بعید میدانم کنسول نو این ورژنی باشه بخری مگه دست دوم یا نو خرید قدیمی پیداکنی.خوب حالا ما کنسول بخرم چی بخرم که ورژنش 4/05باشه؟؟
من تو يه سايتي ديدم كه مدل فت 2015 را پلمپ ميفروشه كه قاعدتا اگه اشتباه نكنم بايد زير 4.05 باشن درسته؟بعید میدانم کنسول نو این ورژنی باشه بخری مگه دست دوم یا نو خرید قدیمی پیداکنی.
اگه 2015 باشه آره زیر 4.05 هستمن تو يه سايتي ديدم كه مدل فت 2015 را پلمپ ميفروشه كه قاعدتا اگه اشتباه نكنم بايد زير 4.05 باشن درسته؟
اگه بخرم به نظرت داداش مشكلي نداره؟ خود فروشنده آپديتش نكرده باشه؟
یه زمانی تو یه گروهی گفتن بیا انلاین گفتم نمیام دسگاهم اپدیت نمیکنم برا کپی خوری خیلی ها بهم خندیدند و الا همونا اینجا چه کنم چه کنم میکنندو سال خون دل خوردیم آپدیت نکردیم
اینم نتیجه , اخخخخ که چه حالی میده
1-اونایی که توی فایل فشردست بله باید اکسترکت کنید بعد پکیج بازی رو نصب کنید
2-بله
3-دیگه زحمت گزینه سوم به پای شما تعداد لینکها زیاده وقت میبره.همون خودتون ادیت کنید تا آخرین پارتی که گذاشتم
البته سعی میکنم سری های بعد به صورت تک پارتی بذارم.
داداش یادش نرفته کاملا درسته حتما لینک رو درست ویرایش نکردی بیا از این لینک استفاده کن.سلام بازی انچارتد وقتی دارم دانلود میکنم پارت 10وجود نداره فکرکنم یادتون رفته آپلود کنید
اینو از کجا دانلود کردی این اصلا پکیج بازی نیست که این دامپ بازی هست.سلام و ممنون بهنام جان برای جواب دادنت.
یه سوال داشتم. من Street fighter v رو از psx دانلود کردم و وقتی extract کردم سه پوشه توش بود (CUSA01200-app0) و (CUSA01200-app0-nest) و (CUSA01200-app0-patch0-union) الان این پوشه ها چه فرقی با هم دارن؟ حالا باید سه پوشه رو روی هم کپی و replace کنم؟(کدوم رو روی کدوم؟) درضمن در داخل (CUSA01200-app0-nest) یه فایل 6 گیگ بود.