این هدست ها در اصل داخلشون یه نمایشگر هست که به وصیله ایحاد 2 تصویر در اون و با داشتن 2 عدسی مئجب میشه که یه حالت تصویر واقعی ایجاد کنهدوستان این هدست واقعیت مجازی سونی رو که باید گرفت چون واقعا نیازه , اما این هدست واقعیت مجازی فکر نکنم برا همه بازیا استفاده بشه ها
یه مومن بیاد ما رو راهنمایی کنه , من پالس میخوام بخرم ولی اگه این هدست هم برا همه بازیا هست دست نگه دارم اونو بخرم ولی فکر نکنم اصلا اون همانند هدست عمل کنه یه جوریه میزنن به چشم یه چیزی هم اصلا معلوم نیست چی به چیه
چندخریدید ؟من رفتم گلد خريدم صبحي...
خيلي اسميه...فقط نمي دونم چه طور بفهمم شارژ شده!!؟
در ضمن به w804 ميخوره؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
قیمتش حدود 310 ایناست ریفرش !من فردا میخوام بخرم,,بگم پالس ps3 میخوام؟قیمتش دقیقا چنده؟
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
مبارکت باشه داداش.چند خریدی؟چطوره کیفیتش؟دمت گرم همه جوره تستش کن و بگو.میخوام بخرم منم.من رفتم گلد خريدم صبحي...
خيلي اسميه...فقط نمي دونم چه طور بفهمم شارژ شده!!؟
در ضمن به w804 ميخوره؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
مبارکت باشه داداش.چند خریدی؟چطوره کیفیتش؟دمت گرم همه جوره تستش کن و بگو.میخوام بخرم منم.
سلام . دیروز از دی سی یه هد ست گلد گرفتم 365 تومن .... خیلی خوبه این به PC وصل کردم راحت دانگل رو شناخت موزیک باهاش خیلی خوبه بلندی صدا و بیس قابل قبولی هم داره قشنگ مختو تکون میده ولی 7.1 رو PC کار نمیکنه ...الان بازی ندارم با PS4 تست کنم ولی تو پارتی با بچه ها تست کردم بچه ها از کیفیت صدای میکروفونش تعریف میکردن ... یه فیلم بلو ری رو هم با PS4 دیدم صدای دالبی رو فعال کردم خیلی جالب بود ولی به نظرم 7.1 نبود ... فردا واچ داگز برسه امتحان میکنم میگم چه جوریه ایا واقعا 7.1 میده یا نه ... ولی از لحاظ کیفیت صدا واقعا خوبه هر کی میخواد بخره دل دل نکنه ... راستی باطریشم از دیروز که از جعبه در اوردم دارم استفاده میکنم هنوز شارژ نکردم ( فاکتور عمر باطری رو نادیده نگیرین)
بله از نظر عمر باطری گلد بهتر هست دلیل هم تکنولوژی که در پالس الایت هست که برق بیشتری استفاده میکنه !! اما اینکه شارژ هست بیشتر بره درسته جز یکی از فاکتور های خوب گلد هستسلام . دیروز از دی سی یه هد ست گلد گرفتم 365 تومن .... خیلی خوبه این به PC وصل کردم راحت دانگل رو شناخت موزیک باهاش خیلی خوبه بلندی صدا و بیس قابل قبولی هم داره قشنگ مختو تکون میده ولی 7.1 رو PC کار نمیکنه ...الان بازی ندارم با PS4 تست کنم ولی تو پارتی با بچه ها تست کردم بچه ها از کیفیت صدای میکروفونش تعریف میکردن ... یه فیلم بلو ری رو هم با PS4 دیدم صدای دالبی رو فعال کردم خیلی جالب بود ولی به نظرم 7.1 نبود ... فردا واچ داگز برسه امتحان میکنم میگم چه جوریه ایا واقعا 7.1 میده یا نه ... ولی از لحاظ کیفیت صدا واقعا خوبه هر کی میخواد بخره دل دل نکنه ... راستی باطریشم از دیروز که از جعبه در اوردم دارم استفاده میکنم هنوز شارژ نکردم ( فاکتور عمر باطری رو نادیده نگیرین)
این هست ساخته شده به وسیله 4گیمر هست که تایید شده به وسیله سونیه اما کیفیت هدست خود سونی رو نداره شما اگه هدست خوب میخواید بین گلد و پالس الایت باید انتخاب کنیددوستان دیروز برای خرید پالس الیت رفتم ولی طرف گفت یکی دیگه دارم کارتونش ابی بود روش هم نوشته بود برای ps4.. میداد ٢٧٠..چی هست این؟؟
Wireless studio headset
بله از نظر عمر باطری گلد بهتر هست دلیل هم تکنولوژی که در پالس الایت هست که برق بیشتری استفاده میکنه !! اما اینکه شارژ هست بیشتر بره درسته جز یکی از فاکتور های خوب گلد هست
این هست ساخته شده به وسیله 4گیمر هست که تایید شده به وسیله سونیه اما کیفیت هدست خود سونی رو نداره شما اگه هدست خوب میخواید بین گلد و پالس الایت باید انتخاب کنید
پولاتو جمع کن اصلیا رو بگیر ... صدای 7.1 کجا استریو کجا !پس اگر پولم نمیرسه همین رو بگیرم ؟؟ تایید میشه؟
توی این مواقع من میپسندم که پول پسنداز بشه و اگه زمانی پول موجود بود یه چیز خوب و عالی خریداری بشه جای اینکه چیزی رو تهیه کنید که صرفا" خوب و قابل تحول باشهپس اگر پولم نمیرسه همین رو بگیرم ؟؟ تایید میشه؟
350خریدم....مبارکت باشه داداش.چند خریدی؟چطوره کیفیتش؟دمت گرم همه جوره تستش کن و بگو.میخوام بخرم منم.
تو آبادان هست ولی قیمت فضایی میده طرف...پالس الیت جعبه آبی از کجا میشه گیر آورد ؟