لینک بازیهای 4.05 PS4 Jailbreak

میدونم این دامپ بازی هست من خودم فایل هاش رو فیکس میکنم و بعدش اضافه میکنم و به pkg تبدیل میکنم ولی این جا که سه پوشه هست خواستم ببینم باید روی هم replace کنم؟
سلام و ممنون بهنام جان برای جواب دادنت.
یه سوال داشتم. من Street fighter v رو از psx دانلود کردم و وقتی extract کردم سه پوشه توش بود (CUSA01200-app0) و (CUSA01200-app0-nest) و (CUSA01200-app0-patch0-union) الان این پوشه ها چه فرقی با هم دارن؟ حالا باید سه پوشه رو روی هم کپی و replace کنم؟(کدوم رو روی کدوم؟) درضمن در داخل (CUSA01200-app0-nest) یه فایل 6 گیگ بود.
کسی اطلاعی داره از این که چی کار کنم؟

اقا فقط یه چیز
بازیهای جدید بدون اپدیت لَنگ میزنن اکثرشون تکلیف اپدیت چی میشه ؟ مثلا همین ffxv حدود ۲۰ گیگ اگه اشتباه نکنم اپدیت داره خودتون حساب کنید چقدر تغیرات میده تو بازی؟
بعضی بازیها باور کنید بدون اپدیت مشکلات فنی اشکتون رو درمیاره
و خواهش میکنم ازتون حداقل درایو کلاب بدون اپدیت نزنین
چیز بعدی:) در مورد دی ال سی های بازیه اونا چی میشن؟
یه پیشنهادم دارم واسه اونایی که تا الان بازی نکردن و منتظر هک بودن برای مثال اگر میخواید بلاد بورن دانلود کنید وایسید تا نسخه goty بیاد بیرون تا بعدا مجبور نشید دوباره بازی رو دانلود کنید و واسه بیشتر بازی ها همینطور عمل کنید چون همه اپدیت ها و dlc ها رو شامل میشه
من قصد هک کردن ندارم فعلا ولی هر اطلاعاتی داشته باشم و بدونم به درد میخوره با شما به اشتراک میزارم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: alitriple
مردونه کیا با 4g بیدارن تا صب ؟؟؟
اصن 4.05 دارا چند نفریم؟

من که بیدار موندن شبا کارمه و 4.5g هم مثل الان لازم باشه بسته میخرم میزارم برای دانلود و من همه بازیهای ps4 رو قطعا دانلود میکنم حتی خیلیهاش همون اجرا برای تست هم به زور بکنم و کلا کرمیه سالها به جون ما افتاده جمع اوری ارشیو بازی و فیلم و انیمه و غیره:D

اقا فقط یه چیز
بازیهای جدید بدون اپدیت لَنگ میزنن اکثرشون تکلیف اپدیت چی میشه ؟ مثلا همین ffxv حدود ۲۰ گیگ اگه اشتباه نکنم اپدیت داره خودتون حساب کنید چقدر تغیرات میده تو بازی؟
بعضی بازیها باور کنید بدون اپدیت مشکلات فنی اشکتون رو درمیاره
و خواهش میکنم ازتون حداقل درایو کلاب بدون اپدیت نزنین
چیز بعدی:) در مورد دی ال سی های بازیه اونا چی میشن؟
یه پیشنهادم دارم واسه اونایی که تا الان بازی نکردن و منتظر هک بودن برای مثال اگر میخواید بلاد بورن دانلود کنید وایسید تا نسخه goty بیاد بیرون تا بعدا مجبور نشید دوباره بازی رو دانلود کنید و واسه بیشتر بازی ها همینطور عمل کنید چون همه اپدیت ها و dlc ها رو شامل میشه
من قصد هک کردن ندارم فعلا ولی هر اطلاعاتی داشته باشم و بدونم به درد میخوره با شما به اشتراک میزارم
گلم فایل اپدیت pkg هستش ، با p4hen راحت رو خود بازی نصب میشه
فقط بهنام سایتی که اپدیت بازیارو میداد گذاشته بود ، الان پاکش کرده

• Like
مردونه کیا با 4g بیدارن تا صب ؟؟؟
اصن 4.05 دارا چند نفریم؟
من هم دارم و دارم از لینکهاتون استفاده میکنم
مطمعن باشید کاسبهای پول پرست بزودی کنسول از این مدل با قیمت نجومی پرمیکنند تو بازار

ولی باز ارزش داره اونم خیلی زیاد

• Like
Reactions: farsham
من که بیدار موندن شبا کارمه و 4.5g هم مثل الان لازم باشه بسته میخرم میزارم برای دانلود و من همه بازیهای ps4 رو قطعا دانلود میکنم حتی خیلیهاش همون اجرا برای تست هم به زور بکنم و کلا کرمیه سالها به جون ما افتاده جمع اوری ارشیو بازی و فیلم و انیمه و غیره:D
الان dying light و last guardian رو گذاشتم با 4g ، هرکدوم با سرعت 1.5 تا 2 مگ میگیره
4.5g منطقمون داره.ولی گوشیم ساپورت نمیکنه، سرعتش چطوره؟

• Like
نمیدونم این ایرانسل دزد بر چه مبنایی کار میکنه یه روز میبینی مودم با سرع 4 مگ میگیره
از خوشحالی نمیدونی چی کنی دست به مودم نمیزنی جاش تغیر نکنه فردا شب میبینی زیر 1 مگ میگیره باید اینقدر اینور و اونورش کنی تا یه جا خوب بگیره.

نمیدونم این ایرانسل دزد بر چه مبنایی کار میکنه یه روز میبینی مودم با سرع 4 مگ میگیره
از خوشحالی نمیدونی چی کنی دست به مودم نمیزنی جاش تغیر نکنه فردا شب میبینی زیر 1 مگ میگیره باید اینقدر اینور و اونورش کنی تا یه جا خوب بگیره.
من با لومیا 930 تا 8 مگ ثابت میگرفتم
داداش سایته اپدیت بازیا چی بود؟

• Like
Reactions: karbar20

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or