مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

دوستان من قصد دارم كه طي يكي دوماه آينده يك 360 تهيه كنم و متاسفانه تجربه ي تلخ 3 چراغه شدن يه دستگاه هم در عرض 1 ماه استفاده از دستگاه رو داشتم و زياد هم از اينكه ميخوام دوباره 360 بخرم راضي و خشنود نيستم ولي بخاطر بازيهايي كه در آينده مياد و ارزوني بازيها و... مي خوام يكبار ديگه ريسك كنم و يك دستگاه جاسپر بگيرم ولي وقتي اين 16 صفحه رو هم مطالعه كردم زياد دلم از خريد جاسپر قرص نشد و گويا باز هم امكان 3 چراغه شدن وجود داره! به نظر شما و كساني كه جاسپر گرفتن آيا ميشه با خيال آسوده با برد جاسپر 360 بازي كرد؟!!

دوستان من قصد دارم كه طي يكي دوماه آينده يك 360 تهيه كنم و متاسفانه تجربه ي تلخ 3 چراغه شدن يه دستگاه هم در عرض 1 ماه استفاده از دستگاه رو داشتم و زياد هم از اينكه ميخوام دوباره 360 بخرم راضي و خشنود نيستم ولي بخاطر بازيهايي كه در آينده مياد و ارزوني بازيها و... مي خوام يكبار ديگه ريسك كنم و يك دستگاه جاسپر بگيرم ولي وقتي اين 16 صفحه رو هم مطالعه كردم زياد دلم از خريد جاسپر قرص نشد و گويا باز هم امكان 3 چراغه شدن وجود داره! به نظر شما و كساني كه جاسپر گرفتن آيا ميشه با خيال آسوده با برد جاسپر 360 بازي كرد؟!!
احتمال سه چراغ شدن جاسپر خیلی خیلی کمه تا حالا فکر نکنم مشاهده شده باشه سه چراغ شدن:biggrin1:

سلام من چند جا اعلام کردم میخوام یه x360 بخرم البته اگر مشکلی پیش نیاد تا 1 ماه دیگه
ولی میخوام بدونم به طور مداوم چند ساعت میشه با x360 بازی کرد؟؟؟
مدل پریمیوم با بورد جاسپر کپی خور شده؟؟؟
اگر به همراه کنسول از اون دستگاه تهویه استفاده کنم دیگه دستگاه سه چراغ نمیشه؟؟؟
به غیر از بازی کردن با دستگاه چه امکانات دیگه ای داره؟؟؟
برای چند نفره بازی کردن باید خط adsl داشته باشم؟؟؟
آیا میشه مجانی هم چند نفره بازی کرد؟؟؟
الان پریمیوم با بورد جاسپر تهران چنده البته ارزون ترین قیمت؟؟؟
ممنون میشم به سوالانم جواب بدین

سلام من چند جا اعلام کردم میخوام یه x360 بخرم البته اگر مشکلی پیش نیاد تا 1 ماه دیگه
چند تا از دوستام روزی 5 و یا 6 ساعت بازی می کنند البته بستگی داره جایی که کنسول قرار گرفته باید اونجا هوا جریان داشته باشه
آره کپی خور شده من خودم چند روز پیش یه دونه خریدم
دستگاه همینجوریاشم سه چراغ نمیشه :biggrin1: نصب دستگاه تهویه هیچ تاثیری نداره .
میتونی به live وصل بشی دانلود موزیک ، فیلم ، شو ، تصویر ، بازی های دمو و غیر دمو
برای آنلاین بازی کردن باید اشتراک gold داشته باشی
تو فروشگاه مجازی بازی سنتر 275 و280 گیر میاری

گويا باز هم امكان 3 چراغه شدن وجود داره! به نظر شما و كساني كه جاسپر گرفتن آيا ميشه با خيال آسوده با برد جاسپر 360 بازي كرد؟!!
سلام دوست عزیز(قدیم باهات 2-3 تا بازی عوض کردم:biggrin1:)

چیزی که معلوم شده -همچنان مشکلش پا برجا هست!!!و مشکل امکان وقوعش هست
ولی کمتر-اقا میثم که خودش تعمیر کار خبره ای هست توی یک تاپیک توضیح داده بود اینم
گفتم اینجا کپی کنم -تا ببینی و استفاده کنی(الان من فالکون دارم 1ساله داره مثل چی کار میکنه هیچیشم نیست--کلا لانچ خیلی مضخرف بود-اینا بهترن)
سلام

فقط جهت اطلاع ميگم كه جسپر هم مشكل سه چراغ رو داره و اين مشكل تموم نشده.فقط خيلي خيلي كم شده.
از هر 100 برد لانچ نصفش به مشكل مي خوردن.
از هر 100 برد فالكون 30 تا به مشكل مي خوردن.
از هر 100 برد جاسپر 5 تا 8 به مشكل مي خورن.
در ضمن من اولين جسپر رو هم تعمير كردم.با مشكل 0110.

اصلا 100 در صدي در كار نيست.

يا حق

فعلا;)

اگر یه مقدار صفحات قبل رو مرور کنید به پاسختون می رسید.
بهتر هست بیشتر از 3 ساعت نباشه.
بله درایو Lite-On هست پس کپی خور شده.
اصلا از Intercooler استفاده نکنید.اگر بهش فشار نیاد،در حالت عادی هیچ مشکلی براش ایجاد نمیشه.
با دستگاه می تونید فیلم ببینید،موزیک گوش بدید و کار اصلیش هم که Game هست.
برای آنلاین بازی کردن نیاز به ADSL هست و پیشنهاد میشه سرعتش 128 به بالا باشه برای کیفیت مناسب تر.
تا 1 ماه به صورت رایگان می تونید مجانی بازی کنید اما پس از اتمام 1 ماه باید اکانت Gold برای آنلاین بازی کردن خریداری کنید.
در مورد قیمت هم بهتر هست یه سر به تاپیک قیمت ها بزنید.

وقتی میگن مثلآ از هر 100 تا فالکون 30 تاشون مشکل دارند یعنی اون 30 تا اگر هم درست استفاده بشن باز هم 100 درصد خراب میشن یا این که اشکال از خود بازی کننده و زیاده روی توی بازی کردنه؟
منظورم اینه که اگه من دستگاه رو بیشتر از 1 ساعت روشن نگه ندارم و از داغ شدنش جلوگیری کنم بازم نوع برد تآثیر داره؟

ما توی شهرمون یه کلوپ x360 داریم دستگاهاش روزانه 10 ساعت روشنه هیچ تهویه ای هم نداره و تا حالا دو چراغه هم نشده چه برسه به سه چراغه!!!!!! مهم اینه که دستکاهت جزو اون بدشانس ها نباشه مگرنه با روزی 10 ساعت هم مشکلی پیش نمیاد

وقتی میگن مثلآ از هر 100 تا فالکون 30 تاشون مشکل دارند یعنی اون 30 تا اگر هم درست استفاده بشن باز هم 100 درصد خراب میشن یا این که اشکال از خود بازی کننده و زیاده روی توی بازی کردنه؟
منظورم اینه که اگه من دستگاه رو بیشتر از 1 ساعت روشن نگه ندارم و از داغ شدنش جلوگیری کنم بازم نوع برد تآثیر داره؟

روش های زیادی هست برای جلوگیری از 3 چراغ شدن.روش های کولینگی که واقعا تاثیرگذار هستن توی بخش Repair آموزش داده شده.
کلا نمیشه گفت که برای اون هایی هم که رعایت می کنن اتفاق میفته یا نه.اما کسانی که رعایت می کنن،کنسولشون مطمئنا دیرتر به مشکل برمی خوره.
شما می تونید برای این که احتمال 3 چراغ شدن کنسولتون رو به صفر بره از همون روش های کولینگ استفاده کنید.

ما توی شهرمون یه کلوپ x360 داریم دستگاهاش روزانه 10 ساعت روشنه هیچ تهویه ای هم نداره و تا حالا دو چراغه هم نشده چه برسه به سه چراغه!!!!!! مهم اینه که دستکاهت جزو اون بدشانس ها نباشه مگرنه با روزی 10 ساعت هم مشکلی پیش نمیاد

اون کلوپ شهرتون هم به زودی Xbox 360 هاش خودشون رو نشون میدن.
قرار نیست تا 10 ساعت بازی کردی یا توی 1 ماه روزی 10 ساعت بازی کردی سریعا خودش رو نشون بده.
تحمل کن روز 3 چراغ شدن اون ها هم میاد . ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or