مایکروسافت: برنامه ای برای کاهش قیمت نداریم

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
xbox-one-thumb.jpg
حال وسط یک چرخش کامل هستیم (البته با این حال کسی اسم دستگاه را Xbox 180 نمی‌خواند) و مایکروسافت به تازگی تغییرات زیادی از جمله حذف DRM را در کنسول جدید خود اعمال کرده است. به علاوه محدود کردن کاربر ها به خرید بازی نو و نیاز به اتصال 24 ساعت یکبار به اینترنت نیز برداشته شده اند و حال شرکت مایکروسافت کمی مرسوم تر و منطقی تر کار می‌کند.
این عوامل موجب شده اند تا فرضیه ای جدید به وجود بیاید؛ همان طور که Michael Pachter نیز اشاره کرده بود، آیا اگر این کنسول در زمان Launch خوب بفروشد، مایکروسات قیمت را کاهش خواهد داد؟
معلوم نیست که این اتفاق در آینده رخ دهد یا خیر، اما در حال حاضر آقای Marc Whitten از مایکروسافت می‌گوید که فعلا قصد هیچ گونه کاهش قیمتی را ندارند.
Pachter در این باره می‌گوید: "ما واقعا در مورد ارزشی که در روز نخست به دست ما می‌رسد هیجان زده هستیم." لازم به ذکر است که آقای Patcher فکر می‌کند که Xbox One با وجود Kinect ارزش بیشتری را دارد.
رقیب اصلی Xbox One یعنی Play Station 4 با قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.
منبع

من که 800 $ هم باشه میخرم فدای سر بیل گیتس . هرچه گرونتر محصول بهتر .
یکی از زیباترین نظرات موجود در تاپیک .
ببخشید که من پست هم دادم و به تشکر اکتفاء نکردم.دیدگاه و منطق شما برای خرید کنسول جدید قابل ستایش است.:)

ps4 امکانات نداره؟؟؟ :)) واقعا شما فن بازی کنار گذاشتید =))

دوست عزیز شما اگه پست من رو میخوندی یه بار این حرفو نمیزدی ! الان شما PS4 بخری چه امکانات جانبی یا وسایل جانبی باهاش بهت میدن ؟! من گفتم PS4 که میخری ۱۰۰ دلار ارزونتره وسایل جانبی مثل کینکت همراهش نیست ! شرمنده کینکت ۴ رو PS4 هست بنده اطلاع نداشتم ! قبل از نقل قول یه بار فقط یه بار بخونید پستا رو اینجا میدون جنگ نیست ! دیگه واقعا دارم به این نتیجه میرسم کلا تو BC پست ندم فقط اخبارو بخونم برم ...

دوست عزیز شما اگه پست من رو میخوندی یه بار این حرفو نمیزدی ! الان شما PS4 بخری چه امکانات جانبی یا وسایل جانبی باهاش بهت میدن ؟! من گفتم PS4 که میخری ۱۰۰ دلار ارزونتره وسایل جانبی مثل کینکت همراهش نیست ! شرمنده کینکت ۴ رو PS4 هست بنده اطلاع نداشتم ! قبل از نقل قول یه بار فقط یه بار بخونید پستا رو اینجا میدون جنگ نیست ! دیگه واقعا دارم به این نتیجه میرسم کلا تو BC پست ندم فقط اخبارو بخونم برم ...
عزیزم وسایل جانبی دیگه چیه؟یدونه کینکت هست که اونم داری پولشو میدی دیگه.وقتی داری 100 دلار بابت یه وسیله جانبی میدی دیگه پز دادن نداره که

بذارید یه بار فن بازی رو بذاریم کنار منطقی نگاه کنیم ! گیمر الان ۲ تا انتخاب داره . یکی PS4 با ۱۰۰$ قیمت کمتر که خب امکانات جانبی خاصی همراهش نیست. یکی ایکس باکس که ۱۰۰$ گرونتره اما کینکت روشه و به نوعی دارن کینکت رو به مشتری ۱۰۰ تا ۱۵۰ $ میدن که حقیقتا از قیمت واقعیش کمتره. حالا این به عهده ی خریداره که تصمیم بگیره چی میخواد. یکی کینکت دوس داره X1 میخره یا فن مایکرو هست و بازیاشو دوس داره پس میخره X1 رو یکی هم فن سونی هست یا بازیاشو بیشتر دوس داره یا از کینکت بدش میاد یا ۱۰۰$ کم داره میره PS4 میخره. این حق انتخابیه که شما دارید. من X1 مد نظرمه یکی ممکنه PS بخواد بخره, فک کنم دیگه فن بازی بسه, آخر سر همه ی ما دوس داریم هر ۲ کنسولو داشته باشیم...
همه ی این صحبت ها درست اما ضرورت کینکت چیه که باید 100 تا 150 دلار به زور بابتش پرداخت کرد؟؟

همه ی این صحبت ها درست اما ضرورت کینکت چیه که باید 100 تا 150 دلار به زور بابتش پرداخت کرد؟؟​

به همون ضرورتی که برای تلفن زدن با smartphone باید پول دوربین و os و... رو باید داد.

به همون ضرورتی که برای تلفن زدن با smartphone باید پول دوربین و os و... رو باید داد.
اگه اسمارت فون اون چیزایی رو که گفتی نداشته باشه، اسمارت فون نیست. یه سل فون ساده ست.
اما X1 رو به عنوان کنسول بازی می خریم و اگه کینکت نباشه، بازم کنسول بازیه. تازه بیشتر کنسول بازیه :دی

مثال بی ربطی بود ، خب اگه من کارم با گوشی فقط زنگ یا اس ام اس باشه میرم یه گوشی میگیرم که این دو کار رو برام انجام بده و خرجی هم پام نیوفته ولی وقتی میرم سمت گوشی هوشمند هدفم چیزای مختلف در کناره هم ـه به همون صورت اگه کاره من با کنسول فقط بازی و اونم از نوع هاردکور و با کنترلر باشه سمت وسایل جانبیش نمیرم "چه موو چه کینکت"

هیچ ربطی هم به منِ گیمری که دستگاه رو برای گیم میخرم نداره که با کینکت میشه هزار کار دیگه انجام داد یا نه. ;) حالا هزار و یک جور امکان دیگه داشته باشه. ناز شست شما و بقیه. دلیلی نمیشه اجباری باشه.
پس اونوقت تکنولوژی باید تو این 20 سال پیش گیر میکرد ! چون شما دوست نداری . شخص شما هیچ اهمیتی نداری که بتونی چیزی را تغییر بدی . یه گیمر دوست داره کینکت بازی کنه شما نمیتونی جلودارش بشی یا مثلا امر کنی که کینکت به صورت جداگانه فرخته بشه چون یه گیم کژوال دوست داره وقتی کنسول را میخره همه چی براش اماده باشه و کنار یه کنسول یه هزینه اضافه نکنه یه جماعت گیمر هم هست فقط کنترل معمولی را ترجیه میدند یه تعاد هم هر دو مورد را ! پس وقتی یه کنسول فروخته میشه باید همه جانب ها را در نظر بگیره .
هرچند گفتم کینکت فقط بازی نیست بلکه یه رابط کاربری کاملا جدید را به وجود میاره . بعد این حرفها شنیدنش از زبان شخص شما جای تعجب نداره که بیای منطق به کار ببری حداقل این مدت که شما من را میشناسید ما هم خیلی خوب شما را میشناسیم :)

مثال بی ربطی بود ، خب اگه من کارم با گوشی فقط زنگ یا اس ام اس باشه میرم یه گوشی میگیرم که این دو کار رو برام انجام بده و خرجی هم پام نیوفته ولی وقتی میرم سمت گوشی هوشمند هدفم چیزای مختلف در کناره هم ـه به همون صورت اگه کاره من با کنسول فقط بازی و اونم از نوع هاردکور و با کنترلر باشه سمت وسایل جانبیش نمیرم "چه موو چه کینکت"
----------------------------kinect?==>yes===>xbox one
,kinect?==>no===>ps4,nintendo 64,sega ,game boy,

چقدر این ماکرو سافت لجبازو پول پرسته یعنی خداروشکر ک یک رقابتی هست و یک پلی4 وجود داره و الی اگه همین اکس وان بود کاری می کرد ک اگه بخوای یک بازی رو از اول بازی کنی دوباره بری بخریش :))
البته پلی نبود ک الان از قدرت های پنهان 360 می گفتن و جهش های گرافیکی با موتور فلان و ...
اینم مطمئنم اگه کاهش نده همه می رن سمت پلی 4 ..100 دلار ارزون تر پول کمی نیست .
این نسل ک تو انحصاری ها واقعا alan wake شاهکار بود ک اونم ب خاطر سیاست پول پرستی ماکرو داستان نصفه تموم شد و ماها ک نتونستیم dlc هاشو بخریم و کنسولمون جیتگ نیست واقعا تو کف مونیدم... بقیه انحصاری هاشم مثل فورزا تو پلی نمونه مشابهش هست و انحصاری های دیگه مثل crackdown :دی رو هم نخواستیم

چقدر این ماکرو سافت لجبازو پول پرسته یعنی خداروشکر ک یک رقابتی هست و یک پلی4 وجود داره و الی اگه همین اکس وان بود کاری می کرد ک اگه بخوای یک بازی رو از اول بازی کنی دوباره بری بخریش :))
البته پلی نبود ک الان از قدرت های پنهان 360 می گفتن و جهش های گرافیکی با موتور فلان و ...
اینم مطمئنم اگه کاهش نده همه می رن سمت پلی 4 ..100 دلار ارزون تر پول کمی نیست .
این نسل ک تو انحصاری ها واقعا alan wake شاهکار بود ک اونم ب خاطر سیاست پول پرستی ماکرو داستان نصفه تموم شد و ماها ک نتونستیم dlc هاشو بخریم و کنسولمون جیتگ نیست واقعا تو کف مونیدم... بقیه انحصاری هاشم مثل فورزا تو پلی نمونه مشابهش هست و انحصاری های دیگه مثل crackdown :دی رو هم نخواستیم

چون پول نداری بازی بخری و کنسولت جیتگ نیست مایکروسافت پول پرسته؟ok

پس اونوقت تکنولوژی باید تو این 20 سال پیش گیر میکرد ! چون شما دوست نداری . شخص شما هیچ اهمیتی نداری که بتونی چیزی را تغییر بدی . یه گیمر دوست داره کینکت بازی کنه شما نمیتونی جلودارش بشی یا مثلا امر کنی که کینکت به صورت جداگانه فرخته بشه چون یه گیم کژوال دوست داره وقتی کنسول را میخره همه چی براش اماده باشه و کنار یه کنسول یه هزینه اضافه نکنه یه جماعت گیمر هم هست فقط کنترل معمولی را ترجیه میدند یه تعاد هم هر دو مورد را ! پس وقتی یه کنسول فروخته میشه باید همه جانب ها را در نظر بگیره .
هرچند گفتم کینکت فقط بازی نیست بلکه یه رابط کاربری کاملا جدید را به وجود میاره . بعد این حرفها شنیدنش از زبان شخص شما جای تعجب نداره که بیای منطق به کار ببری حداقل این مدت که شما من را میشناسید ما هم خیلی خوب شما را میشناسیم :)
اگه تمام جوانب رو در نظر میگرفت یه باندل با کینکت و یه باندل دیگه بدون اون میداد.
از اونجایی هم که %100 تمام کارهای کینکت داخل UI رو با دسته هم میشه انجام داد پس کینکت هیچ ضرورتی نداره.
اتفاقا یه گیمر کژوال دوست داره کمترین هزینه رو پرداخت کنه.
هیچ ربطی هم به پیشرفت تکنولوژی نداره.
اگه مایکروسافت کینکت خذف کنه کنسول از all in one ی درمیاد و کنسول ناقص میشه
همین جوریش ناقص هست که برای پخش Tv به وسیله ای جدا گونه :d نیاز داره.

آخرین ویرایش:
Gartall

داری خودتو گول میزنی، کدوم تکنولوژی تو این 20 سال به زور به مردم تحمیل شده ؟! اگه یه چیزی عالی باشه خب خیلیا به سمتش میرن همونطور که سمت آیفون یا آندروید و خیلی تکنولوژیهای دیگه رفتن و یا بسته به نیاز، درآمد و یا علاقه سمتش میرن (3D) اما هیچکدوم به زور نبوده

اگه کینکت خیلی عالیه و بدون اون نصف لذت کار با کنسول از بین میره و ... خب همه سمتش میرن اگه نه همون افرادی که به دنبال بازی کژوال یا هدایت رابط کاربری باهاش هستن میرن میخرن و کسی که نخواد هم به طبع نمیخره و به جای اون هزینه اضافی بازی یا یه گیمپده دیگه میخره

چون یه گیم کژوال دوست داره وقتی کنسول را میخره همه چی براش اماده باشه و کنار یه کنسول یه هزینه اضافه نکنه

این دیگه آخرش بود !!! یعنی به خاطر کژوالهایی که نمیخوان هزینه اضافه "چه هزینه اضافه ای؟! خب اگه این وسیله نباشه قیمت کنسول پایینتره و وقتی بره جدا بخره تقریبا همین میشه دیگه" بکنن اونی که اصلا نمیخواد با کینکت کار کنه هم باید بخره ؟! نوبره والا ...

پ.ن: این قضیه دفاع کردنتون از این مسئله مثل دفاع از اون قضایای اتصال به اینترنت و این حرفا ـست که نمیدونم خارجیا مشکلی ندارن و فقط تو ایران به خاطر اینترنت ضعیفش میگن بده و کنسول من همش به اینترنت وصله و ... که آخرش کلا بیخیالش شدن کسی هم به روی خودش نیورد که قبلا چی میگفته ...

شما معلوم نیست با خودت چند چندی!! اصن نخوندی من چی گفتم انگار. از این به بعد سعی کن قبل از ارسال یک لیوان آب خنک بنوشی تا با صحه ی صدر و اخلاق نیکو بهتر جواب بدی
به قول شما یک گیمر دوست داره کینکت بازی کنه ( میتونه جداگانه خریداری کنه ) و نسبت بیشتری از گیمرها هم علاقه ای به کینکت بازی کردن ندارن ( نباید مجبور به خریدن باشن که هستن )
اگر قراره یک تکنولوژی پیشرفت کنه سازنده باید حتماً به زور جنسشو بکنه تو پاچه خریدا تا پیشرفت کنه. - منطق و استدلال خوشحال شما.
و باز هم تنها شما میدونی کینکت به چه دردهایی میخوره و باقی ما هیچی نمیدونیم - زدی جاده خاکی داداش. بحث سر اجبار یا اختیاری بودن کینکته.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or