Pythonistas
کاربر سایت
آقا من شنيدم که جسپر هک نشده هنوز که !!!
اين حالا معلوم نيست کی هک ميشه...الانم بياد نميشه خريد که..يوهو بخری بعد 1 سال بعد تازه بتونن هکش کنن..
يکی از مغازه دارهای توپ خونه گفت بايد رو بردش کيت سوار کنن تا هک بشه..فعلاً هم هنوز خبری از هک جسپر نيست
آخه چيزی که هست اين که طرف تا گفت جسپر هک نشده من بهش گفتم درايوهايه lite-on الان 2 3 هفته ای هست هک شده..گفت اونو منم ميدونم...گفت رو دستگاهای قبلی فقط کافی بود درايو هک بشه ولی تو جسپر حتماً بايد برد هم هک بشه.تا اونجایی که اطلاعات داریم و هست همچین چیزی هایی رو تایید نمیکنه.
Flash خود کنسول تا الان ربطی به برد کنسول نداشته و فقط درایور رو Flash میکنند
الان هم که Liteon DG-16D2S قابل Flash شده.
در مورد اون قرار دادن کیت، یادم میاد که برای درایور هیتاچی توی یکی از ورژن هاش توی یک
مطلب دیدم که همچین داستان هایی داشت و یک چیپ رو از بردش جدا میکردند و روی یک
کیت قرار میدادند، به مطبش زیاد گیر ندادم چون بعد ها روش های دیگه ای امد.
مسخره نیست تاحالا کسی تو بازی سنتر جسپر نخریده یا تو ایترنت خبری ازش نیست که بگن سه چراغ میشه یا نه؟؟!!!!
برادر من چرا سفسطه میکنی؟؟!!!این حرفا چیه......هر وسیله ی الکتریکی مثل Xbox360 خراب میشه با 5 ساعت استفاده کردن....وقتی سه چراغ مشکل عمده دستگاه و قسمت های دیگه مشکل نداره بگم خرابی که کسی نفهمه سه چراغ شده......تمام دستگاه های برقی دنیا خراب میشن .. 3 چراغ شدن هم نشانه خرابی هست... حالا هر خرابی که بشه بهش ربط داره
پس نگید 3 چراغ بگید خرابیش مثل قبل هست یا بهتر شده..:biggrin1:
بعد تا این مادررد حداقل 6 ماه باهاش کار نشه نمیشه گفت که آیا مشکل داره یا نه..
این مطلب سرنوشت ترجمه کرده و خیلی کامل توضیح داده......صد در صد به نظر من منتظر باشی بهتره.....در مورد ورود به ایران هنوز معلوم نیست...ببخشید یک سئوالی داشتم
میخواستم بدونم باتوجه به مشخصات داده شده از این برد ارزش صبر کردن داره ؟ تفاوتش با فالکون خیلی زیاده؟
و به نظرتون کی وارد ایران میشه ؟
از پاسختون ممنون میشم
فکر کنم اگر هم پیدا بشه خیلی کمه...!سلام.... در حال حاضر توی ایران جاسپر موجود میباشد؟
برادر من چرا سفسطه میکنی؟؟!!!این حرفا چیه......هر وسیله ی الکتریکی مثل Xbox360 خراب میشه با 5 ساعت استفاده کردن....وقتی سه چراغ مشکل عمده دستگاه و قسمت های دیگه مشکل نداره بگم خرابی که کسی نفهمه سه چراغ شده......