ماکروسافت در حال کار بر روی بالا بردن دقت کینکت

гадюка

کاربر سایت
media

طی اطلاعات بدست امده از Eurogamer ماکروسافت در حال کار بر روی کنتلر حسی کینکت میباشد و قصد دارد که دقت ان را افزایش دهد.

گروهی که قرار است این کار را انجام دهد هم اکنون روی تکنولوژی جدیدی کار میکنند که به وسیله این تکنولوژی کینکت میتواند اطلاعات بیشتری را به Xbox360 انتقال دهد.

کابل انتقالی Kinect به XBox360 توانایی انتقال 35 مگابایت اطلاعات را در هر ثانیه را دارد که در حال حاضر فقط میتواند بین 15 تا 16 مگابایت را انتقال دهد.

همچنین در حال حاضر دوربین موجود در کینکت حرکات را با 30 فرم در ثانیه و وضوح تصویر 320x240 اسکن میکند که قرار است با عرضه این ابدیت وضوح تصویر به 640x480 افزایش پیدا کند.

همچنین با انجام این کار این کنترلر توانایی تشخیص حرکات انگشتهای دست را هم به دست خواهد آورد.

منیع:http://www.1up.com/news/microsoft-working-increase-kinect-accuracy

آخرین ویرایش:
کسی نگفت فرقی نداره بحث اينه که ايده کينکت از PS eye گرفته شده و کسيم نميتونه کتمان کنه
حالا کاری ندارم تو تا حالا همچین چیزی رو گفتی و یا نه ( که فکر نمی کنم گفته باشی ) , اما خب ما دقیقا همچین جمله ای رو - کینکت هیچ فرقی با PS Eye نداره - از ماکان جان شنیدیم تو همین انجمن ... ! :دی فراموشی که نداریم ... :دی

پ . ن : بحث تاپیک رو وقت نکردم کامل دنبال کنم , اما عقیده دارم کینکت با تمام مشکلات و سر و صدا هاش بالاخره تونست یه پیروزی فوق العاده بزرگ واسه مایکروسافت باشه . VGChartz چند روز پیش با اطمینان گفته بود فروش ( دقت کنید به واژه ی فروش ! منظور شیپ نیست ! ) از مرز 4 میلیون واحد گذشته ! حالا کاری به صحت این آمار ندارم اما خب مطمعنا آمار اصلی هم در همین حدود ـه ( با توجه به فروش 2.5 میلیون واحدی تو 25 روز ) . پس می بینیم کینکت از لحاظ تجاری یه پروژه ی کاملا موفق بود و موفقیت هاش مطمعنا دنباله دار هستش .

از لحاظ فنی و عملکردی هم چون خودم تهیه کردمش میتونم بگم من رو کاملا شگفت زده کرد , چون خب منم تحت تاثیر همین موج منفی بعد از E3 قرار گرفته بودم و انتظاراتم ازش بالا نبود , الانم که هکر ها نشون دادن این دستگاه پتانسیل باور نکردنی دارن ! فقط کافیه به سایت زیر برین تا استفاده هیا باورنکردنی ازش رو توسط هکر ها ببینین !

http://kinecthacks.net/

پس اگه یه مشت هکر میتونن پتانسیل های پنهان کینکت رو نمایان کنن , چرا مایکروسافت که خودش طراحی کرده نتونه به مرور دستگاهش رو گسترش بده ؟

آخرین ویرایش:
کسی نگفت فرقی نداره بحث اينه که ايده کينکت از PS eye گرفته شده و کسيم نميتونه کتمان کنه!

پ.ن: بعد از 7 8 سال ميخوای علم انقد پيشرفت نکنه؟

به قول فریدون .

ایده بیل مکانیکی هم از بیل دستی یا همون باغبانی گرفته شد کسی کتمان نمیتونه بکنه !

ایده ماشین هم از ارابه های خر و اسب و غیره گرفته شد کسی نمیتونه کتمان کنه !

میخوای تصاویرش را هم بذارم ؟نخندون تو را به خدا .

Last edited by a moderator:
گیریم که اصلا عین همون ولی پیشرفته خب عیبش چیه؟اقا لب تاب دل میزنه سونی جدید تر عین همون میزنه(مثال)خب این الان مگه عیبی داره؟تکنولوژی پیشرفت میکنه ps eye تو زمان خودش خوب بود حالا کینکته!وقتی میگی لگ شما یک وسیله بگو لگ نداشه باشه!!متاسفانه ببخشید تکنولوژی برای این مورد تا این جا پیشرفت کرده!

خب انگار پست قبل ...

من چیزی رو مغلطه نکردم ! شمایید که دارید سفسطه میکنید ! مایکرو گفته من با کینکت استدیو موشن کپچر راه میندازم ؟ مایکرو گفته با کینکت و روی 360 میشه انیمیشن یا جلوه های ویژه ادیت کرد ؟ مایکرو گفته تیزری که در E309 دیدید واقعیت هست ؟ گفته عیناً اجراش میکنه ؟ موقعی که اون پسر اسکیت رو میگیره دستش روی تصویر چی مینویسه ؟ Scanning Your Device یا Scanning Under Fingers ؟

نیازی نیست مایکرو چیزی بگه ! برای منی که رشتم فیزیکه و خیلی از روشهای استفاده از پرتو ها رو میدونم مثل روز واضحه که یک چنین تکنولوژیی فعلاً وجود نداره چون نیاز به پردازش های بسیار پیچیده و قوی Signal Processing داره تا بتونه تفاوتی که سطوح با جنس ، رنگ و ... مختلف در طول موج نور بازتابی بوجود میارن ( اون هم از پشت یک جسم دیگه ) رو تشخیص بده ! در ثانی نور مادون قرمز اصلاً فکر نمیکنم قدرت رد شدن از بدن انسان رو داشته باشه ( که به احتمال بسیار زیاد نداره ) و به پرتو الکترومغناطیس در حدود پرتو X نیاز هست برای این کار و کلی عامل دیگه که این امر رو نشدنی میکنه !

فقط کسی که یک بار عملکرد پرتو X و علتش رو درک کرده باشه دیگه یه همچین توهمی نمیزنه و من هم به یاد ندارم از زمان عرضه این تریلر تا قبل از صحبت های کیج کسی به انگشت گیر داده باشه ! اگر هم گیر داده تقصیر خودش هست چون به چیزی دلبسته که هیچ کس به بودنش اشاره نکرده و نیازی هم بهش نبوده !

در ثانی دیوید کیج رو شما خودت میگی با motion capture آشنایی داره و رو همین حساب که روش های قدیمی موشن کپچر خیلی هزینه بر و ... هستن این آقا اومده یک همچین حرفی زده ! و گفته کیکنت نمیتونه motion capture Real-time بکنه ! حتی خود شما هم به داستان انگشت و ... اشاره نکردین :

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=987429&postcount=86

در حالی که اصلاً خود کیج اسکن شدن یک اسکیت و قرار گرفتنش در بازی رو مصداق "امری محال" و "نمایشی sci-fi" معرفی کرده ! نه 4 تا انگشت اضافی رو :

کیج حتی به motion capture هم اشاره ای نکرده ! و باید دید کی برای اولین بار بحث motion capture رو تو اون تاپیک باز کرد چون تاپیک رو به همون سمتی برده که خودش دلش میخواسته و نه سمتی که کیج منظورش بوده ( اسکن وسایل شخصی در بازی منظور اصلی کیج بوده و از دهنش بیرون اومده ) و این موضوع رو هم نشون دادم چیزی عجیبی نیست ! روش کار خیلی سادست :

1- دوربین 3D حجم وسیله و لبه ها رو شناسایی میکنه .
2- نرم افزار همون قسمتی که مشخص شده رو در تصویری که از ویدئوی معمولی کینکت بدست میاد دور چینی میکنه .
3- این عکس دورچین شده میره توی بازی و روی وسیله مشابه در داخل بازی که هندسه یکسانی داره با جسم اسکن شده قرار میگیره ! در واقع همونطور که دستگاه انسانها رو از محیط اطراف تشخیص میده ( بواسطه مدلی که برای انسانها در حافظش قرار دادن ) خیلی راحت میتونه اسکیت ها رو هم تشخیص بده در محیط و ... از این نظر روش کار یکی هست ! حتی تعداد هم چندان مهم نیست !

همه اسکنر ها همین کار رو انجام میدن منتهی کینکت بجای بررسی نقاط 2D نقاط رو 3D بررسی میکنه و نیازی نداره همه پیکسل ها رو دونه به دونه پردازش کنه تا به یه نتیجه ای برسه ! و این رو اتفاقاً یکی از بچه ها تو همون تاپیک گفت و هیچ کس هم توجه نکرد ، که در نوع خودش جالبه :

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=989064&postcount=165

پس کسی که بحث motion capture رو مطرح کرده کیج نبوده و مسلماً کارشناس هم نبوده چون 100% یکی از کاربرهای عادی بازیسنتر بوده ! چون حرف خودش رو زده و نه حرف کیج ( طبق خبری که روی سایت معتبر بازیسنتر قرار گرفته ، صحت و سقم خبر با خود سایته ! )

حالا اینها به کنار شما داری پر و بال هم میدی به قضیه ! اول یه عده میگن motion capture و انتظارات از کینکت رو یک پله میبرن بال ، بعد شما میگی صنعت فیلم سازی و انتظارات رو یک مرحله دیگه بالاتر میبرید و حالا میگید انتقال حرکات ریز صورت و دست و شست و ... همه اینها رو کیج تو همون یک اظحار نظر گفته و من ندیدم تا به حال ؟

ضمن ایکنه من حالم خیلی خوبه ! زمانی که میتونستم خیلی راحت مثل بقیه عینهو پتک روی سر GT5 فرود بیام نیومدم در حالی که میتونم بگم بیشترین آسیب های بحث Forza 3 VS GT5 سال پیش رو من متحمل شدم و انواع تیکه ها و لیچارها بارم شد و هیچکدومشون هم یادم نرفته هنوز که هنوزـه ولی انقدر ظرفیت داشتم و دارم که رفتار بد طرفداران یک بازی رو سر خود بازی خالی نکنم و تو نقد اخیرم از GT5 هم این رو نشون دادم و تمام سعیم رو کردم که منصفانه برخورد کنم ! این فقط یک مثال بود !

امضای من هم برای این نیست که بخوام مثلاً عقده های روحیم رو تخلیه کنم چون واقعاً عقده ای ندارم ! تقریباً تمام نظراتی که در باره قابلیت های کینکت دادم رو الان دارم به عینه میبینم که توی هک ها عملی شده و خود مایکرو رو هم امید دارم که بتونه از پس قول هایی که داده بر بیاد ! این امضا صرفاً بخاطر این هست که بگم بهتره دوستان تو رفتار خودشون تجدید نظر بکنن و انقدر واقعیات رو کتمان نکنن ! من از شما انتظار نداشتم تو تاپیک انتقادات یک همچون جوابی به من بدید ! و این امضا برای بالا بردن حس مسئولیت پذیری سایر کاربرها در خصوص گفته هاشون هست ! من هم یک کاربرم و اگر جایی اشتباهی کردم اغلب سعی کردم لااقل معذرت بخوام ! مثل قضیه مدلهای In-game و Photo Modeـه Forza 3 که بخاطرش از آقا اشکان ( و آریا فک میکنم ) معذرت خواستم ! از الان به بعد هم اگر حرفی زدم یا موضع گیریی کردم که اشتباه بود معذرت میخوام ! اما امضام رو عوض نمیکنم !

اول از همه بگم که دماغ بنده عقابی هست و به نسبت بزرگ و اصلاً از شوخص های دماغی خوشم نمیاد ( دوستان میتونن من رو اینجوری که توصیف کردم تصور کنن :دی ) دوماً کسی که بخاطر 4 تا انگشت اون همه قابلیت کینکت رو میخواد نادیده بگیره همون بهتر که ... بالا هم گفتم به چندین و چند دلیل و فقط با کمی تأمل میشد فهمید که چنین چیزی نـــــــا ممکن هست ! و اگر مایکرو بتونه چنین کاری بکنه از نظر من جایزه نوبل داره ! تا این حد از نظر من ناممکنه !

من هم آدم زیرکی نبودم و نیستم که حالا بخوام زیرکی کنم ! شرمنده که سرتون رو درد آوردم ! ;)
کاش حداقل معنی سفسطه رو میدونستید اونوقت دیگه بجای توصیف پست خودتون برای من بکار نمیبردید. شمایی داری سفسطه میکنی که میای پست من رو با یک چیز بیربط جواب میدی که بحث منحرف بشه و با طویل نویسی و عوض کردن واقعیت سعی داری بگی راست میگی. این جمله اگه سفسطه نیست پس چیه؟
مایکرو گفته من با کینکت استدیو موشن کپچر راه میندازم ؟
مگه اینجا کسی گفت مایکرو اعلام کرده استدیو موشن کپچر راه میاندازه که شما اینها رو مینویسی؟ مایکرو اومده و تیزری برای معرفی کینکت نشون داده که ملت خودشون رو کشتن که بگن اقا این تیزر امکان پذیر نیست و امثال شما قبول نکردید ولی بلافاصله در داخل همون پاراگراف برای بحق نشون دادن خودت اومدی و همون تریلر رو با دو جمله سوالی کنایه دار زیر سوال میبری :
مایکرو گفته تیزری که در E309 دیدید واقعیت هست ؟ گفته عیناً اجراش میکنه ؟
خب مشکل همینه. چرا شما داری واقعیت رو برعکس جلوه میدی. همه منتقدین میگن این چیزی که مایکرو نشون داده واقعی نیست. همین.تمام. پایان. the end. الآخر. گورتولدو. Sona erdi . ( زبون دیگه ای بلد نیستم).
شما خودت داری سوال رو طوری میپرسی که معلومه مایکرو نمیتونه و مگه اینو گفته که حتما این تیزر رو اجرا میکنیم. اینو خودت میگی. من نمیگم. mosen میگه. بعد که کیج که میگه اقاجون من دیدم نمیشه علمی تخیلی ـه میشه ادم بد ماجرا و یک عده میشن دنباله رو. الان سفسطه روشن شد؟
شما خودت داری میگی :
فقط کسی که یک بار عملکرد پرتو X و علتش رو درک کرده باشه دیگه یه همچین توهمی نمیزنه و من هم به یاد ندارم از زمان عرضه این تریلر تا قبل از صحبت های کیج کسی به انگشت گیر داده باشه ! اگر هم گیر داده تقصیر خودش هست چون به چیزی دلبسته که هیچ کس به بودنش اشاره نکرده و نیازی هم بهش نبوده !
یعنی من نگفتم. کیج نگفته. خود شما گفتی. mosen گفته هرکی همچین انتظاری از کینکت داره توهم زده. حالا کیج بجای توهم گفته علمی تخیلی و محترمانه صحبت کرده شد ادم بد؟ شد نااگاه؟ شد همون جمله ای که تو امضا نوشتی؟ سفسطه نیست این؟
برای رد صحبتهای شما من بدون هیچ حرف اضافه ای عین حرف خود شما رو نقل قول میکنم. اصلا حتی نیازی به حرف اضافه نمیمونه. خوب ولی شک دارم حتی این هم اثر کنه. الان منتظر سفسطه جدید هستم البته دیگه احتمالش کمه که جواب بدم چون معلوم میشه فایده ای نداره.
پ.ن: مادن قرمز هم جزو امواج الکترو مغناطیس ـه.
پ.ن 2 :پست من رو در مورد GT5 بخون. من از هیچ گیم و شرکتی کورکورانه طرفداری نمیکنم و این به خیلی ها ثابت شده.
پ.ن3 : من نخواستم که امضاتون رو عوض کنید چون اتفاقا مدرکی ـه برای پستهام و اگر مشکل خاصی داشت خودم میتونستم عوضش کنم.

کاش حداقل معنی سفسطه رو میدونستید اونوقت دیگه بجای توصیف پست خودتون برای من بکار نمیبردید. شمایی داری سفسطه میکنی که میای پست من رو با یک چیز بیربط جواب میدی که بحث منحرف بشه و با طویل نویسی و عوض کردن واقعیت سعی داری بگی راست میگی. این جمله اگه سفسطه نیست پس چیه؟
مگه اینجا کسی گفت مایکرو اعلام کرده استدیو موشن کپچر راه میاندازه که شما اینها رو مینویسی؟ مایکرو اومده و تیزری برای معرفی کینکت نشون داده که ملت خودشون رو کشتن که بگن اقا این تیزر امکان پذیر نیست و امثال شما قبول نکردید ولی بلافاصله در داخل همون پاراگراف برای بحق نشون دادن خودت اومدی و همون تریلر رو با دو جمله سوالی کنایه دار زیر سوال میبری :
خب مشکل همینه. چرا شما داری واقعیت رو برعکس جلوه میدی. همه منتقدین میگن این چیزی که مایکرو نشون داده واقعی نیست. همین.تمام. پایان. the end. الآخر. گورتولدو. Sona erdi . ( زبون دیگه ای بلد نیستم).
شما خودت داری سوال رو طوری میپرسی که معلومه مایکرو نمیتونه و مگه اینو گفته که حتما این تیزر رو اجرا میکنیم. اینو خودت میگی. من نمیگم. mosen میگه. بعد که کیج که میگه اقاجون من دیدم نمیشه علمی تخیلی ـه میشه ادم بد ماجرا و یک عده میشن دنباله رو. الان سفسطه روشن شد؟
شما خودت داری میگی :
یعنی من نگفتم. کیج نگفته. خود شما گفتی. mosen گفته هرکی همچین انتظاری از کینکت داره توهم زده. حالا کیج بجای توهم گفته علمی تخیلی و محترمانه صحبت کرده شد ادم بد؟ شد نااگاه؟ شد همون جمله ای که تو امضا نوشتی؟ سفسطه نیست این؟
برای رد صحبتهای شما من بدون هیچ حرف اضافه ای عین حرف خود شما رو نقل قول میکنم. اصلا حتی نیازی به حرف اضافه نمیمونه. خوب ولی شک دارم حتی این هم اثر کنه. الان منتظر سفسطه جدید هستم البته دیگه احتمالش کمه که جواب بدم چون معلوم میشه فایده ای نداره.
پ.ن: مادن قرمز هم جزو امواج الکترو مغناطیس ـه.
پ.ن 2 :پست من رو در مورد GT5 بخون. من از هیچ گیم و شرکتی کورکورانه طرفداری نمیکنم و این به خیلی ها ثابت شده.
پ.ن3 : من نخواستم که امضاتون رو عوض کنید چون اتفاقا مدرکی ـه برای پستهام و اگر مشکل خاصی داشت خودم میتونستم عوضش کنم.

این جمله رو من گفتم دیگه ؟

مایکرو گفته تیزری که در E309 دیدید واقعیت هست ؟ گفته عیناً اجراش میکنه ؟

پس تفسیرش رو هم من میگم :

مایکرو یک تیزر نشون داد برای اینکه یک دور نما از چیزی که قراره کینکت بشه ارائه داده باشه ! هیچکدوم از اون تصاویر ریل تایم نبودن و صرفاً نمایش بود اما امروز همون کارها رو میشه ریل تایم انجام داد ! من منظورم همون سال 2009 بود ! تریلری که اون موقع دیدید یک فیلم بود صرفاً اما امروز همون کارها رو میشه با کینکت انجام داد ! پس تریلر علی رغم واقعی نبودنش ، علمی تخیلی هم نبود ! اون عبارت "عیناً" تو سؤال دوم رو هم بخاطر قضیه انگشتها گذاشتم که عمراً مایکرو همچین ادعایی نکرده ! ok ؟

اما دیوید کیج به هیچ وجه حرفی از motion capture و مقایسش با فیلمها نزده بود ! و این از دهان شما اومده بیرون ( یا برای اولین بار یا دومین و یا ... ) و چیزی که موضوع بحث نبوده رو وارد بحث کردید !

همه منتقدین میگن این چیزی که مایکرو نشون داده واقعی نیست.

4 تا از این منتقدین رو نام ببرین برای من با نقل قول ! لطفاً !

من گفتم : اسکن یک جسم از پشت انگشتها نشدنی هست .
کیج گفته : کلاً اسکن یک ابجکت نشدنی هست .
این دو تا فرقی ندارن ؟

امضای من هم مدرک شما ! من مشکلی ندارم ! Sona erdi (!) (:دی)

پ.ن: اتفاقاً به یکی از دوستان گفتم همین چند دقیقه پیش که بحث تاپیک کم کم میره سمت فلسفه و ... ! خودش بیاد تحویل بگیره !

کسی نگفت فرقی نداره بحث اينه که ايده کينکت از PS eye گرفته شده و کسيم نميتونه کتمان کنه!

پ.ن: بعد از 7 8 سال ميخوای علم انقد پيشرفت نکنه؟

ایده Ps eye هم از وبکم گرفتن. وبکم هم از دوربین، دوربینم از ....
جمع کنید تورو خدا. مث که برنامه دارید توی هر تاپیک Kinect پای حضرت ادم رو هم وسط بکشید.

پ.ن:من ناراحتی قلبی دارم،میمیرما،نکنید این کارارو:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dreadlord
اما امروز همون کارها رو میشه ریل تایم انجام داد !
دوباره برگشتیم سر جای اول و اینکه میشه انجام داد. تو پست قبلی توهم بود و نمیشد الان دوباره میشه احتمالا در پست بعدی دوباره میشه توهم و هرکسی از الکترومغناطیس سر در نمیاره توهم زده و همینطور یکی در میون تا اخر ادامه میدیم.
fact: امروز هم نمیشه اون کار ها رو انجام داد. نمیتونه اسکیت رو از پشت انگشت اسکن کنه و نمیتونه بین اسکیت و انسان به اون صورت که در ویدئو دیدیم تفاوت قائل بشه.
4 تا از این منتقدین رو نام ببرین برای من با نقل قول ! لطفاً !
منظور از منتقد یعنی مخالفین نظر شما و هر کسی که اینطور فکر نمیکنه نه نویسنده های سایتها و منتقدین رسمی. بهتر بود بجای منتقد مخالف مینوشتم. اون جمله یعنی همه مخالفین دارن این حرف رو میزنن که شما قبول نمیکنی ولی جای دیگه دوباره همون حرف مخالفین(منتقدینتون) رو تکرار میکنی.
من گفتم : اسکن یک جسم از پشت انگشتها نشدنی هست .
کیج گفته : کلاً اسکن یک ابجکت نشدنی هست .
کجا همچین چیزی گفته؟
این لینک حرفش
داره میگه چیزی که در تیزر دیدم علمی تخیلی ـه. کیج گفته:
He explains that the ability to take pictures and than map images into a game is possible, but not to the extent that the Natal promo video would like us to believe. "We are in the industry; we know what's feasible and what's not.
بعد شما میگی کیج گفته اسکن نشدنی ـه. یعنی تو روز روشن داری برعکس ترجمه میکنی و واقعیت رو اونطوری که دوست داری عوض میکنی. کیج میگه اسکن و گرفتن عکس شدنی ـه (برعکس حرفی که شما ازش نقل قول کردی) ولی نه در حدی که در این ویدئو دیدیم. میگه ما در صنعت هستیم (مشخصه که کیج در گیم و موشن کپچر تخصص داره نه در تراشکاری صنعتی) و میدونیم چی امکان پذیره و چی نه.
الان منتظر پست جدید شما و برگشتن به نقطه قبلی هستم. فکر کنم الان نوبت رد کردن تریلره چون تو قبلی تاییدش کردید و گفتید میشه. بهرحال سیستم یکی در میون ـه و سختیهایی که داره.

@mosen
نیازی نیست مایکرو چیزی بگه ! برای منی که رشتم فیزیکه و خیلی از روشهای استفاده از پرتو ها رو میدونم مثل روز واضحه که یک چنین تکنولوژیی فعلاً وجود نداره چون نیاز به پردازش های بسیار پیچیده و قوی Signal Processing داره تا بتونه تفاوتی که سطوح با جنس ، رنگ و ... مختلف در طول موج نور بازتابی بوجود میارن ( اون هم از پشت یک جسم دیگه ) رو تشخیص بده ! در ثانی نور مادون قرمز اصلاً فکر نمیکنم قدرت رد شدن از بدن انسان رو داشته باشه ( که به احتمال بسیار زیاد نداره ) و به پرتو الکترومغناطیس در حدود پرتو X نیاز هست برای این کار و کلی عامل دیگه که این امر رو نشدنی میکنه !
واقعا فیزیک خوندین شما!
پ.ن: بی خیال ، + فکر کنیم ، احتمالا عصبانی بودین...

این وسط آب گِل الود ماهی گرفتن رو خوب بلد شدیدها!!. پروژه مایلو هیچ وقت رسماً به عنوان یه گیم تائید نشد SaDrA-HhH جان و فقط یک دموی تکنیکی بود قابلیتها و کارهای که میتونه کینکت بکنه.

حدس میزدم شما با توپ پر بیای تو بحث و سعی کنی بحث رو اونطوری که خودت دوست داری نشون بدی بهرحال امضا هر شخص معرف حالات و شخصیت اون فرده. ولی در مورد این پست و مغلطه ای که در اون بکار بردی :

بحث من و جناب گارتال در مورد تاپیک کیج و مصاحبه اش در مورد تخیلی بودن تریلر مایکروسافت بود. در اونجا هم شما اگه اولین پست من رو در این صفحه ببینید دقیقا ربطش به صنعت فیلمسازی رو میفهمید. جمله اول با اینکه چند ماه قبل نوشته شده دقیقا جوابی ـه به این حرف شما. اون موقع کیج تریلری دیده بود و میگفت این تریلر رو با ناتال یا کینکت نمیشه ساخت و این علمی تخیلی ـه. این کل موضوع بود. حالا اینکه در اینده صنعت چه پیشرفتی میکنه بحثش جداست ولی اینجا قضیه واضح ـه. موشن کپچر گیم و سینما رو نمیشه از هم جدا کرد. موشن کپچر ساخته شده برای ضبط حرکات و انتقال اون بر روی مدل گرافیکی چه در گیم چه در سینما.
ضمنا شما خیلی زیرکانه اومدی و قضیه اسکن انگشت رو کوچک جلوه دادی در صورتی که دروغ دروغ ـه و یک مساله کوچک از نظر شما ممکنه از نظر کس دیگه کل تیزر رو زیر سوال ببره همونطور که یه بازیساز بدبختی که سابقه کار با اخرین تکنولوژی موشن کپچر رو داره تریلر رو دید و فهمید دروغ ـه ولی عشاق مایکرو هم چشمشون بسته بود و هم گوششون و کل فکرشون سایز دماغ طرف بود.
در مورد عکس هایی هم که گذاشتید این اسکن قبلا هم بوده و شما اگر موشن کپچر فیلم ها رو نگاه کنید حرکات دست و پا رو اکثرا بدون مارکر میگیرن و این حرکات ریز هستن(مثل میمیک چهره) که نیاز به مارکر الکتریکی یا نوری لیزری دارن که نه کینکت و نه وسیله دیگه ای (حداقل با این محدوده قیمت) توانایی انجام این کار رو نداره. بحث سر اسکن لبه زیر انگشت ـه نه بالا پایین پریده جلوی دوربین. و ضمنا توانایی تفکیک اسکیت از پسره هم یک مورد دیگه .(البته انتظار ندارم شما قبول کنید).

البته ببخشید وارد بحث شما میشم
من خودم از کینکت بدم میاد و تقریبا مثل Cage می خوان این موشن ها از ضحنه بازی حذف بشن :d

اما به خارج از حرف های Cage ، موشن کپچر Kinect اصلا قرار نیست حرکات با دقت یه فیلم رو انجام بده ! موشنش به در همین حد عالی هست که بتونه سریع حرکات رو ضبط و رو کارکتر بندازه ! فکر می کنم حداقل این چیز کمی نباشه (بر خلاف Eye Toy که فقط ضربه رو تشخیص میداد) اگه پیشرفت کنه مطمئنا چند سال دیگه به Motion Capture هم میرسه (که البته خود Motion Capture هم عوض میشه)
در مورد انگست هم وقتی تو دانشگاه استمفورد بهش اضافه می کنن ، فکر نکنم کار سختی باشه که همینو وارد بازی کنن که با توجه به پهنایی که گفتن ، خیلی از قابلیت ها رو به مرور با استفاده از همین هکر اضافه می کنه ! اتفاقا سیاست خوبی هست ، چون خودش میتونست اینا رو اضافه کنه ، اما با این حرکتش کلی آدم خلاق میرن تو استودیو ! تا اینجا فکر نمی کنم مایکروسافت دروغ گفته باشه ! همه چیز هایی که گفته رو داره اضافه می کنه ! (فقط اسکن پشت انگشت رو شک دارم)
به هر حال همین که انگشت رو بشناسه میشه باهاش Windows رو کنترل کرد که به نظر من بهتره !
اما برای بازی حداقل این نسل به نظرم فعلا چیز جالبی ندیدم ازش ! ولی ورژن های بعدیش مطمئنا خیلی بهتر و عالی تر میشن ! ولی همش به درد بازی نمی خوره !

He explains that the ability to take pictures and than map images into a game is possible, but not to the extent that the Natal promo video would like us to believe. "We are in the industry; we know what's feasible and what's not.
بعد شما میگی کیج گفته اسکن نشدنی ـه. یعنی تو روز روشن داری برعکس ترجمه میکنی و واقعیت رو اونطوری که دوست داری عوض میکنی. کیج میگه اسکن و گرفتن عکس شدنی ـه (برعکس حرفی که شما ازش نقل قول کردی) ولی نه در حدی که در این ویدئو دیدیم. میگه ما در صنعت هستیم (مشخصه که کیج در گیم و موشن کپچر تخصص داره نه در تراشکاری صنعتی) و میدونیم چی امکان پذیره و چی نه.
الان منتظر پست جدید شما و برگشتن به نقطه قبلی هستم. فکر کنم الان نوبت رد کردن تریلره چون تو قبلی تاییدش کردید و گفتید میشه. بهرحال سیستم یکی در میون ـه و سختیهایی که داره.

ببین در هر صورت تو تبلیغه هر پروداکتی بخوای نخوای تا حدی بزرگنمایی میشه که ممکنه بازم تا حدی از واقعیت دور باشه. مثلا تو تبلیغه کفشه نایکه بسکتبال یارو 15 متر میپره هوا. خب معلومه این بزرگنمایه. ممکنه همون کفش بهترین کفشه بسکتبال هم باشه.
در هر صورت تو تبلیغاته کینکت بزرگنمایی شده شکی توش نیست ولی فکر کنم تا همین جایه کار هم کینکت خودشو خوب ثابت کرده. حالا اینکه یه عده بیان بگم نه ما دقیقا همون چیزی رو میخوایم که تو تبلیغات دیدیم مشخصه دنباله بهونه هستن یا عیب و ایراد گذاشتن. مثله اینکه یارو بگه اگه کفشه نایک 15 متر نپره یعنی شرکته نایک دروغگویه و کفششم بدردنخوره!!!
اون چیزایی هم که تو تبلیغاته کینکت بود تا حده زیادش امکان پذیر شده و یا خواهد شد و اینکه یکی به اسکنه چهار تا انگشت و جسمه پشتش گیر بده مشخصه دنباله بهونه هست. همین دیوید کیج هم بعد از عرضه کینکت فکر کنم به این نتیجه رسیده باشه که زیاد در موردش حرف نزنه.

دوباره برگشتیم سر جای اول و اینکه میشه انجام داد. تو پست قبلی توهم بود و نمیشد الان دوباره میشه احتمالا در پست بعدی دوباره میشه توهم و هرکسی از الکترومغناطیس سر در نمیاره توهم زده و همینطور یکی در میون تا اخر ادامه میدیم.
fact: امروز هم نمیشه اون کار ها رو انجام داد. نمیتونه اسکیت رو از پشت انگشت اسکن کنه و نمیتونه بین اسکیت و انسان به اون صورت که در ویدئو دیدیم تفاوت قائل بشه.

منظور از منتقد یعنی مخالفین نظر شما و هر کسی که اینطور فکر نمیکنه نه نویسنده های سایتها و منتقدین رسمی. بهتر بود بجای منتقد مخالف مینوشتم. اون جمله یعنی همه مخالفین دارن این حرف رو میزنن که شما قبول نمیکنی ولی جای دیگه دوباره همون حرف مخالفین(منتقدینتون) رو تکرار میکنی.

کجا همچین چیزی گفته؟
این لینک حرفش

کوروش جان آنچیزی که باید میگفتم گفتم ، بقیه هم نفری یه دیکشنری بقل دستشون هست منابع هم هست ، تریلرها هم هستن و ... میشینن ، میخونن و نظر میدن ! من هم وقتم زیادی نکرده که مدام حرفهای تکراری شما رو جواب بدم ! برام هم هیچ فرقی نمیکنه که شما قانع بشی یا نشی فقط این مهم بود که اونهایی که واقعاً میخوان بدونن واقعیت مسأله چیه ، الان میدونن . دیگه باقیش مهم نیست !

شما هم دوست ندارین تو بحث کم بیارین ، کاملآ مشخصه و من هم درکتون میکنم و بنابر این ادامه نمیدم ( البته اگر بذارین !! ) ضمناً سعی نکنید برای تغییر دادن نتیجه بحث من رو روانی معرفی کنید و نظرهای من رو مثلاً متضاد نشون بدید و ... ! حرف تو دهن بقیه نذارین تا بعدش اونجور که دلتون خواست حرفتون رو به کرسی بشونید ! اینها رو برای خودتون میگم ! اینجا یه فروم بازی ـه و با این جور کارها خیلی اتفاق خاصی نمی افته ولی تو زندگی واقعی همین رفتارها میتونه مشکل ساز بشه !

این تیکه رو هم فقط جهت اطلاع میگم چون انگار بهش توجه نکردین :

Screen%20shot%202010-12-09%20at%2011.29.48%20AM.png
MIT's Kinect Hack Tracks All Ten Fingers Simultaneously
کار همین بر و بچه های MIT هست ها ، نه بقال سر کوچه !​

وقتی کینکت میتونه 10 تا انگشت با شکلهای متفاوت و فاصله خیلی کم از هم رو براحتی تشخیص بده و ردیابی کنه و با هم قاطی نکنه میشه نتیجه گرفت که فهمیدن تفاوت بین اسکیت و دست انسان بسیار بسیار براش ساده تر هست !

یعنی اینکه fact شما هم بجز قسمت « نمیتونه اسکیت رو از پشت انگشت اسکن کنه » ( که خودم گفتم تو این تاپیک ) یه چیزی خیلی بی پایه و اساس و من در آوردی هست ! همین پایینیه رو میگم :

این هم برای دوستانی که نتونستن پستهای مثلآ متضاد بنده رو بخونن ( 1-2-3 )

دیگه منتظر نباشین چون وقتی توی بحث کسی حرف جدیدی برای زدن نداشته باشه ، اون بحث رو تموم شده میدونم ! ;)

:::::::::::::::::::::::

mehdihoo@

واقعا فیزیک خوندین شما!
پ.ن: بی خیال ، + فکر کنیم ، احتمالا عصبانی بودین...

انقدر تابلو خالی بستم !؟ هـــــــیچ عیبی نداره ! شما به بزرگی خودت ببخش ! :)

ویرایش : من چیزی رو تحریف نکردم !

اوکی پس شما دست پیش میگیری که پس نیفتی. راحت باش. شما فکر کن من کم میارم در مقابل شما و میخوام حرفم رو به کرسی بنشونم. جالب این که تاحالا من بودم که میگفتم حرف در شما اثر نداره و حالا اومدی اینو به من میگی. تو روز روشن حرف تو دهن کیج میزاری یک جمله کلیدی از مصاحبه رو وارونه ترجمه میکنی و وقتی لینک مصاحبه رو میدم و میگم اینطور نگفته بلافاصله میگی من تو دهن شما حرف گذاشتم LOL
اتفاقا من قبل از این هم میدونستم شما در اسمون ریسمون کردن و پیچوندن تخصص داری و بر اساس پستهاتون حدس میزدم عادت داری مشکلات خودت رو با فرافکنی به بقیه نسبت بدی. یک سری جملات کلیشه ای هم یاد گرفتی که بجای جواب در پستت مینویسی که مثلا در زندگی عادی مواظب باش و اینا ولی دوستانه میگم شما مواظب باش در زندگی عادی اینقدر تابلو دروغ نگی و مثل این مصاحبه که لینکش رو در پست قبلی دادم واقعیت رو تحریف نکنی و سفسطه هم نکن چون ممکنه طرف تحملش کمتر از من باشه و شما هم دم دستش باشی. دوستانه گفتم ;)
دیگه با شما بحثی ندارم و شما هم تا زمانی که تحریف واقعیت رو قبول نکردی حق ادامه بحث با من رو نداری اگه در این زمینه پست بدی پاک میشه.
خوش باشی.

Cage در مورد Image map حرف زده ( که با 3D scanner فرق داره ) و گفته که چنین چیزی ممکنه در بازی ها ! الان این یعنی کیج گفته Kinect میتونه اسکن بکنه ؟ اگر گفته نشون بدید کجاش ؟ من کجای واقعیت رو تحریف کردم ؟ اگر جواب ندادم برای این بود که شما زحمت یک بار تحقیق در این باره رو هم بخودتون ندادین !

اگر باز هم فکر میکنید چیزی تحریف شده شما لطف کن یک بار دیگه این دو تا جمله رو ترجمه کن و من رو به راه راست برگردون ! ممنونم که دوستانه راهنماییم میکنید !

آخرین ویرایش:
کینکت همون PS Eye هست :-o

اینجاس که میگن طرف فرق ا... رو از گوشکوبیده نمیتونه تشخیص بده
منظورم دیوید هست ها یه وقت نیاید بگید توهین کردی

کوروش جان آنچیزی که باید میگفتم گفتم ، بقیه هم نفری یه دیکشنری بقل دستشون هست منابع هم هست ، تریلرها هم هستن و ... میشینن ، میخونن و نظر میدن ! من هم وقتم زیادی نکرده که مدام حرفهای تکراری شما رو جواب بدم ! برام هم هیچ فرقی نمیکنه که شما قانع بشی یا نشی فقط این مهم بود که اونهایی که واقعاً میخوان بدونن واقعیت مسأله چیه ، الان میدونن . دیگه باقیش مهم نیست !

شما هم دوست ندارین تو بحث کم بیارین ، کاملآ مشخصه و من هم درکتون میکنم و بنابر این ادامه نمیدم ( البته اگر بذارین !! ) ضمناً سعی نکنید برای تغییر دادن نتیجه بحث من رو روانی معرفی کنید و نظرهای من رو مثلاً متضاد نشون بدید و ... ! حرف تو دهن بقیه نذارین تا بعدش اونجور که دلتون خواست حرفتون رو به کرسی بشونید ! اینها رو برای خودتون میگم ! اینجا یه فروم بازی ـه و با این جور کارها خیلی اتفاق خاصی نمی افته ولی تو زندگی واقعی همین رفتارها میتونه مشکل ساز بشه !

این تیکه رو هم فقط جهت اطلاع میگم چون انگار بهش توجه نکردین :

Screen%20shot%202010-12-09%20at%2011.29.48%20AM.png
MIT's Kinect Hack Tracks All Ten Fingers Simultaneously
کار همین بر و بچه های MIT هست ها ، نه بقال سر کوچه !​

وقتی کینکت میتونه 10 تا انگشت با شکلهای متفاوت و فاصله خیلی کم از هم رو براحتی تشخیص بده و ردیابی کنه و با هم قاطی نکنه میشه نتیجه گرفت که فهمیدن تفاوت بین اسکیت و دست انسان بسیار بسیار براش ساده تر هست !

یعنی اینکه fact شما هم بجز قسمت « نمیتونه اسکیت رو از پشت انگشت اسکن کنه » ( که خودم گفتم تو این تاپیک ) یه چیزی خیلی بی پایه و اساس و من در آوردی هست ! همین پایینیه رو میگم :

این هم برای دوستانی که نتونستن پستهای مثلآ متضاد بنده رو بخونن ( 1-2-3 )

دیگه منتظر نباشین چون وقتی توی بحث کسی حرف جدیدی برای زدن نداشته باشه ، اون بحث رو تموم شده میدونم ! ;)

:::::::::::::::::::::::

mehdihoo@

انقدر تابلو خالی بستم !؟ هـــــــیچ عیبی نداره ! شما به بزرگی خودت ببخش ! :)

اوکی پس شما دست پیش میگیری که پس نیفتی. راحت باش. شما فکر کن من کم میارم در مقابل شما و میخوام حرفم رو به کرسی بنشونم. جالب این که تاحالا من بودم که میگفتم حرف در شما اثر نداره و حالا اومدی اینو به من میگی. تو روز روشن حرف تو دهن کیج میزاری یک جمله کلیدی از مصاحبه رو وارونه ترجمه میکنی و وقتی لینک مصاحبه رو میدم و میگم اینطور نگفته بلافاصله میگی من تو دهن شما حرف گذاشتم LOL
اتفاقا من قبل از این هم میدونستم شما در اسمون ریسمون کردن و پیچوندن تخصص داری و بر اساس پستهاتون حدس میزدم عادت داری مشکلات خودت رو با فرافکنی به بقیه نسبت بدی. یک سری جملات کلیشه ای هم یاد گرفتی که بجای جواب در پستت مینویسی که مثلا در زندگی عادی مواظب باش و اینا ولی دوستانه میگم شما مواظب باش در زندگی عادی اینقدر تابلو دروغ نگی و مثل این مصاحبه که لینکش رو در پست قبلی دادم واقعیت رو تحریف نکنی و سفسطه هم نکن چون ممکنه طرف تحملش کمتر از من باشه و شما هم دم دستش باشی. دوستانه گفتم ;)
دیگه با شما بحثی ندارم و شما هم تا زمانی که تحریف واقعیت رو قبول نکردی حق ادامه بحث با من رو نداری اگه در این زمینه پست بدی پاک میشه.
خوش باشی.

وقتی یک بازی اختصاصی مثلا اسکیت هست قطعا براش تعریف شده که فقط اجسامی که شکل اسکیت هست رو اسکن و اجسامی که ربطی به اسکیت رو نداره اسکن نکنه..

اسکن کردن فقط یکی از مواردی بود که بعضی ها بهش میخندیدن مواردی دیگری هم مثل نبودن تشخیص صدا ، لگ 2 ثانیه ای ، فضای 6 متری ، رنگ سیاه ، نور کم ، فروش کم ، موفقیت پایین و... بود که فعلا گویا کمتر اون افراد خندشون میگیره.

• Like
Reactions: Fratos

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or