مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

خوب من تشکر میکنم از دوستی که پست نامربوط(؟! )منو پاک کردند! اما سوال من در مورد تاریخ تولید اولین سری پرمیوم با برد جاسپر این بود که با توجه به زمانی که طول کشید تا ارکید وارد ایران شد ،تقریبا میشه فهمید که پرمیوم ها کی میرسند! لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه.

طبق لینک زیر،Jasper روی پرمیوم و الایت در کشورهای اروپایی و آمریکایی دیده شده.

Code:
http://www.360drives.com/list

توی همین چند ماه پیش و رو هم مطمئنا در دوبی دیده خواهد شد و مطمئنا وارد ایران میشه.

طبق لینک زیر،Jasper روی پرمیوم و الایت در کشورهای اروپایی و آمریکایی دیده شده.

Code:
http://www.360drives.com/list
توی همین چند ماه پیش و رو هم مطمئنا در دوبی دیده خواهد شد و مطمئنا وارد ایران میشه.

ممنون. دقیقا دنبال همچین سایتی بودم.

حالا شما چرا گير دادي به پرميوم؟:confused:
خوب اینجا هرکی به یه چیزی گیر میده ،ما هم گفتیم یه گیری بدیم به این پرمیوم!!:cheesygri

سلام به دوستان عزیز. :)
دوستان، اون تفاوت های دیگه ای که بین جاسپر و فالکون گفتید خیلی برای من مهم نیست، ولی جسته گریخته بچه ها گفته بودند که فقط با جاسپر است که میشه یه بازی رو روی هارد کنسول ریخت و بدون نیاز به دیسک بازی کرد!
من فکر می کردم قبلا هم همه بچه ها از روی هارد گیم ها رو بازی می کنند، وگرنه فایده 120 گیگ هارد چیه؟
به هر حال می خواستم بدونم:
- امکان بازی کردن یه گیم از روی هارد به هیچ طریقی با فالکون وجود نداره؟
- آیا این امکان به طور رسمی از طرف مایکروسافت به کاربر کنسول با مادربرد جاسپر داده شده یا محبت برادران عزیز هکر است؟ :cheesygri

دوستان، اون تفاوت های دیگه ای که بین جاسپر و فالکون گفتید خیلی برای من مهم نیست، ولی جسته گریخته بچه ها گفته بودند که فقط با جاسپر است که میشه یه بازی رو روی هارد کنسول ریخت و بدون نیاز به دیسک بازی کرد!
من فکر می کردم قبلا هم همه بچه ها از روی هارد گیم ها رو بازی می کنند، وگرنه فایده 120 گیگ هارد چیه؟
- آیا این امکان به طور رسمی از طرف مایکروسافت به کاربر کنسول با مادربرد جاسپر داده شده یا محبت برادران عزیز هکر است؟ :cheesygri
تا اونجايي كه من ميدونم اگه ديسك داخل درايو نباشه بازي تحت هيچ شرايطي اجرا نميشه و به جسپر بودن مادربورد هم هيچ ربطي نداره.

میشه از روی هارد بازی کرد.اول داشبورد جدید رو نصب میکنی بعد کپی بازی تو هارد.ربطی هم به مادر بورد نداره

اقا این همه بحث نکنید واسه اداپتور 175 وات جسپر این لینک رو ببینید پاراگراف سوم رو هم بخونید
If you get a Jasper it's not guaranteed that you'll get a 150W power supply, Microsoft still has a lot of Falcons and Falcon-parts in its distribution system so some Jaspers have been sighted with 175W power supplies. If you end up with a 175W .....
;)

اقا این همه بحث نکنید واسه اداپتور 175 وات جسپر این لینک رو ببینید پاراگراف سوم رو هم بخونید
If you get a Jasper it's not guaranteed that you'll get a 150W power supply, Microsoft still has a lot of Falcons and Falcon-parts in its distribution system so some Jaspers have been sighted with 175W power supplies. If you end up with a 175W .....
;)
بحث در اين مورد خيلي وقت بود كه تمام شده بود:eek:
در مورد اون دوستي هم كه گفتند ميشه رو هارد ريخت بايد بگم ربطي به بورد نداره ولي نميشه بدون ديسك اجرا كرد ، هرگز:eek:

من کنسول جسپر دارم و حدود 15 روزه که دارمش و باید بگم که چند روز پیش که کنسولو روشن کردم ارور 3 چراغ داد!!! (فکر کنم اولین نفری باشم که جسپرش اینتوری میشه).
مطمئن بودم که 3 چراغه شدنش به خاطر گرمای بیش از خد نبود. خودم کنسولو باز کردم و یه مقداری تمیز کردم و دوباره بستمش. و در کمال ناباوری باید بگم که کار کرد و تا حالا هم داره کار میکنه. خودم هنوز علت دقیق 3 چراغ شدنشو نمیدونم ولی توی بعضی از سایت های خارجی خوندم که به علت نقص سخت افزاری هم این ارور رو میده. به نظر من مشکل دستگاه من شل شدن X-clamp ها بود. (احتمالا به خاطر جابجایی های زیاد در ایام عید)
کسی نظر دیگه ای نداره؟

من کنسول جسپر دارم و حدود 15 روزه که دارمش و باید بگم که چند روز پیش که کنسولو روشن کردم ارور 3 چراغ داد!!! (فکر کنم اولین نفری باشم که جسپرش اینتوری میشه).
مطمئن بودم که 3 چراغه شدنش به خاطر گرمای بیش از خد نبود. خودم کنسولو باز کردم و یه مقداری تمیز کردم و دوباره بستمش. و در کمال ناباوری باید بگم که کار کرد و تا حالا هم داره کار میکنه. خودم هنوز علت دقیق 3 چراغ شدنشو نمیدونم ولی توی بعضی از سایت های خارجی خوندم که به علت نقص سخت افزاری هم این ارور رو میده. به نظر من مشکل دستگاه من شل شدن X-clamp ها بود. (احتمالا به خاطر جابجایی های زیاد در ایام عید)
کسی نظر دیگه ای نداره؟
زياد نگران نشيد. كلا سه چراغ نمك كنسوله!:biggrin1: بعضي اوقات بي دليل سه چراغ ميشه كه با دوباره روشن كردنش درست ميشه. چيزايي مثل برق رفتن هم ميتونه دليل باشه.
ولي اگه با دوباره روشن كردن درست نشه يعني كنسول به ديار باقي شتافته.:biggrin1:

کسی نظر دیگه ای نداره؟
نگران نباش از دیسک خراب می تونه باشه!!
من خودم برام همین طوری پیش اومده (وسط بازی)
دلایل خیلی زیادی داره

بحث ارور شد ما هم قبل عید یکی از همین جسپرا خریدیم خوب کار می کنه ولی تا الان دوبار وسط بازی gta IV ارور unreadable disk میده! اینم طبیعیه؟ راستی دیسکش play box ه ممکنه واسه این باشه؟
در کل درایوش پر صداست حالا نمی دونم لایتون اینجوریه یا اصولا درایواش اینطوریه یا فقط ماله من!

بحث ارور شد ما هم قبل عید یکی از همین جسپرا خریدیم خوب کار می کنه ولی تا الان دوبار وسط بازی gta IV ارور unreadable disk میده! اینم طبیعیه؟ راستی دیسکش play box ه ممکنه واسه این باشه؟
در کل درایوش پر صداست حالا نمی دونم لایتون اینجوریه یا اصولا درایواش اینطوریه یا فقط ماله من!
فکر میکنم طبیعیه چون خیلی ها با این Playbox ها مشکل دارن.صدای زیاد هم مربوط به درایو هست شما نگران نباش.;)

کسی نظر دیگه ای نداره؟
به به پس جاسپر هم مشکل داره.ما رفتیم فالکون خودمونو بچسبیم.:biggrin1:

تازه این طبیعی تره!!:biggrin1:
اصلا به هیچ در درایور لایتون از دیسک playbox استفاده نکنید.
کاری که من کردم و سخت پشیمونم!! صدمات جبران ناپذیری وارد می کنه.;)

کسی نظر دیگه ای نداره؟
3 چراغ فقط يك معني نميده:eek:
خيلي ها بعد از نسب NXE گفتند كه دستگاهشون 3 چراغ شده ولي چيزي نبود چون اگر دستگاه رو يه بار از برق مي كشيدند و دوباره ميزدند راه ميافتاد:eek:
شما هم لازم نبود دستگاه رو باز كنيد ، همون از برق كشيدن و دوباره به برق زدن كارتون رو راه مينداخت:eek:
البته اين مشكل به چيز هاي ديگم بستگي داره ولي الان ديگه 3 چراغ واقعي كه به معني خراب شدن 360 باشه كمه:eek:
فعلا دوره 1 چراغ يا E74 ميباشد:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or