Farshad360
کاربر سایت
:d تفاوت سر یه N بزرگ وکوچیک بود ! جل الخالق کار خداست دیگه! :d به هر حال فرقی نمیکنه شما هم استاد مگه بده ؟!ما مخلص شما و بقیه دوستان هم هستیم. ولی فکر کنم با یکی دیگه اشتباه گرفتی . استاد؟ :d
:d تفاوت سر یه N بزرگ وکوچیک بود ! جل الخالق کار خداست دیگه! :d به هر حال فرقی نمیکنه شما هم استاد مگه بده ؟!ما مخلص شما و بقیه دوستان هم هستیم. ولی فکر کنم با یکی دیگه اشتباه گرفتی . استاد؟ :d
حدس زدم :d . اختیار دارید استاد که شمایید . پس اگه میشه add کن که شب بازی رو انجام بدیم:d تفاوت سر یه N بزرگ وکوچیک بود ! جل الخالق کار خداست دیگه! :d به هر حال فرقی نمیکنه شما هم استاد مگه بده ؟!
تایید میشه اقای i am alive بخاطر دو بازی غیبت حذف و به همه بازیکنان باید سه امتیاز و 3 گل + اضافه شود...سلام
من امشب اومدم آقای i am alive نبودن تا 1:06 دقیقه بامداد هم لایو بودم ولی متاسفانه ایشون نیومدند
بله دوستم امشب شما هم با من هم با فرزاد جان مسابقه داری...اقا بازم دیشب تا ساعت 11.15 لایو بودم یهو اومد بیرون
هر کاری کردم وصل نشد که متوجه شدم نتم مشکل داره
امشب مسابقه من برگذار میشه؟
من فقط تا ساعت 21:45 هستمبله دوستم امشب شما هم با من هم با فرزاد جان مسابقه داری...
برنامرو میزارم نگاه کن
---------- نوشته در 03:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:31 PM ارسال شده بود ----------
برنامه مسابقات شب سوم:
گروه A:
Silent City1 Vs pill4ger Ve5tal ساعت 22 تا 22:30
Navidi Vs Silent city1 ساعت 23 تا 23:30
اقایون Farshad360 و amirkms هم مسابقات گروهیشون به اتمام رسیده...
sirsmrm Vs FarzadSpartta ساعت 23 تا 23:30
NaTo Vampire Vs yashar vamp ساعت 23 تا 23:30
FarzadSpartta Vs yashar vamp ساعت 23:30 تا 00:00
از این گروه هم I AM Al1ive بخاطر غیبت در 2 بازی حذف و امتیازاتش بین همه تیم ها تقسیم شد(3 امتیاز و 3 گل)
______________________________________________________________________________________
مشکلی بود بگید ویرایش کنم...
جدولم تو پست بعدی قرار میدم...
من فقط تا ساعت 21:45 هستم
لطفا عوض کنید ساعت بازی من رو...
من 5شنبه و جمغه میتونم اون ساعت ها حاظر بشم
تغییر یافت...bazi man beyn 9 ta 10 shab bashe
mamnoon