behrad22
کاربر سایت
بله امشبه...بازی ها به صورت رفت و برگشت هست فینال تک بازیبازی های حذفی امشب هست؟؟؟؟؟؟
رفت و برگشت یا تک بازی؟؟؟؟؟
بله امشبه...بازی ها به صورت رفت و برگشت هست فینال تک بازیبازی های حذفی امشب هست؟؟؟؟؟؟
رفت و برگشت یا تک بازی؟؟؟؟؟
خوب مشخص کنید امشب اونایی که سمت راست هستند میزبانن یا سمت چپ . چون مهمهبله امشبه...بازی ها به صورت رفت و برگشت هست فینال تک بازی
؟همین امشب 2بازی صورت بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بله امشبه...بازی ها به صورت رفت و برگشت هست فینال تک بازی
من نمیدونم چرا دوستان انقدر دیر پاسخ میدن . خواهش میکنم به این سوالم قبل از شروع تایم بازیها جواب بدین
امشب کیا میزبانند ؟؟؟
بله هردو امشب هست میزبانم هرکی رتبش در گروهش بالاتر بود...دوستان هر دو بازی رفت و برگشت امشب هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
غمت نباشه داداش من خودم جات میبرمبله هردو امشب هست میزبانم هرکی رتبش در گروهش بالاتر بود...
---------- نوشته در 11:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 PM ارسال شده بود ----------
نتیجه بازی من با heska:
NaTo Vampire 2 - 3 pill4ger ve5tal (من میزبان)
NaTo Vampire 1 - 2 pill4ger ve5tal (میهمان بودم)
حذف شدیم رفت:dشانس گند ما کانکشن من پوکیده بود نمیشد بازی کرد ولی بحر حال تبریک میگن به حسام جان...
حرفتون رو قبول دارم ولی ایشون هم حتما مشکلی بوده که نتونستن زود بیان و...حالا من قضاوت نمیکنم این وسط...ایشالا دوره های بعد تو تابستون با نظم و ترتیب خوبی برگذار میکنیم بازی هارو و دیگه شاهد این مشکلات امیدوارم که نباشیم...چه خوبه ادم در کنار این که فیفا رو یاد میگیره اخلاق رو هم ذرهای یاد بگیره ( دوستان همه گل هستند )
با همه هم رفیق و دوست هستیم اما این کسی که من امشب باهاش بازی داشتم واقعا از اخلاق بویی نبرده بودند ظاهرا ...
بازی من و ایشون ساعت 10 تا 10.30 توی جدول بود . بنده ساعت 10 انلاین شدم دیدم ایشون هم هست بهشون 3 بار پیام دادم که بازی کنیم ( ایشون هم مشغول بازی کردن MW3 بودند ) خوب که بازی هاشون رو انجام دادند تا ساعت 10.40 اصلا انگار نه انگار دارم با دیوار صحبت میکنم یا با ادم ؟!!!
بعد از 7 8 دقیقه تاخیر inv دادم دیدم join شد بازی کردیم و ( خلاصه بازی اول رو باختم ) بازیمون تموم شد دوباره بهشون 2 بار پیام دادم اقا اینوایت کن برگشت رو بزنیم بعد از 20 دقیقه الاف کردن بنده اینوایت دادن واسه برگشت
برگشت رو هم باختیم . باختن انقدر واسم مهم نبود که رفتار ایشون زشت و زننده بود . ( من سری قبلی مسابقات به اقای behrad 22 باختم واقعا لذت بردم از بازی حتی از باختم چون ایشون کاملا سر ساعت و با اخلاق بودند )
واقعا این همه غرور واسه چیه ؟؟؟؟ نمیفهمم ! کلی الافمون کرد مارو خلاصه ...
قصدم اصلا متشنج کردن تاپیک و بهونه اوردن واسه باختم نبود ( باختم رو قبول دارم ) اما توصیه به دوستان برگزار کننده ی مسابقات دارم . دور بعدی مسابقات و همچنین سری بعدی هم در انتخاب شرکت کنندگان دقت کنید هم در راس ساعت برگزار شدنش .
نه اینکه نیم ساعت وقت بزارین واسه بازی بعد یارو 40 دقیقه بعدش ظاهر بشه بعد تازه واسه برگشت هم 20 دقیقه الافت کنه .... بنده با اقایون dragonrazm , Behrad 22 , amir 0831 , Heska , sam.fisher , navidii بازی کردم نه اونا مشکلی ایجاد کردن و نه من به خوبی هم باهم و سر موقع بازی کردیم
اما ایشون مثل اینکه کلاسشون خیلی بالا بود که باید با تاخیر فراوان میومدند