_SCORPION_
کاربر سایت
تایم اوت داری!لینک رو درستش کردم
سلام آقا من بلودبورن دانلود کردم فیکسشم ریختم همونجایی که گفتید ولی ارور میده و اجرا نمیشه ممنون راهنمایی کنیدخواهش میکنم عزیز
اره منم دانلود کردم وسط نصب ارور میدهstreet fighter فایلش مشکل داره دانلود نکنید
دوست عزیز طلب کاری مگه ؟؟؟سرور محدود بود لینک ها هم محدودیت داشت شما میتونی برید با 5 تومن از همون لیچر بگیرید.این چه مسخره بازیه برادر خجالت بکشین چند سالتونه ؟
هی لینک مستقیم میکنی برمیداری این بازیا چیه
خوبه شما عقده ای ها هک نکردین کنسولو انقدر ناز میاین یه لینک گذاشتن ارزش داره ؟
اصلا نذار دیگه سایت لیچر ریحته با ۵ تومن برید سایت لیچر راخت دانلود کنید منت این موجودات .... نکشین بابا همینه دیگه اونا هک میکنن بین همه شیر میکنن ما یه لینک مستقیم میکنیم..... فقط تاسف
راستی چند سالتونه؟؟ دوستان لینکای دانلود مرجعش
PS4 1.76 / 4.05 Game Dump Thread Repository
بعدشم یه لیچر میخواید خیلی سخت نیست که منت این موجوداتو میخورید بابا
سلام با چی pkgمیکنید میسه لینک بدیدمیدونم این دامپ بازی هست من خودم فایل هاش رو فیکس میکنم و بعدش اضافه میکنم و به pkg تبدیل میکنم ولی این جا که سه پوشه هست خواستم ببینم باید روی هم replace کنم؟
داداش تو ناراحت نشو یه لحظه عصبی شده وگرنه منظور خاصی نداشت من به جاش معذرت میخوام تو تا اینجا هم خیلی کمک کردی و امکاناتت رو هم مثل سرور رو برای آپلود بازی استفاده کردی که هر کسی نمیکنه بازم ممنون خیلی لطف کردی و از حرف ایشون ناراحت نشو.دوست عزیز طلب کاری مگه ؟؟؟سرور محدود بود لینک ها هم محدودیت داشت شما میتونی برید با 5 تومن از همون لیچر بگیرید.
باقی دوستان زحمتشو میکشن اینجا قرار دادن از اینجا دانلود کنید
بازی های قابل اجرا در فریمور 4.05