ماهنامه دنياي بازي

نویسندش کیه؟ چرا این قدر دیر اومد؟ امروز تو شهر ما نبودش!
نویسندش آقای متین ایزدی هستن. بله این شماره نسبت به شماره های دیگه دیرتر اومد. ( هفدهم خرداد ) احتمالا دیگه تا شنبه به شهر شما هم میرسه. البته قاعدتا تا الان باید رسیده باشه. به دکه های مختلف سر بزنید.

سلام . من امروز شماره ی جدید رو گرفتم . در مورد E3 هست و به نظر من خوب بود . قیمتش هم 1200 هست . ولی چیزی که منو متعجب کرد این بود که DBD مخصوص نمایشگاه نداشت . سال قبل DBD بهترین پوشش رو داشت ولی نمی دونم چکار باید بکنم .

• Like
Reactions: alisantori
پوستر چي بود ؟
راستي اين شماره پاورقي هم داره يا نه ؟!؟
Assassin's Creed Revelations.اون عکس gameinformer بود،اولین عکس بازی یعنی که اتزیو و الطائر کنار هم بودن اون ـه..........
پاورقی هم داره.............

• Like
Reactions: Amin.J
خوب،امروز این کتاب رزیدنت اویل رو گرفتم من.
تا الان 60-70 صفحه از کتاب رو خوندم و به نظرم ترجمه کتاب ایرادی نداره،البته به نظرم یه آشنایی جزئی با کاراکترهای رزیدنت اویل داشته باشید و بعد برید سراغ کتاب بهتره.
جنس برگه های کتاب هم خوب و قابل قبوله و مشکلی نداره،عکس روی جلد کتاب همبه نظرم قشنگه.خود کتاب ها هم دورشون سلفون کشیده شده بود که کثیف نشن،و کتاب 246 صفحه هست و قیمتش هم 6500 تومنه.......
+
گفته شده بقیه ی کتاب های سری رزیدنت اویل هم دارن ترجه میشن....
آخر کتاب هم نوشته:دنیای بازی بزودی تقدیم میکند:
داستان میراث کین-مجوعه کتاب های رزیدنت اویل-مجموعه کتاب های چرخ های جنگ(Gears of War)
من خودم خیلی مشتاقم کتاب های گیرز رو بخونم......
امیدوارم کتاب های هیلو رو هم ترجمه کنن............

حالا این "رزیدنت اویله" ارزش خریدن داره؟
من کتابو تموم کردم،کتاب خوبی بود و به طرفدارای رزیدنت اویل توصیه میشه!
اگه از داستان و جو رزیدنت اویل(مخصوصا شماره های اول)خوشتون میاد،میتونه کتاب خیلی جذابی براتون بشه!
+
به نظرم توی کتاب قصر اسپنسر رو نویسنده خیلی خوب توصیف کرده...........

منم کتاب رو تموم کردم خوشم اومد خوب بود ولی بشدت منتظر میراث کین و گیرز هستم گیرز که سه تا رمان داره امیدوارم زودتر ترجمش کنند ولی بشدت کارشون برام ارزش داره چون فکر نمیکردم یه روزی کسی همچین کاری کنه و در کل حمایت میکنم از این حرکت .هیلو هم رمان های خوبی داره امیدوارم اونا هم ترجمه کنند
فکر نمیکردم اینقد دارن شان خوان باشه :d

• Like
Reactions: alisantori

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or