مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

ببین دوست عزیز با اومدن Jasper دیگه Falcon تولید و توزیع نمیشه.
شما دیدی بعد از عرضه Falcon مایکروسافت بیاد Zephyr یا Launch رو باز تولید و پخش کنه ؟
اینم الان همینه.Falcon تا یه تاریخ خاصی هست.از اون تاریخ به بعد دیگه Jasper میشه.
من هم میدونم عزیز میگم تا کی فالکون هست کسی میدونه ( یعنی زمانی که جاسپر تولید بشه ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟;)

اوه اوه.خودت نترکیدی اینهمه بازی کردی:)
یادمه یه بار 7 ساعت پشت هم بازی کردم تا 2 روز سر درد داشتم.
همه ی اینجور چیزها به شانس بستگی داره .
پسر دایی من اول خط تولید پرمیوم یه ایک باکس خرید هنوز داره کار میکنه هیچیش هم نشده 5 ساعت هم بازی کردیم . ولی همه ی دوستاش که با اون خریدن ترکیدن . ( فن هم نداره )
راستی 15 ساعت که خیلی کمه خوب یکسره که نمیشه بازی کرد یه چیزی هم باید جلو تلیویزیون خرد 30 دقیقه استراحت کرد و ... .
اگه اینطور نباشه هم خودمون هلاک میشیم هم ایکس باکس . 5 ساعت روشن بازی 30 دقیقه استراحت و دوباره . ;)

اوه اوه.خودت نترکیدی اینهمه بازی کردی:)
یادمه یه بار 7 ساعت پشت هم بازی کردم تا 2 روز سر درد داشتم.

ترکیدن چیه بابا ! خیلی صفا داره به خصوص بشینی 7 8 تا بازی رو 7 8 تا مرحلش رو بری :cheesygri

اتفاقا من هم فالکون داشتم ترکید روزی 5-10 ساعت پشت سر هم بازی میکردم!!!:eek:
روز آخر 15 ساعت پشت سر هم بازی کردم ترکید:eek:

من هم یه مدت کوتاه روزی 9 ساعت رو بازی می کردم ( تابستون )
ولی متاسفانه برای من وقتی خراب شد که حتی هفته ای 9 ساعت هم بازی نمی کردم ( البته نه به خاطر اینه که خسته شده بودما فقط به خاطر اینکه بازی نبود و منتظر همین gears 2 و .. بودم )

راستی جسپر نشانی نداره که بشه شناختش مثل بقیه ؟ ( مثلا فالکون رو از روی 175 w میشد فهمید )

روز آخر 15 ساعت پشت سر هم بازی کردم ترکید:eek:

کنسول نترکیده..! ترکوندیش..:biggrin1:

راستی جسپر نشانی نداره که بشه شناختش مثل بقیه ؟ ( مثلا فالکون رو از روی 175 w میشد فهمید )

اون صفحه اول رو نگاه کن.. پدارم همه رو توضیح داده.

Black Roz

من نمیدونم چرا این اطلاعات رو فقط مغازه دارها در اختیار دارند.
و هیچ جای دیگه ای نمیشه ردی ازشون پیدا کرد.
( معلوم هستش که زاده ذهنشون هستش، مثل خیلی حرف های دیگه ای که قبلا می زدند )

من خودم اصلا به هیچ مغازه داری اعتماد ندارم، همون طور که دوستان گفتند خیلی از اونها چرت و پرت میگند.

تذکر:
لطفاً این بحث و صحبت های بی مورد اینکه من اینقدر بازی کردم ترکید، شما چرا بازی نکردید نترکید رو تموم کنید.
اینجا جاش نیست، بخش پروفایل رو برای همین جور صحبت ها درست کردند

سلام دوستان می خواستم بدونم تا حالا امر خرابی جاسپر چطور بوده ؟؟؟؟شنیدم که خیلی موفق عمل کرده درسته؟؟

:biggrin1:دوست عزیز از زمانی که شرکت ماکروسافت سری مادربردهای جدید خودش را روانه بازار کرده یعنی همون جاسپر را یه زمانی نزدیک به 5 یا 6 ماه از این زمان داره میگزره و خداراشکر تاحالا هیچ بنی بشری کنسولش را برای گارانتی نفرستاده به شرکت ماکروسافت برای رفع 3 چراغ دستگاه امیدوارم تو ایران هم که به تازگی داره میاد و میخواد که پخش بشه هیچ کسی این مشکل 3 چراغ شدن دستگاه را نداشته باشن و ترسشون هم این نباشه به خصوص دوستان گلم بچه های سایت بزرگ بازی سنتر......یا علی امیدوارم این مطلب به دردت خورده باشه دوست عزیزم:love: :flowers: :excited:ILOVE YOU WWW.BAZICENTER.COM:flowers::excited:

پس این ایکس باکس چیه؟

حالا که اینجا بحث شناساییه کنسول ها شد میشه بگین این کنسول مادربردش چیه:

این عکس پاورش:

DSC01004.JPG

و این هم پشت خود کنسول:

DSC01005.JPG

DSC01006.JPG

حالا که اینجا بحث شناساییه کنسول ها شد میشه بگین این کنسول مادربردش چیه:

این عکس پاورش:

و این هم پشت خود کنسول:
گرچن با این عکس ها نمیشه بگی ولی پاورش زده 213wبعید میدونم فالکون یا حتی چسپر باشه فکر کنم لانچه حالا اقا اشکان استاد تر میاد توضیع میده

سلام !
من 360مو امروز گرفتم.
موقع تست کردن(از جایی که گرفتم) ایشون وصل کرد به پاور خودش. من که اومدم خونه دیدم به جای اینکه 2تا سوراخ بخواد 3 تا میخواد(3 شاخه! ) بعد پاور قبلیرو بش وصل کردم روشن شد.
من الان امروز گرفتم دیگه زیر پر غو ازش مراقبت میکنم :biggrin1: میخواستم ببینم مشکلی نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or