترین اختراع بشر هست. هزار و یک حسن داره. فوق‌العاده است، بی‌نظیره، همه کار می‌کنه و ... !
با همه این مـــوارد چرا مایکروسافت باید به زور کنسولی طراحی کنه که فقط با کینکت جواب می‌ده؟! غیر از اینه که می‌دونه اگه خرید کینکت اجباری نبود، فروشش یک چهارم یا شاید کمتر هم می‌شُد؟!

حالا شما تا صبح بیا واسه من از محاسن کینکت حرف بزن، هیچ دلیلی، هیچ دلیلی جز ترس از عدم فروشش نبوده که اینا اومدن به زور چپوندنش توی جعبه کنسول!

به هر حال این تصمیم رو گرفته، من هم به عنوان خریدار، تا زمانی که خرید این وسیله‌ی عملاً بی استفاده واسه بازی رو اختیاری نکنه، کنسولشون رو نمی‌خرم. با عدم خرید من ضرری بهشون وارد نمی‌شه، ولی امیدوارم اینقدر تعداد مشتری‌هاشون کم شه تا بفهمن این سیاستی که در قبال مشتری‎‌هاشون در پیش گرفتن از بیخ و بُن غلطه. اگر هم تعداد زیادی کنسولشون رو خریدن، مبارکشون باشه، من حاضر نیستم پول مُفت بابت وسیله‌ای بدم که اپسیلونی واسم ارزش نداره.

من آرزو ميكنم اين سياستهاي مايكرو شكست بخوره واقعا نه به خاطر اينكه با مايكرو لجم فقط به اين دليل كه اگر از الان جلوي يه همچين مسائلي گرفته نشه بايد فاتحه ي گيمو خوند يه درصد احتمال بديد كه سياستهاي drm مايكرو ميگرفت سوني هم ميرفت دنبالش واقعا ديگه ما ايرانيا چكار بايد ميكرديم؟ اين كينكت هم موضعي در برابرش ندارم ولي از ريشه فروختن به زور به مردم غلطه بايد مايكرو اينو بفهمه

من آرزو ميكنم اين سياستهاي مايكرو شكست بخوره واقعا نه به خاطر اينكه با مايكرو لجم فقط به اين دليل كه اگر از الان جلوي يه همچين مسائلي گرفته نشه بايد فاتحه ي گيمو خوند يه درصد احتمال بديد كه سياستهاي drm مايكرو ميگرفت سوني هم ميرفت دنبالش واقعا ديگه ما ايرانيا چكار بايد ميكرديم؟ اين كينكت هم موضعي در برابرش ندارم ولي از ريشه فروختن به زور به مردم غلطه بايد مايكرو اينو بفهمه
تا همین جا که شکست خورده، جدیدا هم احتمال کاهش قیمت ها رو داده.
سیاستی که این همه در حال تغییر باشه شکست رو در پیش داره...

تغییر سیاست حتما نشان شکست نیست اتفاقا نشون میده که طرف حواسش جمعه ! وگرنه مثل یک شرکتی سیاست هایی رو در پیش میگیره که تا دیروز داشت ضررشو پس میداد!

گیریم که کینکت بهترین اختراع بشر هست. هزار و یک حسن داره. فوق‌العاده است، بی‌نظیره، همه کار می‌کنه و ... !
با همه این مـــوارد چرا مایکروسافت باید به زور کنسولی طراحی کنه که فقط با کینکت جواب می‌ده؟! غیر از اینه که می‌دونه اگه خرید کینکت اجباری نبود، فروشش یک چهارم یا شاید کمتر هم می‌شُد؟!

حالا شما تا صبح بیا واسه من از محاسن کینکت حرف بزن، هیچ دلیلی، هیچ دلیلی جز ترس از عدم فروشش نبوده که اینا اومدن به زور چپوندنش توی جعبه کنسول!

به هر حال این تصمیم رو گرفته، من هم به عنوان خریدار، تا زمانی که خرید این وسیله‌ی عملاً بی استفاده واسه بازی رو اختیاری نکنه، کنسولشون رو نمی‌خرم. با عدم خرید من ضرری بهشون وارد نمی‌شه، ولی امیدوارم اینقدر تعداد مشتری‌هاشون کم شه تا بفهمن این سیاستی که در قبال مشتری‎‌هاشون در پیش گرفتن از بیخ و بُن غلطه. اگر هم تعداد زیادی کنسولشون رو خریدن، مبارکشون باشه، من حاضر نیستم پول مُفت بابت وسیله‌ای بدم که اپسیلونی واسم ارزش نداره.
من تا صبح هم توضیح بدم بالاخره جوابی دارید بدید حاصرم شرط ببندم اگه بجای 499 دلار میگفتند 399 دلار بازم گیرها را میدادید ! میگفتید کاش کینکت را نمیزاشت میشد 299 دلار قیمتش ! عزیزم ما دیگه این روزها را خیلی وقته گذروندیم و میدونیم چی به چیه . دیروز که ps3 زمان لانچش قیمتش 499 دلار 599 دلار بود این حرفها را که چرا به خاطر بلوری این همه گرونه این حرفها نبود ؟! نمیشه انکارش کرد اصلا و ابدا نمیشه این را انکار کرد ! که از نصف بیشتر هدف سونی از گذاشتن بلوری داخل ps3 فقط به موفقیت رسوندن این جنگ فرمت ها بود تا استفاده برای بازی ! نبود ؟! این نسل با dvd معمولی چه اتفاقی سر 360 افتاد ؟! کافی نبود ؟
ولی بالاخره بعد این حرفها بلوری یه تکنولوژی جدید بود نبودنش میشد ولی بودنش هم بد نبود بلکه خوب بود یکی میتونست با خریدذش هم کنسول بیاره خونه و هم یه دستگاه پلیر عالیه بلوری ! اینطور نبود ؟! کینکت هم همینطور شما باید این را درک کنی که یروز باید دنیا از لحاظ کنترل عوض بشه الان توی tv های جدید هم این تکنولوژی را دارند قرار میدند میتونی براش ایراد بگیری ؟ حالا tv جریانش خیلی ساده تر چون هر ماه و هر سال میتونه انواع و اقسام مدلهاش ساحته بشه و وارد بازار فروش بشه . ولی مایکروسافت با x1 یک راه حداقل 7 ساله را میخواد طی کنه یعنی باید تکنولوژی را قرار بده که برای اینده هم کفایت کنه امروز نخواد کینکت را به استاندارد تبدیل کنه در اینده اصلا نمیتونه . حالا مایکروسافت هدفش فراتر از یه بازی کردن هست که با کینکت خیلی راحت میتونه این کار را انجام بده و این ها را حساب کنی 499 دلار 100 دلار بیشتر واقعا هیچی نیست برای خارجی ها هم عدد زیادی نیست که بخواد نگران کننده باشه همونطور که برای ps3 این مشکل پیش نیومد ! درسته ؟! حالا اینجا دلار گرونتر شده و 100 دلار برات 300 تومان بیشتر اب میخوره این مشکل خارجی ها نیست !

در مورد بازی هم براتون گفتم قشر کژوال با قشر حرفه ای مساوی هست و شاید بیشتر ! پس شما نمیتونی اجبار کنی که حتما باید به صورت جداگونه فروخته بشه یا مثلا کسانی که میخواند از امکانات بیشتر x1 استفاده کنند مجبور باشنذ دوباره برند یه کینکت اضافه بخرند همه این مشکلات با 100 دالار بیشتر وقتی حل شدنی هست پس بهتر همونه . مایکروسافت هم اگه از لحاظ بازی سنگ تموم بزاره مطمئن باش 100 دلار که هیچ 200 دلار بیشتر هم براش فرقی نمیکنه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or