لیگ حذفی فیفا 12 بازیسنتر

آیا مایلید برنامه لیگ و بازی ها علاوه بر این فروم در یک

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
جدول گروه ها:
گروه A:
1:Farshad360
4 بازی- 2 برد- 2 مساوی- بدون باخت=8 امتیاز با تفاضل 7+
--------------------------------------------------------------
2:Pill4ger Ve5al
3 بازی- 2 برد- 1 تساوی- بدون باخت=6 امتیاز با تفاضل 6+
3:silent city1
2 بازی- 1 برد- 1تساوی - بدون باخت=4 امتیاز با تفاضل 2+
4:Navidi
3 بازی-1 برد- 0 تساوی- 2 باخت =3 امتیاز با تفاضل -4
5:amirkms
4 بازی-0 برد- 0 تساوی-4 باخت =0 امتیاز با تفاضل -11
---------------------------------------------------------------
2: NaTo Vampire
3 بازی- 2 برد-0 مساوی-1 باخت=6 امتیاز با تفاضل +4
3:FarzadSpartta
2 بازی-1 برد- 0تساوی -1 باخت =3 امتیاز با تفاضل +3
4:yashar vamp
2 بازی-1 برد-0 تساوی- 1 باخت =3 امتیاز با تفاضل 0
5:I AM Al1ive
حذف از مسابقات......................................................
تغییر یافت...

لطفا از الان چگونگی برخورد تیم هارو باهم مشخص کنید اگه از هر گروه 4 تا میان بالا بهترین روش اینه : اول گروه 1 با چهارم گروه 2 ـ دوم 1 با سوم 2 ـ سوم 1 با دوم 2 ـ چهارم 1 با اول 2
به سبک مسابقات حذفی NBA

man 7 emtiazam eshtebah neveshtid
mamnoon az zahamatetoon
ممنون بابت اطلاع رسانی تصحیح شد...
لطفا از الان چگونگی برخورد تیم هارو باهم مشخص کنید اگه از هر گروه 4 تا میان بالا بهترین روش اینه : اول گروه 1 با چهارم گروه 2 ـ دوم 1 با سوم 2 ـ سوم 1 با دوم 2 ـ چهارم 1 با اول 2
به سبک مسابقات حذفی NBA
بعله نظر من هم همین است است از هر گروه 4 تا بیان بالا و بصورتی که خودتون گفتید بازی ها برگزار شه چون بازی های بیشتری میشه انجام داد اینجوری...فقط اینجا همگی اعلام کنند موافقند یا نظر دیگه ای دارند.؟

هفته دیگه امتحانات شروع میشه و اینجوری بیشتر طول میکشه و امکان داره بیفته برا هفته بعد
یکاری کنید تا 5شنبه تموم شه

---------- نوشته در 07:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:01 PM ارسال شده بود ----------

راستی هنوز درست نشده:d

آره اینجوری خوبه همه بازی ها هم رفت و برگشت.
منم معتقدم برای این که لیگ فرسایشی نشه زود تموم شه بهتره.

---------- نوشته در 09:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:42 PM ارسال شده بود ----------

راستی امشب اوضاع اینترنت من(sirsmrm) خیلی خرابه میام ولی خودم و فرزاد جان اذیت می شیم.

من میرم لایو اقایون nato vampire یا farzad spartta دوست داشتید بیاید زودتر مسابقه رو شروع کنیم
دوستم شرمنده الان که میخوام وصل شم لایو میگه گلدتون تموم شده...شما بازیتون رو با فرزاد جان بازی کنید ...شما فردا هرموقع که دوست داشتید بگید من بازی کنم باهاتون..شرمنده

---------- نوشته در 11:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:56 PM ارسال شده بود ----------

شرمنده من امروز حتا فرصت نکردم خونه بیام اگه اشکال نداره تا آخره شب یا فردا بازیو انجام بدیم؟
مشکلی نیس با حریفتون هماهنگ کنید فردا بازی کنید...

---------- نوشته در 11:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:57 PM ارسال شده بود ----------

لیگ هم به این شکل شد که از هرگروه 2 تیم بالا میاد و به صورت ضربدری باهم بازی میکنند..

اي كاش تعداد تيم هاي صعود كننده بيشتر بود اينطوري همه تيم ها تا آخر انگيزه داشتن. تفاوتش فقط چندتا بازي بيشتره
دوست عزیز همونجور که میدونید فصل امتحان ها هست و خیلی ها نمیتونند بیان و اجرای بازی های بیشتر نیازمند وقت بیشتری داره...
فعلا به همین صورت 2 تیم از هرگروه بازی میکنیم تا سری بعد که ایشالا یه لیگ توپ و تعداد زیاد16 تا 20 نفره راه میندازیم تابستون...فعلا اینها ازمایشی هست دوستم...

ببخشد دوستان من کلا دیروز وقت نداشتم وبلاگ و برنامه ها رو درست کنم.امتحان داشتم از ساعت 2 تا 1 شب درس خوندم صبح بیدار شدم برم امتحان بدم دیدم گرد و خاکه و تعطیله!:((

ممنون هم از آقای Behrad22 که همه کارا رو ردیف کردند.به زودی وبلاگ اپدیت میشه

امیر جان فکر کنم این دوستمون sirsmm 4 بازیشو انجام داده!
گمونم اخرین بازی گروه B بین من و اقای nato vampire هست که صعود کننده رو مشخص میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or