لوازم جانبی PS4

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من دارم شنبه یه هدست گلد میخرم . چون پالس هم قیمتش بالاست و هم یکم کلفت و سنگینه خوشم نمیاد . میخوام اصلا حس نکنم هدست رو گوشمه :دی
راستش یه هدست دارم سومیک هست 80 تومن خریدم 3 ماه پیش :دی روی جعبش نوشته بزرگ 7.1 . باهاش با PS4 استفاده میکنم . اگه میدونید فرق گلد با این زیاد نیست ( چون هدستم خودش 7.1 هست ) نگیرم اصلا . پول مفت ندم الکی :دی

دوست من اینطور که شنیدم یکی از قابلیت های GOLD اینه که :
حتی کوچکترین صدا ها رو پردازش می کنه بدین صورت که شما app این هدفون رو در صورت دلخواه می توانید از psn دانلود کنید سپس صدای ویژه ان بازی را روی هدفونتون در صورت تمایل نصب کنید به عنوان مثال تنظیمات صدای ویژه watch dog رو از طریق همان app دانلود کردم هدفون رو از طریق کابل به دستگاه وصل و سپس آن تنظیمات را به هدفون منتقل کردم حال از نهایت طراحی جزییات صدا در watch dog استفاده می کنیم

و اما قابلیت و تفاوت بین GOLD و PUALSE که یکی از دوستان -7- بهم گفت این هست:

مزیت های گلد:
- شارژ نگه داری بیشتر
- تاشو بودن
- صدای 7.1 کاناله واقعی

مزیت های پالس الیت:
- قیمت کمتر (نسخه ریفر هدست البته)
- صدای بهتر
- بیس بهتر
- شُک داشتن هدست که مثلاً با انفجار می لرزه
- هر دستگاهی رو می تونی با سیم صدا (دو سر نری) بی سیم کرد مثلاً گوشی موبایل و TV و اینا

کلاً الیت یکم بزرگ تره، گلد ظریف تره

حالا دیگه بستگی به خودتون داره که چی از هدسته آیندهتون میخواید ......

سلام .
کسی اینجا از محصولات Razer واسه ps4 استفاده کرده ؟ مثلا سری کراکن پرو ؟
میخوام ببینم کیفیت کلیش در مقابل گلد و بقیه چطوره

دوست من اینطور که شنیدم یکی از قابلیت های GOLD اینه که :

و اما قابلیت و تفاوت بین GOLD و PUALSE که یکی از دوستان -7- بهم گفت این هست:

مزیت های گلد:
- شارژ نگه داری بیشتر
- تاشو بودن
- صدای 7.1 کاناله واقعی

مزیت های پالس الیت:
- قیمت کمتر (نسخه ریفر هدست البته)
- صدای بهتر
- بیس بهتر
- شُک داشتن هدست که مثلاً با انفجار می لرزه
- هر دستگاهی رو می تونی با سیم صدا (دو سر نری) بی سیم کرد مثلاً گوشی موبایل و TV و اینا

کلاً الیت یکم بزرگ تره، گلد ظریف تره

حالا دیگه بستگی به خودتون داره که چی از هدسته آیندهتون میخواید ......
دوست عزیز در مورد اون قابلیت که دوستمون بهتون گفتن که شما میتونید تنضیمات هر بازی رو روی هدست بزنید این مورد در مورد پالس الایت هم صادق هست
که توی پلی3 و پلی4 فقط چند بازی هستن که از این قابلیت پشتیبانی میکنن مد های دیگه هم هست مثل فوتبال .ترس . اکشن . و...... اما چیزی که هست گلد فقط یه قابلیت اضافه داره که میشه تنضیمات رو کاستومایز کرد

یک فروشگاهی پالس الیتو میده 495 نسخه gta v editition . بنظرتون ارزششو داره ؟ نسخه معمولی متاسفانه فقط یک فروشگاه داشت که تموم کرده 450 میداد . بقیه هم که ریفرن کارتن سفید . چکار کنم ؟؟

دوستان نظرتون در مورد تكنولوژيه پوشيذنيه واقعيت مجازيه پلي استيشن كه اسمشو مورفيوس گذاشته چبه؟ كسي نميدونه زمان عوضش كيه؟ و اگه بياد ميخرين يا نه؟
eda3e7y9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

ببخشيد يه سوال من فردا ميخوام به گلد بگرم.تا چه قيمت گيرم مياد؟؟در ضمن به TV هم ميخوره؟؟چون فيلم ترستاك زياد ميبينم...

یک فروشگاهی پالس الیتو میده 495 نسخه gta v editition . بنظرتون ارزششو داره ؟ نسخه معمولی متاسفانه فقط یک فروشگاه داشت که تموم کرده 450 میداد . بقیه هم که ریفرن کارتن سفید . چکار کنم ؟؟
خوب شد من تاپیکو آپ کردم :d همه یاد خریداشون افتادن . این همه تو تاپیکا کمکتون کردم حالا یه شیرمرد پیدا نمیشه جواب منو بده :| . من آخرسر کار خودمو میکنم :d ولی میخوام ببینم نظر شما رو نظر من تاثیر میزاره :d

ببخشيد يه سوال من فردا ميخوام به گلد بگرم.تا چه قيمت گيرم مياد؟؟در ضمن به TV هم ميخوره؟؟چون فيلم ترستاك زياد ميبينم...

گلد نگیر حسین . اتفاقا منم واسه فیلمای ترسناک دارم پالس میگیرم . شوکم داره هدست وقتی انفجاری یا تقی به توقی میخوره . خیلی کیفیتش بالاست . گلد که طرف 360ه قیمتش . تلویزیون بچه ها که امتحان کردن میگفتن میشه . تلویزیونم 7770ه ساپورت داره . حالا نظر تو چیه حسین بچه ها که فقط نظاره گرن . نسخه gta v قیمتش 495ه . نسخه کارتن آبی 450 . هیچ فرقی از لحاظ سخت افزاری ندارن فقط تمشون فرق میکنه . چکار کنم حسین ؟

آخرین ویرایش:
گلد نگیر حسین . اتفاقا منم واسه فیلمای ترسناک دارم پالس میگیرم . شوکم داره هدست وقتی انفجاری یا تقی به توقی میخوره . خیلی کیفیتش بالاست . گلد که طرف 360ه قیمتش . تلویزیون بچه ها که امتحان کردن میگفتن میشه . تلویزیونم 7770ه ساپورت داره . حالا نظر تو چیه حسین بچه ها که فقط نظاره گرن . نسخه gta v قیمتش 495ه . نسخه کارتن آبی 450 . هیچ فرقی از لحاظ سخت افزاری ندارن فقط تمشون فرق میکنه . چکار کنم حسین ؟
حسین نیستم کوکا....سجادم...:d
من اگه پول داشتم اونو میگرفتم....(ماکو افلوس:d) الآن هم که ندارم...میرم اون رو بگیرم...من تو مغازه ریفرش رو باز کردم...اون آبی هم باز کردم...هر دو یکیه...همون ریفره رو بخر.GTA V هم ارزش نداره.

من اگه پول داشتم اونو میگرفتم....(ماکو افلوس:d) الآن هم که ندارم...میرم اون رو بگیرم...من تو مغازه ریفرش رو باز کردم...اون آبی هم باز کردم...هر دو یکیه...همون ریفره رو بخر.GTA V هم ارزش نداره.
ریفرش خریدن پالس ارزشش از گلد 100% بیشتر هست
مخصوصا" که گلد رو نمیشه به همه وسایل زد و وایرلس کرد ( دانگلش جای سوکت 3.5 رو نداره )

خب معلومه سجاد یکیه :d . شانس ندارم اومدیم مشکل دار از کار در اومد . نمایندگی سونی ایران وظیفشه لوازم جانبیا رو گارانتی کنه . ولی نمیکنه :d آدم یکم نسبت به خریدش سر این مسئله حساس میشه . اگه گارانتی معتبر سونی میشد 100% ریفر میخریدم

خب معلومه سجاد یکیه :d . شانس ندارم اومدیم مشکل دار از کار در اومد . نمایندگی سونی ایران وظیفشه لوازم جانبیا رو گارانتی کنه . ولی نمیکنه :d آدم یکم نسبت به خریدش سر این مسئله حساس میشه . اگه گارانتی معتبر سونی میشد 100% ریفر میخریدم

من رفتم گلد خريدم صبحي...
خيلي اسميه...فقط نمي دونم چه طور بفهمم شارژ شده!!؟
در ضمن به w804 ميخوره؟؟

دوستان این هدست واقعیت مجازی سونی رو که باید گرفت چون واقعا نیازه , اما این هدست واقعیت مجازی فکر نکنم برا همه بازیا استفاده بشه ها
یه مومن بیاد ما رو راهنمایی کنه , من پالس میخوام بخرم ولی اگه این هدست هم برا همه بازیا هست دست نگه دارم اونو بخرم ولی فکر نکنم اصلا اون همانند هدست عمل کنه یه جوریه میزنن به چشم یه چیزی هم اصلا معلوم نیست چی به چیه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or