مایکروسافت: برنامه ای برای کاهش قیمت نداریم

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
xbox-one-thumb.jpg
حال وسط یک چرخش کامل هستیم (البته با این حال کسی اسم دستگاه را Xbox 180 نمی‌خواند) و مایکروسافت به تازگی تغییرات زیادی از جمله حذف DRM را در کنسول جدید خود اعمال کرده است. به علاوه محدود کردن کاربر ها به خرید بازی نو و نیاز به اتصال 24 ساعت یکبار به اینترنت نیز برداشته شده اند و حال شرکت مایکروسافت کمی مرسوم تر و منطقی تر کار می‌کند.
این عوامل موجب شده اند تا فرضیه ای جدید به وجود بیاید؛ همان طور که Michael Pachter نیز اشاره کرده بود، آیا اگر این کنسول در زمان Launch خوب بفروشد، مایکروسات قیمت را کاهش خواهد داد؟
معلوم نیست که این اتفاق در آینده رخ دهد یا خیر، اما در حال حاضر آقای Marc Whitten از مایکروسافت می‌گوید که فعلا قصد هیچ گونه کاهش قیمتی را ندارند.
Pachter در این باره می‌گوید: "ما واقعا در مورد ارزشی که در روز نخست به دست ما می‌رسد هیجان زده هستیم." لازم به ذکر است که آقای Patcher فکر می‌کند که Xbox One با وجود Kinect ارزش بیشتری را دارد.
رقیب اصلی Xbox One یعنی Play Station 4 با قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.
منبع

مایکروسافت اگه خیلی مرده، بیاد یه باندل بدون کینکت بده (که امیدوارم این کارو بکنه)
من تضمین میکنم که میده :دی
[h=2]مایکروسافت: برنامه ای برای کاهش قیمت نداریم[/h]
شعر محض :-j
هر کی خواست حاضرم تا سقف 1 میلیون تومان باش شرط ببندم تا قبل از لانچ قیمت رو میشکونه

اولاً که مثال بلو ری اصلاً خوب نبود، چون همون جلوگیری از چند دیسکه شدن بازی‌ها خیلی حرکت مثبتی بود.
در ضمن شما واسه توجیه اشتباه مایکروسافت لازم نیست دنبال اشتباهات حریفش بگردید. مایکروسافت داره زور می‌گه، می‌دونه 70-80% گیمرها واسه این وسیله پشیزی ارزش قائل نیستن، به زور داره میده به خوردمون!

مایکروسافت اگه خیلی مرده، بیاد یه باندل بدون کینکت بده (که امیدوارم این کارو بکنه)، بعد هم کینکت رو با همون قیمت واقعیش وارد بازار کنه! اونوقت ببینم چند درصد فروش کینکت کم می‌شه!
کینکت اگه اینقدر که شما داری ازش تعریف می‌کنی خوب و پرکاربرد باشه، فروشش رو می‌کنه، دیگه چرا به زور می‌کنی تو حلق ملت؟!

بی‌‍خود از سیاست‌های زورگویانه‌ی این شرکت دفاع نکنید، داره زور می‌گه آقا!
يه احتمال هم وجود داره اينكه ارائه ي باندل بدون كينكت با توجه به طراحي سخت افزاري و يا نرم افزاري در حال حاضر وجود نداشته باشه به بيان ساده تر اينكار مستلزم تغيرات اساسي در ساختار كنسول باشه كه مقرون به صرفه نيست البته اين فقط حدس منه و فكت نيست

- - -ویرایش - - -

عزیز من اول اون کلمه اجبار را از اون ذهنت بیرون کن بعد بیا حرف بزنیم ! دیگه دارید اخرت بی منطقی را میرید جلو . شما اول توضیح بده کاری که نسل قبل برای PS3 بود اجبار بود ؟!
کسی رو کله شما تپانچه قرار نداده که بری حتما X1 بخری ! کسی که میخواد X1 بخره تمام جوانب را حساب کتاب کرده میخره یعنی با رضایت خودش خریده وگرنه 2 تا دیگه گذینه برای انتخاب داری PS4 و WII خیلی راحت . اول بتون پست را کامل درک کنی بعد جواب بدی کسی نمتونه جلوی تکنولوژی را بگیره پست من بالا کامل بود یه دور دیگه بخون یه محصول پر امکانات گرونتر هم میشه این امکاناتی که مایکرو گذاشته با 100 دلار بیشتر چیزی نیست حالا تو که میگی 1 دلار ایوالله داره منطقت در همون حد هست 100 دلار را پیشکش . روز خوش برادر !

چیزی که برای من خیلی جالبه بیشتر افرادی که باید به این مسئله گیر بدند باید XBOX فنها باشن ولی ماشالا PS فنها بیشتر گیر دادند سر قضیه کینکت ! چرا میتونی توضیح بدی ؟! کسی که PS فن هست و انتخابش PS4 این بحث ها برای چیه ؟! فکر کنم قشنگ متوجه حرفم شده باشی ؟!

2 سال دیگه قشنگ برات قول میدم که ببینی کینکت اجبار نبوده بلکه از مفید بوده چه در بازیها و چه در کاربردش ! الان مخالفی ولی 2 سال بعدش را متوجه میشی .
آخه اين چه منطقيه شما داري آخه برادر من عزيز من؟ زسما شما داري ميگي به شما ربطي نداره مايكرو كنسول رو براي هواداراش ميسازه شما هم لازم نيست بخري. مطمئن باش خود مايكرو مثل شما نيست وگرنه دان متريك نميفرمود:
Your feedback matters!

عزیز من اول اون کلمه اجبار را از اون ذهنت بیرون کن بعد بیا حرف بزنیم ! دیگه دارید اخرت بی منطقی را میرید جلو . شما اول توضیح بده کاری که نسل قبل برای PS3 بود اجبار بود ؟! کسی رو کله شما تپانچه قرار نداده که بری حتما X1 بخری ! کسی که میخواد X1 بخره تمام جوانب را حساب کتاب کرده میخره یعنی با رضایت خودش خریده وگرنه 2 تا دیگه گذینه برای انتخاب داری PS4 و WII خیلی راحت . اول بتون پست را کامل درک کنی بعد جواب بدی کسی نمتونه جلوی تکنولوژی را بگیره پست من بالا کامل بود یه دور دیگه بخون یه محصول پر امکانات گرونتر هم میشه این امکاناتی که مایکرو گذاشته با 100 دلار بیشتر چیزی نیست حالا تو که میگی 1 دلار ایوالله داره منطقت در همون حد هست 100 دلار را پیشکش . روز خوش برادر ! چیزی که برای من خیلی جالبه بیشتر افرادی که باید به این مسئله گیر بدند باید XBOX فنها باشن ولی ماشالا PS فنها بیشتر گیر دادند سر قضیه کینکت ! چرا میتونی توضیح بدی ؟! کسی که PS فن هست و انتخابش PS4 این بحث ها برای چیه ؟! فکر کنم قشنگ متوجه حرفم شده باشی ؟! 2 سال دیگه قشنگ برات قول میدم که ببینی کینکت اجبار نبوده بلکه از مفید بوده چه در بازیها و چه در کاربردش ! الان مخالفی ولی 2 سال بعدش را متوجه میشی .
شما چرا فکر می کنی خودت اخر منطق هستی ! این فن ی کنسول خاص هم ظاهرا شما روش بیشتر حساس هستی تا بقیه بالا بری پایین بیای دیگه این همه قبول دارن که قیمتی که برای کنسول x1گذاشته غیر منطقی هست !در مقایسه با کنسول ps4 حالا باز خوب تو کنفرانس سونی خیلی مشکلات از سر راه کاربران برداشت و ماکرو را مجبور به عقب نشینی کرد وگرنه خدا می دونست چی برسر یوزرها می امد !

يه احتمال هم وجود داره اينكه ارائه ي باندل بدون كينكت با توجه به طراحي سخت افزاري و يا نرم افزاري در حال حاضر وجود نداشته باشه به بيان ساده تر اينكار مستلزم تغيرات اساسي در ساختار كنسول باشه كه مقرون به صرفه نيست البته اين فقط حدس منه و فكت نيست

- - -ویرایش - - -

آخه اين چه منطقيه شما داري آخه برادر من عزيز من؟ زسما شما داري ميگي به شما ربطي نداره مايكرو كنسول رو براي هواداراش ميسازه شما هم لازم نيست بخري. مطمئن باش خود مايكرو مثل شما نيست وگرنه دان متريك نميفرمود:
Your feedback matters!

آخه مسئله اینه چرا این ایرادها را بیشتر خود طرفدارهای XBOX نمیگیرن و این ایرادها را از طرف PS فنها میبینیم ؟! کینکت بده ! تو که به هرحال نمیخریش کنسول را اگرم کینکت نبود باز پای ترول را میبستی بهش ! منطق اینجاست عزیزم ! بیخود گاز دادند تو خیابون خالی فایده نداره ! وقتی دوتا گوشیه هوشمند درجه 1 هم که باهم رقابت کنند یکی از یکی امکانات بیشتر داره و ممکنه گرونتر باشه با منطق خود حسابش را میری و میخریش هر امکاناتی بهایی داره . قردا اگه با این امکانات 400 دلار هم میشد برات قول میدادم این بحثها بازم بود ! بالاخره ما این همه مدته شناخت کافی را داریم ! نیاز به توضیح نیست بالاخره باید به هر نحوی شده گیر داد .

آخرین ویرایش:
در اینکه 500 دلار بیشتر از 400 دلاره و اینکه مایکروسافت اگه قیمت رو کمتر میزاشت خیلی بهتر بود که هیچی شکی نیست :دی ولی من شرط می بندم اگه همین کنسول با همین محتویات رو 400 دلار قیمت میزاشت، بازم خیلی ها میومدن میگفتن چرا 300 دلار نیست و باید کینکت رو اختیاری می کرد و ... :دی

چیزی که برای من خیلی جالبه بیشتر افرادی که باید به این مسئله گیر بدند باید XBOX فنها باشن ولی ماشالا PS فنها بیشتر گیر دادند سر قضیه کینکت ! چرا میتونی توضیح بدی ؟! کسی که PS فن هست و انتخابش PS4 این بحث ها برای چیه ؟! فکر کنم قشنگ متوجه حرفم شده باشی ؟!
بخدا اسم اینجا انجمن/فروم جایی برای تبادل ازادانه نظرات و بحث
بحث در مورد کنسول هاست و هر گیمری حق نظر دادن داره

در اینکه 500 دلار بیشتر از 400 دلاره و اینکه مایکروسافت اگه قیمت رو کمتر میزاشت خیلی بهتر بود که هیچی شکی نیست :دی ولی من شرط می بندم اگه همین کنسول با همین محتویات رو 400 دلار قیمت میزاشت، بازم خیلی ها میومدن میگفتن چرا 300 دلار نیست و باید کینکت رو اختیاری می کرد و ... :دی

تصور کن کنسولی به اسم PS4 وجود نداره, بازم اعتراض میکنن که کینکت باید جداگانه توی باندل عرضه شه:d مشکل سر قیمت نیست , مشکل زور گفتن مایکروسافته:d , Xbox One درسته با Kinect کامله اما بدون کینکت هم راحت میشه بازی کرد هم از امکانات اصلی لذت برد :d حالا چه 1000$ چه 300$

دوستان ایشون بگن میده بدونین و آگاه باشین که میده Trust Me :yes: :d
اگر بخواد اينكارو بكنه بايد قبل از لانچ اينكارو بكنه چون اگر بازيهاي AAA زيادي بر اساس كار با كينكت ساخته بشن قاعدتا روي باندل جديد كار نميكنه اونوقت دو باره كينكت ميشه يه چيزي كه فقط بعضيا دارن كه اونوقت هيچ وقت بازي ساز نمياد يه هزينه هنگفت روش بكنه و بازي AAA روش بده ميشه همين وضعيتي كه الان داره بازياي خاروندن پلنگ روش مياد

تصور کن کنسولی به اسم PS4 وجود نداره, بازم اعتراض میکنن که کینکت باید جداگانه توی باندل عرضه شه:d مشکل سر قیمت نیست , مشکل زور گفتن مایکروسافته:d , Xbox One درسته با Kinect کامله اما بدون کینکت هم راحت میشه بازی کرد هم از امکانات اصلی لذت برد :d حالا چه 1000$ چه 300$
هر وقت قیمت Kinect مجزا اومد من در این مورد نظر میدم :دی اگه 150 یا 200 دلار باشه به نظرم مایکروسافت زور نمیگه در این مورد، اگه 100 دلار باشه زور میگه :دی

آخه مسئله اینه چرا این ایرادها را بیشتر خود طرفدارهای XBOX نمیگیرن و این ایرادها را از طرف PS فنها میبینیم ؟! کینکت بده ! تو که به هرحال نمیخریش کنسول را اگرم کینکت نبود باز پای ترول را میبستی بهش ! منطق اینجاست عزیزم ! بیخود گاز دادند تو خیابون خالی فایده نداره ! وقتی دوتا گوشیه هوشمند درجه 1 هم که باهم رقابت کنند یکی از یکی امکانات بیشتر داره و ممکنه گرونتر باشه با منطق خود حسابش را میری و میخریش هر امکاناتی بهایی داره . قردا اگه با این امکانات 400 دلار هم میشد برات قول میدادم این بحثها بازم بود ! بالاخره ما این همه مدته شناخت کافی را داریم ! نیاز به توضیح نیست بالاخره باید به هر نحوی شده گیر داد .
نه عزيزم شما به بازي سنتر فقط توجه نكن يه سر برو سايتاي آمريكايي بچرخ يكي از بزرگترين كمپينهاي مبارزه با كينكت اجباري ميون خود xbox fans وجود داره اصلا xbox shun رو گوگل كن خودت متوجه ميشي من خودم امضا كردم شما هم بعنوان فن ايكس باكس پيشنهاد ميكنم امضا كني به نفع همه منجله مايكرو فن هاست

هر وقت قیمت Kinect مجزا اومد من در این مورد نظر میدم :دی اگه 150 یا 200 دلار باشه به نظرم مایکروسافت زور نمیگه در این مورد، اگه 100 دلار باشه زور میگه :دی

اگه 500$ باشه و مایکروسافت 100$ بده بازم زور گفته :d فرض کن من یه مشتری ــم که اصلاً کینکت نمیخوام , 10$ باشه هم نمیخوام :d Xbox One باید باندل کینکت داشته باشه که نداره

اين نظر شماست اگه اينكارو ميكرد همه به سوني ايراد ميگرفتن كه چرا كينكت نداري اما هم قيمت ايكس باكسي

بهرحال من احساس مي كنم هيچ طرفي راضي نميشه :d.......به نظر من كينكت كامل مي كنه اين كنسول رو و مخصوصا واسه كاربري منوها وجودش تسريع بخش بزرگي هست(همونطور كه تو x360 بود)و دنيا هم داره به اين سمت ميره....به نظر يه عدم كلا اضافه و اختياري و بيخود...

اونايي كه دوس دارن ميخرن اونايي هم كه دوست ندارن وايميسن باندل جدا ميدن يا با قيمت كمتر ميخرن و .....

موفق باشيد

.

اگه 500$ باشه و مایکروسافت 100$ بده بازم زور گفته :d فرض کن من یه مشتری ــم که اصلاً کینکت نمیخوام , 10$ باشه هم نمیخوام :d Xbox One باید باندل کینکت داشته باشه که نداره
به هر حال هر کسی نظری داره :دی به نظر من که باندل بدون کینکت هم معرفی میشه، هر کی نخواد باندل کامل رو بخره میره 400 دلار میده واسه کنسول، ولی مثلا اگه کینکت 200 دلار باشه واسه من که کینکت جز برنامه خریدم هست این 500 دلار خوبه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or