مایکروسافت افزایش سرعت CPU در Xbox one رو رسما تایید کرد!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
16824922073289592638.png

یوسف مهدی مدیر بازاریابی Xbox در کنفرانس Citi Global Technology گفت مایکروسافت در حاضر در فاز تولید انبوه Xbox one هست و برنامه لانچ این کنسول برای ماه نوامبر 2013 در نظر گرفته شده.
او اضافه کردمایکروسافت یک تقویت تکنیکی دیگر در Xbox one ایجاد کرده و اون تغییر فرکانس کارکرد CPU از 1.6 گیگاهرتز به 1.75 گیگاهرتز هست این در حالیست که مایکروسافت یک ماه پیش تغییری هم در فرکانس کارکرد GPU این کنسول ایجاد کرده بود و فرکانس اون رو از 800 مگاهرتز به 853 مگاهرتز رسونده بود..

Xbox One now in full production with improved CPU performance - GeekWire

آره .... سونی 1000 گیگ رو ول کرده به 176 رضایت داده چون توانش رو نداشته .... خب اگه اون تکنولوژی بهتر بود که سرنی نمیومد با فتخار بگه ما ازش استفاده نکردیم !

نه خب مایکروسافت پس حتما توانش رو نداشته که بیاد فقط ارتقا یافته همون چیزی که تو 360 داشته رو تو One هم استفاده کنه (GDDR)

یعنی منطق شما اینه که هرچی سونی بگه درسته!؟
عجب منطقی! خوبه حداقل روشن اعلام موضع میکنین!
جالبه:d خيلي جالبه :d وقتي ميخوايين موضوع جمع كردن پهنا باند رو إثبات كنيد پاي سرني و سوني مياد وسط اما حرف هاي بعدش قبول ندارين!!
فداي منطق شما :d اصلا توحلقم:d

آره .... سونی 1000 گیگ رو ول کرده به 176 رضایت داده چون توانش رو نداشته .... خب اگه اون تکنولوژی بهتر بود که سرنی نمیومد با فتخار بگه ما ازش استفاده نکردیم !
سونی گفته میتونستیم پهنای باند رو تا 1 ترابایت بالا ببریم(wow) ولی بخاطر روی گل سازنده ها و راحتیشون اینکارو نکردیم , بعد هم گفته ارزش این کارمون مشخصه و نشون میده سازنده ها چقدر برامون عزیزن :d
یعنی توان استفاده از این برتری 1 ترابایتی (wow) رو داشتن ولی بخاطر پیچیدگی که برای سازنده بوجود می اورده ازش گذشتن:dبعد هم افتخار کرده که تکنولوژی برتر رو فدای سازنده ها کرده و گفته این طرز تفکر بازیسازمحورمون رو نشون میده:d
"
من فکر میکنم شما قدر دانی خواهید کرد از اینکه چقدر تعهد ما به داشتن معماری بازیساز پسند زیاد بوده در پرتو این حقیقت که ما میتونستیم سخت افزاری با یک ترابایت [ 1000 گیگابایت] پهنای باند به کمک یک حافظه داخلی کوچیک بسازیم ولی اون استراتژی رو اتخاذ نکردیم و من فکر میکنم این مسئله طرز تفکر مارو به وضوح نشون میده"

میشه اینجور مثال زد که گفته من پول خرید بوگاتی ویرون رو داشتم ولی بخاطر اینکه این ماشین کولر و ضبط و... نداشت برای راحتی خانوادم رفتم یه ماشین دیگه گرفتم و این نشون میده به خانوادم چقدر اهمیت میدم.

LTD .CO خیٍّر certified by

جالبه:d خيلي جالبه :d وقتي ميخوايين موضوع جمع كردن پهنا باند رو إثبات كنيد پاي سرني و سوني مياد وسط اما حرف هاي بعدش قبول ندارين!!
فداي منطق شما :d اصلا توحلقم:d

نه دیگه اومدیو نسازی ما که نمیگیم چون مایکرو اومده فلان کرده پس بهترینه ما میگیم با این eSRAM میشه پهنای باندو جبران کرد این یه Factـه حتی طراح PS4 هم بهش اشاره کرده ولی حرف شماها چیه؟ :d

خب اگه اون تکنولوژی بهتر بود که سرنی نمیومد با فتخار بگه ما ازش استفاده نکردیم !

یعنی چون سونی استفاده نکرده بهتر نیست!! عجب منطقی خداوکیلی!

نه دیگه اومدیو نسازی ما که نمیگیم چون مایکرو اومده فلان کرده پس بهترینه ما میگیم با این eSRAM میشه پهنای باندو جبران کرد این یه Factـه حتی طراح PS4 هم بهش اشاره کرده ولی حرف شماها چیه؟ :d

یعنی چون سونی استفاده نکرده بهتر نیست!! عجب منطقی خداوکیلی!
باو تو همون مقاله كه خودت ترجمه كردي همون سرني كه پهنا باند جمع زده توضيح داه كه چرا از رم يكپارچه استفاده كرده دوستان هم به واسطه همون توضيح (كه اون هم فكت هست) دارن ميگن سوني كار بهتري كرده.:d
سونی گفته میتونستیم پهنای باند رو تا 1 ترابایت بالا ببریم(wow) ولی بخاطر روی گل سازنده ها و راحتیشون اینکارو نکردیم , بعد هم گفته ارزش این کارمون مشخصه و نشون میده سازنده ها چقدر برامون عزیزن
یعنی توان استفاده از این برتری 1 ترابایتی (wow) رو داشتن ولی بخاطر پیچیدگی که برای سازنده بوجود می اورده ازش گذشتنبعد هم افتخار کرده که تکنولوژی برتر رو فدای سازنده ها کرده و گفته این طرز تفکر بازیسازمحورمون رو نشون میده

میشه اینجور مثال زد که گفته من پول خرید بوگاتی ویرون رو داشتم ولی بخاطر اینکه این ماشین کولر و ضبط و... نداشت برای راحتی خانوادم رفتم یه ماشین دیگه گرفتم و این نشون میده به خانوادم چقدر اهمیت میدم.

LTD .CO خیٍّر certified by
يعني اين تحليلت كه EDRAM يا ESRAM رو بوگاتي و تكنولوژيه برتر ميدوني فقط تو حلق سرني جا داره....

به نظرم اینکه این وسط دوتا کنسول از روشهای متفاوتی برای بازدهی بیشتر استفاده کنن خیلی خوبه . در هر صورت باعث ایجاد تفاوتهایی میشه که خودش می تونه باعث پیشرفت این صنعت بشه . ولی از یه طرف نمیشه خیلی نسبت به این دوتا کنسول و معماریشون تخیلی فکر کرد . چیزایی که بعضی از دوستان میگن بیشتر به داستانای هزار و یک شب شبیهه .

به تاپیک ربطی نداره ولی یه ویدئو از Watch dogs اومده 14 دقیقه گیم پلی بازیو روی PS4 نشون میده چیزی که نا امید کنندس اینه که با 8 گیگ رم یک پارچه و پهنای باند فلان و چنان !! بازم بازی LOD داره! اشیاء دور به نزدیک خیلی ضایع ظاهر میشن واقعا اگه این نسل بعده من میرم سراغ ارتقاء PC!

14 minutes of Watch_Dogs - Gamersyde

کلا x1 هم پهنای باند بیشتری برای GPU در اختیار میزاره و هم CPU و این هست یه FACT ! میتونید باور کنید یا نکنید و برید خودتون را به در و دیوار بزنید حقیقت اینه .

عزیزان من توجه فرمایید

اول اینکه مشخص کنید بالاخره حرف مارک سرنی سند هست یا نه ؟! خودتون این عکس رو گذاشتید ... دکتر DieDie برای اینکه به من ثابت کنی میشه اینا رو با هم جمع زد میای از سرنی نقل قول میکنی ... بعدش که من به همین موضوع استناد میکنم میگی مگه هرچی سونی بگه درسته ؟!!!

ثانیا ... آدم وقتی راجع به یه موضوعی میاد حرفی میزنه در زمینه تبلیغات به سود خودش صحبت میکنه و از نقاط قوتش میگه ... چه نیازی بود سرنی بیاد از eDRam حرف بزنه ؟! اونموقع حتی هنوز X1 معرفی نشده بود و تا جایی که ما خوندیم همین 8 گیگ GDDR 5 که حضرت گارتال میفرمایند عقب افتاده ست اون اوایل که شایع ش بود میگفتن نمیشه و ما نمیدونیم سونی چطوری اینکار رو کرده ... منظور اینکه به اندازه کافی دهن پر کن بود که نیازی نباشه از تکنولوژی دیگه ای صحبت بشه ! در نتیجه عقل اینو میگه که هدف سرنی از این مقایسه این بوده که ارزش کارشون رو بالا ببرن نه اینکه بزنن تو سر خودشون .

به تاپیک ربطی نداره ولی یه ویدئو از Watch dogs اومده 14 دقیقه گیم پلی بازیو روی PS4 نشون میده چیزی که نا امید کنندس اینه که با 8 گیگ رم یک پارچه و پهنای باند فلان و چنان !! بازم بازی LOD داره! اشیاء دور به نزدیک خیلی ضایع ظاهر میشن واقعا اگه این نسل بعده من میرم سراغ ارتقاء PC!

14 minutes of Watch_Dogs - Gamersyde

نه آقا چرا PC ؟ تا X1 هست با 272 گیگ پهنای باند و 15 تا پردازنده خیالت راحت باشه ... البته تا حالا 30 ثانیه هم از نسخه X1 مشاهده نشده ، من خودم احتمال میدم اینقدر خوب بوده MS به UBI گفته نشون ندن که ریا نشه ... میدونی که MS کلا منش پهلوونی داره .

عزیزان من توجه فرمایید

اول اینکه مشخص کنید بالاخره حرف مارک سرنی سند هست یا نه ؟! خودتون این عکس رو گذاشتید ... دکتر DieDie برای اینکه به من ثابت کنی میشه اینا رو با هم جمع زد میای از سرنی نقل قول میکنی ... بعدش که من به همین موضوع استناد میکنم میگی مگه هرچی سونی بگه درسته ؟!!!

ثانیا ... آدم وقتی راجع به یه موضوعی میاد حرفی میزنه در زمینه تبلیغات به سود خودش صحبت میکنه و از نقاط قوتش میگه ... چه نیازی بود سرنی بیاد از eDRam حرف بزنه ؟! اونموقع حتی هنوز X1 معرفی نشده بود و تا جایی که ما خوندیم همین 8 گیگ GDDR 5 که حضرت گارتال میفرمایند عقب افتاده ست اون اوایل که شایع ش بود میگفتن نمیشه و ما نمیدونیم سونی چطوری اینکار رو کرده ... منظور اینکه به اندازه کافی دهن پر کن بود که نیازی نباشه از تکنولوژی دیگه ای صحبت بشه ! در نتیجه عقل اینو میگه که هدف سرنی از این مقایسه این بوده که ارزش کارشون رو بالا ببرن نه اینکه بزنن تو سر خودشون .

البته باز شما دکتری و بیشتر از ما میدونی (-k

جناب پروفسور نیما ، شما چون که پروفسورای سونی شناسی داری! هر چی سونی بگه فقط قبول میکنی ، واسه همین ما مجبوریم بر اساس برهان خلف بهت ثابت کنیم چون از چهارچوب منطق میگیم که انگار نه انگار ، فقط میگی سونی! ما هم مجبوریم بگیم اوکی فقط سونی پس اینم سونی گفته دیگه بیا قبول کن....

نه آقا چرا PC ؟ تا X1 هست با 272 گیگ پهنای باند و 15 تا پردازنده خیالت راحت باشه ... البته تا حالا 30 ثانیه هم از نسخه X1 مشاهده نشده ، من خودم احتمال میدم اینقدر خوب بوده MS به UBI گفته نشون ندن که ریا نشه ... میدونی که MS کلا منش پهلوونی داره .

نه این حرفا چیه؟ شکسته نفسی نفرما فقط سونی!

بعدشم که چی؟ مثلا میخوای با سفسطه ثابت کنی من مایکرو فنم و بی منطقم؟ این پست منه برو بخون:

http://forum.bazicenter.com/thread81400/page15/#post2823603

بحث منم Xo خوبه PS بده نیست ولی نظری که تو درباره eSRAM داری اشتباهه میخوای قبول کن میخوای قبول نکن!

آخرین ویرایش:
هیچ کدومتونم که مطمئنم قانع نمیشین ! تنها راهشم فقط صبر کردن تا موقع عرضه کنسول ها هست...
موافقم، دوستان علنا دارن میگن مایکروسافت داره تو اعلام مشخصات کنسولش دروغ میگه :دی حالا موقعی که کنسول بیاد دیگه مشخص میشه مایکروسافت دروغ گفته یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or