چه جوری و از کجا میشه این کتاب ها رو تهیه کرد؟
من مشهد هستم ، نمایندگی دارن؟
کلا کتاب ها جذاب هست؟
نظرتون در مورد این کتاب ها چیست؟
والا من خودم نخوندم کتاب ها رو. نظر چند نفر که خوندن رو توی چند تا سایت دیدم، ترجمه شون خوب بوده انگار.
چه جوری و از کجا میشه این کتاب ها رو تهیه کرد؟
من مشهد هستم ، نمایندگی دارن؟
کلا کتاب ها جذاب هست؟
نظرتون در مورد این کتاب ها چیست؟
قیمت مجله شد 2500 تومان .
تو شش ماه از 1200 شد 2500 یعنی 120 درصد افزایش قیمت .
فکر کنم باید یه تجدید نظری تو خرید مجلات داشته باشیم ، 16 صفحه مجله که اونم نصفش تبلیغه که 2500 تومان نمیشه آخه .
من ک فک نمیکنم! دنیای بازی از موقعی ک فرمت ماهنامه(اون موقع) رو عوض کرد داره میگه میخوایم تعداد صفحه رو زیاد کنیم. بنظرت میگنجه 4صفحه زیاد کنه بعد به همین قیمت بفروشه اونم دنیای بازی! من ک فک نمیکنم!مثل اینکه قراره به تعداد صفحات اضافه بشه. یه Hint هایی تو قسمت نامه بازی دادن.
اينا كتابا رو خودشون مينويسن؟ مس افكت كه كلا 4 تا كتاب داره كه اسم هيچ كدومشون رو نميشه «روزنه» معني كرد!
Revelation
Ascension
Retribution
Deception
اگرم اسمشو عوض كردن كه بايد بگم خيلي كار مسخرهاي كردن!
من ک فک نمیکنم! دنیای بازی از موقعی ک فرمت ماهنامه(اون موقع) رو عوض کرد داره میگه میخوایم تعداد صفحه رو زیاد کنیم. بنظرت میگنجه 4صفحه زیاد کنه بعد به همین قیمت بفروشه اونم دنیای بازی! من ک فک نمیکنم!
مرتضی داداش حالا اومدی اینجا ایستگاه ما رو بگیری؟!:d من از شماره یک باهاشم و هنوزم اعتقاد دارم رو دستش نیست, نشریه ایم هست ک همیشه ب سلیقه مخاطبش احترام میذاره(بماند که ی سری نقطه ضعفم داره) گرافیک جدید مجلشم ک ترکونده!>:dمن از شماره ی 34 با دنیای بازی هستم، تا اونجایی که من یادمه، هر وقت بحث افزایش تعداد صفحه می شد، جواب این بود: "اگه تعداد صفحات بالا بره، کیفیت نقد ها میاد پایین." هیچ موقع هیچ قولی در مورد بالا بردن تعداد صفحات ندادن.
من این نشریه رو تهیه می کنم ولی شده تبلیغ تا نشریه همه جاش تبلیغاته یا بکنند مثل نشریات رقیب با اون قیمت 5000 یا این قیمت اصلا مناسب نیست
مرتضی داداش حالا اومدی اینجا ایستگاه ما رو بگیری؟!:d من از شماره یک باهاشم و هنوزم اعتقاد دارم رو دستش نیست, نشریه ایم هست ک همیشه ب سلیقه مخاطبش احترام میذاره(بماند که ی سری نقطه ضعفم داره) گرافیک جدید مجلشم ک ترکونده!>:d