الان dying light و last guardian رو گذاشتم با 4g ، هرکدوم با سرعت 1.5 تا 2 مگ میگیره
4.5g منطقمون داره.ولی گوشیم ساپورت نمیکنه، سرعتش چطوره؟
دیشب یه تست گرفتم البته متغیره پایین و بالا داره
الان dying light و last guardian رو گذاشتم با 4g ، هرکدوم با سرعت 1.5 تا 2 مگ میگیره
4.5g منطقمون داره.ولی گوشیم ساپورت نمیکنه، سرعتش چطوره؟
یعنی 4.5g اینه؟ در واقع همون 4g پلاسه ... همش 5 مگ دانلود ؟
اینه ولی من شنیدم تا یه آپدیتی میتونی بزنی خودم تست نکردممن با لومیا 930 تا 8 مگ ثابت میگرفتم
داداش سایته اپدیت بازیا چی بود؟
51 مگ هست و 120 گیگ با اینترنت ساعتی میخرم 2 تا 8 صبح به 7 نرسیده تموم حجم و حالا یه مودم سفارش دادم 650 کت 6 ساپورت میکنه هنوز نرسیده دستم با اون بعد تست میکنم ببینم چه جوریه و این الان با گوشی s7 edge هست که تست گذاشتم و اینقدر سرعت بالاست کامپیوتر لگ افتاده توش.یعنی 4.5g اینه؟ در واقع همون 4g پلاسه ... همش 5 مگ دانلود ؟
مدل دقیق مودمی که میخوای بخری رو برام بفرست شاید وسوسه شدم رفتم فردا خریدم.51 مگ هست و 120 گیگ با اینترنت ساعتی میخرم 2 تا 8 صبح به 7 نرسیده تموم حجم و حالا یه مودم سفارش دادم 650 کت 6 ساپورت میکنه هنوز نرسیده دستم با اون بعد تست میکنم ببینم چه جوریه و این الان با گوشی s7 edge هست که تست گذاشتم و اینقدر سرعت بالاست کامپیوتر لگ افتاده توش.
مدل دقیق مودمی که میخوای بخری رو برام بفرست شاید وسوسه شدم رفتم فردا خریدم.
فقط به پوشش شبکه 4G احتیاج داره و اینکه تفاوت سرعتش با این مثلا تی پی لینکی که دارم خیلی زیاده به نظرت؟از این بهترم هست ولی خوب دیگه من پولم نکشید و مودم ساخت هووای هست و تو نظرها تو سایت مودم مارت که همه به به و چه چه میکردن تا بیاد و ببینم چه جوریه
B525 4G/LTE Wireless Router
https://modemmart.com/product/huawei-b525-4g-lte-cat6-wireless-router/
والا وقت میبره همینجوریش از کلی کارم شدم برسم چشم.داداش بهنام میشه روش کامل این هک رو به صورت یه فایل PDF قرار بدید واسه دانلود ؟؟ مرسی .
فقط به پوشش شبکه 4G احتیاج داره و اینکه تفاوت سرعتش با این مثلا تی پی لینکی که دارم خیلی زیاده به نظرت؟
الان که چک کردم محدوده ما 4.5 هم ساپورت میکنه پس فکر نمیکنم از آنت دهی باشه چون الان دارماز این بهترم هست ولی خوب دیگه من پولم نکشید و مودم ساخت هووای هست و تو نظرها تو سایت مودم مارت که همه به به و چه چه میکردن تا بیاد و ببینم چه جوریه
B525 4G/LTE Wireless Router
https://modemmart.com/product/huawei-b525-4g-lte-cat6-wireless-router/
والا هر چه قدر از شما تشکر کنیم واقعا کمه . حسابی وقت گذاشتی و زحمت کشیدی هر کدوم از این بازی ها رو که بتونم بازی کنم با این روش همیشه دعات میکنم و میکنیم . واقعا استفاده کردیم از زحمتی که کشیدی و لطفی که داشتی ( آخه اون PDF هم به اسم خودت در سیستم من save میشه ) . همیشه موفق و پیروز باشی با آرزوی بهترین ها .والا وقت میبره همینجوریش از کلی کارم شدم برسم چشم.
الان که چک کردم محدوده ما 4.5 هم ساپورت میکنه پس فکر نمیکنم از آنت دهی باشه چون الان دارم
با هات اسپات گوشی 3.5 میگیرم با مودم تی پی لینک 2 مگ که اونم ثابت نیست از بس متغیره دیوانه میکنه
خواهش میکنم عزیزوالا هر چه قدر از شما تشکر کنیم واقعا کمه . حسابی وقت گذاشتی و زحمت کشیدی هر کدوم از این بازی ها رو که بتونم بازی کنم با این روش همیشه دعات میکنم و میکنیم . واقعا استفاده کردیم از زحمتی که کشیدی و لطفی که داشتی ( آخه اون PDF هم به اسم خودت در سیستم من save میشه ) . همیشه موفق و پیروز باشی با آرزوی بهترین ها .