مایکروسافت: برنامه ای برای کاهش قیمت نداریم

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
xbox-one-thumb.jpg
حال وسط یک چرخش کامل هستیم (البته با این حال کسی اسم دستگاه را Xbox 180 نمی‌خواند) و مایکروسافت به تازگی تغییرات زیادی از جمله حذف DRM را در کنسول جدید خود اعمال کرده است. به علاوه محدود کردن کاربر ها به خرید بازی نو و نیاز به اتصال 24 ساعت یکبار به اینترنت نیز برداشته شده اند و حال شرکت مایکروسافت کمی مرسوم تر و منطقی تر کار می‌کند.
این عوامل موجب شده اند تا فرضیه ای جدید به وجود بیاید؛ همان طور که Michael Pachter نیز اشاره کرده بود، آیا اگر این کنسول در زمان Launch خوب بفروشد، مایکروسات قیمت را کاهش خواهد داد؟
معلوم نیست که این اتفاق در آینده رخ دهد یا خیر، اما در حال حاضر آقای Marc Whitten از مایکروسافت می‌گوید که فعلا قصد هیچ گونه کاهش قیمتی را ندارند.
Pachter در این باره می‌گوید: "ما واقعا در مورد ارزشی که در روز نخست به دست ما می‌رسد هیجان زده هستیم." لازم به ذکر است که آقای Patcher فکر می‌کند که Xbox One با وجود Kinect ارزش بیشتری را دارد.
رقیب اصلی Xbox One یعنی Play Station 4 با قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.
منبع

الان توي اين فرومهاي خارجكي بچرخي خود آمريكايي ها نظرشون رو اينه كه مايكروسافت قصدش اينه كه با كينكت و دستگاه هميشه آنلاين جاسوسي بكنه و اطلاعات رو در اختيار دولت آمريكا قرار بده الي ااخصوص با اين جريان PRISM كه الان سرو صداش خيلي زياده
( اين نظر اوناست من فقط انتقال دادم لطفا منو اينجا اعدام نكنيد)

خداییش؟؟؟ :))

در این حد یعنی این آمریکایی ها دیوونه هستن؟؟ :d

بذارید یه بار فن بازی رو بذاریم کنار منطقی نگاه کنیم ! گیمر الان ۲ تا انتخاب داره . یکی PS4 با ۱۰۰$ قیمت کمتر که خب امکانات جانبی خاصی همراهش نیست. یکی ایکس باکس که ۱۰۰$ گرونتره اما کینکت روشه و به نوعی دارن کینکت رو به مشتری ۱۰۰ تا ۱۵۰ $ میدن که حقیقتا از قیمت واقعیش کمتره. حالا این به عهده ی خریداره که تصمیم بگیره چی میخواد. یکی کینکت دوس داره X1 میخره یا فن مایکرو هست و بازیاشو دوس داره پس میخره X1 رو یکی هم فن سونی هست یا بازیاشو بیشتر دوس داره یا از کینکت بدش میاد یا ۱۰۰$ کم داره میره PS4 میخره. این حق انتخابیه که شما دارید. من X1 مد نظرمه یکی ممکنه PS بخواد بخره, فک کنم دیگه فن بازی بسه, آخر سر همه ی ما دوس داریم هر ۲ کنسولو داشته باشیم...

خداییش؟؟؟ :))

در این حد یعنی این آمریکایی ها دیوونه هستن؟؟ :d

يه لحظه تمام تيكه هاي پازل رو بچسبون به هم
خود دان متريك در جواب اين مسئله گفته كه آخه تصوير يه آدم پشمالو كه نشسته جلوي تلويزيون و داره روزي 8 ساعت اسكايريم بازي ميكنه به چه درد ما ميخوره؟
اما كينكت فقط تصوير نيست. صدا رو هم داره پس خيلي راحت ميتونه تمام صحبت هاي شما رو مكالمات تلفني تون رو همه رو خوب به اينترنت هم كه وصله به سروري توي يه جايي از اين دنيا منتقل كنه بلاخره امكانش وجود داره

حالا تيكه ي بعدي
خودمون ميدونيم كه اين drm خيلي به ضرر مايكرو تموم شد اما با لجاجت خاصي سرش وايساده بود بعد هم كه نتونست مقاومت بكنه يه اتفاق ديگه افتاد
هر لحظه بچه ها دارن يه تاپيك ميزنن از بازي كه يا اصلا سينگل پلير نداره يا اينكه بايد 24 ساعته بايد به اينترنت وصل باشي يعني عملا فرقي نكرد فقط اين drm از كنسول به بازي منتقل شد

يه لحظه تمام تيكه هاي پازل رو بچسبون به هم
خود دان متريك در جواب اين مسئله گفته كه آخه تصوير يه آدم پشمالو كه نشسته جلوي تلويزيون و داره روزي 8 ساعت اسكايريم بازي ميكنه به چه درد ما ميخوره؟
اما كينكت فقط تصوير نيست. صدا رو هم داره پس خيلي راحت ميتونه تمام صحبت هاي شما رو مكالمات تلفني تون رو همه رو خوب به اينترنت هم كه وصله به سروري توي يه جايي از اين دنيا منتقل كنه بلاخره امكانش وجود داره

حالا تيكه ي بعدي
خودمون ميدونيم كه اين drm خيلي به ضرر مايكرو تموم شد اما با لجاجت خاصي سرش وايساده بود بعد هم كه نتونست مقاومت بكنه يه اتفاق ديگه افتاد
هر لحظه بچه ها دارن يه تاپيك ميزنن از بازي كه يا اصلا سينگل پلير نداره يا اينكه بايد 24 ساعته بايد به اينترنت وصل باشي يعني عملا فرقي نكرد فقط اين drm از كنسول به بازي منتقل شد
هر لحظه نیست.از قبل از این که ماکرو بخواد سیاستاشو عوض کنه.ubi ساخت این بازی هارو شروع کرده بود.در مورد titanfall و destiny هم باید گفت اون ها فوق العاده بودن و به درد همین انلاین بازی کردن میخورن.متاسفانه تو ایران اینقدر اینترنت بده که اینجور خبرا برای ما عجیب به نظر میاد..اون تیکه های اول صحبتت هم من قبول ندارم.مثل این که یک زمانی یکی از دوستای من تو لایو تو پارتی میگفت حرفی از بنو کپی نزن چون ماکرو حرفامون رو گوش میکنه و بنمون میکنه:|.اگر بخوایم اینجوری فکر کنیم همین بهتر که کلا طرف اینترنتو و تلفن نریم.

آخرین ویرایش:
هر لحظه نیست.از قبل از این که ماکرو بخواد سیاستاشو عوض کنه.ubi ساخت این بازی هارو شروع کرده بود.در مورد titanfall و destiny هم باید گفت اون ها فوق العاده بودن و به درد همین انلاین بازی کردن میخورن.متاسفانه تو ایران اینقدر اینترنت بده که اینجور خبرا برای ما عجیب به نظر میاد..اون تیکه های اول صحبتت هم من قبول ندارم.مثل این که یک زمانی یکی از دوستای من تو لایو تو پارتی میگفت حرفی از بنو کپی نزن چون ماکرو حرفامون رو گوش میکنه و بنمون میکنه:|.اگر بخوایم اینجوری فکر کنیم همین بهتر که کلا طرف اینترنتو و تلفن نریم.

حالا نيست انگار تا حالا مكالمات تلفني ضبط نشده. شما كلمه PRISM رو گوكل كن ببين به چه نتايجي ميرسي. تمام مكالمات مردم رو شنود ميكردن تك تكشون رو حالا چرا نبايد باكينكت اينكارو بكنن؟

بعد هم بله بازيا خيلي وقته دارن ساخته ميشن ولي آنلاين گذاشتن رو يه بازي ريسينگ اونم بصورت 24 ساعته اصلا زماني نميگيره حداكثر 300 خط برنامه نويسي ميخواد كه اونم در كمتر از 5 دقيقه صورت ميگيره فقط كافيه يه checker روش بذارن

حالا نيست انگار تا حالا مكالمات تلفني ضبط نشده. شما كلمه PRISM رو گوكل كن ببين به چه نتايجي ميرسي. تمام مكالمات مردم رو شنود ميكردن تك تكشون رو حالا چرا نبايد باكينكت اينكارو بكنن؟

بعد هم بله بازيا خيلي وقته دارن ساخته ميشن ولي آنلاين گذاشتن رو يه بازي ريسينگ اونم بصورت 24 ساعته اصلا زماني نميگيره حداكثر 300 خط برنامه نويسي ميخواد كه اونم در كمتر از 5 دقيقه صورت ميگيره فقط كافيه يه checker روش بذارن

به فارس نیوز و صدا سیما یه سر بزنی تو هوا قاپیدنت

در مورد بازی های آنلاین من دارم میگم این چند تا بازی کلا برای آنلاین ساخته شدن.یعنی قصدشون این بوده که بازی که برای مولتی و انلاین ساخته شدن عرضه کنند.(این نظر من).شما میگی اومدن بازیرو فقط برای مسائل drm و چک انلاین.جوری ساختن که نیاز داشته باشه همیشه به اینترنت وصل بود.(نظر شما).نتیجه نظر جفتمون محترمه و احتمالا این بحثو ادامه بدیم به جایی نمیرسه.مثل مقایسه forza 5 و gt6.
در مورد ضبط مکالمات توسط kinect هم در حده شایعست.با این که اصلا از kinect خوشم نمیاد ولی این دستگاه رو وسیله ای میدونم برای بازی و سرگرمی تا وسیله ای که بخواد مثلا در حین بازی کردن kinect sports گوشش به منو شما باشه که ببینه چی میگیم.البته ممکنه حرف شما درست باشه چون هنوز این دستگاه عرضه نشده

در مورد بازی های آنلاین من دارم میگم این چند تا بازی کلا برای آنلاین ساخته شدن.یعنی قصدشون این بوده که بازی که برای مولتی و انلاین ساخته شدن عرضه کنند.(این نظر من).شما میگی اومدن بازیرو فقط برای مسائل drm و چک انلاین.جوری ساختن که نیاز داشته باشه همیشه به اینترنت وصل بود.(نظر شما).نتیجه نظر جفتمون محترمه و احتمالا این بحثو ادامه بدیم به جایی نمیرسه.مثل مقایسه forza 5 و gt6.
در مورد ضبط مکالمات توسط kinect هم در حده شایعست.با این که اصلا از kinect خوشم نمیاد ولی این دستگاه رو وسیله ای میدونم برای بازی و سرگرمی تا وسیله ای که بخواد مثلا در حین بازی کردن kinect sports گوشش به منو شما باشه که ببینه چی میگیم.البته ممکنه حرف شما درست باشه چون هنوز این دستگاه عرضه نشده
صد در صد شايعست و كسي نميتونه درستيش رو به صورت قطع ثابت بكنه اما مسلما احتمتا رو هم نميشه ناديده گرفت. حالا مايكروسافت خوشش بياد يا نه بدجوري در محافل مختلف بحث اين قضيه راه افتاده

مایکروسافت اگر کینکت رو حذف کنه عملاً کمر به قتل Kinect زده.
نه هاردکور ها علاقه ای به کینکت بازی دارن نه شرکت های سازنده مجبور به هماهنگ سازی با کینکت. ( در صورت اجباری نبودن کینکت )
در واقع مخاطب کینکت کم میشه و شاید شرکتها براشون نصرفه از لحاظ وقت، یک نسخه ی هماهنگ با کینکت هم ترتیب ببینند.
مایکروسافت فقط مجبوره سود این دستگاه رو از بازی هایی نظیر : خاروندن پلنگ و نشستن و دیدن واکنش های این حیوون، دون دادن به مرغ ها توسط گیمرهای کودک!! و افراد عاشق دل شکسته ای که همدمشون شده کینکت تا باهاش حرف بزنند ! در بیاره!!

کاملا لپ مطلب رو گفتی

بعد بعضی از دانشمندان ادعا می کنن رقیب حرفی واسه گفتن نداره و جعبش خالیه البته کودکانی مثل این دانشمندان مطمئنا از جغجفه ای که ماکرو به زور تو جعبشون میزاره باید به وجد بیان واشک تو چشمانشون جمع شه که میتونن شبیه سازی خارش بازی کنن:))

صد در صد شايعست و كسي نميتونه درستيش رو به صورت قطع ثابت بكنه اما مسلما احتمتا رو هم نميشه ناديده گرفت. حالا مايكروسافت خوشش بياد يا نه بدجوري در محافل مختلف بحث اين قضيه راه افتاده
یه سایت دارم خوراک خودته cyberbasirat.ir

بذارید یه بار فن بازی رو بذاریم کنار منطقی نگاه کنیم ! گیمر الان ۲ تا انتخاب داره . یکی PS4 با ۱۰۰$ قیمت کمتر که خب امکانات جانبی خاصی همراهش نیست. یکی ایکس باکس که ۱۰۰$ گرونتره اما کینکت روشه و به نوعی دارن کینکت رو به مشتری ۱۰۰ تا ۱۵۰ $ میدن که حقیقتا از قیمت واقعیش کمتره. حالا این به عهده ی خریداره که تصمیم بگیره چی میخواد. یکی کینکت دوس داره X1 میخره یا فن مایکرو هست و بازیاشو دوس داره پس میخره X1 رو یکی هم فن سونی هست یا بازیاشو بیشتر دوس داره یا از کینکت بدش میاد یا ۱۰۰$ کم داره میره PS4 میخره. این حق انتخابیه که شما دارید. من X1 مد نظرمه یکی ممکنه PS بخواد بخره, فک کنم دیگه فن بازی بسه, آخر سر همه ی ما دوس داریم هر ۲ کنسولو داشته باشیم...

ps4 امکانات نداره؟؟؟ :)) واقعا شما فن بازی کنار گذاشتید =))

@ اون جماعتی که کاربر benjohn رو گرفتن کشتن(:دی)
PRISM was first publicly revealed on June 6, 2013, after classified documents about the program were leaked to The Washington Post and The Guardian by American Edward Snowden.[2][1] The leaked documents included 41 PowerPoint slides, four of which were published in news articles.[1][2] The documents identified several technology companies as participants in the PRISM program, including (date of joining PRISM in parentheses) Microsoft (2007), Yahoo! (2008), Google (2009),Facebook (2009), Paltalk (2009), YouTube (2010), AOL (2011), Skype (2011), and Apple (2012).[27] The speaker's notes in the briefing document reviewed by The Washington Post indicated that "98 percent of PRISM production is based on Yahoo, Google and Microsoft.
PRISM (surveillance program) - Wikipedia, the free encyclopedia
You still have any doubts?

ساعت ها با کینکت بازی می کنی و فکر می کنی داره سرگرمت می کنه

کل زندگیت رو جولوش بازگو می کنی و حرف دلت رو حولوش می زنی و به نظرت کینکت یک مشت مدار و شیشیه و پلاستیکه

یک شب که خوابی ناگهان یک صدایی از پنجره اتاقت میاد، فکر می کنی باد اه و دوباره به خواب می ری، در همون موقع تمام حرف هایی که جلوی کینکت زدی انگار توی گوشت داره زمزمه می شه

ناگهان جسم سری بین دو چشت قرار می گیره، چشمات رو باز می کنی می بینی فرد ساه پوشی که به صورتش نقاب زده یک اسلحه که سرش صدا خفه کن زده شده بین دو چشت گذاشته، یهو داد می زنی و از جات می پری ، مامان بابات میان بالا کلت و می بینن جا تره و بچه خیس، بابات یکی می زنه توی سرت می گه بچه مگه نمی گم انقدر پای بازی نشین آخر عاقبتش همین می شه دیگه

وهم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or