دوستان شاید سوال من تکراری باشه
میخواستم بدونم واسه Elite جاسپر اومده؟
http://www.360drives.com/list?v_board=5&v_perpage=50
دوستان شاید سوال من تکراری باشه
میخواستم بدونم واسه Elite جاسپر اومده؟
من منظورم الیت مشکی هست
من منظورم الیت مشکی هست
احتمال سه چراغ شدن جاسپر خیلی خیلی کمه تا حالا فکر نکنم مشاهده شده باشه سه چراغ شدن:biggrin1:دوستان من قصد دارم كه طي يكي دوماه آينده يك 360 تهيه كنم و متاسفانه تجربه ي تلخ 3 چراغه شدن يه دستگاه هم در عرض 1 ماه استفاده از دستگاه رو داشتم و زياد هم از اينكه ميخوام دوباره 360 بخرم راضي و خشنود نيستم ولي بخاطر بازيهايي كه در آينده مياد و ارزوني بازيها و... مي خوام يكبار ديگه ريسك كنم و يك دستگاه جاسپر بگيرم ولي وقتي اين 16 صفحه رو هم مطالعه كردم زياد دلم از خريد جاسپر قرص نشد و گويا باز هم امكان 3 چراغه شدن وجود داره! به نظر شما و كساني كه جاسپر گرفتن آيا ميشه با خيال آسوده با برد جاسپر 360 بازي كرد؟!!
با سلام.
چند سوال داشتم:
x360 - Premium 60GB - Jasper خروجی HDMI داره؟
از نظر کنسول چیزی کم یا زیاد نشده نسبت به مدل های قبلی (مثل falconو ...)؟
با تشکر.
چند تا از دوستام روزی 5 و یا 6 ساعت بازی می کنند البته بستگی داره جایی که کنسول قرار گرفته باید اونجا هوا جریان داشته باشهسلام من چند جا اعلام کردم میخوام یه x360 بخرم البته اگر مشکلی پیش نیاد تا 1 ماه دیگه
ولی میخوام بدونم به طور مداوم چند ساعت میشه با x360 بازی کرد؟؟؟
مدل پریمیوم با بورد جاسپر کپی خور شده؟؟؟
اگر به همراه کنسول از اون دستگاه تهویه استفاده کنم دیگه دستگاه سه چراغ نمیشه؟؟؟
به غیر از بازی کردن با دستگاه چه امکانات دیگه ای داره؟؟؟
برای چند نفره بازی کردن باید خط adsl داشته باشم؟؟؟
آیا میشه مجانی هم چند نفره بازی کرد؟؟؟
الان پریمیوم با بورد جاسپر تهران چنده البته ارزون ترین قیمت؟؟؟
ممنون میشم به سوالانم جواب بدین
سلام دوست عزیز(قدیم باهات 2-3 تا بازی عوض کردم:biggrin1گويا باز هم امكان 3 چراغه شدن وجود داره! به نظر شما و كساني كه جاسپر گرفتن آيا ميشه با خيال آسوده با برد جاسپر 360 بازي كرد؟!!
سلام
فقط جهت اطلاع ميگم كه جسپر هم مشكل سه چراغ رو داره و اين مشكل تموم نشده.فقط خيلي خيلي كم شده.
از هر 100 برد لانچ نصفش به مشكل مي خوردن.
از هر 100 برد فالكون 30 تا به مشكل مي خوردن.
از هر 100 برد جاسپر 5 تا 8 به مشكل مي خورن.
در ضمن من اولين جسپر رو هم تعمير كردم.با مشكل 0110.
اصلا 100 در صدي در كار نيست.
يا حق
سلام من چند جا اعلام کردم میخوام یه x360 بخرم البته اگر مشکلی پیش نیاد تا 1 ماه دیگه
ولی میخوام بدونم به طور مداوم چند ساعت میشه با x360 بازی کرد؟؟؟
مدل پریمیوم با بورد جاسپر کپی خور شده؟؟؟
اگر به همراه کنسول از اون دستگاه تهویه استفاده کنم دیگه دستگاه سه چراغ نمیشه؟؟؟
به غیر از بازی کردن با دستگاه چه امکانات دیگه ای داره؟؟؟
برای چند نفره بازی کردن باید خط adsl داشته باشم؟؟؟
آیا میشه مجانی هم چند نفره بازی کرد؟؟؟
الان پریمیوم با بورد جاسپر تهران چنده البته ارزون ترین قیمت؟؟؟
ممنون میشم به سوالانم جواب بدین
وقتی میگن مثلآ از هر 100 تا فالکون 30 تاشون مشکل دارند یعنی اون 30 تا اگر هم درست استفاده بشن باز هم 100 درصد خراب میشن یا این که اشکال از خود بازی کننده و زیاده روی توی بازی کردنه؟
منظورم اینه که اگه من دستگاه رو بیشتر از 1 ساعت روشن نگه ندارم و از داغ شدنش جلوگیری کنم بازم نوع برد تآثیر داره؟
ما توی شهرمون یه کلوپ x360 داریم دستگاهاش روزانه 10 ساعت روشنه هیچ تهویه ای هم نداره و تا حالا دو چراغه هم نشده چه برسه به سه چراغه!!!!!! مهم اینه که دستکاهت جزو اون بدشانس ها نباشه مگرنه با روزی 10 ساعت هم مشکلی پیش نمیاد