خب انگار پست قبل ...
من چیزی رو مغلطه نکردم ! شمایید که دارید سفسطه میکنید ! مایکرو گفته من با کینکت استدیو موشن کپچر راه میندازم ؟ مایکرو گفته با کینکت و روی 360 میشه انیمیشن یا جلوه های ویژه ادیت کرد ؟ مایکرو گفته تیزری که در E309 دیدید واقعیت هست ؟ گفته عیناً اجراش میکنه ؟ موقعی که اون پسر اسکیت رو میگیره دستش روی تصویر چی مینویسه ؟ Scanning Your Device یا Scanning Under Fingers ؟
نیازی نیست مایکرو چیزی بگه ! برای منی که رشتم فیزیکه و خیلی از روشهای استفاده از پرتو ها رو میدونم مثل روز واضحه که یک چنین تکنولوژیی فعلاً وجود نداره چون نیاز به پردازش های بسیار پیچیده و قوی Signal Processing داره تا بتونه تفاوتی که سطوح با جنس ، رنگ و ... مختلف در طول موج نور بازتابی بوجود میارن ( اون هم از پشت یک جسم دیگه ) رو تشخیص بده ! در ثانی نور مادون قرمز اصلاً فکر نمیکنم قدرت رد شدن از بدن انسان رو داشته باشه ( که به احتمال بسیار زیاد نداره ) و به پرتو الکترومغناطیس در حدود پرتو X نیاز هست برای این کار و کلی عامل دیگه که این امر رو نشدنی میکنه !
فقط کسی که یک بار عملکرد پرتو X و علتش رو درک کرده باشه دیگه یه همچین توهمی نمیزنه و من هم به یاد ندارم از زمان عرضه این تریلر تا قبل از صحبت های کیج کسی به انگشت گیر داده باشه ! اگر هم گیر داده تقصیر خودش هست چون به چیزی دلبسته که هیچ کس به بودنش اشاره نکرده و نیازی هم بهش نبوده !
در ثانی دیوید کیج رو شما خودت میگی با motion capture آشنایی داره و رو همین حساب که روش های قدیمی موشن کپچر خیلی هزینه بر و ... هستن این آقا اومده یک همچین حرفی زده ! و گفته کیکنت نمیتونه motion capture Real-time بکنه ! حتی خود شما هم به داستان انگشت و ... اشاره نکردین :
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=987429&postcount=86
در حالی که اصلاً خود کیج اسکن شدن یک اسکیت و قرار گرفتنش در بازی رو
مصداق "امری محال" و "نمایشی sci-fi" معرفی کرده ! نه 4 تا انگشت اضافی رو :
کیج حتی به motion capture هم اشاره ای نکرده ! و باید دید کی برای اولین بار بحث motion capture رو تو اون تاپیک باز کرد چون تاپیک رو به همون سمتی برده که خودش دلش میخواسته و نه سمتی که کیج منظورش بوده ( اسکن وسایل شخصی در بازی منظور اصلی کیج بوده و از دهنش بیرون اومده ) و این موضوع رو هم نشون دادم چیزی عجیبی نیست ! روش کار خیلی سادست :
1- دوربین 3D حجم وسیله و لبه ها رو شناسایی میکنه .
2- نرم افزار همون قسمتی که مشخص شده رو در تصویری که از ویدئوی معمولی کینکت بدست میاد دور چینی میکنه .
3- این عکس دورچین شده میره توی بازی و روی وسیله مشابه در داخل بازی که هندسه یکسانی داره با جسم اسکن شده قرار میگیره ! در واقع همونطور که دستگاه انسانها رو از محیط اطراف تشخیص میده ( بواسطه مدلی که برای انسانها در حافظش قرار دادن ) خیلی راحت میتونه اسکیت ها رو هم تشخیص بده در محیط و ... از این نظر روش کار یکی هست ! حتی تعداد هم چندان مهم نیست !
همه اسکنر ها همین کار رو انجام میدن منتهی کینکت بجای بررسی نقاط 2D نقاط رو 3D بررسی میکنه و نیازی نداره همه پیکسل ها رو دونه به دونه پردازش کنه تا به یه نتیجه ای برسه ! و این رو اتفاقاً یکی از بچه ها تو همون تاپیک گفت و هیچ کس هم توجه نکرد ، که در نوع خودش جالبه :
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=989064&postcount=165
پس کسی که بحث motion capture رو مطرح کرده کیج نبوده و مسلماً کارشناس هم نبوده چون 100% یکی از کاربرهای عادی بازیسنتر بوده ! چون حرف خودش رو زده و نه حرف کیج ( طبق خبری که روی سایت معتبر بازیسنتر قرار گرفته ، صحت و سقم خبر با خود سایته ! )
حالا اینها به کنار شما داری پر و بال هم میدی به قضیه ! اول یه عده میگن motion capture و انتظارات از کینکت رو یک پله میبرن بال ، بعد شما میگی صنعت فیلم سازی و انتظارات رو یک مرحله دیگه بالاتر میبرید و حالا میگید انتقال حرکات ریز صورت و دست و شست و ... همه اینها رو کیج تو همون یک اظحار نظر گفته و من ندیدم تا به حال ؟
ضمن ایکنه من حالم خیلی خوبه ! زمانی که میتونستم خیلی راحت مثل بقیه عینهو پتک روی سر GT5 فرود بیام نیومدم در حالی که میتونم بگم بیشترین آسیب های بحث Forza 3 VS GT5 سال پیش رو من متحمل شدم و انواع تیکه ها و لیچارها بارم شد و هیچکدومشون هم یادم نرفته هنوز که هنوزـه ولی انقدر ظرفیت داشتم و دارم که رفتار بد طرفداران یک بازی رو سر خود بازی خالی نکنم و تو نقد اخیرم از GT5 هم این رو نشون دادم و تمام سعیم رو کردم که منصفانه برخورد کنم ! این فقط یک مثال بود !
امضای من هم برای این نیست که بخوام مثلاً عقده های روحیم رو تخلیه کنم چون واقعاً عقده ای ندارم ! تقریباً تمام نظراتی که در باره قابلیت های کینکت دادم رو الان دارم به عینه میبینم که توی هک ها عملی شده و خود مایکرو رو هم امید دارم که بتونه از پس قول هایی که داده بر بیاد ! این امضا صرفاً بخاطر این هست که بگم بهتره دوستان تو رفتار خودشون تجدید نظر بکنن و انقدر واقعیات رو کتمان نکنن ! من از شما انتظار نداشتم تو تاپیک انتقادات یک همچون جوابی به من بدید ! و این امضا برای بالا بردن حس مسئولیت پذیری سایر کاربرها در خصوص گفته هاشون هست ! من هم یک کاربرم و اگر جایی اشتباهی کردم اغلب سعی کردم لااقل معذرت بخوام ! مثل قضیه مدلهای In-game و Photo Modeـه Forza 3 که بخاطرش از آقا اشکان ( و آریا فک میکنم ) معذرت خواستم ! از الان به بعد هم اگر حرفی زدم یا موضع گیریی کردم که اشتباه بود معذرت میخوام ! اما امضام رو عوض نمیکنم !
اول از همه بگم که دماغ بنده عقابی هست و به نسبت بزرگ و اصلاً از شوخص های دماغی خوشم نمیاد ( دوستان میتونن من رو اینجوری که توصیف کردم تصور کنن

) دوماً کسی که بخاطر 4 تا انگشت اون همه قابلیت کینکت رو میخواد نادیده بگیره همون بهتر که ... بالا هم گفتم به چندین و چند دلیل و فقط با کمی تأمل میشد فهمید که چنین چیزی نـــــــا ممکن هست ! و اگر مایکرو بتونه چنین کاری بکنه از نظر من جایزه نوبل داره ! تا این حد از نظر من ناممکنه !
من هم آدم زیرکی نبودم و نیستم که حالا بخوام زیرکی کنم ! شرمنده که سرتون رو درد آوردم !