Tαylor Swift
کاربر سایت
خب دوستان ما بازی خودمون رو انجام دادیم
اول با این که من باید میزبان باشم .....مهمان بودم
farzadsporta:1........silentcity0 این بازی رفت هست و من میهمان بودم
ولی حالا در این بازی من میزبان بودم و باید با اختلاف 2گل مبردم ....مثل بازی بارسلونا و چلسی
silent city:3......farhadsporta:1
و با این نتیجه من به مرحله بعد اومدم>:d
---------- نوشته در 11:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 AM ارسال شده بود ----------
برنامه بازی های حذفی:
91/2/27
در دور نیمه نهایی هم برنده بازی شماره (1) با برنده بازی (3) و برنده بازی (2) با برنده بازی (4) بازی میکنند.
____________________________________________________________________________________
مشکلی بود اعلام کنید...
یا علی[/QUOTE]
من الان یک مشکلی دیدم
الان با این شکل بازی من دویاره با هم گروهی خودم بازی میکنم ...و 2 و 4 هم همین طور...ولی اگه من با 4 ....و شمماره 3 با 2 بازی ها کاملا جدید میشوند....و تازه اگر من به فینال یام ....و اقای hexka هم به فینال بیاد ما جلوی هم بازی میکنیم...و همون شرایط برای ان یکی برنده ها
من فکر میکنم این بهتره.و.....و کمی از یکنواختی جلوگیری میکنه
به هر حال اگه جلوی هم بیفتن چون فینال بازی جذابیت بالاتر میره
مممنون از نطم مسابقات
اول با این که من باید میزبان باشم .....مهمان بودم
farzadsporta:1........silentcity0 این بازی رفت هست و من میهمان بودم
ولی حالا در این بازی من میزبان بودم و باید با اختلاف 2گل مبردم ....مثل بازی بارسلونا و چلسی
silent city:3......farhadsporta:1
و با این نتیجه من به مرحله بعد اومدم>:d
---------- نوشته در 11:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 AM ارسال شده بود ----------
برنامه بازی های حذفی:
91/2/27
در دور نیمه نهایی هم برنده بازی شماره (1) با برنده بازی (3) و برنده بازی (2) با برنده بازی (4) بازی میکنند.
____________________________________________________________________________________
مشکلی بود اعلام کنید...
یا علی[/QUOTE]
من الان یک مشکلی دیدم
الان با این شکل بازی من دویاره با هم گروهی خودم بازی میکنم ...و 2 و 4 هم همین طور...ولی اگه من با 4 ....و شمماره 3 با 2 بازی ها کاملا جدید میشوند....و تازه اگر من به فینال یام ....و اقای hexka هم به فینال بیاد ما جلوی هم بازی میکنیم...و همون شرایط برای ان یکی برنده ها
من فکر میکنم این بهتره.و.....و کمی از یکنواختی جلوگیری میکنه
به هر حال اگه جلوی هم بیفتن چون فینال بازی جذابیت بالاتر میره
مممنون از نطم مسابقات