مایکروسافت: برنامه ای برای کاهش قیمت نداریم

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
xbox-one-thumb.jpg
حال وسط یک چرخش کامل هستیم (البته با این حال کسی اسم دستگاه را Xbox 180 نمی‌خواند) و مایکروسافت به تازگی تغییرات زیادی از جمله حذف DRM را در کنسول جدید خود اعمال کرده است. به علاوه محدود کردن کاربر ها به خرید بازی نو و نیاز به اتصال 24 ساعت یکبار به اینترنت نیز برداشته شده اند و حال شرکت مایکروسافت کمی مرسوم تر و منطقی تر کار می‌کند.
این عوامل موجب شده اند تا فرضیه ای جدید به وجود بیاید؛ همان طور که Michael Pachter نیز اشاره کرده بود، آیا اگر این کنسول در زمان Launch خوب بفروشد، مایکروسات قیمت را کاهش خواهد داد؟
معلوم نیست که این اتفاق در آینده رخ دهد یا خیر، اما در حال حاضر آقای Marc Whitten از مایکروسافت می‌گوید که فعلا قصد هیچ گونه کاهش قیمتی را ندارند.
Pachter در این باره می‌گوید: "ما واقعا در مورد ارزشی که در روز نخست به دست ما می‌رسد هیجان زده هستیم." لازم به ذکر است که آقای Patcher فکر می‌کند که Xbox One با وجود Kinect ارزش بیشتری را دارد.
رقیب اصلی Xbox One یعنی Play Station 4 با قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.
منبع

:|خو این قیمتش به خاطر کینکتیه که با کنسوله..انتظار دارید قیمت کینکت رو حساب نکنه؟

دوستان چرا خودتونو گول میزنیبد قیمت ps eye توسط سونی 59 دلار اعلام شده که اگه با هم باشن میشه 459 دلار ولی xbox one با کینکن 499 دلاره ای بابا حی هرچی میشه میگید کینکت داره

واقا من درک نمیکنم چرا باید یه گیمر حرفه ای به زور یه کینکتم بگیره که واقا به هیچ دردی نمیخوره چون کینکت کلا مخصوص گیمر هایی که دنبال بازی های رقص و ورزش و این صحبتان برای من که میخوام هیلو یا متا گیر یا یه بازی اکشن بازی کنم واقا به هیچ دردی نمیخوره اونم اجباری که مایکرو گذاشته برای اتصالش به کنسول واقا مسخرست ... [-(

دوستان چرا خودتونو گول میزنیبد قیمت ps eye توسط سونی 59 دلار اعلام شده که اگه با هم باشن میشه 459 دلار ولی xbox one با کینکن 499 دلاره ای بابا حی هرچی میشه میگید کینکت داره

یعنی از نظر کارایی PS Eye مساوی Kinect هست که بخواد قیمت ها یکی باشه ؟ :-/

از اون حرفا بودا :)

الان ps4 حداقل رو برگه قوی تره از xone پس چرا ارزون تره :|

به خاطر اینکه Kinect همراه دستگاه هست ! من که فکر میکنم بدون کینکت ، قیمت هر دو مساوی هست .

خود کینکت (1) برای XBox360 به صورت جداگانه با قیمت $109.99 داره فروش میره !(XBox.com)

اگه اونطوری حساب کنیم قیمت روی هم ps eye و ps move رو هم میشه 90 دلار ( نمیدونم چه ربطی داشت گفتم گفته باشم )
yahoo_4.gif
و قیمت کینکت 129 دلار هست ( قیمت ها از امازونه )

که خیلی گرونه

خود من راضی نیستم از بودن Kinect با پک دستگاه ، یعنی اگه جداگانه باشه 100% بدون کینکت رو خواهم خرید اما این مقدار اضافه قیمت برای Kinect به نظر من زیاد نیست . (برای کسایی که استفاده دارن ازش )

آخرین ویرایش:
به خاطر اینکه Kinect همراه دستگاه هست ! من که فکر میکنم بدون کینکت ، قیمت هر دو مساوی هست .

خود کینکت (1) برای XBox360 به صورت جداگانه با قیمت $109.99 داره فروش میره !

اگه اونطوری حساب کنیم قیمت روی هم ps eye و ps move رو هم میشه 90 دلار ( نمیدونم چه ربطی داشت گفتم گفته باشم ) :d و قیمت کینکت 129 دلار هست ( قیمت ها از امازونه )

که خیلی گرونه

بابا دیگه یه 100 دلار که دیگه چیزی نیست که اینقدر سرش جرو بحث میکنید.یه کنسوله که میخواید چند سال دستتون باشه و چند هزار ساعت باش بازی کنید.البته من مرفه بی درد نیستم منم مثل شما یه کارگرم:d

شما بهتره این کینکت رو با قبلی مقایسه نکنید چرا؟
لگ نداره و خیلی قابلیت بهش اضافه شده که برای بازی های core عالیه و اگه از همین اول باشه بیشتر حمایت میشه تازه اگه قرار باشه کنسول یه off بخوره ارزشش بیشتر به چشم میاد

مایکروسافت اگر کینکت رو حذف کنه عملاً کمر به قتل Kinect زده.
نه هاردکور ها علاقه ای به کینکت بازی دارن نه شرکت های سازنده مجبور به هماهنگ سازی با کینکت. ( در صورت اجباری نبودن کینکت )
در واقع مخاطب کینکت کم میشه و شاید شرکتها براشون نصرفه از لحاظ وقت، یک نسخه ی هماهنگ با کینکت هم ترتیب ببینند.
مایکروسافت فقط مجبوره سود این دستگاه رو از بازی هایی نظیر : خاروندن پلنگ و نشستن و دیدن واکنش های این حیوون، دون دادن به مرغ ها توسط گیمرهای کودک!! و افراد عاشق دل شکسته ای که همدمشون شده کینکت تا باهاش حرف بزنند ! در بیاره!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or