لوازم جانبی PS4

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فرق کیفیت این 2 هدست که زیاد نیست ؟
ولی به نظر من گلد بهتره , برای مثال سازندگان لست اف اس اعلام کردند که این بازی با این هدست کاملا هماهنگ هست
والا تا جایی که منبعها میگن پالس الیت خوراک این بازی از طرف ND انتخاب شده
منبع 1
منبع 2
لطفا در مورد چیزی هم که امتحان نکردید نظر قاطع ندید . لینکهای یوتیوب و همه شواهد از طرف بچه های این فروم خلاف عرض شما روثابت میکنه . هدست پالس الیت چن LEVEL از گلد بالاتره مخصوصا کیفیت صدا

هدست

خب دوستان منو از خرید گلد منصرف کردن و پلاس می خرم :D دست تک تکتونو می بوسم که نزاشتید من اشتباه کنم :D پس لطفا یکی لینک خرید اینترنتی پلاس رو برام بفرسته , لطفا هم نگید توپخونه و ... هر جای دیگه ای داره به حضرت عباس همه ی مردم , تهران زندگی نمی کنن :D

خب دوستان منو از خرید گلد منصرف کردن و پلاس می خرم :D دست تک تکتونو می بوسم که نزاشتید من اشتباه کنم :D پس لطفا یکی لینک خرید اینترنتی پلاس رو برام بفرسته , لطفا هم نگید توپخونه و ... هر جای دیگه ای داره به حضرت عباس همه ی مردم , تهران زندگی نمی کنن :D

من فکر کنم فقط یک فروشگاه میشناسم که داره ، اونم اصلا بهش اعتمادی ندارم بخاطر قیمتی که بسیار پایین میداد و حتی با قیمت اصلی خود دلار هم نمیخوند !!! . نظر من میخوای برو تاپیک فروشگاه از بهزاد درخواست کن اضافه نه این کالا رو به هدستا

من فکر کنم فقط یک فروشگاه میشناسم که داره ، اونم اصلا بهش اعتمادی ندارم بخاطر قیمتی که بسیار پایین میداد و حتی با قیمت اصلی خود دلار هم نمیخوند !!! . نظر من میخوای برو تاپیک فروشگاه از بهزاد درخواست کن اضافه نه این کالا رو به هدستا
اره , فکر کنم دی سی رو میگی , و اونی که اون فروشگاه داشت رو جعبه نوشته شده بود PS3 و شاید قبل از پلی 4 وارد شده و با پلی 4 هماهنگ نیست شاید برا همینه ارزونه , اره باید برم همون بهزاد بگم , ولی مسئله اینجاست این فروشگاه بازی سنتر بازی ها پلی 4 هم بزور وارد می کنن , حالا ببینم چی میشه

الیت یه ورژن داره که ریفره؛ یعنی رفته کارخونه سونی تعمیر شده و دوباره به صورت پلمپ اومده بیرون
به همین خاطر ارزون تره
بالای جعبه هم کاملاً نوشته شده؛
همه هدست ها حتی همون pulse اولیا هم با ps4 همخونی دارن

الیت یه ورژن داره که ریفره؛ یعنی رفته کارخونه سونی تعمیر شده و دوباره به صورت پلمپ اومده بیرون
.....
......

آقا Refurbished را اشتباه معنی نکنید
کلا کالای ریفر در مورد اجناس الکترونیک یک موضوع بسیار معمول و جا افتاده است

در کشورهایی مثل آمریکا و استرالیا ، مردم نمیرن دو هفته تحقیق کنن و ببینند که چه مارک و مدلی از یک کالا بدردشون میخوره و بکارشون میاد
بلکه اول میرن میخرند و بعد میبینن که خوششون میاد یا نه و اگر دوست نداشتن میبرند و به فروشگاهی که خریدند پس میدهند
بدون هیچ گونه دلیل خاصی!!

این اجناس هم بر میگرده و میرود شرکت سازنده و دوباره تحت عنوان Refurbished بسته بندی میشوند و به بازار عرضه میشه
منتها قانون آنجا اینگونه است که شرکت اجازه نداره آنها را بعنوان جنس Brand New عرضه کند و باید حتما تحت عنوان Refurbished بفروش برساند

البته دستگاه هایی هم که بعلت خرابی برگردانده میشوند هم ممکن است جزو اینها باشند ولی چون به خود شرکت سازنده اصلی برگردانده میشوند و توسط خود کارخانه بررسی مجدد ( Factory Refurbished ) میشوند ، میتوان گفت با کالای نو فرقی ندارند

- - -ویرایش - - -

و اونی که اون فروشگاه داشت رو جعبه نوشته شده بود PS3 و شاید قبل از پلی 4 وارد شده و با پلی 4 هماهنگ نیست شاید برا همینه ارزونه ,

همه این هدست ها بجز گلد قبل از عرضه PS4 طراحی و عرضه شده اند روی جعبه هدست گلد را هم اگر دقت کنید ، نوشته PLaystation GOLD Headset
و ذکری از PS4 در اسم کالا نیست

سونی پس از عرضه آپدیت 1.6 کاری کرد که کلیه هدست های قبلی با PS4 سازگاری داشته باشند و در حقیقت PS4 تمام آنها را شناسایی کند و سازگار شد وگر نه در تولید و ساخت آن هدست ها هیچ تغییری رخ نداده است

این نکته را هم اضافه کنم که هدست gta همان Pulse Elite است و فقط یک چاپ و بسته بندی اضافه تر دارد و از لحاظ فنی هیچ فرقی نمیکنند

خريدن كالاي Refurbished در ايران كاملا اشتباه هست، حالا خود دانيد:)
ريسك داره هر چقدر كم باشه مشكلي پيش بياد اينجا معمولا دستتون به جايي بند نيست.

آقا Refurbished را اشتباه معنی نکنید
کلا کالای ریفر در مورد اجناس الکترونیک یک موضوع بسیار معمول و جا افتاده است

در کشورهایی مثل آمریکا و استرالیا ، مردم نمیرن دو هفته تحقیق کنن و ببینند که چه مارک و مدلی از یک کالا بدردشون میخوره و بکارشون میاد
بلکه اول میرن میخرند و بعد میبینن که خوششون میاد یا نه و اگر دوست نداشتن میبرند و به فروشگاهی که خریدند پس میدهند
بدون هیچ گونه دلیل خاصی!!

این اجناس هم بر میگرده و میرود شرکت سازنده و دوباره تحت عنوان Refurbished بسته بندی میشوند و به بازار عرضه میشه
منتها قانون آنجا اینگونه است که شرکت اجازه نداره آنها را بعنوان جنس Brand New عرضه کند و باید حتما تحت عنوان Refurbished بفروش برساند

البته دستگاه هایی هم که بعلت خرابی برگردانده میشوند هم ممکن است جزو اینها باشند ولی چون به خود شرکت سازنده اصلی برگردانده میشوند و توسط خود کارخانه بررسی مجدد ( Factory Refurbished ) میشوند ، میتوان گفت با کالای نو فرقی ندارند

اینی که گفتید رو میدونستید و گفتید یا اینکه برداشتتون از کلمه بود؟؟؟!!!
چون تا اونجا که اطلاعات من قد میده حداقل توی ایتالیا اینطور نیست!
کلا هم ایده‌ی اینکار چیز خنده داریه خداییش!:دی، همش میشه ضرر برای یه کمپانی.:|به هر حال فکر میکنم دوستی که قبل از شما گفته بود مفهوم این اصطلاح رو نظرش بنظر من درست هستش.
پ.ن:جا داره یه رفرنس بدم به سریال بیگ بنگ که توش چقد رفتن به تحقیق کردن راجع به کنسولها، خو اگه اینطور بود یکی رو میگرفتن و اگه نخواستنش میبردن پس میدادند:|، بعدش میرفتن اون یکی رو میگرفتند.

آخرین ویرایش:
اینی که گفتید رو میدونستید و گفتید یا اینکه برداشتتون از کلمه بود؟؟؟!!!
چون تا اونجا که اطلاعات من قد میده حداقل توی ایتالیا اینطور نیست!
کلا هم ایده‌ی اینکار چیز خنده داریه خداییش!:دی، همش میشه ضرر برای یه کمپانی.:|به هر حال فکر میکنم دوستی که قبل از شما گفته بود مفهوم این اصطلاح رو نظرش بنظر من درست هستش.
پ.ن:جا داره یه رفرنس بدم به سریال بیگ بنگ که توش چقد رفتن به تحقیق کردن راجع به کنسولها، خو اگه اینطور بود یکی رو میگرفتن و اگه نخواستنش میبردن پس میدادند:|، بعدش میرفتن اون یکی رو میگرفتند.

Returning - Wikipedia, the free encyclopedia

بله درسته خیلی ضرر می‌زنه به سازنده‌ها، ولی بخشی از مخارجشونه دیگه.
البته تمام دستگاه‌های Refurbished دلیل برگشتشون این نیست، هر مساله‌ای ممکنه بوده باشه.
خارج از ایران خریدشون کار درستیه، چون ارزون‌ترن و معمولا گارانتیشون طولانی‌تر. اما تو ایران با توجه به اینکه قیمتشون فرقی نمی‌کنه (یعنی اصلا نمی‌گن فروشنده‌ها) به نظر من کار جالبی نیست.

Returning - Wikipedia, the free encyclopedia

بله درسته خیلی ضرر می‌زنه به سازنده‌ها، ولی بخشی از مخارجشونه دیگه.
البته تمام دستگاه‌های Refurbished دلیل برگشتشون این نیست، هر مساله‌ای ممکنه بوده باشه.
خارج از ایران خریدشون کار درستیه، چون ارزون‌ترن و معمولا گارانتیشون طولانی‌تر. اما تو ایران با توجه به اینکه قیمتشون فرقی نمی‌کنه (یعنی اصلا نمی‌گن فروشنده‌ها) به نظر من کار جالبی نیست.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Refurbishment_(electronics)
فرستادن یک قطعه به کارخونش فقط برای محصولاتی صورت میگیره که warranty داشته باشند و نه همه‌ی وسایل الکترونیکی...
و وقتی میشه برگردوندشون که یا تحت وارانتی به مشکل برخورده باشند یا اصلا از جعبه خارج نشده باشند...همه‌ی محصولات اینطور نیستند و اینطور نیست که طرف یک محصول رو بخره و مثلا از رنگش خوشش نیاد ببره پسش بده.
اینی که شما میگی ربطی دیگه به refurbishment نداره و میره سمت خرده فروشی و retailer‍ها که اجناس دست دوم رو خرید و فروش میکنند.

سلام . دوستان میخوام یه هدست بخرم بین گلد و PAULSE ELITE موندم . راستش میخوام GOLD بخرم میگن PUALSE بهتره . حالا میخوام PAULSE بخرم هیچ جا نداره فقط یه فروشگاه اینترنتی هست که ریفر داره اونم میده 310 تومن . بنظرتون چیکار کنم اخر ؟ اصلا در مورد هدست اطلاعاتی ندارم .
راستی این ریفر ها مشکلی دارن که اینقدر بد در رفته اسمشون ؟ :|

سلام . دوستان میخوام یه هدست بخرم بین گلد و PAULSE ELITE موندم . راستش میخوام GOLD بخرم میگن PUALSE بهتره . حالا میخوام PAULSE بخرم هیچ جا نداره فقط یه فروشگاه اینترنتی هست که ریفر داره اونم میده 310 تومن . بنظرتون چیکار کنم اخر ؟ اصلا در مورد هدست اطلاعاتی ندارم .
راستی این ریفر ها مشکلی دارن که اینقدر بد در رفته اسمشون ؟ :|
حتما" توی بازار هست شما که صرفا" نباید از فروشگاه اینترنتی بخرید !!
قیمتش هم میتونید مدل gtav بخرید که نزدیک به اصلیش هست ( اون موقع 430 یا 440 بود یادم دقیق نیست )
من خودم گلد استفاده نکردم اما توی ویدئو ها و کسایی که داشتن همیشه پالس بهتر بوده ! (که من پالس رو تست کردم و این رو تایید میکنم )
ریفرش هم به نظر من فرقی با جعبه آبی نداره چه این خراب بشه چه جعبه آبی هیچ کدوم گارنتی ندارن و اینکه ریفرش هم میشه گفت همون آکه ولی با قیمت پایین تر و جعبه سفید !

حتما" توی بازار هست شما که صرفا" نباید از فروشگاه اینترنتی بخرید !!
قیمتش هم میتونید مدل gtav بخرید که نزدیک به اصلیش هست ( اون موقع 430 یا 440 بود یادم دقیق نیست )
من خودم گلد استفاده نکردم اما توی ویدئو ها و کسایی که داشتن همیشه پالس بهتر بوده ! (که من پالس رو تست کردم و این رو تایید میکنم )
ریفرش هم به نظر من فرقی با جعبه آبی نداره چه این خراب بشه چه جعبه آبی هیچ کدوم گارنتی ندارن و اینکه ریفرش هم میشه گفت همون آکه ولی با قیمت پایین تر و جعبه سفید !

متاسفانه یکم قیمتش بالاست اگه بخوام بخرم باید ریفر رو بخرم یا هم گلد بخرم
حالا به هر حال این ریفر هم باز هم مشکل ساز میشن ؟ شما باشی چیکار میکنی ؟ من خیلی حساس نیستم فقط دلم نمیخواد بعد اذیت کنه :دی

متاسفانه یکم قیمتش بالاست اگه بخوام بخرم باید ریفر رو بخرم یا هم گلد بخرم
حالا به هر حال این ریفر هم باز هم مشکل ساز میشن ؟ شما باشی چیکار میکنی ؟ من خیلی حساس نیستم فقط دلم نمیخواد بعد اذیت کنه :دی
گلد هم قیمتش بالاس نسبت به قیمت اصلی (پالس هنوز هم قیمتش از گلد بیشتر هست از 20 تا 40 دلار )
من به شخصه بخواستم بخریدم و نمیخواستم هزینه زیاد کنم 100% ریفرش میخریدم آخه به نظر من هیچ فرقی با آک نمیکنه (چون تعمیر یا تعویض که انجام میدن در حد استاندارد های محصول آک هست )

دوستان من دارم شنبه یه هدست گلد میخرم . چون پالس هم قیمتش بالاست و هم یکم کلفت و سنگینه خوشم نمیاد . میخوام اصلا حس نکنم هدست رو گوشمه :دی
راستش یه هدست دارم سومیک هست 80 تومن خریدم 3 ماه پیش :دی روی جعبش نوشته بزرگ 7.1 . باهاش با PS4 استفاده میکنم . اگه میدونید فرق گلد با این زیاد نیست ( چون هدستم خودش 7.1 هست ) نگیرم اصلا . پول مفت ندم الکی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or