ماهنامه دنياي بازي

تو آخرین شماره گیرز 3 رو نقد کردن؟
نقد :
driver : sanfrancisco
bodycount
hard reset
dead island
space marine
پیش نمایش :
mass effect 3
lotr : war in the north
serous sam 3 : BFE
پرونده :
نمایشگاه بازی توکیو
ده برتر :
ده صفحه ی بوت برتر

• Like
Reactions: alisantori
من از شماره 64 با دنیای بازی همراه شدم و این همراهی تا به امروز ادامه داشته بدون وقفه!منتقدهای محبوبم هم متین ایزدی و طه رسولی (بی اغراق میشه گفت بزرگترین منتقد بازی تو ایران) هستند!نامه بازی هم اولین بخشی هست که میخونم

• Like
من این مجله رو نمیخرم ولی یه چند ماه پیش یه کتابی چاپ شد و اومد روی دکه به نام رزیدنت اویل دسیسه ..
کسی میدونه کتاب بعدی این سری کی چاپ میشه ؟

بله دوست من ... کتاب رزیدنت اویل: شهر مردگان چاپ شده و آماده ی پیش فروشه ... یه شماره از مجله رو بخر تبلیغش هست

• Like
خدایش این دنیای بازی بعضی موقع ها عالیه و بعضی وقت ها افتضاح.ولی این شماره آخرش عالی بود در کل من فقط چند شماره افتضاح توش دیدم و بقیه خوب بودن.از زحماتتون ممنونیم.

• Like
شماره ی 123 عالی بود! واقعا کیفیت مطالب مثل دی بازی های قدیمی شده بود. پرونده عالی بودٰ ده برتر هم عالی بود (به خصوص که اسم استاد "هیدکی کامیا" هم اورده شد!) کمیک بی نظیر بود و نقد های تمام صفحه هم عالی بودن. بعد مدت ها یه شماره از دی بازی رو چند بار خوندم. راستی بخش های تغییر یافته ی بررسی کوتاه و بازی موبایل که بعد یکی-دو سال برگشت هم بسیار غافلگیر کننده و خوب بودن. انشا ا... کیفیت شماره های بعد هم مثل همین شماره بالا باشه و دیبازی (بعد از یه لغزش کوچولو!) به اوج برگرده!

• Like
دوستان کسی میدونه بعد از " دسیسه " که دومین کتاب از سری رزیدنت اویل بود ، کتاب دیگه ای توسط دنیای بازی منتشر شده یا نه ؟!

کتاب رزیدنت اویل؟ کتاب بعد اون زیاد منتشر کردن مثل متال گیر: برادری، فرزند اژدها (اسکایریم) و .... . اما کتاب رزیدنت اویل رزیدنت اویل رو اطلاع ندارم.

کتاب رزیدنت اویل؟ کتاب بعد اون زیاد منتشر کردن مثل متال گیر: برادری، فرزند اژدها (اسکایریم) و .... . اما کتاب رزیدنت اویل رزیدنت اویل رو اطلاع ندارم.

چه جوری و از کجا میشه این کتاب ها رو تهیه کرد؟
من مشهد هستم ، نمایندگی دارن؟
کلا کتاب ها جذاب هست؟
نظرتون در مورد این کتاب ها چیست؟

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or