ماکروسافت در حال کار بر روی بالا بردن دقت کینکت

гадюка

کاربر سایت
media

طی اطلاعات بدست امده از Eurogamer ماکروسافت در حال کار بر روی کنتلر حسی کینکت میباشد و قصد دارد که دقت ان را افزایش دهد.

گروهی که قرار است این کار را انجام دهد هم اکنون روی تکنولوژی جدیدی کار میکنند که به وسیله این تکنولوژی کینکت میتواند اطلاعات بیشتری را به Xbox360 انتقال دهد.

کابل انتقالی Kinect به XBox360 توانایی انتقال 35 مگابایت اطلاعات را در هر ثانیه را دارد که در حال حاضر فقط میتواند بین 15 تا 16 مگابایت را انتقال دهد.

همچنین در حال حاضر دوربین موجود در کینکت حرکات را با 30 فرم در ثانیه و وضوح تصویر 320x240 اسکن میکند که قرار است با عرضه این ابدیت وضوح تصویر به 640x480 افزایش پیدا کند.

همچنین با انجام این کار این کنترلر توانایی تشخیص حرکات انگشتهای دست را هم به دست خواهد آورد.

منیع:http://www.1up.com/news/microsoft-working-increase-kinect-accuracy

آخرین ویرایش:
چقدر خوبه که هر از چند گاهی فنبوی های عزیز کسانی که چشمشون بستس! عشاق بیلی با سونی:دی پیدا شن!
یا حداقل بعضی افرادی که کله پستاشون تو من درست میگم همه اشتباه میکنن خلاصه شده مشخص شن

چقدر خوبه که هر از چند گاهی فنبوی های عزیز کسانی که چشمشون بستس! عشاق بیلی با سونی:دی پیدا شن!
یا حداقل بعضی افرادی که کله پستاشون تو من درست میگم همه اشتباه میکنن خلاصه شده مشخص شن

به اندازه کافی اینجا اخبار مدارک موجوده که بشه حرف حق رو براحتی از از حرف مفت تشخیص داد.

فریدون برعکس تنها چیزی که جمیعا درش اتفاق نظر داشتن فروش بسیار خوبش بود! کلا وقتی مایکروسافت با کمک این وسیله و تبلیغات وحشتناکش کنسول رو Relaunch کرده نمیشد انتظار چیزی غیر از این داشت.

کینکت هنوز مشکل لگش رو کامل برطرف نکرده بعد شما امدی میگی هرچیزی که توی ان تریلر بود (که کیج بهش گفت نمایش علمی تخیلی!) رو به واقعیت تبدیل کرده؟
کلا مثل اینکه گیر شما به این دستگاه ریشه ای هست!
یه پست نشد از شما در مورد این وسیله ببینیم متلکی نپرونی...
تو هر تاپیک در مورد این وسیله نشد شما یه بار نخوای این دستگاه رو بی مصرف جلوه بدی!
هنوز هم پستاتون هست که میگفتین کینکت همون ps eye هست !

آخرین ویرایش:
این پرسشتون پیرو همون منطقی که میگه " هر وقت مجله Time رو ورق زدی در موردش نظر بده ست" دیگه ؟

نه میخوام ببینم این همه توی فروم ملت خودشون رو میکشن براش، آیا استفاده هم می کنن ازش یا فقط چون مال مایکروسافت باید سینه زد براش؟

خیلی راغبم نظر شما رو در مورد کینکت بدونم اگه مال سونی بود!!!
اطمینان دارم اونموقع نظرتون دربارش + بود ولی حالا...

خیر با این بازی های فعلیش هیچ ارزش برام نداشت. من Move هم دارم اما از همون زمان عرضه ـش تا الان دیگه دست بهش نزدم، چون فعلاً بازی هاش به درد من نمی خوره. وقتی چندتا بازی درست حسابی مثل Killzone 3 و ... براش عرضه شد اونوقت دوباره میرم سراغش.

آخرین ویرایش:
نه میخوام ببینم این همه توی فروم ملت خودشون رو میکشن براش، آیا استفاده هم می کنن ازش یا فقط چون مال مایکروسافت باید سینه زد براش؟

خیلی راغبم نظر شما رو در مورد کینکت بدونم اگه مال سونی بود!!!
اطمینان دارم اونموقع نظرتون دربارش + بود ولی حالا...

یه سوال برای من پیش اومده، کلا تو سایت چند نفر Kinect خریدن و استفاده کردن تا الان؟

من که کینکت خریدم.:d هر کی میگه لگ داره خالی بسته. اصلا لگ نداره. حداقل تو کینکت ادونچر. تو بازی هایی مثل فیتنس یوبی هم دقتش شدیدا قابل تحصینه. تنها مشکلی که داره اینه که وقتی میپرم از تو کادر میرم بیرون که واقعا رو اعصابه.
تشخیص صداش چه با صدای من چه با صدای یه افغانی چه یه تازه زبون باز کرده کار میکنه. توی بازی میتونه خیلی کارایی داشته باشه.
تنها چیزی که تشخیص نمیده وفتی دست به سینه وایمیسی قاط میزنه . انگشتها رو هم تشخیص نمیده وگرنه وقتی خودت حرف میزنی آواتار تو بازی هم دهنش باز میشه. مایکرو هم وقتی بگه این کارو میکنه میکنه چون بازیهایی که تا حالا داده بیرون هیچکدوم نیازی به تشخیص انگشتهای دست نداشتن حتما لازم ندیدن اول کار یه چیز غیر پخته بدن بیرون.

یه سوال برای من پیش اومده، کلا تو سایت چند نفر Kinect خریدن و استفاده کردن تا الان؟
من هم move دارم و هم kinect.اول هم بگم که اصلا نه فن بوی هستم نه اینکه طرفداره کنسول خاصی با هر دو حال میکنم اما باید بگم مقایسه Move و کینکت خنده داره کینکت واقعا یه تکنولوژی جدبد و عجیب هستش در نگاه اول کسی نبوده که ببینه و متعجب نشه از خودم گرفته تا یه ادم 60 ساله این در مورد مقایسه بود که دیگه دوستان لطف کنند move رو با wii مقایسه کنند چون کینکت در سطح دیگه ای هستش
در رابطه با تاخیر هم باید بگم که تاخیری که اذیت کنه من تا حالا ندیدم کسانی هم که میگن نمیتونه کینکت انگشت هارو تشخیص بده یا با حرکت لبها مشکل داره پیشنهاد میکنم یه نیگا به Your Shape Fitness Evolved بکنن در این برنامه(بازی نیس به نظرم) قابلیتهای کینکت بیشتر از هر بازیه دیگه مشخص میشه هر 5 انگشت بطور مجزا نشون داده میشه و حرکتهای کوچیک نه اما بازو بسته شدنه انگشتا و مثلا نشون دادن حالت V کاملا قابل تشخیص هست برا دستگاه.

دلیل نمیشه. مثلا بوگاتی ویرون نداره ولی علتی نداره طرفدارش نباشم; یا اینکه سهام داره Boeing نیستم ولی طرفدار محصولاتش هستم.
درکل مخالف طرفداری کورکورانه م واینکه بگیم " اونهائی که نداره، خفه" اصلا جالب نیست.

هنوز دو تا بازی درست و حسابی برای این دو تا نیومده که ادم تست کنه ببینه کدومش بهتر هست بر فرض یک بازی که انحصاری نیست برای این دو ساخته بشه تست بشه (البته دقیق نمیدونم میشه یا نه ) ان موقع نظر دادن واجب است به به . کثرالله امثالکم و من الله و توفیق . متفکرون ال متحیرون :d

آخرین ویرایش:

قبل از عرضه GT5 چند نفر واقعا اون رو از نزدیک بازی رو مورد بررسی قرار داده بودن؟(مثلا بتا تستر بودن؟)

قبل از عرضه GT5 چند نفر واقعا اون رو از نزدیک بازی رو مورد بررسی قرار داده بودن؟(مثلا بتا تستر بودن؟)
نه آخه یه عده هستن جدا شاید تا ابد نه کینکت بخرن نه موو!
اما علاقه به بحث دارن!:دی
کافیه یه تاپیک باشه به ربط کوچیکی به این چیزا داشته باشه سریعا ترول باران میشه!
الان عنوان تاپیک رو بخونی تعجب میکنی از این بحثا!
الانم که به فیزیک و چقدر فیزیک خوندیم رسیده:دی

کلا برای منم سوال پیش اومده که شما بازی هایی که تو امضات گزاشتی رو بازی کردی که پایینش گفتی

Bomb after bomb, after bomb, after bomb, after bomb
:))
:)):))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or