هدست پالس بهتره یا گلد؟
دوستان این فلشه که همراه هدست pulse یا gold هستش دقیقا چی کار میکنه و به چه دردی میخوره؟؟؟؟
دوستان این فلشه که همراه هدست pulse یا gold هستش دقیقا چی کار میکنه و به چه دردی میخوره؟؟؟؟
يعني براي استفاده از هدست حتما بايد اون دانگل رو به كنسول وصل كنيم درسته؟؟؟تا اونجا که من تحقیق کردم Pulse Elite از نظر صدا از همه بهتره، شُک هم داره؛
اگر خواستید لینک های مربوط به مقایسه اش رو می دم خدمتتون
- - -ویرایش - - -
اون دانگلِ هدست هست که در واقع میشه گفت یه نوع آنتنه و هدست رو به دستگاه میشناسونه
شرمنده این جوابتون رو ندادميعني براي استفاده از هدست حتما بايد اون دانگل رو به كنسول وصل كنيم درسته؟؟؟
پالس الایت بهتر هست مصطفیهدست پالس بهتره یا گلد؟
هدست پالس صداش بهتره اما از نظر راحتي و استفاده زياد گلد بهتره.هدست پالس بهتره یا گلد؟
این مربوط میشه به سیم اگه بتونید یه سیم دسته پلی3 تهیه کنید اوکی هستدوستان من هدست Pulse Elite گرفتم اما نمی دونم چجوری باید با PS4 شارژش کنم؛
چون سیم مینی USB توی خود جعبه هدست نیست از یه سیم دیگه استفاده می کنم اما چراغ مربوط به شارژ هدست روشن نمیشه؛
میشه از این آداپتور های USB استفاده کرد؟
درست هست از نظر راحتی زیاد جالب نیست و استفاده خیلی طولانی نمیشه ازش استفاده کردهدست پالس صداش بهتره اما از نظر راحتي و استفاده زياد گلد بهتره.
من خودم با پالس راحت نيستم ، از نظر راحتي و.. جالب نيست.
مبارکت باشه . چند خریدی ؟دوستان من هدست Pulse Elite گرفتم اما نمی دونم چجوری باید با PS4 شارژش کنم؛
چون سیم مینی USB توی خود جعبه هدست نیست از یه سیم دیگه استفاده می کنم اما چراغ مربوط به شارژ هدست روشن نمیشه؛
میشه از این آداپتور های USB استفاده کرد؟
این مربوط میشه به سیم اگه بتونید یه سیم دسته پلی3 تهیه کنید اوکی هست
با آدابتور شارژر هم میشه شارژش کرد ( من با مال ویواز تست کردم )
- - -ویرایش - - -
درست هست از نظر راحتی زیاد جالب نیست و استفاده خیلی طولانی نمیشه ازش استفاده کرد
اماا اون بهتر بودن صدا و قابلیت هاش به نظرم بتونه اون راحتیش رو بپوشونه و زیاد توی چشم نباشه
نه رفیقدر مورد دسته PS4 که به PS3 می خوره یه سوال داشتم اینکه قابلیت پذیرش پورت هدفونی که روی دسته ی PS4 هست رو PS3 ساپورت میکنه؟