لانچ Xbox بعدی در اواخر سال 2012

Behrooz

کاربر سایت
unreal_engine_3_615.png

EDGE Magazine گزارش داده که Xbox بعدی در اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

بر اساس گزارش EDGE ، در حال حاضر استودیوی مونترال یوبی سافت Dev kit های کنسول بعدی ماکروسافت[که جانشین 360 می شود] را در اختیار دارد و به شدت در حال توسعه ی بازی و نرم افزار با استفاده از این Devkit ها که توسط ماکروسافت برای آن ها فرستاده شده، می باشد.بر اساس گزارش EDGE ، استودیوهای دیگری نیز از جمله تعدادی از استودیوهای EA نیز این Dev kit ها را در اختیار دارد و تا قبل از کریسمس به بیشتر استودیوها فرستاده خواهد شد.

خود کنسول نیز بر اساس گفته ی EDGE در اواخر سال 2012 روانه ی بازار خواهد شد.GPU کنسول نیز توسط AMD طراحی شده است.

بر طبق منوال همیشگی یوبی سافت از دادن جواب به این گزارشات خودداری کرد.

همچنین EDGE گفته است که یکی از استودیوهای سونی تمام پروژه های PS3 خود را متوقف کرده است و تمرکز خود را بر روی کنسول بعدی سونی گذاشته است.این استودیوی سونی که نامش فاش نشد همچنین در ساخت تکنولوژی گرافیکی کنسول بعدی سونی، دخالت دارد.

اوایل این هفته نیز سایت فرانسوی Xboxgen گزارش داد که ماکروسافت در نظر دارد کنسول بعدی خود را در نمایشگاه CES به صورت رسمی معرفی کند. [نمایشگاه CES در ماه ژانویه در لاس وگاس برگذار خواهد شد]

شایعات در مورد نسل بعدی کنسول های بعدی،زمان رونمایی و زمان عرضه آن ها بسیار زیاد شده است.ماه پیش، رزومه ی کاری چهار کارمند ماکروسافت در سایت LinkedIn ، نشان داد که آن ها در حال کار بر روی سیستم و سخت افزار نسل جدید ماکروسافت هستند.

Source

من اینجا دارم از خوشحالی بال در میبارم که نسل جدید زود شروع میشه اونقت اینجا بعضی غم و ماتم گرفتن :دی واقعا خسته نشدید از این نسل ؟! دیگه کفگیر خورده ته دیگ بازیسازها از این بیشتر نمیتونن !

اگه اکسباکس بخواد اخر امسال بیاد معلومه که مایکرو زیاد قدرت سخت افزار مد نشظزش نیست. اونوقت بازیهای مالتی پلتفرم هم قربانی اکسباکس میشن. حالا هر چقدر هم پلی 4 بخواد قوی باشه

اگه اکسباکس بخواد اخر امسال بیاد معلومه که مایکرو زیاد قدرت سخت افزار مد نشظزش نیست. اونوقت بازیهای مالتی پلتفرم هم قربانی اکسباکس میشن. حالا هر چقدر هم پلی 4 بخواد قوی باشه
زیر اول دبستان بگو ماهم بفهمیم:dیعنی چی اگه اکسباکس بخواد اخر امسال بیاد معلومه که مایکرو زیاد قدرت سخت افزار مد نشظزش نیست؟چه ربطی داره؟:d

پورت رو برای چه گذاشتند ؟ هرچند بین قدرت کنسول های نسل بعد نباید تفاوت فاحشی باشه.

اخر امسال؟ جهت اطلاعتون 2011 هستیم.

شزمنده حواسم نبود. منظورم اخر سال بعد بود. خوب نتیجه اش معلومه تا اخر سال دیگه باید از 28 و 32 نانومتر استفاده کنند. یه پردازنده fermi از انویدیا 500 میلیمتر مربع اندازه die داره. برا یه کنسول حداکثر diesize در حدود 200 میلیمتر در نظر میگیرن به خاطر گرمای مصرفی. اگه سال اینده بیاد یعنی شما قدرتی در حد یه 580 از انویدیا یا کمی بیشتر خواهید داشت. اون دموی انریل انجین یادتونه که با سه تا 580 اجرا میشد؟ اما با اکسباکس بعدی فقط میتونید کرایسیس 1 رو تو فول اچ دی یا یه خورده با افکت های بیشتر تجربه کنید.

اگر بزران اواخر 2013 اونقت قضیه فرق میکنه میتونن از پردازنده های 22 نانومتری استفاده کنن. این یعنی با همون توان مصرفی قدرتی در حدود دو برابر یا حتی بیشتر. به هر حال یه لانچ تو اواخر سال 2012 فقط یه معنی داره و اونم اینه که مایکرو میخواد به یه کنسول اسلیم و کم مصرف و کمی قویتر با تمرکز بیشتر روی کینکت بازار نیتندو رو بگیره تو دست . با یک سال عرضه ی زودتر عرصه رو رو سونی هم تنگ کنه. به یاد داشته باشید که پلی استیشن 2 7 سال تا پلی 3 فاصله داشت. تا سال اینده پلی 3 فقط شش ساله میشه و با اون همه ضرری که سونی اول این نسب رو پلی 3 کرد به صرف نیست براش اصلا تا اواخر 2013 کنسولی عرضه کنه.

کاری ندارم کوجیما چیکار میکنه یا چیکار میتونسته نبکنه ولی نکرده، منطور اینکه سخت افزار پیشرفته و بروز; خلاقیت نمیاره.

چرا من فکر میکنم میاره . حداقل خلاقیت بشتر از الان تو بازیها دیده میشه . هرچی هم دوره ی اون نسل بیشتر بشه خلاقیت بیشتر ته میکشه دقیقا مثل اوضاع الان .
اول هر نسل کلی بازی وجود داره که جدا از اثر سخت افزار که فقط روی گرافیک دیده میشه بازیسازا کلی نو آوری و ایده های جالب رو میکنن . ناسلامتی باید اسم بازیشون nex gen باشه .

به هر حال یه لانچ تو اواخر سال 2012 فقط یه معنی داره و اونم اینه که مایکرو میخواد به یه کنسول اسلیم و کم مصرف و کمی قویتر با تمرکز بیشتر روی کینکت بازار نیتندو رو بگیره تو دست .
فکر نکنم حالاکه بازار گیمرهای اصلی رو از دست سونی گرفته انقدر احمق باشه که بیاد این موقعیت رو ول کنه بره توی لاین نینتندو و دنبال خانواده ها بچه ها .

آخرین ویرایش:
اگر بزران اواخر 2013 اونقت قضیه فرق میکنه میتونن از پردازنده های 22 نانومتری استفاده کنن. این یعنی با همون توان مصرفی قدرتی در حدود دو برابر یا حتی بیشتر. به هر حال یه لانچ تو اواخر سال 2012 فقط یه معنی داره و اونم اینه که مایکرو میخواد به یه کنسول اسلیم و کم مصرف و کمی قویتر با تمرکز بیشتر روی کینکت بازار نیتندو رو بگیره تو دست . با یک سال عرضه ی زودتر عرصه رو رو سونی هم تنگ کنه. به یاد داشته باشید که پلی استیشن 2 7 سال تا پلی 3 فاصله داشت. تا سال اینده پلی 3 فقط شش ساله میشه و با اون همه ضرری که سونی اول این نسب رو پلی 3 کرد به صرف نیست براش اصلا تا اواخر 2013 کنسولی عرضه کنه.
PS2 با PS3 حدود 6 سال فاصله داشت و حتی اگه اشتباه نکنم یکی از دلایلی که PS3 یه کم دیر اومد ، Blu-Ray بود نه سخت افزارش. شایدم اشتباه میکنم ولی یه همچین چیزی توی ذهنم هست ! :دی
Xbox هم با Xbox 360 فقط 4 سال فاصله داشت ولی تفاوت گرافیکی رو ببینین ! :دی
در کل کنسولی که 7 سال بعد از نسل قبل خودش بیاد قائدتآ باید سخت افزار فوق العاده قوی تری داشته باشه مگر اینکه سونی و مایکروسافت هم راه نینتندو رو برن که امیدوارم این طور نشه.

کلا معرفی تو CES هست ولی بعید کریسمس 2012 بیاد ولی شایدم بیاد خدا چه دیدی ممکنه ماکرو به سرش زد :d ولی اگه سیستم بالا باشه به نظرم میتونه تا خود 2020 بکشه نسل بعد ولی امیدوارم به حال فضای دیسکش کنند اول از همه نکته بعدی هم لانچ ها مشخصا ساخت Rare هست که فکر کنم IP جدید باشه و Lionhead که از چند وقت پیش خودش ساخت یک بازی دیگه در کنار این Fable جدیده تایید کرد که 2حالته یا Fable IV یا یک IP جدید(مایلو باشه همون روز اول میرم میخرم :d ) و T10 که مشخصا فورزا 5 هست شاید هم فورزا ورلد معلوم نیست :d
ولی کلا این حس دارم اول نسل ماکرو چندتا IP جدید معرفی میکنه یعنی در کنار همون IP ها قدیمی عرضه میکنه بعید هم نیست یک نسخه جدید از Geow شاهد باشیم اول نسل تا هیلو 5 بیاد :d

PS2
در کل کنسولی که 7 سال بعد از نسل قبل خودش بیاد قائدتآ باید سخت افزار فوق العاده قوی تری داشته باشه مگر اینکه سونی و مایکروسافت هم راه نینتندو رو برن که امیدوارم این طور نشه.
بروند که من شاهرگ خویش را خواهم زد :d یعنی اگه بخواد این اتفاق بیفته همون بهتر که نیاد چه کاریه تو همین نسل میمونیم دور همی خوش و خرم

PS2 با PS3 حدود 6 سال فاصله داشت و حتی اگه اشتباه نکنم یکی از دلایلی که PS3 یه کم دیر اومد ، Blu-Ray بود نه سخت افزارش. شایدم اشتباه میکنم ولی یه همچین چیزی توی ذهنم هست ! :دی

آریا هم بلوری بود هم cell جفتشون با هم دست در دست هم دادن .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or