Aʍir Rәzʌ
کاربر سایت
قیافشون که خیلی خوب به نظر میاد ... نا مردا فقط قیافه میزنندیسک های PlayBox بدترین نوع DVD توی بازار هست.
بهتر هست اصلا استفاده نکنید.لنز درایو رو نابود می کنه.
قیافشون که خیلی خوب به نظر میاد ... نا مردا فقط قیافه میزنندیسک های PlayBox بدترین نوع DVD توی بازار هست.
بهتر هست اصلا استفاده نکنید.لنز درایو رو نابود می کنه.
یه سوال داشتم : با این جاسپر ها تا چند ساعت به طور مستمر میشه بازی کرد که مشکلی برای کنسول پیش نیاد یعنی 3 چراغ ؟ مثلا اگه 3 ساعت مداوم کنسول روشن باشه مشکلی نداره؟
من كه خودم تا 4 يا 5 ساعت بازي كردم ولي دوستام شايد تا 10 ساعت هم بازي كرده باشندیه سوال داشتم : با این جاسپر ها تا چند ساعت به طور مستمر میشه بازی کرد که مشکلی برای کنسول پیش نیاد یعنی 3 چراغ ؟ مثلا اگه 3 ساعت مداوم کنسول روشن باشه مشکلی نداره؟
میشه یکی از دوستان بگه که کدام مارک از این dvd های رایتی با کیفیت هست ( چون من رفته بودم توپ خانه و گفتم که این بازیهای رایتی رو چه نوع مارکی میزنید گفتش بدون اسمه { no name } :confused:
بعد من چند روز پیش یه 360 سری جسپر خریدام و فقط 5شنبها و جمعها 2 تا 2 ساعت بازی میکنم . میخواستم بدونم این گرمایی که از پشت دستگاه میاد بیرون طبیعی هست ( چون دستگاه قبلی من که از سریهای لانچ بود هم تقریبا چنبن گرمایی میومد بیرون و بعد 1 سالو 8 ماه 3 چراق شد
با تشکر از دوستان
اين سوال به اينجا مربوط نميشه و بايد تو بخش مشكلات 360 سوال ميكرديد ولي با اين حال اين جواب مختصر رو داشته باشيد.با سلام
این ارور E74 تو جاسپر ها جریانش چیه ؟ توضیح بدید ؟
مثل Falcon پیشنهاد میشه 2-3 ساعت کار کنید تا جواب خودش رو پس بده.
واقعا دیگه نمیشه به مادربورد های XBox 360 اعتماد کرد.فعلا بهترین راه کار کردن باهاش همینه.
هر 2-3 ساعت یه 1.5 تا 2 ساعت استراحت.
آقا پدرام سلام
یه کنسول آرکید بود که پاورش 175 بود ولی پشت خود کنسول نوشته بود
12V DC, 12.1 A ; 5Vsb, 1 A (label on the console)
ممکنه جاسپر نباشه؟
اتفاقا Jasper هست این مادربورد.
12.1A نشونه Jasper بودن ماردبورد کنسوله.چون سری اول تولیدات Jasper هست با Power های 175W میاد بیرون.