ماهنامه دنياي بازي

چند وقتی می شه من این ماهنامه رو تهیه نکردم، ولی خب با توجه به این که قیمت این ماهنامه نسبت به سایر ماهنامه های مربوط به بازی ارزان تره، خب بدیهی است که نسبت به آن ها، امکانات کمتری دارد. ولی خب نقدهایی که انجام می دن، یک کم پستی و بلندی دارند ولی خب شنیدم که خیلی بهتر شده.

دوستان، کسی می دونه پوستر این ماهش چیه؟ :دی

• Like
Reactions: alisantori
نقد های این مجله 4 5 سطر بیشتر نمیشه بیشتر حجم مجله تبلیغ شده و شبیه مجله های زرد شده پولپرستی اولویت اول مجله شده.

اولا که نقد ها 4-5 سطر نیست و خیلی بیشتره. دوم اینکه کمیت مهم نیست، کیفیت مهمه. من میام واست 80 صفحه چرت و پرت بنویسم، به عنوان نقد تحویلت بدم بهتره یا تو یه صفحه بهترین نقد رو تحویل بدم؟ سوما شما تعریفتو از "مجله های زرد" بگو. ببینم مجله گیم چه دخلی به "زرد" بودن داره. چهارما به نظر شما میشه تو این گرونی کاغذ، مجله که کیفیت کاغذش گلاسه ست رو بدون پول منتشر کرد؟ پول رو از کجا بیارن؟ رو گنج نشستن؟ تبلیغ می کنن که پول کاغذ و چاپ رو در بیارن. شما هم اگه دوست نداری، نخر. بیخود تهمت بی محتوایی نزن.

چند وقتی می شه من این ماهنامه رو تهیه نکردم، ولی خب با توجه به این که قیمت این ماهنامه نسبت به سایر ماهنامه های مربوط به بازی ارزان تره، خب بدیهی است که نسبت به آن ها، امکانات کمتری دارد. ولی خب نقدهایی که انجام می دن، یک کم پستی و بلندی دارند ولی خب شنیدم که خیلی بهتر شده.

دوستان، کسی می دونه پوستر این ماهش چیه؟ :دی
اقا به خدا دنياي بازي ماهنامه نيست
دو هفته نامه است
يعني اول و پانزدهم هرماه منتشر ميشه
شماره ي جديدش هم امروز منتشر شد
كه پيشنمايش crysis 3
[TABLE="width: 701"]
[TR]
[TD]و نقدهاي[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
-Walking dead episode 5
-LEGO the lords of the rings
-F1 race stars
و دو پرونده ويژه راجب دو بازي هيتمن و فاركراي ٣ داره

اقا به خدا دنياي بازي ماهنامه نيست
دو هفته نامه است
يعني اول و پانزدهم هرماه منتشر ميشه
شماره ي جديدش هم امروز منتشر شد
كه پيشنمايش crysis 3
[TABLE="width: 701"]
[TR]
[TD]و نقدهاي[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
-Walking dead episode 5
-LEGO the lords of the rings
-F1 race stars
و دو پرونده ويژه راجب دو بازي هيتمن و فاركراي ٣ داره

به من چه خو؟!:دی تو تیتر تاپیک نوشته ماهنامه دنیای بازی منم فکر کردم ماهنامه ـه. :دی

از همین جا مراتب تشکر خودم رو از دنیای بازی اعلام میکنم به خاطر اینکه به آرزوی دیرینه ی بنده جامه ی عمل پوشانید و دو شخصیت محبوب بنده رو به عقد یکدیگر در آورد! :دی یعنی وقتی دیدم شماره اول ده برتر نوشته "Bayonetta & Dante" بال در آوردم! :دی از همین جا تشکر می کنم از دنیای بازی که با این کارش 10 سال به عمرم اضافه کرد! :دی :d :d

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or