Pythonistas
کاربر سایت
حداقل برای امتحان پس دادن این مادربرد 8ماه الی 1سال باید صبر کردتا به حال 3چراغ گزارش شده پدرام جان؟
حداقل برای امتحان پس دادن این مادربرد 8ماه الی 1سال باید صبر کردتا به حال 3چراغ گزارش شده پدرام جان؟
سلام من یه جاسپر خریدم همه چیش نشانه جاسپر ولی پاورش بجای 150 وات 175 وات جریانش چیه
چيز عجيبي نيست.سلام من یه جاسپر خریدم همه چیش نشانه جاسپر ولی پاورش بجای 150 وات 175 وات جریانش چیه
دوست عزیز این جاسپر هستش در ضمن اگر مطمئن نشدی برو به قسمت مموری در داشبورد ببین برای MU چقدر زده اگر مقدار داشت(مثلا214 مگ) یعنی جاسپر هستشسلام دوستان اين عكس پشت دستگاه XBOX360ARCADE هست اگر كسي ميتونه از نوشته هاي پشتش تشخيص بده مادر بوردش چيه لطفا اعلام كنه ممنونم.:
برای من هم 175 هست ولی خب باید به همون نشنانه های پشت دستگاه و مموری داخلی نگاه کنیسلام من یه جاسپر خریدم همه چیش نشانه جاسپر ولی پاورش بجای 150 وات 175 وات جریانش چیه
من می خوام xbox360 آرکید با مادربرد جاسپر بخرم ازکجا بفهمم که همینه
در مورد تاريخ جسپر پرميوم ، فكر نكنم با آركد فرقي داشته باشه:cheesygriخوب من تشکر میکنم از دوستی که پست نامربوط(؟! )منو پاک کردند! اما سوال من در مورد تاریخ تولید اولین سری پرمیوم با برد جاسپر این بود که با توجه به زمانی که طول کشید تا ارکید وارد ایران شد ،تقریبا میشه فهمید که پرمیوم ها کی میرسند! لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه.