ماکروسافت در حال کار بر روی بالا بردن دقت کینکت

гадюка

کاربر سایت
media

طی اطلاعات بدست امده از Eurogamer ماکروسافت در حال کار بر روی کنتلر حسی کینکت میباشد و قصد دارد که دقت ان را افزایش دهد.

گروهی که قرار است این کار را انجام دهد هم اکنون روی تکنولوژی جدیدی کار میکنند که به وسیله این تکنولوژی کینکت میتواند اطلاعات بیشتری را به Xbox360 انتقال دهد.

کابل انتقالی Kinect به XBox360 توانایی انتقال 35 مگابایت اطلاعات را در هر ثانیه را دارد که در حال حاضر فقط میتواند بین 15 تا 16 مگابایت را انتقال دهد.

همچنین در حال حاضر دوربین موجود در کینکت حرکات را با 30 فرم در ثانیه و وضوح تصویر 320x240 اسکن میکند که قرار است با عرضه این ابدیت وضوح تصویر به 640x480 افزایش پیدا کند.

همچنین با انجام این کار این کنترلر توانایی تشخیص حرکات انگشتهای دست را هم به دست خواهد آورد.

منیع:http://www.1up.com/news/microsoft-working-increase-kinect-accuracy

آخرین ویرایش:
ببین در هر صورت تو تبلیغه هر پروداکتی بخوای نخوای تا حدی بزرگنمایی میشه که ممکنه بازم تا حدی از واقعیت دور باشه. مثلا تو تبلیغه کفشه نایکه بسکتبال یارو 15 متر میپره هوا. خب معلومه این بزرگنمایه. ممکنه همون کفش بهترین کفشه بسکتبال هم باشه.
عزیز من دوستان(منظورم شما نیست) میتونستن بیان توی اون تاپیک کیج بگن که:بله بله تابلوئه که تبلیغه و بزرگنمایی کردند.
گفتنننننننننننننننننند؟؟؟؟؟؟؟؟نه نگفتند.الان هم ته بحثشون یه ژست میگیرن که بله اون ویدئو تبلیغه.برمیگردن خونه اول و سپس یا علی!پیش به سوی خط مقدم!!!کوبوندن هر چی که کیج گفت و هر چی که ما دوست داریم تو دهنش بزاریم.چون ما کینکت را دوست داریم.
و در ادامه :نه خوب تبلیغه.... لوپ همچنان ادامه دارد.(چه این تاپیک و چه تاپیک های آینده)
من هم وقتم زیادی نکرده که مدام حرفهای تکراری شما رو جواب بدم ! برام هم هیچ فرقی نمیکنه که شما قانع بشی یا نشی فقط این مهم بود که اونهایی که واقعاً میخوان بدونن واقعیت مسأله چیه ، الان میدونن . دیگه باقیش مهم نیست!:)
شما حتما سعی کن که یه مطلب در مورد سوفسطائيان بخونی.جدی میگم.

آخرین ویرایش:
از وقتی این کینکت اومده 540 تا دایه مهربون تر از مادر پیدا کرده

کینکت انگشت ها رو اسکن کرد فردا فن های سونی میان میگن اگه راس میگه پلک چشم رو اسکن کنه
پلک چشم رو اسکن کنه میان میگن اگه راس میگه معده و اثنی عشر بازیکن رو تشخیص بده

کلا اصلا تابلو نیست موفقیت این دستگاه برای بعضیا ناخوشاینده

عملکردها در پستها کاملا تابلوئه
تمسخرهایی که عصبانیت پشتشون رو نمیتونن مخفی کنن به وضوح دیده میشه
واقعا متاسفم

به نظرم به جای انتقاد به فکر رقابت باشیم بهتره

ببخشید من یک مورد دیگه ای رو اضافه کنم
جناب کوروش شرمنده من با حرف شما مخالفتی ندارم اما این عادلانه نیست که اگر کسی با شما موافق نباشه شما از اختیاراتت استفاده شخصی بکنی

ممنون

• Like
Reactions: aliatlas
من نمیدونم بجز اسکن اسکیت برد( که اونم قابل اجراست فقط یه کم زمان میخاد ) کجای اون دمو علمی تخیلی بود که اینقدر قضیه رو بزرگش میکنن ؟؟؟

اتفاقا" همین یه مورد تنها نکته رئال این تکنولوژی برتر قرن هستش ؛ فروش ... :دی

اتفاقا با توجه به چیزهایی که ارائه کرده کاملا حقش هم بوده که یه همچین فروشی بکنه. خلاصه اعتقادات sci fi دیوید جون رو به واقعیت تبدیل کرده!
کینکت هنوز مشکل لگش رو کامل برطرف نکرده بعد شما امدی میگی هرچیزی که توی ان تریلر بود (که کیج بهش گفت نمایش علمی تخیلی!) رو به واقعیت تبدیل کرده؟

به قول یکی از دوستان حتی رعد و برق هم لگ داره ! خوبه حالا دقیقا موضوع خبر در مورد همین قضیه لگ بوده....

آخرین ویرایش:
تنها نکته عملی تخیلی درمورد کینکت فروشش بود که اصلا انتظار نداشتم 3 میلیون یونیت فروش کنه اونم تو 1ماه.
فریدون برعکس تنها چیزی که جمیعا درش اتفاق نظر داشتن فروش بسیار خوبش بود! کلا وقتی مایکروسافت با کمک این وسیله و تبلیغات وحشتناکش کنسول رو Relaunch کرده نمیشد انتظار چیزی غیر از این داشت.

خلاصه اعتقادات sci fi دیوید جون رو به واقعیت تبدیل کرده!

کینکت هنوز مشکل لگش رو کامل برطرف نکرده بعد شما امدی میگی هرچیزی که توی ان تریلر بود (که کیج بهش گفت نمایش علمی تخیلی!) رو به واقعیت تبدیل کرده؟

آخرین ویرایش:
من با بحث ها کاری ندارم ولی بعضیهاتون مثل اینکه باز دارید حرف خودتون را میزنید ! قضیه مرغ یه پا داره هست دیگه ؟
الان به من یکی بگه به جزء اون اسکن پشت انگشتها تو اون ویدئو چی علمی تخیلی بوده ؟! این قسمت را تاکید میکنم که جواب بدید . یعنی واقعا اینقدر سخته باور کردن یه چیزی ؟
تو اون ویدئو تبلیغاتی الان همه کارا تا الان کردن حتی خیلی بزرگترش را . تا الان ثابت شده تمام اشیاء و به صورت 3d اسکن میشه . انگشتها به کلی داره اسکن میشه و ثابتم شد که با ps eye هم به اندازه سر نخود فرق داره ! خدا را شکر کارهای موشن کپچر را هم را که دیدید .
حالا چی تو اینجا علمی تخیلیه ؟ منظورتون زیر انگشتهاست . جالبه که محسن هم کاملا گفت اونجا منظور مایکرو اسکن اشیاء مثل اسکیت بورد بوده نه زیر انگشتها که همون بهتر بود تا اون انگشتها زیر اسکیت میبود تا بهانه به دست شما بعضی نیوفته .
یعنی اون همه سخته بشینید اون ویدئو ها را که محسن گذاشت نگاه کنید ؟ که ببینید کارهای بزرگتر از اون ویدئو ی تبلیغاتی دارند انجام میدند لطفا اون PS3 glasses را در بیارید و بجاش عینک افتابی بزنید تا اون نور و اشعه های PS3 اذیتتون نکنه !
پست محسن به قدری کافی بود تا جواب همه چیر را بده وگرنه دیگه مجبورم دوباره نقل قولشون کنم ؟

من نمیدونم بجز اسکن اسکیت برد( که اونم قابل اجراست فقط یه کم زمان میخاد ) کجای اون دمو علمی تخیلی بود که اینقدر قضیه رو بزرگش میکنن ؟؟؟

اخه از اون بزرگتراش را داره به صورت انی اسکن میکنه اینا مشکلشون همون زیر انگشت بود که اونم بالا توضیح دادم . علنا تو ویدئو به صورت خیلی بزرگترش دارن نمایشش میدن که اسکن کینکت در چه حد و مرزی هست .

--------------------------
حداقل کار محسن اینه که به صورت علمی و با مدرک اومد جلو اگه حرفی دارید که خلاف این جهته با مدرک بیاید جلو نه اون حرفهای کهنه گذشتتون که بخواید به عنوان FACT جاش بدید . اخه واقعا جاش نیست . الان خیلی چیزها هست که تو گذشته گفته شده بیام اینجا یکی یکی بگم که دقیقا همشون برعکس گفته ها شدند .

آخرین ویرایش:
اقا جریان لگ رو که دوستان خیلی منطقی و علمی توضیح دادن، فک نکنم نکته ی مونده باشه.
درمورد تبیغات وحشتناک و هولناک و ربع انگیزه ماکروسافت هم چیزی نمیشه گفت، پایه تجارت و کسب درامد همینه.
و اینکه این وسیله مورد علاقه شدید بعضی نخبه های pc قرار گرفته تا اونجا که خودشون براش برنامه نویسی میکنن و راه های جالب و جدید برای استفاده ش در pc ابداع میکنن واقعیتی هست که نمیشه کتمان کرد.
بقیه حرف و حدیثها هم سر به دیوار کوبیدن ست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: LiviNG D3AD
فریدون برعکس تنها چیزی که جمیعا درش اتفاق نظر داشتن فروش بسیار خوبش بود! کلا وقتی مایکروسافت با کمک این وسیله و تبلیغات وحشتناکش کنسول رو Relaunch کرده نمیشد انتظار چیزی غیر از این داشت.

بعد از اینکه قیمت کینکت اعلام شد یادت که نرفته همه از شکستش حرف میزدن..!

قبلا گفته شده بود که مشکل لگ بر میگرده به سازنده بازی ها و اونها هستن که میتونن این لگ رو کم کنند در ضمن لگ بازی خیلی خیلی کم شده و کسی مشکلی باهاش نداره..

یک نرم افزار توی آیپد دوستم بود . قسمتهایی از عکس مثل درخت یا یک خونه یا هر چیزی با انگشت به صورت تقریبی انتخاب بکنی , نرم افزار بر اساس کل عکس و چیزهایی که کنار اون شئقرار دارند اون شئ حذف می کنه و پشتش نشون میده . تا دقت هم نکنی متوجه نمی شی که اونجا یک چیز حذف شده , حتما همچین چیزی می تونه تو اسکن بکار بره ...
تازه توی دموی تبلیغاتی E3 2009 منظور ماکروسافت اسکن اشیاء بود نه پشت انگشتان دست ...

در کل کینکت از اون بستنی قیفی سونی که بهتره تازه اوون بستنی قیفیه هم لگ داره من خودم تجربه کردم
تو فروش هم موفق بود برای یه محصول تجاری هیچ چیزی به غیر از فروش مهم نیست حالا هی مه بگیم این تخیلی بود اوون نبود مهم فروشه که فکه همه ازجمله خودمو دوخط بزمین نه...:-/

حداقل کار محسن اینه که به صورت علمی و با مدرک اومد جلو اگه حرفی دارید که خلاف این جهته با مدرک بیاید جلو نه اون حرفهای کهنه گذشتتون که بخواید به عنوان FACT جاش بدید . اخه واقعا جاش نیست . الان خیلی چیزها هست که تو گذشته گفته شده بیام اینجا یکی یکی بگم که دقیقا همشون برعکس گفته ها شدند .
علم؟؟؟؟
به اونا میگی علمی؟؟؟ هی من میخوام چیزی نگم نمیشه. جواب هم میدم میگی منظورم شما نبودی.
گذاشتن 4 تا عکس میشه علم ولی اگه مصاحبه رو وارونه ترجمه کنه چیزی نیست و غیر علمی نیست؟
سفسطه شد علمی حرف زدن؟
اینکه بگیم کل تریلر غیر از اسکن انگشت راست بود بعد بگیم هرکی باور کرده توهم زده و دروغ بود و بعد دوباره بگیم راست بود علمی ـه؟
اینکه پستهامون یکی در میون برعکس باشه میشه علمی؟؟؟
اینکه در پستی که خودش پاک کرده بگه در مورد Image map حرف زده نه 3D scanner میشه علمی؟ میدونی یعنی چی؟ اسم رو مگه میشه یا یک وسیله مقایسه کرد؟ اینا علم هستن؟
اینکه بگیم مادون قرمز نمیتونه عبور کنه و نیاز به یک موج الکترومغناطیس مثل x داریم علم ـه؟ (اها پس مادون قرمز الکترو مغناطیس نیست)
اینکه چند بار گفتم غیر از اسکن انگشت, توانایی تفکیک اسکیت و اون پسره جای سوال داره و هیچ کدوم از فنبوی ها جوابی نداشتن و هی میگن فقط اسکن انگشت غیر واقعی بود این علم ـه؟
بابا بس نیست براتون؟ چقدر دیگه مشکلات منطقیتون رو بگم تا قبول کنید؟
چرا طرفداری از یک شرکت یا کنسول اینطور منطق رو تعطیل میکنه که بجای اینکه پست ها رو بخونی و جواب بدی به سایز پست نگاه میکنی و داستان سرایی میکنی. چرا وقتی ایراد ترجمه رو میگم خودتو به ندیدن میزنی و میگی علمی گفته؟ اینا علم هستن؟ چرا وقتی دور باطل تیزر راست بود دروغ بود راست بود رو نشونت میدم بازم نمیبینی؟ یه راهی برای بیدار کردنت نشون بده من دیگه هیچ راهی بلد نیستم.
میدونم باز هم فایده ای نداره. هنوز از مرز فن بودن نتونستی عبور کنی هروقت هیچ کنسولی برات فرقی نداشت و برات حقیقت از کنسول و گرافیک و ... مهمتر بود اول رسما اعلام کن بعد بیا بحث کنیم.
سعی میکنم دیگه در مورد این موضوع پست ندم.

علم؟؟؟؟
به اونا میگی علمی؟؟؟ هی من میخوام چیزی نگم نمیشه. جواب هم میدم میگی منظورم شما نبودی.
گذاشتن 4 تا عکس میشه علم ولی اگه مصاحبه رو وارونه ترجمه کنه چیزی نیست و غیر علمی نیست؟
سفسطه شد علمی حرف زدن؟
اینکه بگیم کل تریلر غیر از اسکن انگشت راست بود بعد بگیم هرکی باور کرده توهم زده و دروغ بود و بعد دوباره بگیم راست بود علمی ـه؟
اینکه پستهامون یکی در میون برعکس باشه میشه علمی؟؟؟
اینکه در پستی که خودش پاک کرده بگه در مورد Image map حرف زده نه 3D scanner میشه علمی؟ میدونی یعنی چی؟ اسم رو مگه میشه یا یک وسیله مقایسه کرد؟ اینا علم هستن؟
اینکه بگیم مادون قرمز نمیتونه عبور کنه و نیاز به یک موج الکترومغناطیس مثل x داریم علم ـه؟ (اها پس مادون قرمز الکترو مغناطیس نیست)
اینکه چند بار گفتم غیر از اسکن انگشت, توانایی تفکیک اسکیت و اون پسره جای سوال داره و هیچ کدوم از فنبوی ها جوابی نداشتن و هی میگن فقط اسکن انگشت غیر واقعی بود این علم ـه؟
بابا بس نیست براتون؟ چقدر دیگه مشکلات منطقیتون رو بگم تا قبول کنید؟
چرا طرفداری از یک شرکت یا کنسول اینطور منطق رو تعطیل میکنه که بجای اینکه پست ها رو بخونی و جواب بدی به سایز پست نگاه میکنی و داستان سرایی میکنی. چرا وقتی ایراد ترجمه رو میگم خودتو به ندیدن میزنی و میگی علمی گفته؟ اینا علم هستن؟ چرا وقتی دور باطل تیزر راست بود دروغ بود راست بود رو نشونت میدم بازم نمیبینی؟ یه راهی برای بیدار کردنت نشون بده من دیگه هیچ راهی بلد نیستم.
میدونم باز هم فایده ای نداره. هنوز از مرز فن بودن نتونستی عبور کنی هروقت هیچ کنسولی برات فرقی نداشت و برات حقیقت از کنسول و گرافیک و ... مهمتر بود اول رسما اعلام کن بعد بیا بحث کنیم.
سعی میکنم دیگه در مورد این موضوع پست ندم.

اینکه بگیم مادون قرمز نمیتونه عبور کنه و نیاز به یک موج الکترومغناطیس مثل x داریم علم ـه؟

در ثانی نور مادون قرمز اصلاً فکر نمیکنم قدرت رد شدن از بدن انسان رو داشته باشه ( که به احتمال بسیار زیاد نداره ) و به پرتو الکترومغناطیس در حدود پرتو X نیاز هست برای این کار و کلی عامل دیگه که این امر رو نشدنی میکنه !

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=1234085&postcount=42

Hard X-rays can penetrate solid objects, and their most common use is to take images of the inside of objects in diagnostic radiography and crystallography.

http://en.wikipedia.org/wiki/X-ray

395px-Electromagnetic-Spectrum.png

من 5 سال تو یکی از بهترین دانشگاههای ایران فیزیک نخوندم که شما بیای به من پرتو الکترومغناطیس و کاربردهاش رو یاد بدی !

اوکی پس شما دست پیش میگیری که پس نیفتی. راحت باش. شما فکر کن من کم میارم در مقابل شما و میخوام حرفم رو به کرسی بنشونم. جالب این که تاحالا من بودم که میگفتم حرف در شما اثر نداره و حالا اومدی اینو به من میگی. تو روز روشن حرف تو دهن کیج میزاری یک جمله کلیدی از مصاحبه رو وارونه ترجمه میکنی و وقتی لینک مصاحبه رو میدم و میگم اینطور نگفته بلافاصله میگی من تو دهن شما حرف گذاشتم LOL
اتفاقا من قبل از این هم میدونستم شما در اسمون ریسمون کردن و پیچوندن تخصص داری و بر اساس پستهاتون حدس میزدم عادت داری مشکلات خودت رو با فرافکنی به بقیه نسبت بدی. یک سری جملات کلیشه ای هم یاد گرفتی که بجای جواب در پستت مینویسی که مثلا در زندگی عادی مواظب باش و اینا ولی دوستانه میگم شما مواظب باش در زندگی عادی اینقدر تابلو دروغ نگی و مثل این مصاحبه که لینکش رو در پست قبلی دادم واقعیت رو تحریف نکنی و سفسطه هم نکن چون ممکنه طرف تحملش کمتر از من باشه و شما هم دم دستش باشی. دوستانه گفتم ;)
دیگه با شما بحثی ندارم و شما هم تا زمانی که تحریف واقعیت رو قبول نکردی حق ادامه بحث با من رو نداری اگه در این زمینه پست بدی پاک میشه.
خوش باشی.

Cage در مورد Image map حرف زده ( که با 3D scanner فرق داره ) و گفته که چنین چیزی ممکنه در بازی ها ! الان این یعنی کیج گفته Kinect میتونه اسکن بکنه ؟ اگر گفته نشون بدید کجاش ؟ من کجای واقعیت رو تحریف کردم ؟ اگر جواب ندادم برای این بود که شما زحمت یک بار تحقیق در این باره رو هم بخودتون ندادین !

He explains that the ability to take pictures and than map images into a game is possible, but not to the extent that the Natal promo video would like us to believe. "We are in the industry; we know what's feasible and what's not.

اگر باز هم فکر میکنید چیزی تحریف شده شما لطف کن یک بار دیگه این دو تا جمله رو ترجمه کن و من رو به راه راست برگردون ! ممنونم که دوستانه راهنماییم میکنید !

اون پست رو پاک کردم چون میخواستم دیگه پست ندم و به پست قبلم منتقلش کردم ! اگر جوابی داشتید بدید ! کیج از تکنولوژی منسوخی داره حرف میزنه که با یک سرچ تو اینترنت میتونید ببینید که الان شده پروژه مدارس ابتدایی خارجی ! چیزی در حد همون کشیدن تصویر روی کاغذ و برده شدنشون داخل بازی به وسیله Eye Toy !

http://en.wikipedia.org/wiki/X-ray

395px-Electromagnetic-Spectrum.png

من 5 سال تو یکی از بهترین دانشگاههای ایران فیزیک نخوندم که شما بیای به من پرتو الکترومغناطیس و کاربردهاش رو یاد بدی !

اون پست رو پاک کردم چون میخواستم دیگه پست ندم و به پست قبلم منتقلش کردم ! اگر جوابی داشتید بدید ! کیج از تکنولوژی منسوخی داره حرف میزنه که با یک سرچ تو اینترنت میتونید ببینید که الان شده پروژه مدارس ابتدایی خارجی ! چیزی در حد همون کشیدن تصویر روی کاغذ و برده شدنشون داخل بازی به وسیله Eye Toy !
من دیگه بحثی با شما ندارم. قبلا هم جواب دادم و دیگه تکرارش بیفایده است. ادامه بحث با شما وقتی که اشتباه و تحریف ترجمه و واقعیت رو قبول کردی همونطور که گارتال برای بحث با من باید از فن بودنش عبور کنه.
خوش باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or