مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

تو دبی جسپر پيدا ميشه؟؟ من قراره تا 1 2 هفته ديگه برم. اگر امده برم اگه نيمده الکی نرم اونجا.

بله ممکنه پیدا بشه.
شما برای تشخیصش نشونه ای که در تصویر زیر هست رو باید مدنظر داشته باشی.

12.1A.jpg

12Vrating.jpg

12Vrating2.jpg

این عدد 12.1A توی Zephyr عدد 16.5A و در Falcon هم 14.2A بوده.

دیگه توی Arcade هایی که مادربوردشون Jasper هست وجود نداره و این 256 مگابایت به صورت حافظه داخلی روی کنسول قرار داره.
مگه توی آرکید های با مادربورد فالکون و قبل از اون، مموری کارد 512 نبود ؟!

؟

سلام
دوستان یک سوال داشتم ؟؟ این مادربورد جسپر مشکل سه چراغش کمتر از اون مدلهایی دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چند درصد احتمال داره سه چراغ بشه؟؟؟؟:confused:

سلام
دوستان یک سوال داشتم ؟؟ این مادربورد جسپر مشکل سه چراغش کمتر از اون مدلهایی دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چند درصد احتمال داره سه چراغ بشه؟؟؟؟:confused:

تا تست نشه،نمیشه گفت که ممکنه مشکلی داشته باشه یا نه.
باید استفاده بشه.بعد هم خودش رو توی 1-2 ماه اول نشون نمیده.باید حدودا 1 سال کار کنه تا مثل فالکون بشه فهمید هنوز ایراد داره یا نه... ;)

بله ممکنه پیدا بشه.
شما برای تشخیصش نشونه ای که در تصویر زیر هست رو باید مدنظر داشته باشی.

12.1A.jpg

12Vrating.jpg

12Vrating2.jpg

این عدد 12.1A توی Zephyr عدد 16.5A و در Falcon هم 14.2A بوده.
ممنونم...
کسی از دوستان از دبی تا حالا گرفته؟؟ فکر کنم تو مالزی احتمال امدنش بيشتر باشه تا دبی..اگر بدونم تو مالزی 100% امده ميرم اونجا.
اين همه خرج کنی بری بعد ببينی هنوز تو دبی نيمده خيلی حال گيری ميشه.

ببخشید اقایون یعنی 360 با برد جاسپر و درایو لایت ان کپی خور میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :confused:
مثل فالکون فرقی نداره یعنی بهتر یگم ربطی نداره ؟؟؟ ؟ ؟؟ :confused:

ممنونم...
کسی از دوستان از دبی تا حالا گرفته؟؟ فکر کنم تو مالزی احتمال امدنش بيشتر باشه تا دبی..اگر بدونم تو مالزی 100% امده ميرم اونجا.
اين همه خرج کنی بری بعد ببينی هنوز تو دبی نيمده خيلی حال گيری ميشه.

توی دوبی نمایندگی رسمی هست که ثبت شده داخل سایت XBox.Com.اما من اسمی از مالزی داخل سایت ندیدم.اگر بگردی و نمایندگیهاش بری مطمئنا پیدا می کنی. ;)

من که هفته پیش خرید کردم تو دبی نبود و هنوز انبارهاشون برج 7 رو داره.
شایعه شده که درایو لایتون مادربورد جسپر فرق میکنه با درایو لایتون فالکون و یه مدل دیگه از لایتون استفاده شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or