مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

سلام دوستان اين عكس پشت دستگاه XBOX360ARCADE هست اگر كسي ميتونه از نوشته هاي پشتش تشخيص بده مادر بوردش چيه لطفا اعلام كنه ممنونم.:
2hzn2wj.jpg

سلام دوستان کمک کنید لطفا من موندم که آرکد با برد جاسپر بگیرم یا پرمیوم با برد فالکون کدومشون برای روزی 3_4 ساعت بهتره و آیا فالکونهایی که جدید هستن مثلا مال 2008 اونها درصد 3 چراغیشون بیشتر از جاسپر هست

سلام من یه جاسپر خریدم همه چیش نشانه جاسپر ولی پاورش بجای 150 وات 175 وات جریانش چیه
چيز عجيبي نيست.
فالكون هم كه اومده بود ، اوايل پاور زنون روش بود بعد شد 175.
اگه دقت كرده باشيد تاريخ توليد دستگاه هاي جسپر داخلي 10/7 هستش كه از اولين توليدات اين سري مي باشد.

سلام دوستان اين عكس پشت دستگاه XBOX360ARCADE هست اگر كسي ميتونه از نوشته هاي پشتش تشخيص بده مادر بوردش چيه لطفا اعلام كنه ممنونم.:
دوست عزیز این جاسپر هستش در ضمن اگر مطمئن نشدی برو به قسمت مموری در داشبورد ببین برای MU چقدر زده اگر مقدار داشت(مثلا214 مگ) یعنی جاسپر هستش
سلام من یه جاسپر خریدم همه چیش نشانه جاسپر ولی پاورش بجای 150 وات 175 وات جریانش چیه
برای من هم 175 هست ولی خب باید به همون نشنانه های پشت دستگاه و مموری داخلی نگاه کنی

همه این نشانه هایی که میگید (به اضافه خروجی پاور که تو جسپر با بقیه فرق داره) منحصرا واسه جسپره ولی اگه بازم به دلتون نرفت کنسولتونو باز کنید:-"! اون تونل هوای سفید که چسبیده به فن رو بردارید می بینید که یه نوشته سفید رنگ رو برد هست که نوشته jasper two weaks pilot
اگه این بود دیگه باور کنید جسپره:smile:!!!

من می خوام xbox360 آرکید با مادربرد جاسپر بخرم ازکجا بفهمم که همینه;)

یه مقدار به خودتون فشار بیارید،صفحات قبل هم یه مروری کنید.
تمامی راه های تشخیص توی صفحات قبل هست.

تاپیک داره به هم می ریزه.یه مقدار رعایت کنید.

خوب من تشکر میکنم از دوستی که پست نامربوط(؟! )منو پاک کردند! اما سوال من در مورد تاریخ تولید اولین سری پرمیوم با برد جاسپر این بود که با توجه به زمانی که طول کشید تا ارکید وارد ایران شد ،تقریبا میشه فهمید که پرمیوم ها کی میرسند! لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه.

خوب من تشکر میکنم از دوستی که پست نامربوط(؟! )منو پاک کردند! اما سوال من در مورد تاریخ تولید اولین سری پرمیوم با برد جاسپر این بود که با توجه به زمانی که طول کشید تا ارکید وارد ایران شد ،تقریبا میشه فهمید که پرمیوم ها کی میرسند! لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه.
در مورد تاريخ جسپر پرميوم ، فكر نكنم با آركد فرقي داشته باشه:cheesygri
الان آقا پيام پرميوم داره براي 1 روز مونده به برج 10 ميلادي:eek:
پس ميشه توقع داشت كه تا 1 ماه ديگه پيداش بشه:eek:
البته از اونجايي كه فروش اركد نسبت به پرميوم تو ايران بيشتره ، يه مقدار ممكن دير برسه .( به علت پر بودن انبار فروشگاه ها و از اين چرت و پرتا )
البته نه ديگه تا تابستان:eek:
حالا شما چرا گير دادي به پرميوم؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or