لانچ Xbox بعدی در اواخر سال 2012

Behrooz

کاربر سایت
unreal_engine_3_615.png

EDGE Magazine گزارش داده که Xbox بعدی در اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

بر اساس گزارش EDGE ، در حال حاضر استودیوی مونترال یوبی سافت Dev kit های کنسول بعدی ماکروسافت[که جانشین 360 می شود] را در اختیار دارد و به شدت در حال توسعه ی بازی و نرم افزار با استفاده از این Devkit ها که توسط ماکروسافت برای آن ها فرستاده شده، می باشد.بر اساس گزارش EDGE ، استودیوهای دیگری نیز از جمله تعدادی از استودیوهای EA نیز این Dev kit ها را در اختیار دارد و تا قبل از کریسمس به بیشتر استودیوها فرستاده خواهد شد.

خود کنسول نیز بر اساس گفته ی EDGE در اواخر سال 2012 روانه ی بازار خواهد شد.GPU کنسول نیز توسط AMD طراحی شده است.

بر طبق منوال همیشگی یوبی سافت از دادن جواب به این گزارشات خودداری کرد.

همچنین EDGE گفته است که یکی از استودیوهای سونی تمام پروژه های PS3 خود را متوقف کرده است و تمرکز خود را بر روی کنسول بعدی سونی گذاشته است.این استودیوی سونی که نامش فاش نشد همچنین در ساخت تکنولوژی گرافیکی کنسول بعدی سونی، دخالت دارد.

اوایل این هفته نیز سایت فرانسوی Xboxgen گزارش داد که ماکروسافت در نظر دارد کنسول بعدی خود را در نمایشگاه CES به صورت رسمی معرفی کند. [نمایشگاه CES در ماه ژانویه در لاس وگاس برگذار خواهد شد]

شایعات در مورد نسل بعدی کنسول های بعدی،زمان رونمایی و زمان عرضه آن ها بسیار زیاد شده است.ماه پیش، رزومه ی کاری چهار کارمند ماکروسافت در سایت LinkedIn ، نشان داد که آن ها در حال کار بر روی سیستم و سخت افزار نسل جدید ماکروسافت هستند.

Source

من میخوام بدونم کی میشه گیمی با کیفیت CG killzone 2 2005 ببینم ؟ نسل بعد میشه ؟ یا باید واستم تا 2 نسل بعد تو 31 32 سالگی بازی کنم !
اون که جزو خورده ریز نسل بعد هم حساب نمیشه :دی شما برو موتور نسل بعد اسکوئر رو ببین لامصب با واقعیت مو نمیزنه ! :دی
73650863667142052999.jpg

پس بی خود نبوده 1 دفعه کپکام بی خیال انونس و تیزر RE6 شده.
تو همون تاپیک شایعه اش گفتن کپکام آمریکا پیغام انونس نکردنش رو برای ژاپن فرستاده.

اخه مگه میشه یه کنسول بدون سر و صدا بیاد پس حداقل تو سال 2012 خبری نیست اگر هم بیاد اخر 2013 میاد .این E3 2012 خیلی از سوالات بی جواب را پاسخ میدهد.

اون که جزو خورده ریز نسل بعد هم حساب نمیشه :دی شما برو موتور نسل بعد اسکوئر رو ببین لامصب با واقعیت مو نمیزنه ! :دی
73650863667142052999.jpg

omg دمش گرم عجب چیزیه.

یعنی میشه 2012 E3 مثل E3 2005 بشه ؟ هیجان نسل جدید آدمو یه جور باحالی میکنه.

آخرین ویرایش:
یکی از دلایل موفقیتش توی این نسل هم عرضه ی زودتر کنسولش نسبت به رقبا بوده، پس چرا یه فرمول کاملا موفق رو تکرار نکنه؟
یه مثال کوچیک در این مورد هست. 3DS و Vita :دی. کنسولی که زودتر عرضه شد. کنسولی که لانچ تایتل قوی نداشت. کنسولی که Price cut شد. کنسولی که 70% از قابلیتهای نرم افزاریش هنوز فعال نشده!. نمیگم اینطوری میشه ( که عمراً نمیشه :دی). همین الان کلی بازی هست که قرار اواخر 2012 عرضه بشن مثل Hitman و Tomb Raider و .... . سازنده های دیگه هم دستشون بنده :دی.
هرچی هست فقط بیاد زودتر تا یه تکونی بخوره این صنعت . خسته شدیم از هر سال یه شماره AC یه شماره COD یه شماره Uncharted یه شماره GOW .
تصویر زیر چیزی رو نشون میده که کوجیما بهش اعتقاد داره:
26381354782092960698.jpg

بهترین سخت افزار رو داشته بازی با قدرتمندتریم انجین ولی Game Design خوبی نباشی فایده نداره. Machinarium یه بازی بنهایت زیبا ست تحت فلش اجرا میشه یا Scribblenauts ـه Nintendo DS که نیاز به تعریف نداره. Ubisoft ده بار Splinter Cell رو ریبوت کرد اخرشم نتونست چیزی بسازه که منتقد و گیمر و فن ها رو راضی کنه. درکل توی این صنعت ریسک کردن (SP: Convection) یا استفاده از ایده های خفن (Portal) یا ساختن چیزی که من بهش میگم "خیلی-خارج- از- استاندارد-" (Brutal Legend) دل و جرات میخواد.
کلا بعید میدونم 2012 کنسولی ببینیم!!! شاید اوایل 2013 باشه منطقی تره!
برای رضای خدا، بعد از تعطیلات دیگه کی میره دنبال کنسول جدید؟ ملت پولشون رو توی همون چند روز خرج میکنن :دی.

پ.ن. اگر R6: Patriots لانچ تایتل نسل بعد باشه و برای 360 , ps3 عرضه نشه اون وقت یه دلیل موجه میشه برای خریدن کنسول جدید (برای من :دی).

یه مثال کوچیک در این مورد هست. 3DS و Vita :دی. کنسولی که زودتر عرضه شد. کنسولی که لانچ تایتل قوی نداشت. کنسولی که Price cut شد. کنسولی که 70% از قابلیتهای نرم افزاریش هنوز فعال نشده!. نمیگم اینطوری میشه ( که عمراً نمیشه :دی). همین الان کلی بازی هست که قرار اواخر 2012 عرضه بشن مثل Hitman و Tomb Raider و .... . سازنده های دیگه هم دستشون بنده :دی.

تصویر زیر چیزی رو نشون میده که کوجیما بهش اعتقاد داره:
26381354782092960698.jpg

بهترین سخت افزار رو داشته بازی با قدرتمندتریم انجین ولی Game Design خوبی نباشی فایده نداره. Machinarium یه بازی بنهایت زیبا ست تحت فلش اجرا میشه یا Scribblenauts ـه Nintendo DS که نیاز به تعریف نداره. Ubisoft ده بار Splinter Cell رو ریبوت کرد اخرشم نتونست چیزی بسازه که منتقد و گیمر و فن ها رو راضی کنه. درکل توی این صنعت ریسک کردن (SP: Convection) یا استفاده از ایده های خفن (Portal) یا ساختن چیزی که من بهش میگم "خیلی-خارج- از- استاندارد-" (Brutal Legend) دل و جرات میخواد.

برای رضای خدا، بعد از تعطیلات دیگه کی میره دنبال کنسول جدید؟ ملت پولشون رو توی همون چند روز خرج میکنن :دی.

پ.ن. اگر R6: Patriots لانچ تایتل نسل بعد باشه و برای 360 , ps3 عرضه نشه اون وقت یه دلیل موجه میشه برای خریدن کنسول جدید (برای من :دی).
استثنا خوب داریم زیاد بعنوان بازی خوب توی این نسل ولی اکثریت عنوانها و فروشها مال همون بازیهای تکراریه که گفتم .
چیزی که این نسل من باهاش مشکل دارم اینه که همون ریسک خیلی پایین شده . تا میبینن یه انجین جواب میده ولش نمیکنن .
همین فرمول AC و COD و ... رو کوجیما میتونست بعد از MGS4 تکرار کنه ولی نکرد چون سیاست کاریش با اکثر این شرکتها فرق داره . الان اولین و مهمترین هدف اکثر استودیو ها پوله . ولی کوجیما حاضر نشد اسم بزرگ و اعتبار خودش و بازیش رو قربونی پول کنه . هردفعه که بازی میسازه حتی اگه 2 شماره توی یه نسل باشه در حد 2 نسل بازیش ارتقا پیدا میکنه . مثل تفاوت تکنیکی MGS2,3 .
توی همین نسل هم میشد کار نسل قبلو بکنه و دوتاعنوان عالی پشت هم بده ولی نتونست و صبر کرده .
من میگم شاید یه کنسول جدیدی چیزی بیاد یه تکونی به خودشون بدن همه .

آخرین ویرایش:
من میگم شاید یه کنسول جدیدی چیزی بیاد یه تکونی به خودشون بدن همه .
معمولآ همین طوره ! اوایل نسل کلی IP جدید و عالی میاد و شرکت ها ریسک بیشتری میکنن. اواسط و حتی اواخر نسل هم میاد ولی اون اولا بیشتره و گیمرها هم بیشتر استقبال میکنن ! :دی
مثلآ این IP ها همشون توی سال اول یا دوم کنسول ها اومدن و الآن هرکدوم کلی طرفدار دارن :
Gears of War , Assasssin`s Creed , Mass Effect , Uncharted , LittleBigPlanet , Resistance , BioShock یا حتی اگه بتونیم Modern Warfare رو یه IP جدا در نظر بگیریم و چیزای دیگه که الآن یادم نیست !

من خودم هم فک نمیکردم که 2012 بیاد ولی یه نکته هست که کسی بهش توجه نکرد.پاییز 2012 برای ماکروسافت خیلی مهمه.ویندوز8 داره میاد که یه قمار هست واسه خودش.از اونور ویندوز فون8(اپولو)هم اون موقع لانچ میشه.اگه بخواد ایکس باکس بعدی رو هم لانچ کنه میتونه یه تبلیغات متمرکز داشته باشه .در واقع کل اکوسیستم ماکرو سافت با هم تو یه تبلیغ.از اونجایی که ویندوز8 و ویندوز فون 8 خیلی وابسته پردازش ابری خواهند بود خیلی احتمالش هست که ایکس باکسم تو این زمینه مانور بده.

فرخ جان مایکروسافت هنوز تایید که نکرده ولی اگرم تایید کنه از کجا اینقدر مطمعنی halo 4 برای جفتشون مشترک میاد ...آخرین حرف 343 مبنی بر این بود که halo 4 برای xbox360 میاد .
---------------
من که اصلا خوشحال نشدم ...2013 بیاد که دیگه بازی برای این نسل نمونده باشه .... 2012 بیاد آدم دو دل میشه که بخره یا نه ...
نظر شخصی هست گیر الکی ندیدا :d

2012 بیاد چرا دو دل میشی ؟ من که وقتی بیاد در جا میخرم . البته اگه بالای 1 میلیون قیمت نداشته باشه .

همین فرمول AC و COD و ... رو کوجیما میتونست بعد از MGS4 تکرار کنه ولی نکرد چون سیاست کاریش با اکثر این شرکتها فرق داره . الان اولین و مهمترین هدف اکثر استودیو ها پوله . ولی کوجیما حاضر نشد اسم بزرگ و اعتبار خودش و بازیش رو قربونی پول کنه .
کاری ندارم کوجیما چیکار میکنه یا چیکار میتونسته نبکنه ولی نکرده، منطور اینکه سخت افزار پیشرفته و بروز; خلاقیت نمیاره.

دوباره که نمیخواد رو DVD9 بزنه که اگه کپیم شد 2ت بازی کنی !
این کنسول حتما از BD استفاده میکنه ! (به عقل من یکی نمیرسه درایو اختصاصی داشته باشه ! شایدم بزاره ! :دی)
به هر حال امیدوارم نسل بعد از بازی های نسل قبل هم پشتیبانی کنه ...

دوباره که نمیخواد رو DVD9 بزنه که اگه کپیم شد 2ت بازی کنی !
این کنسول حتما از BD استفاده میکنه ! (به عقل من یکی نمیرسه درایو اختصاصی داشته باشه ! شایدم بزاره ! :دی)
به هر حال امیدوارم نسل بعد از بازی های نسل قبل هم پشتیبانی کنه ...
فرمت چیزیه که تا آخرین لحظه نمیشه فهمید :d یه دوره ای با اپل میخواستن روی یه فرمت کار کنن ! حالا نمیدونم کنسل شد اون پروژه (سر اختلافات دو شرکت) یا نه

فرخ جان مایکروسافت هنوز تایید که نکرده ولی اگرم تایید کنه از کجا اینقدر مطمعنی halo 4 برای جفتشون مشترک میاد ...آخرین حرف 343 مبنی بر این بود که halo 4 برای xbox360 میاد .
---------------
من که اصلا خوشحال نشدم ...2013 بیاد که دیگه بازی برای این نسل نمونده باشه .... 2012 بیاد آدم دو دل میشه که بخره یا نه ...
نظر شخصی هست گیر الکی ندیدا :d
الان یعنی مایکروسافت تکذیب کنه یعنی راست گفته ؟:دی اینا همش بازار گرمیه ! وگرنه edge هرچی گفته حقیقت داشته من بیشتر سر 2012 خوشحالم که حاله خیلی ها را گرفتم :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or