مایکروسافت افزایش سرعت CPU در Xbox one رو رسما تایید کرد!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
16824922073289592638.png

یوسف مهدی مدیر بازاریابی Xbox در کنفرانس Citi Global Technology گفت مایکروسافت در حاضر در فاز تولید انبوه Xbox one هست و برنامه لانچ این کنسول برای ماه نوامبر 2013 در نظر گرفته شده.
او اضافه کردمایکروسافت یک تقویت تکنیکی دیگر در Xbox one ایجاد کرده و اون تغییر فرکانس کارکرد CPU از 1.6 گیگاهرتز به 1.75 گیگاهرتز هست این در حالیست که مایکروسافت یک ماه پیش تغییری هم در فرکانس کارکرد GPU این کنسول ایجاد کرده بود و فرکانس اون رو از 800 مگاهرتز به 853 مگاهرتز رسونده بود..

Xbox One now in full production with improved CPU performance - GeekWire

موافقم، دوستان علنا دارن میگن مایکروسافت داره تو اعلام مشخصات کنسولش دروغ میگه :دی حالا موقعی که کنسول بیاد دیگه مشخص میشه مایکروسافت دروغ گفته یا نه.

اون موقع هم مشخص نمیشه. تا زمانی که مارک سرنی (که طبق دریافت من از این تاپیک cortana رو از روی مغز ایشون ساختن) نیاد بگه من به گور بابام خندیدم که 178 رو بجای 1000 تا انتخاب کردم بقیه بوقی بیش نیستن و نخواهند بود :d

عزیزان من توجه فرمایید

اول اینکه مشخص کنید بالاخره حرف مارک سرنی سند هست یا نه ؟! خودتون این عکس رو گذاشتید ... دکتر DieDie برای اینکه به من ثابت کنی میشه اینا رو با هم جمع زد میای از سرنی نقل قول میکنی ... بعدش که من به همین موضوع استناد میکنم میگی مگه هرچی سونی بگه درسته ؟!!!

ثانیا ... آدم وقتی راجع به یه موضوعی میاد حرفی میزنه در زمینه تبلیغات به سود خودش صحبت میکنه و از نقاط قوتش میگه ... چه نیازی بود سرنی بیاد از eDRam حرف بزنه ؟! اونموقع حتی هنوز X1 معرفی نشده بود و تا جایی که ما خوندیم همین 8 گیگ GDDR 5 که حضرت گارتال میفرمایند عقب افتاده ست اون اوایل که شایع ش بود میگفتن نمیشه و ما نمیدونیم سونی چطوری اینکار رو کرده ... منظور اینکه به اندازه کافی دهن پر کن بود که نیازی نباشه از تکنولوژی دیگه ای صحبت بشه ! در نتیجه عقل اینو میگه که هدف سرنی از این مقایسه این بوده که ارزش کارشون رو بالا ببرن نه اینکه بزنن تو سر خودشون .

نه آقا چرا PC ؟ تا X1 هست با 272 گیگ پهنای باند و 15 تا پردازنده خیالت راحت باشه ... البته تا حالا 30 ثانیه هم از نسخه X1 مشاهده نشده ، من خودم احتمال میدم اینقدر خوب بوده MS به UBI گفته نشون ندن که ریا نشه ... میدونی که MS کلا منش پهلوونی داره .
آقای جناب نیما بفرما خود سرنی چی گفته ؟ مگه نگفته استفاده از edram قضیه را برای بازیساز سخت میکنه ؟ تا اینجا قبول ؟! ولی نگفته که دسترسی نمیشه داشت به اون میزان پنهای باند ؟ گفته ؟ دوم اینکه اقای باهوش edram فرق داره با esram نوع esram از Static هست و سرعت written and read بسیار بیشتره نیاز به رفرش اطلاعات داده شده نداره . سونی حرف از edram زده نه esram و خبرم نداشته مایکرو پهنای باندش را 2 برابر تونسته ارتقاء بده و هیچ سخت افزاری هم تا حالا تو بازار فروش دیده نشده ازش استفاده کنه .
سونی باید رک و پوست کنده میگفت ما مثل مایکرو پول و هزینش را نداشتیم تا از esram استفاده بکنیم fact ! وگرنه من نمیدونم این مایکرو چرا اندازه سونی حداقل اندازه شما ! خبر نداشت تا از تکنولوژی 5 سال پیش استفاده کنه ؟ واقعا چرا ؟!

----------------
نکته جالب اینجاست سونی گفته ما با edram میتونستیم 1 ترابایت پهنای باند را بالا ببریم ولی به خاطر پیچیدگی نکردیم ! یعنی به قول دوستان این پیچدگی در چه حد بوده ؟ این پیچدگی باعث میشده بازیسازها از 1 ترابایت چقدرش را بدست بیارن ؟:lol:

آخرین ویرایش:
خدایا یه صبر و حوصله ای به ما عنایت بفرما که بتونیم این همه صفحه رو بخونیم ! :دی
بی شوخی دوست دارم هر دو کنسول قدرتشون نزدیک به هم باشه که هیچ کدوم توی بازی های مولتی پلتفورم فدای اون یکی نشن ، ولی از یه طرف هم یکی از کنسول ها یه کم قوی تر باشه و این قوی تر بودن یه ذره به چشم بیاد ! :دی این طوری راحت از اول مشخص میشه که کدوم قوی تره و دیگه 6،7 سال بحث نداریم ! این نسل از این نظر خیلی مصیبت بود و بعد از گذشت 8 سال هنوز بحث VS بین قدرت PS3 و 360 دیده میشه و کسی نمیدونه کدوم قوی تر بوده ، حداقل نسل بعد از این نظر راحت باشیم و انرژی ها رو بذاریم سر مباحث فنی دیگه ! :دی

حالا سوای این بحث ها و ... من زیاد برام مهم نیست کدوم کنسول قوی تر باشن یا ضعیف تر چون تو انتخابم هیچ تاثیری نداره :دی
بحث دیگه ای هم که هست اگر 0.05% وان قوی باشه هم تو انتخاب فن های سونی تاثیری نداره چون اونا با دوآل شوک و موارد دیگه PS4 راحت تر که با وان نیستن !:دی
به طور کلی گرافیک قدرت انحصاری و ... همش کشکه :دی
بازی مالتی پلتفرم هم که همیشه میاد برا دو کنسول پس مشکلی نیست :دی
اینقدر دعوا نداره که آخه :دی

حالا سوای این بحث ها و ... من زیاد برام مهم نیست کدوم کنسول قوی تر باشن یا ضعیف تر چون تو انتخابم هیچ تاثیری نداره :دی
بحث دیگه ای هم که هست اگر 0.05% وان قوی باشه هم تو انتخاب فن های سونی تاثیری نداره چون اونا با دوآل شوک و موارد دیگه PS4 راحت تر که با وان نیستن !:دی
به طور کلی گرافیک قدرت انحصاری و ... همش کشکه :دی
بازی مالتی پلتفرم هم که همیشه میاد برا دو کنسول پس مشکلی نیست :دی
اینقدر دعوا نداره که آخه :دی

اگه یکیشون هم از اون یکی قویتر باشه اصلاً شما شک نکن اختلاف در حد همون 0.05%ــه :دی

اینو در نظر بگیرید که سازنده ها 10 ساله دارن با esram کار میکنن پس با خم و چم ماجرا آشنایی دارن با توجه به طراحی جدید کار راحت تر شده سرنی بنظر میاد یه چیزی بافته که ضعف خودشو بپوشونه
کافیه رزومه طراحان xbox با سرنی مقایسه کنید سرنی تازه کاره

همه پستای بچه ها یه طرف پست یه نفرم که گفته مایکروسافت با این کنفرانس و ادعای esram و چیزای اضافی مضافی داره گند کاری و ضعف سخت افزایشو پوشش میده و همش دروغه یه طرف
441619_laugh1.gif
148319_laugh2.gif

یعنی اخر پست بود این دیگه .. اصلا مهندسین بازیسنتر یه سر و گردن بالاتر از تمامی مهندسین اون کنفرانس hot chips هستن ماشالله !!!

دمتون گرم خندیدیم
441619_laugh1.gif

نمیدونم چرا اینجا فن های مایکرو میخوان فن های سونی رو متقاعد کنن که ایکس وان بهتره.فن های سونی هم میخوان فن های مایکرو رو متقاعد کنن که پی اس 4 بهتره.آقا همه عقل سالم داریم و قدرت انتخاب. میریم هرکدوم رو خودمون خواستیم انتخاب می کنیم دیگه هم بحثی نمیمونه.از نظر هر کس یچیزی بهتره و هر کس برای خودش دلیل برتری انتخابش رو میدونه.این نظر ها فقط زمانی باید مطرح شه که یکی بیاد بگه آقا من کدومش رو انتخاب کنم

یه خبر هم که الان دقایقی پخش شد Albert Penello از مایکروسافت علنا گفته برای ما مهم نیست که مردم سر مقابسه های تئوری کدوم کنسول را قویتر میدونند چیزی که برای ما مهمه محصول نهای هست که من شخصا عنوان بهتری از ryse و forza 5 تو پلتفورمهای دیگه ندیدم .
چطور یه پورشه 400 اسب بخار سریعتر از یه کروت 700 بخار هست ؟! و سیستم ما چنین بالانسی داره !

-------------------------------------

شاید جاش اینجا نباشه ولی بهانه شد که این موضوع را بعد مدتی بگم ! یه چیزی که برام جالبه انکار کردن بعضی حقایق توسط ps فنهاست تو تاپیک مقایسه گرافیک بازیها هم من یه همچین بحثی با ps3 فنها داشتم سر موضوع گرافیک halo4 که تو مقاله df علنا گفته بود در مجموع هیلو 4 بهتر از GOW3 هست ولی دستور لغات را تعویض میکردند ! یعنی من باید اول اثبات میکردم معنیه لغویه کلمات چیه ! لول ! برای اثبات حرفم میام سر موضوع God of War: Ascension که df تو انالیزش ببینید چی گفته :

God of War: Ascension : For anyone looking to see what the PS3 hardware is truly capable of when pushed to its limits, this ranks as one of the most exceptional technical achievements of the current-gen era, convincingly up to the standards set by the likes of Uncharted 3 or Halo 4.

امیدوارم این را دیگه معنی نکنید معنیش اینه Ascension بهتر از هیلو 4 و انچارتد 3 هست ! ااصلا نمیتونیید اینطوری معنی کنید چون از نظر df همین انچالرتد 3 بهتر از gow3 هست ;;) حالا باز گیرم باز انکار کنید و معنیه دیگه براش بدید مبینید که GOW3 را مثال نزده و کنار انچارتد 3 اسم هیلو 4 را اورده یعنی تمام حرفهایی که من سر مقایسه gow اورجینال میزدم راست بوده تو انالیز df هم رسما گفته خود God of War: Ascension از gow 3 بهتره برای ختم کلام که دیگه بهانه ای نباشه . آمین ! اگه یادتون نمیاد کدوم بحث را میگم ( که یادتون میاد ) لینک بدم ؟!

الان همین موضوع را ما سر GDDR5 و ESRAM داریم کله فروم از B3D بگیر تا خود سونی که داره مقدار پهنای باند را با رم اصلی اضافه میکنه تا DF بگیر که داره تائیدش میکنه با هر نوشتاری و زبانی که بشه فهمید میگیم و دلیل میاریم ولی اثبات نمیشه که اثبات نمیشه !

این پسته واقعا واجب بود و جاش را همینجا میدونم وگرنه جای دیگه میگم چون سر اون بحث خیلی دردناک بود انکار کردن حقیقت که اینجا هم همین اتفاق افتاده !

آخرین ویرایش:
به نظرم تو این مبحث بهترین حرف رو Albert Penello زده، کلا این بابا کارش خیلی درسته :دی
Sony's doing things in their hardware to make it best that they can. We're doing things to our hardware to make it the best that we can. I don't believe the difference between these systems will be as significant as comparing individual components. How is it that a 400 HP Porsche can be faster than a 700 HP Corvette?" -- Overall it's balance and trade offs and it'll come down to the games.

حالا هی بزنین تو سره هم دیگه :دی
هیچ کدومتونم که مطمئنم قانع نمیشین ! تنها راهشم فقط صبر کردن تا موقع عرضه کنسول ها هست...

آخه نکتش اینکه الان بعد 7 سال هنوز مشخص نشده که 360 قویتره یا ps3!!! :d و هیچ طرفی هم قبول نمیکنه که کنسول رقیب قویتره (هردو دلیلای خودشونو دارن )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or