لینک بازیهای 4.05 PS4 Jailbreak

بعید میدانم کنسول نو این ورژنی باشه بخری مگه دست دوم یا نو خرید قدیمی پیداکنی.
من تو يه سايتي ديدم كه مدل فت 2015 را پلمپ ميفروشه كه قاعدتا اگه اشتباه نكنم بايد زير 4.05 باشن درسته؟

اگه بخرم به نظرت داداش مشكلي نداره؟ خود فروشنده آپديتش نكرده باشه؟

من تو يه سايتي ديدم كه مدل فت 2015 را پلمپ ميفروشه كه قاعدتا اگه اشتباه نكنم بايد زير 4.05 باشن درسته؟

اگه بخرم به نظرت داداش مشكلي نداره؟ خود فروشنده آپديتش نكرده باشه؟
اگه 2015 باشه آره زیر 4.05 هست

دو سال خون دل خوردیم آپدیت نکردیم
اینم نتیجه , اخخخخ که چه حالی میده
یه زمانی تو یه گروهی گفتن بیا انلاین گفتم نمیام دسگاهم اپدیت نمیکنم برا کپی خوری خیلی ها بهم خندیدند و الا همونا اینجا چه کنم چه کنم میکنن :-h
خدایی من pc گیمرم برا همین که بازیم مفت باشه این پلی 4 هم نگه داشتم برا انحصاری ها که اینم خدا خیر بده مفتی ردیف میشن. میگم این هورایزن میاد یا نه ؟؟؟؟

1-اونایی که توی فایل فشردست بله باید اکسترکت کنید بعد پکیج بازی رو نصب کنید
2-بله
3-دیگه زحمت گزینه سوم به پای شما تعداد لینکها زیاده وقت میبره.همون خودتون ادیت کنید تا آخرین پارتی که گذاشتم
البته سعی میکنم سری های بعد به صورت تک پارتی بذارم.

سلام و ممنون بهنام جان برای جواب دادنت.
یه سوال داشتم. من Street fighter v رو از psx دانلود کردم و وقتی extract کردم سه پوشه توش بود (CUSA01200-app0) و (CUSA01200-app0-nest) و (CUSA01200-app0-patch0-union) الان این پوشه ها چه فرقی با هم دارن؟ حالا باید سه پوشه رو روی هم کپی و replace کنم؟(کدوم رو روی کدوم؟) درضمن در داخل (CUSA01200-app0-nest) یه فایل 6 گیگ بود.

Attachments

• 2018-01-22 16.13.48.jpg
    2018-01-22 16.13.48.jpg
    358.2 KB · مشاهده: 17
سلام و ممنون بهنام جان برای جواب دادنت.
یه سوال داشتم. من Street fighter v رو از psx دانلود کردم و وقتی extract کردم سه پوشه توش بود (CUSA01200-app0) و (CUSA01200-app0-nest) و (CUSA01200-app0-patch0-union) الان این پوشه ها چه فرقی با هم دارن؟ حالا باید سه پوشه رو روی هم کپی و replace کنم؟(کدوم رو روی کدوم؟) درضمن در داخل (CUSA01200-app0-nest) یه فایل 6 گیگ بود.
اینو از کجا دانلود کردی این اصلا پکیج بازی نیست که این دامپ بازی هست.

بازی مثل هلو اجرا میشه :-bd
40.jpg

41.jpg

برای فیکسش توضیح دادم که بایستی توی این مسیر ریخته بشه
user/trophy/conf/NPWR11453_00

• Like
Reactions: Milad_HW

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or