لانچ Xbox بعدی در اواخر سال 2012

Behrooz

کاربر سایت
unreal_engine_3_615.png

EDGE Magazine گزارش داده که Xbox بعدی در اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

بر اساس گزارش EDGE ، در حال حاضر استودیوی مونترال یوبی سافت Dev kit های کنسول بعدی ماکروسافت[که جانشین 360 می شود] را در اختیار دارد و به شدت در حال توسعه ی بازی و نرم افزار با استفاده از این Devkit ها که توسط ماکروسافت برای آن ها فرستاده شده، می باشد.بر اساس گزارش EDGE ، استودیوهای دیگری نیز از جمله تعدادی از استودیوهای EA نیز این Dev kit ها را در اختیار دارد و تا قبل از کریسمس به بیشتر استودیوها فرستاده خواهد شد.

خود کنسول نیز بر اساس گفته ی EDGE در اواخر سال 2012 روانه ی بازار خواهد شد.GPU کنسول نیز توسط AMD طراحی شده است.

بر طبق منوال همیشگی یوبی سافت از دادن جواب به این گزارشات خودداری کرد.

همچنین EDGE گفته است که یکی از استودیوهای سونی تمام پروژه های PS3 خود را متوقف کرده است و تمرکز خود را بر روی کنسول بعدی سونی گذاشته است.این استودیوی سونی که نامش فاش نشد همچنین در ساخت تکنولوژی گرافیکی کنسول بعدی سونی، دخالت دارد.

اوایل این هفته نیز سایت فرانسوی Xboxgen گزارش داد که ماکروسافت در نظر دارد کنسول بعدی خود را در نمایشگاه CES به صورت رسمی معرفی کند. [نمایشگاه CES در ماه ژانویه در لاس وگاس برگذار خواهد شد]

شایعات در مورد نسل بعدی کنسول های بعدی،زمان رونمایی و زمان عرضه آن ها بسیار زیاد شده است.ماه پیش، رزومه ی کاری چهار کارمند ماکروسافت در سایت LinkedIn ، نشان داد که آن ها در حال کار بر روی سیستم و سخت افزار نسل جدید ماکروسافت هستند.

Source

دوستانی که نمیخوان از خواب خرگوشی بیدار بشن و فکر میکنند کنسول های اونها تا ابد بازی ساپورت میکنه باید برن به 3 لینک زیر که مربوط به webhallen بزرگترین و بهترین فروشگاه بازی سوئد میشه یک سر بزنند
Wii U
http://www.webhallen.com/spel/nintendo_wii_u/133334-nintendo_wii_u-basenhet

PS4
http://www.webhallen.com/spel/playstation_3/135975-playstation_4_basenhet

XBox 720
http://www.webhallen.com/spel/playstation_3/135975-playstation_4_basenhet

همینطور که میبینید دارن پیش فروش میکنند و تاریخ انتشار هم داره

ولی یه جورایی نسل بعد به این راحتی ها هک بشو نیست و فکر کنم هممون باید حسابی از خجالت پایرسی دربیاییم!:-s[/QUOTE]

بیخیال بابا ! کی میخواد 50 60 تومن پول هر بازی بده !!! :-s
ما اینقدر صبر میکنیم تا هک بشه.. بعد کنسولو میخریم 2 تومنی بازی میکنیم :d

به حال من فرقی نداره...ولی ۱ وقتی بیاد که نه مثل ۳۶۰ هرساعت بخوان مادربرد عوض کنن و هی ۳چراغه بشه و از اینجور برنامه ها...!۱چیز درست بدن بیرون که دیگه مشکلی نباشه خالا هروقت میخوان بدن!

زمانش اصلا مهم نیست واسه من!ولی من از نسل بعد انتظار جهش خوب گرافیکی دارم...گرافیک خیلی توپ میخوام...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

هرچی هست فقط بیاد زودتر تا یه تکونی بخوره این صنعت . خسته شدیم از هر سال یه شماره AC یه شماره COD یه شماره Uncharted یه شماره GOW . یه سری آی پی جدید بیاد . یکم خلاقیت دوباره برگرده به این صنعت .
و ایشالا یه متال گیر جدید :d

حالا هی یه عده میان میگن 2013 و 2014 !
اه ول کنید دیگه
خودشون دارن میگن به زودی میاد شما چیکاره اید که هی تاریخ تعیین میکنید !؟

داریم میریم تو 2012 هنوز شایعه رو نماییش اومده!بعد اینا چجوری تو 2012 رونمایی میکنن تو همون 2012 هم عرضه!؟
محصولات جدید مینو نیست که امروز تبلیغ شه فردا بری از سوپری بخری!:d
بازیاییم که میخوان عرضه شن هم بماند!

سر گردنم شرط میبندم که 2013 به اینور هیچ کنسولی از ماکرو به بازار نمیاد!:d

دوستانی که میگن هیلو رو هر 2 کنسول میاد فکر میکنن که خرج چقدر زیاد میشه؟؟ بعد کی میاد مثلا هیلو رو نسل آینده رو ول کنه بازیرو برای 360 بخره؟
کلا بعید میدونم 2012 کنسولی ببینیم!!! شاید اوایل 2013 باشه منطقی تره!

داریم میریم تو 2012 هنوز شایعه رو نماییش اومده!بعد اینا چجوری تو 2012 رونمایی میکنن تو همون 2012 هم عرضه!؟
محصولات جدید مینو نیست که امروز تبلیغ شه فردا بری از سوپری بخری!:d
بازیاییم که میخوان عرضه شن هم بماند!

سر گردنم شرط میبندم که 2013 به اینور هیچ کنسولی از ماکرو به بازار نمیاد!:d
گیوتین یا شمشیر؟:-/ انتخاب کن:|:دی

E3 2005 هم مایکروسافت یهویی 360 رو معرفی کرد، آخر همون سال هم عرضه کرد، با کلی لانچ تایتل عالی. از اون بابتش هیچ مشکلی وجود نداره، فقط مهم اینه که کیفیت ساختش مثل 360 اولیا نشه:دی

عرضه ی کنسول نسل جدید مایکروسافت ----> پایان نسل فعلی برای این شرکت
یه پایان با اقتدار > یه پایان بی رمق

در نتیجه واقعا امیدوارم این گزارشی که Edge داده درست باشه، نسل فعلی دیگه کشش نداره و از IP های تکراری که سالیانه و یا دو سال یه بار دارن عرضه میشن کاملا مشخصه. مایکرو هم که تا به حال هر چی از این نسل میخواسته بهش رسیده. یکی از دلایل موفقیتش توی این نسل هم عرضه ی زودتر کنسولش نسبت به رقبا بوده، پس چرا یه فرمول کاملا موفق رو تکرار نکنه؟

ما ایرانی ها زود تر از 2014 یا 2015 نمیخریم (البته بجز پولدار ها) چون:
1.قیمت ها نجومیه(در حد میلیون).
2.باید صبر کنیم تا هک بشه(انشاالله سریع هک بشه)
3.امتحان خودش رو پس بده(منظورم سخت افزارشه)

آقایون چرا از فرخ استقبال نمیکنید ؟!:lol: وای خدا امروز من چه روز خوبی داشتم یه ملت تو بازیسنتر را ضایع کردم :lol: چه بحث هایی که با من نشد تو این سایت هی میگم شایعات را دست کم نگیرید یعنی مطمئن بودم 2012 میاد .
هی میگفتم هیلو 4 بین دو کنسول مشترک میشه میرفتند واسه من حرفه یازیساز را میاوردند :lol: تا صبح من فقط با این شکلک باقی میمنوم (:lol:)

آخرین ویرایش:

E3 2005 هم مایکروسافت یهویی 360 رو معرفی کرد، آخر همون سال هم عرضه کرد، با کلی لانچ تایتل عالی. از اون بابتش هیچ مشکلی وجود نداره، فقط مهم اینه که کیفیت ساختش مثل 360 اولیا نشه:دی
مایکروسافت 360 رو e3 2005 معرفی نکرد توی یه برنامه به اسم xbox party فکر میکنم بود از شبکه mtv برای اولین بار معرفی کرد.

مایکروسافت 360 رو e3 2005 معرفی نکرد توی یه برنامه به اسم xbox party فکر میکنم بود از شبکه mtv برای اولین بار معرفی کرد.
خُب الان هم که قراره تو CES معرفی کنه دیگه:دی دقیقا مثل اون موقع، اول یه معرفی کوچیک میکنه، بعد تو E3 معرفی کامل.

ای بابا این مایکروسافت هم چه عجله ای می کنه ها، مثل اینکه از وقتی که Xbox یکی دو سال از PS2 دیرتر داد، فروشش به PS2 نرسید دیگه نمی خواد از بقیه عقب بیفته، البته نباید فراموش کرد که PS2 موفق ترین کنسول بوده، حالا که می خوان با عجله بدن خدا کنه یک وقت گند نزنن به نسل بعد!

آقایون چرا از فرخ استقبال نمیکنید ؟!:lol: وای خدا امروز من چه روز خوبی داشتم یه ملت تو بازیسنتر را ضایع کردم :lol: چه بحث هایی که با من نشد تو این سایت هی میگم شایعات را دست کم نگیرید یعنی مطمئن بودم 2012 میاد .
هی میگفتم هیلو 4 بین دو کنسول مشترک میشه میرفتند واسه من حرفه یازیساز را ماوردند :lol: تا صبح من فقط با ایسن شکلک باقی میمنوم (:lol:)
اینو یکی بگیره!:d
گوسفندشم قربونی کردن اینجا!
الان از کجا مطمئن شدی که حالا 2012 میاد!؟از روی یه شایعه که خودش از روی یه شایعه دیگه ساخته شده آیا!؟:d

بحث 360 رو با این یکی میکنی!!!؟:|
کنسول اول ایکس باکس رسما یه زامبی بود!:dیعنی مرده متحرک!
این 360 کجاش شبیه اونه که جاش کنسول جدید رو بخواد تو یه سال هم معرفیش کنه هم عرضه کنه هم بازی براش لانچ کنه!؟
نه عزیزم گیوتینتو بزار تو جیبت لازمت نمیشه:|:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or