مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

من کنسول جسپر دارم و حدود 15 روزه که دارمش و باید بگم که چند روز پیش که کنسولو روشن کردم ارور 3 چراغ داد!!! (فکر کنم اولین نفری باشم که جسپرش اینتوری میشه).
مطمئن بودم که 3 چراغه شدنش به خاطر گرمای بیش از خد نبود. خودم کنسولو باز کردم و یه مقداری تمیز کردم و دوباره بستمش. و در کمال ناباوری باید بگم که کار کرد و تا حالا هم داره کار میکنه. خودم هنوز علت دقیق 3 چراغ شدنشو نمیدونم ولی توی بعضی از سایت های خارجی خوندم که به علت نقص سخت افزاری هم این ارور رو میده. به نظر من مشکل دستگاه من شل شدن X-clamp ها بود. (احتمالا به خاطر جابجایی های زیاد در ایام عید)
کسی نظر دیگه ای نداره؟

به احتمال خیلی زیاد بخاطر مشکل برق رسانی بوده ..

اگر سه چراغی که میده چشمک زن باشه مشکلی خاصی نیست.. و به احتمال زیاد برق کنسول نوسان داره..

ولی اگر سه چراغ ثابت باشه مشکل جدی هست..

بچه ها ممنون از جواباتون, مثل اینکه اصلا نیازی به باز کردن کنسول نداشت. ولی همون موقع چند بار خاموش و روشن کردم که باز هم همون ارور 3 چراغو داد ولی یادم نبود که از برق بکشمس و دوباره امتحان کنم. اروری 3 چراغشم از نوع چشمک زن بود که این دوستمون کفتن که مشکل خاصی نبوده.

میشه از روی هارد بازی کرد.اول داشبورد جدید رو نصب میکنی بعد کپی بازی تو هارد.ربطی هم به مادر بورد نداره

جدا؟ یعنی اگر من از این پرمیوم های 280 تومنی بگیرم می تونم داشبورد جدید نصب کنم و بازی رو از روی هارد اجرا کنم؟
مطمئنید؟
پس چرا بچه ها می گفتند یکی از فایده های جاسپر ریختن بازی روی هارده؟ :confused:
به هر حال ممنون از کمک تون. :)

مشخص نشده که مدل پرمیوم با مادربرد جسپر هم اون مموری داخلی به 256 مگابایت افزایش پیدا کرده یا نه ؟
یا فقط آرکید داره ؟

فقط آرکد تولید شده پریموم دیگه کجا بود..!!

جدا؟ یعنی اگر من از این پرمیوم های 280 تومنی بگیرم می تونم داشبورد جدید نصب کنم و بازی رو از روی هارد اجرا کنم؟
مطمئنید؟
پس چرا بچه ها می گفتند یکی از فایده های جاسپر ریختن بازی روی هارده؟ :confused:
به هر حال ممنون از کمک تون. :)

نه بابا چه ربطی به مادربرد داشت.. شما برای ریختن بازی فقط به یک ستگاه 360 به همراه هارد نیاز دارید.. حالا هر مدلی که باشه ...

فقط آرکد تولید شده پریموم دیگه کجا بود..!!

نه بابا چه ربطی به مادربرد داشت.. شما برای ریختن بازی فقط به یک ستگاه 360 به همراه هارد نیاز دارید.. حالا هر مدلی که باشه ...

اطلاعات اشتباه به دیگران نده...!!!
سایت زیر رو نگاه کنی داخلش Premium با مادربورد Jasper هم ثبت شده.

Code:
http://www.360drives.com/list

آخرین ویرایش:
1 دوستان میخواستم ببینم که این سریهای جسپر هم نیاز به فن داره یا نه

2 بعد یکی از دوستان میگفت که این بازیهای PLAYBOX رو درایوهای لایتن استفاده نکنیم میخواستم ببینم که اگه بازیهایPLAYBOX رو تو هارد دستگاه بریزیم و از هارد اجرا کنیم دیگه مشکلی برای دستگاه نداره

با تشکر

1 دوستان میخواستم ببینم که این سریهای جسپر هم نیاز به فن داره یا نه

2 بعد یکی از دوستان میگفت که این بازیهای PLAYBOX رو درایوهای لایتن استفاده نکنیم میخواستم ببینم که اگه بازیهایPLAYBOX رو تو هارد دستگاه بریزیم و از هارد اجرا کنیم دیگه مشکلی برای دستگاه نداره

با تشکر
به فن که احتیاجی اصلا نیست.چون اصلا فالکون ها 3 چراغ رو تقریبا منقرض کردن.
در مورد PLAYBOX هم در صورتی که روی هارد بریزید مشکلی ایجاد نمیکنه.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or