آقا یه سوال داشتم آمار 360 های 3 چراغ jusper چه جوریه آیا تو سایت تاپیک مورد نظر هست من پیدا نکردم اگه کسی میدونه راهنمیی کنه لطفا.
مرسی.
مگه شما کسی رو خارج از این سایت میشناسی که 3 چراغ داده باشه؟؟؟تا الان تو اين سايت هيچی
البته تعداد کسايی هم که خريدن به 50 / 60 نفر نميرسه ( فکر کنم )
همه هم تقريبا ارکيد گرفتن...
مگه شما کسی رو خارج از این سایت میشناسی که 3 چراغ داده باشه؟؟؟
آخه من تا حالا 2 360 3 چراغ داشتم حالو حوصله ی این یکیرو ندارم!!
بعدش HDMI رو ساپورت میکنه؟؟؟ و به نظرت زمان خوب واسه خریدش کیه؟
در ضمن مرسی از پاسخ هات.
منم امروز دومین کنسولم رو گرفتم
یه ارکید با برد جاسپر!
میتونم قاب کنسول قبلی رو روی این بندازم؟ کار دیگه ای هم هست که انجامش مفید باشه؟
پرمیوم جاسپر و الیت جاسپر هنوز ایران نیومده!ولی به زودی وارد میشه.اقا تو رو خدا یکی به داد من برسه هرجا می رم دنبال پریوم جاسپر نیست به همه زنگ زدم به شادی-نکست جن-وست-مکس-فتحی کسی اگه جایی سراغ داره بگه مرسی
البته پدرام جان روشن و خاموش کردن مکرر کنسول خیلی بهش اسیب میزنه.کار خاصی نمی خواد انجام بدید.فقط زمان بازی کردن رو تنظیم کنید که مشکلی پیش نیاد.یعنی هر 2-3 ساعت بازی کردن در برابرش 1-2 ساعت استراحت بدید بهش.
تا آخرایه همین هفته شاید اومد اگه نه هفته بعد 90 درصد میاد....:biggrin1:حالا کی این پریوم جاسپر می اد یعنی تا 2 هفته دیگه می اد
ولی من شنیدم مایکروسافت دسته های جدیدو تو E3 معرفی میکنه بهتر نیست بزاریم تو مدل های جدید با این دسته بگیریم مثلا بعب تابستون؟الان خيلی وقته همه مدل ها پورت HDMI دارن ... الان مدلی تو بازار وجود نداره که پورت HDMI نداشته باشه !!!
الان بهترين زمانه هم زمان امتحان ها هست... هم قبل تابستون... متأسفانه هنوز هيچ فروشنده اي نداره :biggrin1:
البته اگه هارد 60 گيگ داری الان دم دستت ( با توجه به اينکه گفتی 3 تا کنسولت 3 چراغ شده شايد hard رو نگه داشتی ) برو ارکيد بگير... هارد رو بزار روش