مایکروسافت: برنامه ای برای کاهش قیمت نداریم

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
xbox-one-thumb.jpg
حال وسط یک چرخش کامل هستیم (البته با این حال کسی اسم دستگاه را Xbox 180 نمی‌خواند) و مایکروسافت به تازگی تغییرات زیادی از جمله حذف DRM را در کنسول جدید خود اعمال کرده است. به علاوه محدود کردن کاربر ها به خرید بازی نو و نیاز به اتصال 24 ساعت یکبار به اینترنت نیز برداشته شده اند و حال شرکت مایکروسافت کمی مرسوم تر و منطقی تر کار می‌کند.
این عوامل موجب شده اند تا فرضیه ای جدید به وجود بیاید؛ همان طور که Michael Pachter نیز اشاره کرده بود، آیا اگر این کنسول در زمان Launch خوب بفروشد، مایکروسات قیمت را کاهش خواهد داد؟
معلوم نیست که این اتفاق در آینده رخ دهد یا خیر، اما در حال حاضر آقای Marc Whitten از مایکروسافت می‌گوید که فعلا قصد هیچ گونه کاهش قیمتی را ندارند.
Pachter در این باره می‌گوید: "ما واقعا در مورد ارزشی که در روز نخست به دست ما می‌رسد هیجان زده هستیم." لازم به ذکر است که آقای Patcher فکر می‌کند که Xbox One با وجود Kinect ارزش بیشتری را دارد.
رقیب اصلی Xbox One یعنی Play Station 4 با قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.
منبع

عزیز من اول اون کلمه اجبار را از اون ذهنت بیرون کن بعد بیا حرف بزنیم ! دیگه دارید اخرت بی منطقی را میرید جلو . شما اول توضیح بده کاری که نسل قبل برای PS3 بود اجبار بود ؟!
کسی رو کله شما تپانچه قرار نداده که بری حتما X1 بخری ! کسی که میخواد X1 بخره تمام جوانب را حساب کتاب کرده میخره یعنی با رضایت خودش خریده وگرنه 2 تا دیگه گذینه برای انتخاب داری PS4 و WII خیلی راحت . اول بتون پست را کامل درک کنی بعد جواب بدی کسی نمتونه جلوی تکنولوژی را بگیره پست من بالا کامل بود یه دور دیگه بخون یه محصول پر امکانات گرونتر هم میشه این امکاناتی که مایکرو گذاشته با 100 دلار بیشتر چیزی نیست حالا تو که میگی 1 دلار ایوالله داره منطقت در همون حد هست 100 دلار را پیشکش . روز خوش برادر !

چیزی که برای من خیلی جالبه بیشتر افرادی که باید به این مسئله گیر بدند باید XBOX فنها باشن ولی ماشالا PS فنها بیشتر گیر دادند سر قضیه کینکت ! چرا میتونی توضیح بدی ؟! کسی که PS فن هست و انتخابش PS4 این بحث ها برای چیه ؟! فکر کنم قشنگ متوجه حرفم شده باشی ؟!

2 سال دیگه قشنگ برات قول میدم که ببینی کینکت اجبار نبوده بلکه مفید بوده چه در بازیها و چه در کاربردش ! الان مخالفی ولی 2 سال بعدش را متوجه میشی .

فرخ جان، قربون شکل ماهت، چیزی به جز زور نیست. اگر هم شما فکر می‌کنی زور نیست، بحثی نداریم با هم.

Gartall

به نظرم مقایسه بلوری با کینکت کلا اشتباهه "یه فرمت در مقابل یه وسیله جانبی"

درسته بلوری اونقدر تاثیر تو عدم تعدد دیسکها نداشت اما خب بودنش برای همون چند بازی بِه از هیچیه اما اینکه بخوایم بگیم سونی با گذاشتن بلوری در واقع این فرمت رو به مردم تحمیل کرد به نظرم درست نیست چرا چون کلی شرکت دیگه مثل JVC-SAMSUNG و ... میتونستن دستگاههای پخش این فرمت رو تولید کنن و یا شرکتهای فیلم سازی میتونستن فیلمهای با کیفیت و امکانات بیشتر رو با این فرمت داشته باشن ، یعنی شرکتهای مختلفی از این فرمت سود میبردن و حمایت اونا بود که تونست این فرمت رو پیروز کنه نه صرفا بودنش تو کنسول سونی "چون اون فقط یه جور برای معرفی کردنش بود"

اما دقیقا کینکت چه سودی برای شرکتهای دیگه داره ؟! مثلا سامسونگ بیاد بگه تلوزیون جدید ما با کینکت هماهنگه برید بخرید ؟! مسلما اینو نمیگه چون سودش فقط تو جیب مایکرو میره

اول اینکه من سونی فن نیستم اما اینکه میگی چرا مایکرو فنها شاکی نیستن خب معلومه نباید هم باشن کلا از نظر مایکرو فنها همه کارای این شرکت درسته "همون قضیه اتصال روزانه و ..."

به هر حال هر کسی نظری داره :biggrin1: به نظر من که باندل بدون کینکت هم معرفی میشه، هر کی نخواد باندل کامل رو بخره میره 400 دلار میده واسه کنسول، ولی مثلا اگه کینکت 200 دلار باشه واسه من که کینکت جز برنامه خریدم هست این 500 دلار خوبه :biggrin1:

من هم دقیقا دارم همینو میگم، کسی که کینکت نمیخواد میره نسخه معمولی و کسی که میخواد میره نسخه همراه با کینکت رو میگیره که کمتر هزینه کنه

اینطوری دقیقا به نفع هر دو طرفه ...

آره کاملا مشخصه
biggrin1.gif

ببین ما تو خونمون بجز گوشی داداشم "که اونم یه اریکسون کنارش نوشته" محصولی از سونی نداریم که بخوام ازش طرفداری کنم "کلا تو این نسل هم کنسول نداشتم"

از بد روزگار فعلا خبرا حول و حوش مایکرو میچرخه، اگه پستام هم خونده باشی مخالف یه سری سیاستهای مایکرو بودم نه چیزه دیگه ...

آخرین ویرایش:
بستگی داره کنسول چقدر به کینکت وابسته باشه. هنوز در این مورد کاملا شفاف سازی نشده، اگه استفاده هاش خیلی حیاتی باشه مردم متقاعد میشن که ارزشش رو داره، ولی اگه خیلی نیاز نباشه احتمالا باندل بدون کینکت معرفی میکنه، که بعید میدونم:دی
در کل نگران نباشید، هنوز مارکتینگ مایکروسافت شروع نشده:دی از لحاظ مارکتینگ و شناسایی محصول به بازار هیچی کم نمیگذاره قطعا.
از طرفی هم من فکر نکنم این 100 دلار بیشتر اونقدرها رو فروش کنسول تاثیری بگذاره (تاثیر داره ولی نه اونطوری که اینجا تو افکار عمومی شکل گرفته:دی).
اول اینکه من سونی فن نیستم
آره کاملا مشخصه:دی

يه پست توي يكي از فوروما بود كه واقعا بايد طلا گرفت:

this one battle won isn’t going to prevent xbox from somehow screwing us over once we already bought the xbox one. They ruined their whole reputation trying to do this and they’re even being babies about it. They’re not like, “okay we made a mistake.” They’re more like, “well if you’re gonna be a bunch of dickheads then we have no choice but to give you what you want to pay for but still **** you.” I don’t trust them anymore. I’m switching over to Ps4. Suck it xbox, you ****ing pigs.

Additionally, there were a lot of things shady Microsoft did around E3 that should not be overlooked. For example, paying companies to not say that games were multi-platform to make it seem like they were exclusives. There was also outright lying about Metal Gear being an exclusive on major nelson’s twitter. Let us not forget the big omission of the fact that the touted TV service requires an additional attachment and is not part of the standard console. Lastly, the smug way they handled anything remotely negative about their system.

آخرین ویرایش:
بلوری هم اضافی بود نسل قبل. سرعت پایینش، باعث شده بود تو بعضی از بازیهای اوایل نسل نزدیک 20-30 دقیقه، نصب بازی روی هارد PS3 طول بکشه! اونم نصب اجباری! یکی از مهمترین دلایل تاخیر یه ساله ی لانچ PS3 نسبت به 360 هم همین بلوری بود.
Cell و معماری عجیب غریب PS3 هم اضافی بود، طوریکه مسئله ی اژدهای خاموش به وجود اومد و خیلی از بازیسازها بخصوص اوایل نسل از دست PS3 شاکی بودن.
قیمت 600 دلاری هم یه اشتباه واضح بود که قسمت عمده اش به خاطر دو مورد بالا بود.
سونی همه ی این اشتباها رو کرد نسل قبل و بهاش رو هم پرداخت (اختلاف فروش PS2 و PS3 ، از دست دادن برتری تو بازار US و UK و اینکه به MS اجازه داد یه فن بیس بزرگ تو این نسل واسه خودش درست کنه)

مایکروسافت شانس آورد اون ایرادات مسخره ی "24 ساعت کنترل کردن" و ... رو جمعش کرد و گرنه به شدت بهاش رو پرداخت میکرد.
با اینکه تو نسل قبل 360 رو برتر می دونستم، با اومدن کینکت نظرم عوض شد. الان هم X1 نمی خرم مگر اینکه باندل بدون کینکت معرفی بشه یا خیلی سریع هک بشه (:دی) و یا اینکه اینقدر صبر می کنم تا قیمت همین باندل برسه به 350 دلار.
و من حق دارم که در این مورد اظهار نظر کنم، بخصوص با در نظر گرفتن اینکه تو این نسل با 360 چند برابر بقیه ی پلتفرم ها بازی کردم.

Gartall

به نظرم مقایسه بلوری با کینکت کلا اشتباهه "یه فرمت در مقابل یه وسیله جانبی"

...
اهان اگه فردا کینکت داخل خود کنسول بود و و بیرون کنسول نبود اسمش نمیشد زور گویی و قضیه فرق میکرد ؟! و بسته تو را خدا دیگه واقعا مسخرش را در اوردید ! کلا درک کردن بعضی از چیزها واقعا برای یه تعداد بسیار سخته وقتی درک این را کردید تکنولوژی جدید جزو محاسن حساب میشه اونم کنسولی که حداقل برای 7 سال در نظر گرفته شده یعنی مایکرو باید تصمیم 7 سال دیگه را هم بگیره و................ اونوقت این بحثها را نمیکردید .

کلا ما پیشرفتی که از نسل اول کنسولها شده اسمش را میزاریم زور گویی !
اول اینکه من سونی فن نیستم اما اینکه میگی چرا مایکرو فنها شاکی نیستن خب معلومه نباید هم باشن کلا از نظر مایکرو فنها همه کارای این شرکت درسته "همون قضیه اتصال روزانه و ..."
طبق شناختی که این چند سال را دارم اصلا اصلا اصلا !
فرخ جان، قربون شکل ماهت، چیزی به جز زور نیست. اگر هم شما فکر می‌کنی زور نیست، بحثی نداریم با هم.
بله بله شما راست میگی . اصلا در هر شرایطی که باشه زور گوی هست حتی مفتی هم بدند زور گویی هست .
همون طور که گفتم فقط زمان حرفام را ثابت میکنه .
------------------------------------

تا دیروز هم بلوری چیزه خیلی خوبی بود روی ps3 . الان به قول بعضی ها لازم نبود و..................... لول ! عجب دنیایی شده به خاطر کم نیاوردند انکار کردن حرفهای گذشته :)

آخرین ویرایش:
اهان اگه فردا کینکت داخل خود کنسول بود و و بیرون کنسول نبود اسمش نمیشد زور گویی و قضیه فرق میکرد ؟! و بسته تو را خدا دیگه واقعا مسخرش را در اوردید ! کلا درک کردن بعضی از چیزها واقعا برای یه تعداد بسیار سخته وقتی درک این را کردید تکنولوژی جدید جزو محاسن حساب میشه اونم کنسولی که حداقل برای 7 سال در نظر گرفته شده یعنی مایکرو باید تصمیم 7 سال دیگه را هم بگیره و................ اونوقت این بحثها را نمیکردید .

نکنه فکر کردی همه عقب افتاده و بدون اندامی به نام مغز هستن و فقط خودت و دوستات میفهمید که هی میگی درک نمیکنید درک نمیکنید ...

من میگم کدوم تکنولوژی به زور تحمیل شده هی حرف خودتو رو میزنی که کنسول 7 سال عمر میکنه، بعد اسم بلوری رو میارید اما خودتون هم میدونید فراگیر شدن این فرمت کاملا وابسته به قرار گرفتنش تو PS3 نبوده "ممکنه فردا یه فرمت بهتر از بلوری بیاد و شرکتای دیگه برن سمتش و با اینکه تو کنسولها نبوده موفق بشه چون حمایت همه مهمه"، من دارم میگم کینکت که قرار نیست شرکتهای دیگه تولیدش کنن و و و و چطوری میخواد مثل بلوری فراگیر بشه ؟! مثلا 6 سال دیگه به جز دارندگان Xone کی کینکت داره ؟! به فرض که برای pc و یا به صورت جدا بیاد کدوم شرکت ازش حمایت میکنه ؟ این حمایت چه سودی براش داره ؟

"این نوع تشخیص حرکت بدن و حتی چشم از قبل از کینکت در حال پژوهش برای استفاده در اعمال پزشکی و ... بوده و نمیشه مستقیم گفت اگه کینکت نبود اینها هم نمیشدند"

در مورد اون قسمت که بولد کردی بله کینکت یه وسیله جانبیه، حالا میخوای باهاش رابط کاربری هدایت کنی یا به کنسول دستور بدی یا تو بازی گردنت رو بچرخونی یا هزارتا کاره ترکیبی بکنی یا ... باز هم یه وسیله جانبیه

تو این جریان هم مشتری حق داره پول پای وسیله ای بده که میخواد استفاده کنه و هم مایکروسافت حق داره از تکنولوژی استفاده کنه که روش زحمت کشیده و هزینه کرده که قابلیت جدید و متفاوتی ارائه بده تا برتری محصولش رو نسبت به حریف نشون بده. در حال حاضر نوآوری و تغییر مهمترین چیز هایی هستند که مایکروسافت توی محصولات جدیدش داره ارائه میده. مایکروسافت که به تازگی وارد حوزه سخت افزاری و Device ها شده تمام سعی اش این بوده محصول متفاوتی ارائه بده، چیزی که تو Windows Phone و Windows 8 و Surface داریم میبینیم. اگه قرار باشه همه این قابلیت ها رو از Xbox One برداریم بقول خودشون میشه Xbox 360 Version 2. این سیاست های جدید در مورد بازی های دست دوم و آنلاین بودن رو هم که در نظر گرفته بود فقط برای ایجاد فرصت های جدید برای گیمر ها و حمایت بیشتر Developer ها بود که پولی که گیمر ها بابت بازی دست دوم میدن بجای اینکه بره به جیب خرده فروش هایی مثل GameStop بره تو جیب سازنده ها تا بخاطر بازار بازی های دست دوم متضرر نشن و با کله بخورن زمینُ ساخت بازیهای AAA رو بیخیال بشن و برن سراغ iOS. یه نمونش همین Square Enix که اعلام کرد از این به بعد دیگه تمرکزش روی بازی های AAA نیست و با این سیاست های قبلی و حال حاضر بعید نیست بقیه ناشر ها هم کم کم از AAA فاصله بگیرن. ولی خب مردم همیشه از تغییر میترسن و اکثرا فقط نیمه خالی لیوان رو دیدن تو این جریان.

در هر صورت خواسته ها متفاوته و شک نکنید اگه جدا جدا هم میفروخت بازم کسایی بودند که اعتراض میکردند که مایکروسافت اومده این قابلیت های جذاب رو واسه Xbox نشون داده ولی داره جدا میفروشه تا پول اضافی بابتش بگیره. نظر من اینه که بعدا یه SKU بدون کینکت هم احتمالا بده تا بتونه رقابتی تر باشه تو بازار.

شما برید حجم بازی های انحصاری سونی رو ببینید اونوقت بگید اضافی بود
حجم خالص بازی اونقدرها نیست. مثلاً GoW3 کامل 34 گیگ هست ولی فقط با زبان انگلیسی و بدون Cut-Scene ها دوبله حجمش 12 گیگ ایناست :دی. درضمن اون فایلها فشرده شده نیست که همین شاید 6-7 گیگ حجمش رو کم کنه :دی.

من دوست ندارم iphone 5 تاچ اسکرین باشه چون به راحتی با دکمه میشه کنترل کرد به نظرم اپل باید یه باندل بدون صفحه تاچ بده زورچپونی هم حدی داره

حجم خالص بازی اونقدرها نیست. مثلاً GoW3 کامل 34 گیگ هست ولی فقط با زبان انگلیسی و بدون Cut-Scene ها دوبله حجمش 12 گیگ ایناست :دی. درضمن اون فایلها فشرده شده نیست که همین شاید 6-7 گیگ حجمش رو کم کنه :دی.
خوب زیان ها و Cut-Scene ها مگه جزو بازی نیستن خوشتیپ?:d
مگه فقط GOW الان اگه از MGS4 Cut-Sceneهاشو بزنن چی از بازی میمونه؟
uncharted ,tlou,HR,........
مثلا HR که اصلا نمیشه تقسیمش کرد توی چند DVD چون بازی همش بهم پیوسته هر لحظه ممکنه یکدوم از پارت ها پخش شه

آخرین ویرایش:
مايكروسافت هم پيش بيني كرده كه يك روزي كنترل رسانه هاي اتاق نشيمن توسط ابزارهايي مثل كينكت به يه امر عادي بدل ميشه و واسه همين كينكتو گذاشته تو باندلا
(البته اينم بگم خيلي از حجم داخل ديسك بازيهاي سوني قابل حذف و غير ضروريه)
شما بازم پریدی سر پله اول . خب هرکی که دوست داره رسانه های اتاق نشیمنشو با کینکت کنترل کنه و اگه خیلی براش واجبه میتونه جدا بخره . نباید که تر و خشک هر دو بسوزن
بعد اونوقت چه چیزهای تو دیسک بازیهای سونی قابل حذفه ؟

نکنه فکر کردی همه عقب افتاده و بدون اندامی به نام مغز هستن و فقط خودت و دوستات میفهمید که هی میگی درک نمیکنید درک نمیکنید ...

من میگم کدوم تکنولوژی به زور تحمیل شده هی حرف خودتو رو میزنی که کنسول 7 سال عمر میکنه، بعد اسم بلوری رو میارید اما خودتون هم میدونید فراگیر شدن این فرمت کاملا وابسته به قرار گرفتنش تو PS3 نبوده "ممکنه فردا یه فرمت بهتر از بلوری بیاد و شرکتای دیگه برن سمتش و با اینکه تو کنسولها نبوده موفق بشه چون حمایت همه مهمه"، من دارم میگم کینکت که قرار نیست شرکتهای دیگه تولیدش کنن و و و و چطوری میخواد مثل بلوری فراگیر بشه ؟! مثلا 6 سال دیگه به جز دارندگان Xone کی کینکت داره ؟! به فرض که برای pc و یا به صورت جدا بیاد کدوم شرکت ازش حمایت میکنه ؟ این حمایت چه سودی براش داره ؟

"این نوع تشخیص حرکت بدن و حتی چشم از قبل از کینکت در حال پژوهش برای استفاده در اعمال پزشکی و ... بوده و نمیشه مستقیم گفت اگه کینکت نبود اینها هم نمیشدند"

در مورد اون قسمت که بولد کردی بله کینکت یه وسیله جانبیه، حالا میخوای باهاش رابط کاربری هدایت کنی یا به کنسول دستور بدی یا تو بازی گردنت رو بچرخونی یا هزارتا کاره ترکیبی بکنی یا ... باز هم یه وسیله جانبیه

وقتی مخترع این تکنولوژی خود مایکرو بوده انتظار داری چیکار کنه ؟! چطور میشه گذاشتنن یه تکنولوژی تو یه وسیله که خودش داره میسازه اسمش میشه زور گویی ؟! نکنه میخوای کلا بیخیال بشه و پس فردا رقبا ازش استفاده کنند و مایکرو بشینه به اختراع خودش بشکن بشکن بزنه ؟ وقتی میگم 7 سال یعنی تا 7 سال دیگه مطمئن شو N درصد وسایل اینده از این تکنولوژی بخوای نخوای استفاده میکنه پس خیلی بده که مایکرو نخواد این تکنولوژی را به صورت استاندارد در کنسول خودش استفاده نکنه . من اخر سر هم گفتم تا 2 سال دیگه همه چی را خود به خود متوجه میشید من اگر اینجا خودم را هم بکشم شما متوجه نمیشید !

شما باید سعی کنی اون طرز تفکرت را عوض کنی ! به چیزهای جدید روی بیاری مایکروسافت هیچ چیز را عوض نکرده بلکه همون تکنولوژی قدیم را قرار داده به اضافه یه چیز جدید اورده . اگر به حرف شما باشه تا 300 سال دیگه اگه بخواد کنسول نسل جدید بیاد و چیزی به غیر از کنترل های انالوگ معمولی اضافه بشه شما اسمش را میزارید زور گویی ؟! عزیز من یکم گسترده فکر کن . هر شرکتی حق داره چیزی که ساخته در محصولاتش استفاده کنه و حق داره دستمزد زحامتش را در بیاره .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or