مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

راهنمایی به یک دوست

ببخشید این مادربورد جاسپر با فالکون خیلی فرق داره؟
یعنی اصلا 3 چراغ نمیشه؟

;)دوست عزیزم اگر یه مقدار واضح تر به صفحات قبل نگاه میکردی خودت متوجه سئوال خودت میشدی....... در مادربردهای فالکون cpu هاشون 65 نانومتری بود و Gpu هاشون 90 نانومتری ولی در مادربردهای جاسپر هم Cpu هاشون و هم Gpu هاشون تبدیل شده به 65 نانومتری و دمای درون کنسول بسیار بسیار پایین اوومده ........2- درصد و میزان 3 چراغ شدن کنسولهای جاسپر بسیار پایین است و به جرات میتونم بگم که تو این 5 و 6 ماهه که جاسپر در خارج از ایران فروخته شده از سوی شرکت ماکروسافت تا الان هم یک نفر کنسولش را برای تعمیر 3 چراغ نفرستاده گارانتی شرکت و درصد 3 چراغش میتوان گفت 1 به 1.000.000 است امیدوارم برای این دوستانمون که تازه امروز و دیروز جاسپر خودشون را خریدن هیچ وقت 3 چراغ نشه به خصووص دوستان عزیز بازی سنتر..........:love:

:love:ILOVE YOU WWW.BAZICENTER.COM :love:

;)دوست عزیزم اگر یه مقدار واضح تر به صفحات قبل نگاه میکردی خودت متوجه سئوال خودت میشدی....... در مادربردهای فالکون cpu هاشون 65 نانومتری بود و Gpu هاشون 90 نانومتری ولی در مادربردهای جاسپر هم Cpu هاشون و هم Gpu هاشون تبدیل شده به 65 نانومتری و دمای درون کنسول بسیار بسیار پایین اوومده ........2- درصد و میزان 3 چراغ شدن کنسولهای جاسپر بسیار پایین است و به جرات میتونم بگم که تو این 5 و 6 ماهه که جاسپر در خارج از ایران فروخته شده از سوی شرکت ماکروسافت تا الان هم یک نفر کنسولش را برای تعمیر 3 چراغ نفرستاده گارانتی شرکت و درصد 3 چراغش میتوان گفت 1 به 1.000.000 است امیدوارم برای این دوستانمون که تازه امروز و دیروز جاسپر خودشون را خریدن هیچ وقت 3 چراغ نشه به خصووص دوستان عزیز بازی سنتر..........:love:

:love:ILOVE YOU WWW.BAZICENTER.COM :love:
البته در جاسپر به گفته ی یک متخصص مشکل رم وجود داره.

آخرین ویرایش:
سلام !
من 360مو امروز گرفتم.
موقع تست کردن(از جایی که گرفتم) ایشون وصل کرد به پاور خودش. من که اومدم خونه دیدم به جای اینکه 2تا سوراخ بخواد 3 تا میخواد(3 شاخه! ) بعد پاور قبلیرو بش وصل کردم روشن شد.
من الان امروز گرفتم دیگه زیر پر غو ازش مراقبت میکنم :biggrin1: میخواستم ببینم مشکلی نداره؟
نبود؟!:biggrin1:

رامین جان مشکل اینجاس که همون 2شاخه هه بش میخوره/
باهاش بازیم کردم تیریپی نبود.
میخوام ببینم در آینده تاثیر منفی رو کنسولم نمیزاره؟ :biggrin1: (پوستش چروکیده میشه :biggrin1: )

رامین جان مشکل اینجاس که همون 2شاخه هه بش میخوره/
باهاش بازیم کردم تیریپی نبود.
میخوام ببینم در آینده تاثیر منفی رو کنسولم نمیزاره؟ :biggrin1: (پوستش چروکیده میشه :biggrin1: )
نه نترس مشکلی پیش نمیاد!:biggrin1:
من از کجامیتونم جاسپر گیربیارم ؟
این اقا مجید فقط به اونای که سفارش دادن میفروشه ؟
خیر.امروز که باهاشون تماس گرفتم خودشون دارن با قیمت 280 تومن.

آخرین ویرایش:
من از آقا مجید یه جاسپر گرفتم اینجوریه:
Lot No:0841X
Team FDOU
تاریخ:7/10/2008
Label :12 DC 12.1A :5Vsb 1A
مموری داخلی هم هست
حالا این جاسپره !؟

من از آقا مجید یه جاسپر گرفتم اینجوریه:
Lot No:0841X
Team FDOU
تاریخ:7/10/2008
Label :12 DC 12.1A :5Vsb 1A
مموری داخلی هم هست
حالا این جاسپره !؟

شک نکن جاسپر خريدی برو حال کن ولی تا چند ماه زياد کار ازش نکش تا امتحان خودشو جاسپر پس بده​

تا به حال 3چراغ گزارش شده پدرام جان؟

من چیزی از 3 چراغ شدنش توی اخبار نخوندم.

دوستان جاسپر رو چطوری میشه از روی ظاهر شناخت؟مثلا فقط از روی تاریخ ساخت میشه؟ز کی به بعد باشه جاسپره؟

12.1A.jpg

12Vrating.jpg

12Vrating2.jpg

اون 12.1A رو مدنظر داشته باش.نشونه Jasper بودنش هست.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or