سرور اختصاصی خودمون هست.آقا، میشه بگید این سروری که دارید رو چطوری تهیه کردید و روش آپلود میکنید؟
چجوری میشه همچین چیزی تهیه کرد؟ خیلی سایتا دیدم لینک مستقیم دارن.سرور اختصاصی خودمون هست.
تقریبا ماهی 400 آب میخوره برات اگر بخوای بگیری.چجوری میشه همچین چیزی تهیه کرد؟ خیلی سایتا دیدم لینک مستقیم دارن.
اونم خوبهچندتا کامنت قبلا برای اقا سجاد صاحب سایت تاپ2دانلود گذاشتم که بازی ps4 هک شده 4.05 بزاره و فعلا دوتا گذاشته و یکی انچارتد و یکی لاست گاردین و روی سرور ایران هم لینکا هست.
دسته PS4 | تاپ 2 دانلود
نه نمیشه.آقا یه سوال من دستگاهم فت ۱۱۱۶ هست!اگه دستگاهم رو اینتیالیز کنم و به حالت کارخونه برگردونم،آیا فریم ویر دستگاهمم قدیمی میشه یا ورژن ۵ میمونه؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
من احتمالا دیگه بازی ای رو آپ نکنم و اینا رو هم بعد از چند روز بردارم.کل وقت و زندگی و کارمون رو گرفته.اونم خوبه
بهنام تک پارت میزاره راحت
سایتهای دیگه پارت پارته اعصاب خورد کنه
میدونم این دامپ بازی هست من خودم فایل هاش رو فیکس میکنم و بعدش اضافه میکنم و به pkg تبدیل میکنم ولی این جا که سه پوشه هست خواستم ببینم باید روی هم replace کنم؟اینو از کجا دانلود کردی این اصلا پکیج بازی نیست که این دامپ بازی هست.
داداش یه تشکر ویژه ازت میکنم بابت زحمتی که میکشیمن احتمالا دیگه بازی ای رو آپ نکنم و اینا رو هم بعد از چند روز بردارم.کل وقت و زندگی و کارمون رو گرفته.
من احتمالا دیگه بازی ای رو آپ نکنم و اینا رو هم بعد از چند روز بردارم.کل وقت و زندگی و کارمون رو گرفته.
مخلصیم همین اوایلش سخته چون لینکها به سختی گیر میاد گفتم یه کمک حالی باشه بعدا که فراگیر شد لینک زیاد پیدا میشهتا همینجا هم دمت گرم داری و زحمت کشیدی داداش
مگه میشه مگه داریممن احتمالا دیگه بازی ای رو آپ نکنم و اینا رو هم بعد از چند روز بردارم.کل وقت و زندگی و کارمون رو گرفته.