ماکروسافت در حال کار بر روی بالا بردن دقت کینکت

гадюка

کاربر سایت
media

طی اطلاعات بدست امده از Eurogamer ماکروسافت در حال کار بر روی کنتلر حسی کینکت میباشد و قصد دارد که دقت ان را افزایش دهد.

گروهی که قرار است این کار را انجام دهد هم اکنون روی تکنولوژی جدیدی کار میکنند که به وسیله این تکنولوژی کینکت میتواند اطلاعات بیشتری را به Xbox360 انتقال دهد.

کابل انتقالی Kinect به XBox360 توانایی انتقال 35 مگابایت اطلاعات را در هر ثانیه را دارد که در حال حاضر فقط میتواند بین 15 تا 16 مگابایت را انتقال دهد.

همچنین در حال حاضر دوربین موجود در کینکت حرکات را با 30 فرم در ثانیه و وضوح تصویر 320x240 اسکن میکند که قرار است با عرضه این ابدیت وضوح تصویر به 640x480 افزایش پیدا کند.

همچنین با انجام این کار این کنترلر توانایی تشخیص حرکات انگشتهای دست را هم به دست خواهد آورد.

منیع:http://www.1up.com/news/microsoft-working-increase-kinect-accuracy

آخرین ویرایش:
من به عنوان یه بی طرف که هم PS3 داره و هم 360 ولی نه موو دارم نه کینکت باید بگم پست های MOSEN خیلی بهتر و علمی تره و اصلا سر در نمییارم که چرا بعضی از دوستان مثله کوروش داریوش خشایار و....اصلا قصد ندارن اشتباهات گذشته ی خودشون رو کتمان کنن خب بابا اون زمان که کینکت نیومده بود حق داشتید بهش شک داشته باشید اما الان که حی و حاضر جلوی چشاتونه پس برای چی الکی اشتباهات گذشته تون رو قبول نمیکنید یا به قول بعضی دوستان هنوزم باور دارید که ps eye همون کینکت هست:d

پست های MOSEN خیلی بهتر و علمی تره و اصلا سر در نمییارم که چرا بعضی از دوستان مثله کوروش داریوش خشایار و....اصلا قصد ندارن اشتباهات گذشته ی خودشون رو کتمان کنن :d
به این دلیل که کیج اومد گفت اون ویدئو تخیلیه....و اینجا هم کسی نیست که انتظار داشته باشه کینکت کریس آنجل باشه و بگه پشت انگشت های اون پسر چه خبره.ولی همین دوستان(خیلی بهتر و علمی تر!!) با تلاش فراوان،بحث رو از این مطلب میکشونن به جای دیگه تا جایی که شما فکر کردی که دارن میگن PS eye هم کینکته.
من که پست های کوروش و... رو دیدم واقعا موندم که دوستان با چه حوصله ای جواب این سفسطه ها رو دارن میدن.اینکه الان هم نمیان جواب بدن شکی نداشته باشید که واقعا در افتاد با سفسطه و مغلطه حال و حوصله میخواد.
یه کلام اون ویدئو تبلیغ و هایپ بود.چون بخشی از اون ویدئو از لحاظ سخت افزاری امکان پذیر نیست.حال هر چقدر نرم افزار میخواد پیشرفت کنه.

اصلا قصد ندارن اشتباهات گذشته ی خودشون رو کتمان کنن خب بابا اون زمان که کینکت نیومده بود حق داشتید بهش شک داشته باشید اما الان که حی و حاضر جلوی چشاتونه پس برای چی الکی اشتباهات گذشته تون رو قبول نمیکنید یا به قول بعضی دوستان هنوزم باور دارید که ps eye همون کینکت هست

عجبیه واقعا. شما شرم رو خوردید حیا رو قی کردید. تعجب میکنم برای طرفداری از کنسول یا دوست یا هرچیزی اینطور راحت دروغ میگی. شما لطف کن اون پستی رو که من گفتم کینکت همون ps eye ـه همینجا بزار تا بقیه ببینن.داستان هم نمیبافی دقیقا باید این جمله رو گفته باشم و شما به بقیه نشون بدی. واقعا ادمها به کجا میرسن.
به این دلیل که کیج اومد گفت اون ویدئو تخیلیه....و اینجا هم کسی نیست که انتظار داشته باشه کینکت کریس آنجل باشه و بگه پشت انگشت های اون پسر چه خبره.ولی همین دوستان(خیلی بهتر و علمی تر!!) با تلاش فراوان،بحث رو از این مطلب میکشونن به جای دیگه تا جایی که شما فکر کردی که دارن میگن PS eye هم کینکته.
من که پست های کوروش و... رو دیدم واقعا موندم که دوستان با چه حوصله ای جواب این سفسطه ها رو دارن میدن.اینکه الان هم نمیان جواب بدن شکی نداشته باشید که واقعا در افتاد با سفسطه و مغلطه حال و حوصله میخواد.
یه کلام اون ویدئو تبلیغ و هایپ بود.چون بخشی از اون ویدئو از لحاظ سخت افزاری امکان پذیر نیست.حال هر چقدر نرم افزار میخواد پیشرفت کنه.
دیگه کم کم اون توان لازم رو برای سرو کله زدن با این عزیزان رو از دست میدم. همینطوریش هم انرژی زیادی صرف بیدار کردنشون کردم ولی کسی که خودش رو بخواب زده نمیشه بیدار کرد. پیشنهاد میکنم شما هم بیخیال بشی. با این ملت تا زمانی که باب طبع کنسولیشون حرف بزنی اخر علم هستی ولی به حقیقت گویی که برسی دیگه هیچی حالیت نیست و طرف مقابلت میشه دانشمند.
اگه کسی باور نمیکنه میتونم عکس اعتبار ها و کامنت هایی رو که هنگام دادن اعتبار نوشتن رو براتون بزارم اینجا تا ببینید چه کسانی موقع اعتبار دادن چی گفتن و الان چی میگن.

مایکروسافت تقریبا چیزی رو که گفته بود بیرون داد، چه بتونه حرکات میکروسکوپی رو اسکن کنه و چه نتونه. اینرو ببینید. این ویدئو توسط یک شخص که کینکت رو "فی الواقع" خریده درست شده.
واقعا ارزش این ویدیو از کل بحث بالاتر چون خیلی گویاتره........... .
تو این ویدیو می بینیم که اکثر نکات تبلیغاتی کینکت تو واقعیت هم انجام شده(نقریبا 90 درصد)

ولی چند تا چیز انجام نشدن مثه: وقتی به دستگاه goodbye بگی کنسول خاموش بشه(که اینو میشه در آینده اضافه کرد).یا مثلا فعلا بیش از دو نفر نمیشه بازی کرد در صورتی که تو ویدیو تا 5 نفر هم هستن(که البته مایکرو گفته آپدیت خواهد داد)(البته شایدم نشه) یا مثلا یه بازی که توش یه یار به عنوان coop لاستیکای ماشین رو عوض می کنه که فعلا همچین بازی نداریم..... .

میمونه فقط یه مورد از بین این همه و این همه تبلیغ اون هم اسکن اسکیت از پشت انگشتان هستش.......... .(که البته اسکن بعضی اشیا تو ویدیوها هست ولی از پشت چیزی نه)

این مورد انجام نشده و مثه بقیه موارد نیس و فکر هم نکنم در آینده هم انجام بشه .......... .ولی اسکن هر 10 انگشت(نه فقط انگشتان دست راست)(قابل توجه مدیر محترم) تو ویدیوها اومده.... یا مثلا لگ کم دستگاه خیلی ها رو راضی کرده............ .

آیا فقط واسه این یه مورد که اسکیت از پشت انگشتا اسکن نمیشه باید کل دستگاه رو کوبید و حرفای عجیبی مثه اینکه هنوز لگ داره...."بره لگشو درست کنه" یا مثلا اینکه کلا مایکرو سافت دروغگو هستش یا مثلا اینکه با ps eye فرقی نداره رو باید زد؟؟؟؟؟
باید انصاف کرد دیگه......... .

فن هیچ کنسولی هم نیستم وقرار کینکت رو هم بخرم.......(جریان همون times و بوگاتی اینا:d:d)

من به عنوان یه بی طرف که هم PS3 داره و هم 360 ولی نه موو دارم نه کینکت باید بگم پست های MOSEN خیلی بهتر و علمی تره و اصلا سر در نمییارم که چرا بعضی از دوستان مثله کوروش داریوش خشایار و....اصلا قصد ندارن اشتباهات گذشته ی خودشون رو کتمان کنن خب
اینجا کلا شده مثه یه جایی که خیلی ها فقط پستاشون در راستای تخریب همدیگس....فقط میخوان با جوابشون روی اون یکی رو کم کنن هدف پذیرفتن چیزی یا رد اون نیس..... .

یه دستگاه فن سنج هم دارن همه تا یکی یه چیزی میگه میگه تو فنی.....:d

همه تاپیکا حالت جنگی شده..... .:d:d

.
.

آخرین ویرایش:
عجبیه واقعا. شما شرم رو خوردید حیا رو قی کردید. تعجب میکنم برای طرفداری از کنسول یا دوست یا هرچیزی اینطور راحت دروغ میگی. شما لطف کن اون پستی رو که من گفتم کینکت همون ps eye ـه همینجا بزار تا بقیه ببینن.داستان هم نمیبافی دقیقا باید این جمله رو گفته باشم و شما به بقیه نشون بدی. واقعا ادمها به کجا میرسن.

دادا من منظورم کلی بود در ضمن من اسم شما رو در برابر پست های محسن قرار دادم و جمله بعدیم که در مورد ps eye اصلا به شخص شما برنمیگرده.

دیگه کم کم اون توان لازم رو برای سرو کله زدن با این عزیزان رو از دست میدم. همینطوریش هم انرژی زیادی صرف بیدار کردنشون کردم ولی کسی که خودش رو بخواب زده نمیشه بیدار کرد. پیشنهاد میکنم شما هم بیخیال بشی. با این ملت تا زمانی که باب طبع کنسولیشون حرف بزنی اخر علم هستی ولی به حقیقت گویی که برسی دیگه هیچی حالیت نیست و طرف مقابلت میشه دانشمند.
اگه کسی باور نمیکنه میتونم عکس اعتبار ها و کامنت هایی رو که هنگام دادن اعتبار نوشتن رو براتون بزارم اینجا تا ببینید چه کسانی موقع اعتبار دادن چی گفتن و الان چی میگن.

اتفاقا شما اگه حرفتون حرف حساب بود همه قبول میکردن اما همون طور که کاملا مشخصه شما حتی به حرف هایی که خودتون میزنید هم مطمئن نیستید و گرنه هیچ کس از گفتن حرف حق توانش رو از دست نمیده و تا روزی که همه حرفش رو قبول کنن ساکت نمیشینه نمونه اش هم همین Mosen که تو تاپیک gt5 vs forza چه قدر سعی کرد حرفش رو بگه و خیلی ها مسخره اش کردن ولی حالا همه میبینن که gt5 چه گلی به سره ps3 زده.:))

همون یدونه اعتباری رو میگید که به این پست دادم ؟ انقدر پستتون نادر بود که دقیقاً یادمه چی گفتم تو اون اعتباری که بهتون دادم :

یه بار هم حرف دل ما رو زدید ! :دی

اونهم فقط بخاطر این تیکش « اگه کسی که 7 میسازه استاده اونی که 9.5 میسازه دیگه حتما خود خداست. » نه حرفی از عالم هستین و آخرشین زدم و نه میزنم ! دانشمند هم نبودم و نیستم ولی وقتی یک همچین جمله ای رو میبینم واقعاً نمیدونم چی بایست بگم :

اینکه بگیم مادون قرمز نمیتونه عبور کنه و نیاز به یک موج الکترومغناطیس مثل x داریم علم ـه؟ (اها پس مادون قرمز الکترو مغناطیس نیست)

پس خواهشاً بحث های بی ربط رو نیارید وسط چون واقعاً با 100 تا عکس و نشون دادن 100 باره اعتباری که به شما دادم هیچ چیزی رو تغییر نمیتونید بدید !

پستهام هم خدا رو شکر هستن هر کی بخواد میخونه و تصمیمش رو میگیره که تناقض داره ، تناقض نداره ، درسته ، غلطه ، سفسطه هست ، سفسطه نیست و . . . که البته یک مورد از این تناقض ها رو هم نتوسنتید نشون بدید ! لااقل برای بار آخر یک لیست درست و کامل از این تناقضها رو نشون بدید البته بدون تیکه پاره کردن پاراگراف ها و عوض کردن منظور واقعی بنده ، که در پستهای قبلیتون به کرات انجام دادید !

اتفاقا شما اگه حرفتون حرف حساب بود همه قبول میکردن اما همون طور که کاملا مشخصه شما حتی به حرف هایی که خودتون میزنید هم مطمئن نیستید و گرنه هیچ کس از گفتن حرف حق توانش رو از دست نمیده و تا روزی که همه حرفش رو قبول کنن ساکت نمیشینه نمونه اش هم همین Mosen که تو تاپیک gt5 vs forza چه قدر سعی کرد حرفش رو بگه و خیلی ها مسخره اش کردن ولی حالا همه میبینن که gt5 چه گلی به سره ps3 زده.
اره عزیزم شما راست میگی. اوکی؟ مشکل دیگه ای نیست؟
نه حرفی از عالم هستین و آخرشین زدم و نه میزنم !
الان باید ادبیات فارسی درس بدم. اگه مخاطب اون جمله rover بود مینوشتم اگر شما باور نمیکنی نه اینکه بنویسم اگر کسی باور نمیکنه و ضمنا در این رزولوشنی که من دارم میبینم بعد از پایان جمله ای که مخاطبش rover بود(بعد از کلمه دانشمند) به وضوح دیده میشه که اینتر زدم و در اون سطر ادامه ندادم. در ادبیات فارسی این یعنی صحبتم با کاربر تموم شده و عالم و دانشمند بودن دیگه به جمله بعدی ربط پیدا نمیکنه. من نگفتم شما به من گفتی دانشمند و عالم. گارتال به شما گفت علمی حرف میزنید و این برای این بود که به بقیه نشون بدم کسی که علمی حرف میزنه (بقول گارتال البته) وقتی به نفعشه ذوق میکنه و وقتی به ضررش به هیچ وجه قبول نمیکنه. دیگه از این واضح تر نمیتونم توضیح بدم.
دانشمند هم نبودم و نیستم ولی وقتی یک همچین جمله ای رو میبینم واقعاً نمیدونم چی بایست بگم :
نمیدونم شاید اشتباه از من و کل اینترنت باشه. اتفاقا وقتی اون جمله رو دیدم با تعجب رفتم یه سرچی کردم تا ببینم چطور کسی که بقول خودش در بهترین دانشگاه کشور 5 سال فیزیک خونده هنوز نمیدونه مادون قرمز جزو امواج الکترو مغناطیس ـه. ولی خوب همون اولین سرچ نشون میده که هست و بقیه اش نیاز به توضیح نداره.
در مورد سفسطه هم که دیگه قراره با شما بحث نکنم شما اگر مشتاق هستید رجوع کنید به پستی که از گارتال پرسیدم " به اینها میگی علمی و..."
بدون تیکه پاره کردن پاراگراف ها و عوض کردن منظور واقعی بنده ، که در پستهای قبلیتون به کرات انجام دادید !
این دیگه شاهکار بود. بالاخره معلوم نشد نتونستم تناقض نشون بدم یا با استفاده از تیکه پاره کردن نشون دادم؟ LOL

الان باید ادبیات فارسی درس بدم. اگه مخاطب اون جمله rover بود مینوشتم اگر شما باور نمیکنی نه اینکه بنویسم اگر کسی باور نمیکنه و ضمنا در این رزولوشنی که من دارم میبینم بعد از پایان جمله ای که مخاطبش rover بود(بعد از کلمه دانشمند) به وضوح دیده میشه که اینتر زدم و در اون سطر ادامه ندادم. در ادبیات فارسی این یعنی صحبتم با کاربر تموم شده و عالم و دانشمند بودن دیگه به جمله بعدی ربط پیدا نمیکنه. من نگفتم شما به من گفتی دانشمند و عالم. گارتال به شما گفت علمی حرف میزنید و این برای این بود که به بقیه نشون بدم کسی که علمی حرف میزنه (بقول گارتال البته) وقتی به نفعشه ذوق میکنه و وقتی به ضررش به هیچ وجه قبول نمیکنه. دیگه از این واضح تر نمیتونم توضیح بدم.

کوروش جان هر کسی یک مانیتوری داره و هر مانیتوری یک عرضی . من پست شما رو این شکلی میبینم که عکسش رو میذارم نه خبری از اینتر هست و نه اسپیس :

60znos1l641ab3djyae1.jpg

دلیل نمیشه اگر نظرم با شما در مورد اون پستتون یکی بود 70% دیگه پستهایی که تا الان ازتون دیدم و به نظرم درست نیستن رو قبول کنم ! حرفی هم داشته باشم برای زدن میزنم منتظر نیستم بقیه یه چیزی بگن تا بعد من ذوق کنم ! از من گذشته ... هر جا حرفی داشتم برای زدن خودم گفتم !

نمیدونم شاید اشتباه از من و کل اینترنت باشه. اتفاقا وقتی اون جمله رو دیدم با تعجب رفتم یه سرچی کردم تا ببینم چطور کسی که بقول خودش در بهترین دانشگاه کشور 5 سال فیزیک خونده هنوز نمیدونه مادون قرمز جزو امواج الکترو مغناطیس ـه. ولی خوب همون اولین سرچ نشون میده که هست و بقیه اش نیاز به توضیح نداره.

خلاصه و مختصر بخوام بگم مشکل از شما و برداشتتون هست ! هر چقدر میخونم اون قسمت رو متوجه نمیشم چرا به همچین مشکلی برخوردید مگر اینکه ندونید در فیزیک واژه « نور » رو برای نواحی فروسرخ ( مادون قرمز ) یا فرابنفش هم بکار میبرن و معنایی فراتر از نور قابل مشاهده توسط چشم انسان داره ، این یک چیز مرسومی هست ولی وقتی بخوایم در مورد نواحی دورتر از ناحیه بینایی صحبت کنیم اغلب از واژه « پرتو الکتورمغناطیس » استفاده میکنیم ! من هم همین کار رو کردم از روی عادت ! این هم برای اینکه مطعن شین این یک کار مرسوم هست .

در مورد سفسطه هم که دیگه قراره با شما بحث نکنم شما اگر مشتاق هستید رجوع کنید به پستی که از گارتال پرسیدم " به اینها میگی علمی و..."

این دیگه شاهکار بود. بالاخره معلوم نشد نتونستم تناقض نشون بدم یا با استفاده از تیکه پاره کردن نشون دادم؟ LOL

اون پست رو خوندم . هیچ کدوم از پست های من با هم تناقض ندارن ! اما شما با تکه کردن جملاتی که من نوشتم وانمود کردین که دارن ! منظورم رو واضح گفتم ! یعنی :

«با استفاده از تیکه پاره کردن جملاتم اونها رو متناقض جلوه دادین!»

من عادت دارم مطالبم رو بخش به بخش و در قالب پاراگراف جدا کنم و محتوای جملات اون پاراگراف در ارتباط هستن با هم ! هر وقت تناقضهایی که میگین در قالب پاراگراف به پاراگراف نشون دادین قابل بحث هستن در غیر اینصورت هم اون اتهام هایی که زدین رو به رسمیت نمیشناسم !

کوروش جان هر کسی یک مانیتوری داره و هر مانیتوری یک عرضی . من پست شما رو این شکلی میبینم که عکسش رو میذارم نه خبری از اینتر هست و نه اسپیس :

60znos1l641ab3djyae1.jpg

دلیل نمیشه اگر نظرم با شما در مورد اون پستتون یکی بود 70% دیگه پستهایی که تا الان ازتون دیدم و به نظرم درست نیستن رو قبول کنم ! حرفی هم داشته باشم برای زدن میزنم منتظر نیستم بقیه یه چیزی بگن تا بعد من ذوق کنم ! از من گذشته ... هر جا حرفی داشتم برای زدن خودم گفتم !

خلاصه و مختصر بخوام بگم مشکل از شما و برداشتتون هست ! هر چقدر میخونم اون قسمت رو متوجه نمیشم چرا به همچین مشکلی برخوردید مگر اینکه ندونید در فیزیک واژه « نور » رو برای نواحی فروسرخ ( مادون قرمز ) یا فرابنفش هم بکار میبرن و معنایی فراتر از نور قابل مشاهده توسط چشم انسان داره ، این یک چیز مرسومی هست ولی وقتی بخوایم در مورد نواحی دورتر از ناحیه بینایی صحبت کنیم اغلب از واژه « پرتو الکتورمغناطیس » استفاده میکنیم ! من هم همین کار رو کردم از روی عادت ! این هم برای اینکه مطعن شین این یک کار مرسوم هست .

اون پست رو خوندم . هیچ کدوم از پست های من با هم تناقض ندارن ! اما شما با تکه کردن جملاتی که من نوشتم وانمود کردین که دارن ! منظورم رو واضح گفتم ! یعنی :

«با استفاده از تیکه پاره کردن جملاتم اونها رو متناقض جلوه دادین!»

من عادت دارم مطالبم رو بخش به بخش و در قالب پاراگراف جدا کنم و محتوای جملات اون پاراگراف در ارتباط هستن با هم ! هر وقت تناقضهایی که میگین در قالب پاراگراف به پاراگراف نشون دادین قابل بحث هستن در غیر اینصورت هم اون اتهام هایی که زدین رو به رسمیت نمیشناسم !

جواب دادن به بقیه مطالب تکرار مکررات ـه که دیگه حوصله اش رو ندارم و شما راست میگی. ok?
فقط اون عکسی که گذاشتی من هم عکس چیزی که نوشتم رو پیوست میکنم تا شما ببینی که enter زدم و اومدم پایین. ضمنا جمله نشون میده مخاطب عوض شده و ربطی به موضوع بالاترش نداره
اگه قابل مشاهده نیست بگو تا جای دیگه اپلود کنم.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    62.5 KB · مشاهده: 11

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or