مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

آقا من شنيدم که جسپر هک نشده هنوز که !!!
اين حالا معلوم نيست کی هک ميشه...الانم بياد نميشه خريد که..يوهو بخری بعد 1 سال بعد تازه بتونن هکش کنن..
يکی از مغازه دارهای توپ خونه گفت بايد رو بردش کيت سوار کنن تا هک بشه..فعلاً هم هنوز خبری از هک جسپر نيست

آقا من شنيدم که جسپر هک نشده هنوز که !!!
اين حالا معلوم نيست کی هک ميشه...الانم بياد نميشه خريد که..يوهو بخری بعد 1 سال بعد تازه بتونن هکش کنن..
يکی از مغازه دارهای توپ خونه گفت بايد رو بردش کيت سوار کنن تا هک بشه..فعلاً هم هنوز خبری از هک جسپر نيست

تا اونجایی که اطلاعات داریم و هست همچین چیزی هایی رو تایید نمیکنه.
Flash خود کنسول تا الان ربطی به برد کنسول نداشته و فقط درایور رو Flash میکنند
الان هم که Liteon DG-16D2S قابل Flash شده.

در مورد اون قرار دادن کیت، یادم میاد که برای درایور هیتاچی توی یکی از ورژن هاش توی یک
مطلب دیدم که همچین داستان هایی داشت و یک چیپ رو از بردش جدا میکردند و روی یک
کیت قرار میدادند، به مطبش زیاد گیر ندادم چون بعد ها روش های دیگه ای امد.

تا اونجایی که اطلاعات داریم و هست همچین چیزی هایی رو تایید نمیکنه.
Flash خود کنسول تا الان ربطی به برد کنسول نداشته و فقط درایور رو Flash میکنند
الان هم که Liteon DG-16D2S قابل Flash شده.

در مورد اون قرار دادن کیت، یادم میاد که برای درایور هیتاچی توی یکی از ورژن هاش توی یک
مطلب دیدم که همچین داستان هایی داشت و یک چیپ رو از بردش جدا میکردند و روی یک
کیت قرار میدادند، به مطبش زیاد گیر ندادم چون بعد ها روش های دیگه ای امد.
آخه چيزی که هست اين که طرف تا گفت جسپر هک نشده من بهش گفتم درايوهايه lite-on الان 2 3 هفته ای هست هک شده..گفت اونو منم ميدونم...گفت رو دستگاهای قبلی فقط کافی بود درايو هک بشه ولی تو جسپر حتماً بايد برد هم هک بشه.
من بعدش زنگ زدم nextgen گفتم يه جسپر دارم برام کپی خور ميکنيد؟ گفت من تا حالا جسپر کپی خور نکردم نميدونم بتونم يا نه..و از اونجايی که nextgen مدتی هست که درايوهای lite-on هک کرده پس لزومی نداشت بگه معلوم نيست بتونم يا نه !!!!

گفت رو دستگاهای قبلی فقط کافی بود درايو هک بشه ولی تو جسپر حتماً بايد برد هم هک بشه.
مگه علم غیب داره جسپر ندیده میگه باید برد هم هک بشه...........
مسخره نیست تاحالا کسی تو بازی سنتر جسپر نخریده یا تو ایترنت خبری ازش نیست که بگن سه چراغ میشه یا نه؟؟!!!!

مسخره نیست تاحالا کسی تو بازی سنتر جسپر نخریده یا تو ایترنت خبری ازش نیست که بگن سه چراغ میشه یا نه؟؟!!!!

تمام دستگاه های برقی دنیا خراب میشن .. 3 چراغ شدن هم نشانه خرابی هست... حالا هر خرابی که بشه بهش ربط داره

پس نگید 3 چراغ بگید خرابیش مثل قبل هست یا بهتر شده..:biggrin1:

بعد تا این مادررد حداقل 6 ماه باهاش کار نشه نمیشه گفت که آیا مشکل داره یا نه..

ببخشید یک سئوالی داشتم
میخواستم بدونم باتوجه به مشخصات داده شده از این برد ارزش صبر کردن داره ؟ تفاوتش با فالکون خیلی زیاده؟
و به نظرتون کی وارد ایران میشه ؟
از پاسختون ممنون میشم

تمام دستگاه های برقی دنیا خراب میشن .. 3 چراغ شدن هم نشانه خرابی هست... حالا هر خرابی که بشه بهش ربط داره

پس نگید 3 چراغ بگید خرابیش مثل قبل هست یا بهتر شده..:biggrin1:

بعد تا این مادررد حداقل 6 ماه باهاش کار نشه نمیشه گفت که آیا مشکل داره یا نه..
برادر من چرا سفسطه میکنی؟؟!!!این حرفا چیه......هر وسیله ی الکتریکی مثل Xbox360 خراب میشه با 5 ساعت استفاده کردن....وقتی سه چراغ مشکل عمده دستگاه و قسمت های دیگه مشکل نداره بگم خرابی که کسی نفهمه سه چراغ شده......

ببخشید یک سئوالی داشتم
میخواستم بدونم باتوجه به مشخصات داده شده از این برد ارزش صبر کردن داره ؟ تفاوتش با فالکون خیلی زیاده؟
و به نظرتون کی وارد ایران میشه ؟
از پاسختون ممنون میشم
این مطلب سرنوشت ترجمه کرده و خیلی کامل توضیح داده......صد در صد به نظر من منتظر باشی بهتره.....در مورد ورود به ایران هنوز معلوم نیست...
تا به الان بیشترین طرفداران متعصب 360 می دونن که مایکروسافت جدیدترین ورژن خودشو با اسم رمز جسپر منتشر کرده. چند روزیه که این شانس رو بدست آوردیم تا بتونیم تجربه عملی از برد جدید جسپر داشته باشیم و خواستیم که با هم در این احساس سهیم باشیم.
همونطور که بیشتر علاقه مندان 360 می دونن "حلقه قرمز مرگ" مخوف (اونا اینطوری می گن. به اصطلاح همون 3 چرا غه خودمون..) مدت هاست که 360 رو دنبال می کنه و این در حقیقت باعث شده که مایکروسافت دست به چهارمین اصلاح خودش بزنه.
از اونجاییکه هر اصلاح برای هر پلتفرم باعث بهبود وضعیت شده اما هنوز نتونسته که این مشکل رو به طور کامل حل کنه.

از همون اصلاح نخستین Xenon و Zepher که باعث شد مایکروسافت گارانتی 360 رو برای کسایی که مشکل سه چراغ داشتن رو به سه سال افزایش بده، همینطور برای اصلاح های Falcon و Optus، هنوز مایکروسافت قادر نبوده که به طور کامل مشکل رو برطرف کنه. این اصلاح ها تنها نرخ خرابی رو کمتر کرده.

جدیدترین اصلاح مایکروسافت دارای CPU و GPU ی 65nm ست در حالی که در eDRAM هیچ تغییری ایجاد نشده و همون 80nm است. بعلاوه مایکروسافت 256 مموری کارت رو حذف کرده و جاش 256MB مموری فلش آن برد جایگزین کرده. با CPU و GPU ی جدید مصرف برق کمتر شده که این به معنای استفاده از خشت برق جدید 150W هستش. (نکته: چرا می گن Power Brick یعنی آجر (خشت) برق ؟ چون اگه توجه کرده باشین ترانس خیلی شبیه آجره)

بدست آوردن جسپر اونقدرام سخت نیست. الان از تجربه شخصی خودمون می دونیم که بیشتر تو باندل آرکید موجوده. بعضی گزارشات حاکی از اینه که جاسپر داره خودشو تو باندل Pro نشون میده اما تو تحقیقاتمون نتونستیم چنین چیزی رو ثابت کنیم. با این وجود بر این باوریم که موجودی انبار به اتمام رسیده و کنسول های جدید با پیکر بندی جسپر برای تمام باندل ها در حال ساخت و پیشرفت می باشد.

آسون ترین راه برای اطمینان از خرید برد جسپر نگاه کردن به قطعه باکس کوچیک هستش که سریال نامبر کنسول روش درج شده. اگه به قسمت چپ این قطعه باکس نگاه کنین و به جریان 12v برخوردین شک نکنین که جسپره.. اگه زیر لوگوی US نوشته باشه: 12V-12,1A; 5V-1A حتما جسپره. کلید همون 12,1A رو ریل 12V هستش. ما به هیچ عنوان علامت 16,5A که نشانه Zepher هستش رو پیشنهاد نمی کنیم. و این دیگه از روی شانسه که شما 14,2A رو خریداری کنین که فالکن ه.

به نظر ما جسپر جای Zepher خریداری شد تا جایگزینZepher بشه که تا به حال سه بار جایگزین شده . شکست چهارم در حالیه که 360 به خوبی کار می کنه اما مشکل DVD Drive پیش میاد که تو خوندن دیسک کم میاره. گرچه این موضوع جزء گارانتی سه چراغ به شمار نمیاد بنابراین به جای هدر دادن 105$ و فرستادن دستگاه و عوض کردنش کلا خود کنسول رو با جسپر به قیمت 199$ عوض کردیم و از ابزاری برای انتقال محتوی هارد 20 گیگ به کنسول جدید استفاده کردیم.

حسمون درست بود. سیستم خیلی خنک کار می کنه و DVD Drive در اصلاح جدید خیلی آروم تره. با تستی که از جسپر و فالکن گرفتیم به این نتیجه رسیدیم که جسپر انصافا خنک تر بود و اون گرمایی رو که از پشت Falcon میومد از جسپر نمیومد.

بعلاوه با اندازه گیری از مصرف برق به این نتیجه رسیدیم که جسپر به طور میانگین 105 وات برق استفاده می کنه در صورتی که Falcon میانگین 120 وات. بر اساس مواردی که از منابع دیگه دیدیم این موضوع رو تایید می کنه که جسپر در حالت مصرف برق کمتری رو می کشه.

در حالی که نمی دونیم مایکروسافت چقدر تغییر در این پلتفرم ایجاد کرده هیچ کس دم از جزئیاتی نمی زنه که بتونه بهمون بگه که حرکت به سمت CPU و GPU ی 65nm مزیتی در کاهش خروجی گرما و مصرف برق کمتر مورد نیاز برای عملیات به همراه داشه.

حسمون درست بود و ما شدیدا می خوایم از کسایی که 360 بخرن وقت بیشتری رو اختصاص بدن و سعی کنن که اگه ممکنه جسپر پیدا کنن. در حالی که روی هم رفته مطمئن نیستیم که مشکل سه چراغه به طور کامل در جسپر برطرف شده با اولین نگاه به جسپر و کوچک شدن قالب قطعات به همراه کاهش در مصرف برق باید بگیم که ممکنه مایکروسافت نهایتا با این اصلاح کاری رو که باید انجام داده.

در حالی که ما هنوز فالکن و زفر رو، رو قفسه ها می بینیم پیشنهاد می کنیم که از خریدشون اجتناب کنید چونکه فکر می کنیم جسپر می تونه اولین اصلاح بدون مشکل باشه اما درستی اون رو زمان تعیین خواهد کرد.

برادر من چرا سفسطه میکنی؟؟!!!این حرفا چیه......هر وسیله ی الکتریکی مثل Xbox360 خراب میشه با 5 ساعت استفاده کردن....وقتی سه چراغ مشکل عمده دستگاه و قسمت های دیگه مشکل نداره بگم خرابی که کسی نفهمه سه چراغ شده......

سفسطه دیگه چیه !!!

وقتی که دستگاه سه چراغ قرمز رو نشون میده .. یعنی این که یک مشکلی براش پیش اومده.. که این مشکل امکان داره هر چیزی باشه..

مثلا شاید مشکل از نوسان برق باشه.. که خیلی زود این مشکل بر طرف میشه.. شاید هم GPU ترکیده باشه که دیگه باید فاتهه دستگاه رو خوند ..

خلاصه سه چراغ امکان داره هر چیزی باشه که فقط با کد گیر میشه فهمید که مشکل از کجاست..

دعوا نکنین ولش کنین بحث رو من 1 ساله فالکون دارم فقط 12 ولت کردم روزی 5-6 ساعت بازی می کنم هیچ چیزیشم نشده جسپر هم که اومده بهتر شده 100% مشکلش کمتر شده ولی 0% نشده همین

بابا چرا بحث میکنین؟؟
من 3 ساعت تقریبا بازی میکنم،بعد میزارمش روشن...میرم دنبال کارم...دسته خاموش میشه...اسکرین سیور فعال میشه...تازه، خیلی وقتها هم به عنوان پخش موسیقی ازش استفاده میکنم...ساعتها موزیک.!
حرارت هم از پشت دستگاه میاد..اما جای نگرانی نیست. روز دوم هم خودم بازش کردم و روشنش کردم که خدا وکیلی خیلی داغ میشه هیت سینکاش...
اما در کل...واسه فالکن...جای نگرانی نیست.

بچها من با جسپر چيکار کنم؟؟ بگيرم يا نه...يه مغازه ای هست که هر 2 3 هفته يبار بار براش مياد از دوبی..به من گفت اگه جسپر ميخوای اولش بيانه ميدی تو باره بعدی برات يه جسپر ميارم...گفت چون جسپر کپی خور نشده ما نمياريم..ولی اگه سفارشی بخوای برات يه مدل جسپر arcade مييارم..
حالا موندم من بگيرمو اين کپی خور نشد چی؟ اونوقت رو دستم ميمونه که..چيکار کنم؟ خبری چيزی از هک جسپر بروز نکرده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or